У фритюрниці RAF R.5219 Фритюрниця продукти смажаться у глибокому шарі гарячого масла. За допомогою термостату можна плавно регулювати температуру приготування.
Продукти у фритюрі готуються швидше, ніж на сковороді через короткий вплив високої температури з усіх боків. Незважаючи на те, що продукти готуються в олії, у смажених у фритюрі продуктах олії зазвичай міститься менше, ніж у смажених на сковороді.
У фритюрі можна готувати:
-картопля фрі та картопля по-сільськи,
-чіпси,
-овочі,
-рибу,
-м'ясо та птицю,
-курячі стегенця та крильця,
-креветки.
Крім цього, можна смажити:
-котлети,
-чебуреки,
-пельмені,
-фрикадельки,
-пиріжки,
-біляші,
-пампушки,
-пончики та багато іншого,
-Цибулеві кільця,
-Кільця кальмарів,
-гриби і навіть соління.
Фритюрниця має захист від перегріву. Під час перегріву спрацює термостат, який відключить фритюрницю від мережі живлення.
Характеристики:
-Бренд: RAF
-Споживана потужність, Вт: 2000
-Об'єм олії, л: 3.5
-Тип управління: Механічне
-Матеріал чаші: Нержавіюча сталь
-Знімна чаша: Так
-Діапазон температур, °C: 0-190
-Матеріал корпусу: Нержавіюча сталь
-Колір корпусу: Сріблястий
-Висота, см: 32
-Ширіна, см: 39
-Глибина, см: 25