ЧАЙ ПУЕР
Особливий вид витриманого та ферментованого Пуер чаю дуже багатий корисними речовинами. Виготовлений на основі технології ферментації мікроорганізмів дерева Асамікі, що росте в провінції Юньнань в Китаї. Основним інградієнтом чаю Пуер є Галова кислота - яка є однією з поліфенольних з'єднань, компонентом кахетінів. Має антиоксидантні, антибактеріальні та протиракові властивості.
1 грам чаю Пуер від Атомі містить такуж кількість Галової кислоти, що і 34 чашки звичайного чаю Пуер. Наявність Галової кислоти та поліфенольного з'єднання, спряє зменьшенню ваги, та нормалізації холестерину в крові Алкалоїди, в тому числі теїн, теобромін і теофілін - надають чаю тонізуючий ефект.
Напій покращує мозкову діяльність, розширює судини, прискорює транспортування кисню по клітинах організму і підвищує тонус.
Серед корисних якостей чаю виділяють наступні:
поліпшення процесів травлення
стабілізація рівня цукру в крові
боротьба з запорами
Запобігання винекненню інфаркту або інсульту
очищення організму від токсинів різного роду, виведення шлаків, отрут і важких металів
збереження молодості шкіри
поліпшення роботи печінки, її поступове очищення і відновлення
зниження рівня шкідливого холестерину в організмі
сприяння схудненню в безпечному для організму режимі
Склад:
100% чай Пуер (Китай).
Спосіб застосування:
1 пакетик робавити на 500мл ТЕПЛОЇ (не гарячої) води, випити на протязі першої половини дня.
Протипоказання:
підвищена температура тіла (чай спровокує ще більше підвищення), вагітним жінкам (в період грудного годування краще утриматись), діти до 3 років, може бути небезпечним для людей з сечокам'яною хворобою (напій здатен активізувати рух каменів в нирках, що спровокує гострий біль).