Матеріал основний/корпусу Пластик / Кількість насадок, шт 1
Багатофункціональна м'ясорубка XPRO FB-706 легко приготує фарш з м'яса, а завдяки новітньому редукторному передавальному механізму легко подрібнить будь-які продукти. Легку та зручну м'ясорубку з ударостійкого пластику можна надійно закріпити на будь-якій поверхні за допомогою вакуумної присоски. Ніж м'ясорубки та два диски з великими та дрібними отворами виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, вони допоможуть приготувати фарш для котлет, пельменів та голубців. Характеристики: Тип: м'ясорубка ручна Легка та ударостійка Корпус із високоякісного харчового пластику Ножі та диски з нержавіючої сталі Редукторний передавальний механізм Без праці перемелює тверді продукти Вакуумна присоска Надійно закріплюється на будь-яких поверхнях Комплектація: М'ясорубка – 1 шт Диски – 2 шт Насадка – 1 шт Заводська коробка. Переваги та недоліки ручних м'ясорубок Механічну та електричну м'ясорубку поєднує одна мета подрібнення м'яса, овочів та інших продуктів. В іншому механічний пристрій багато в чому програє електричному, і навпаки. Навіть у наш автоматизований вік купівля ручної моделі має низку переваг. Плюси: Вага та габарити. Ручна м'ясорубка не займе багато простору на кухні, її зручно зберігати навіть у невеликій кухонній скриньці. Надійність. Ресурси якісної механічної м'ясорубки практично не обмежені, в них особливо нема чого ламатися. Кріпильні елементи або ніж, що вийшли з ладу, можна замінити, відвідавши господарський магазин. При дбайливому поводженні та своєчасному заточенні ріжучих елементів, така модель прослужить довгі роки. Безшумна робота. Механічним пристроєм зручно користуватися навіть у нічний час, не побоюючись потривожити сон членів сім'ї чи сусідів. Не залежить від електрики. Ручні м'ясорубки не потребують підключення до мережі. Якщо сталося відключення електрики, така модель стане доброю службою в процесі приготування фаршу для котлет. Багатофункціональна м'ясорубка XPRO FB-706 легко приготує фарш з м'яса, а завдяки новітньому редукторному передавальному механізму легко подрібнить будь-які продукти. Легку та зручну м'ясорубку з ударостійкого пластику можна надійно закріпити на будь-якій поверхні за допомогою вакуумної присоски. Ніж м'ясорубки та два диски з великими та дрібними отворами виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, вони допоможуть приготувати фарш для котлет, пельменів та голубців. Характеристики: Тип: м'ясорубка ручна Легка та ударостійка Корпус із високоякісного харчового пластику Ножі та диски з нержавіючої сталі Редукторний передавальний механізм Без праці перемелює тверді продукти Вакуумна присоска Надійно закріплюється на будь-яких поверхнях Комплектація: М'ясорубка – 1 шт.; Диски – 2 шт Насадка – 1 шт Упакування: заводська коробка. Переваги та недоліки ручних м'ясорубок Механічну та електричну м'ясорубку поєднує одна мета подрібнення м'яса, овочів та інших продуктів. В іншому механічний пристрій багато в чому програє електричному, і навпаки. Навіть у наш автоматизований вік купівля ручної моделі має низку переваг. Плюси: Вага та габарити. Ручна м'ясорубка не займе багато простору на кухні, її зручно зберігати навіть у невеликій кухонній скриньці. Надійність. Ресурси якісної механічної м'ясорубки практично не обмежені, в них особливо нема чого ламатися. Кріпильні елементи або ніж, що вийшли з ладу, можна замінити, відвідавши господарський магазин. При дбайливому поводженні та своєчасному заточенні ріжучих елементів, така модель прослужить довгі роки. Безшумна робота. Механічним пристроєм зручно користуватися навіть у нічний час, не побоюючись потривожити сон членів сім'ї чи сусідів. Не залежить від електрики. Ручні м'ясорубки не потребують підключення до мережі. Якщо сталося відключення електрики, така модель стане доброю службою в процесі приготування фаршу для котлет. Мінуси: Число насадок. Часто механічні м'ясорубки оснащені лише однією-двома ґратами для подрібнення продуктів. Деякі моделі передбачають насадку-соковитискач для томатного соку або аксесуари для нарізування локшини або набивання ковбас. Низька швидкість та продуктивність роботи. Кількість перемеленого продукту безпосередньо залежить від прикладених фізичних зусиль користувача. Швидше крутиш більше отримаєш. Число насадок. Часто механічні м'ясорубки оснащені лише однією-двома ґратами для подрібнення продуктів. Деякі моделі передбачають насадку-соковитискач для томатного соку або аксесуари для нарізування локшини або набивання ковбас. Низька швидкість та продуктивність роботи. Кількість перемеленого продукту безпосередньо залежить від прикладених фізичних зусиль користувача. Швидше крутиш більше отримаєш.