triangle

Шалені знижки до -90% на все і лише 2️⃣2️⃣ листопада на товари українських брендів кешбек 2️⃣0️⃣%!

Підвищений кешбек 20% діє для підписників Black при передоплаті замовлення картою 💳

Зі всіма товарами підвищеного кешбеку можна ознайомитися нижче:

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Розміри
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Вік
    Кількість в упаковці, пар
    Кількість в упаковці, шт
    Аудиторія
    Розмір сумки/валізи
    Ширина реміня
    Обкладинка
    Формат ковдри
    Розмір ковдри
    Кісточки
    Матеріал чохла
    Застібка
    Класифікація
    Покриття
    Комір
    Склад устілки
    Склад підошви
    Склад верха
    Склад
    Тип чашечки
    Крій
    Декор
    Форма прикраси
    Щільність
    Призначення
    Застібка підковдри
    Формат підковдри
    Форма підковдри
    Мова видання
    Фасон
    Особливість
    Матеріал наповнювача
    Тип плівки
    Довжина виробу
    Форм-фактор
    Формат
    Висота підбора
    Тип каблука
    Капюшон
    Вид каменю
    Марка
    Висота посадки
    Склад підкладки
    Матеріал
    Матеріал основний/корпусу
    Колір металу
    Кількість кольорів
    Кількість основних відділень
    Кількість сторінок
    Країна виробництва
    Тип паперу
    Візерунок
    Тип ручки
    Формат подушки
    Форма подушки
    Формат наволочки
    Форма наволочки
    Тип кишень
    Проба
    Сезонність
    Формат простирадла
    Форма простирадла
    Розмір простирадла
    Тип простирадла
    Вид шкіри
    Тип шкіри
    Фасон рукава
    Сумісність зі смартфоном
    Модель смартфона
    Форма каменю
    Структура
    Стиль
    Тара/упаковка
    Фактура
    Щільність матеріалу, г / м2
    Довжина рукава
    Рік видання
    Час застосування
    Вид носка
    Тип
    Тип ковдри
    Тип подушки
    Тип каменю
    Тип лямок
    Матеріал верху
    Вага утеплювача, г / м2
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 1 ₴

    Пакети для сміття з затяжками ТМ "Frau Tau" 35 л 15 шт - створені для комфортного зберігання та утилізації побутового сміття. Пакети для сміття Frau Tau мають зручні білі затяжки, які не розтягуються, тому пакет для сміття буде зручно виносити. Пакети виготовляються з поліетилену низького тиску (HDPE) та мають 14 мкм щільності, що забезпечує міцність та герметичність пакету. Всередині упакування - 15 штук пакетів. Обсяг пакету - 35 л.
    -52%
    Колір Сірий / Сезонність Демісезон / Візерунок Горошок / Стиль Повсякденний
    Жіночі бавовняні шкарпетки від українського виробника з індивідуальним дизайном. Виріб вирізняється своєю якістю та високим складом бавовни, що забезпечує зносостійкість і комфорт у повсякденному використанні.
    кешбек 4 ₴
    -59%

    Дані велосипедки виготовлені з еластичного матеріалу. Зручна посадка, пояс на резинці ніде не передавлює і не сковує рухи.Тканина не просвічується, швидко сохне після прання. Ідеально підходять для занять в тренажерному залі, йоги та фітнесу, пробіжок на свіжому повітрі і як повсякденний одяг.
    кешбек 4 ₴
    -51%

    М'який і пухнастий рушник виготовлений зі 100% натуральної бавовни. Для фарбування рушника використовуються виключно натуральні барвники, тому махровий виріб надовго збереже яскравість кольору та зовнішній вигляд. Велика щільність плетіння петельок робить рушничко ніжним і приємним до тіла. Крім цього, воно добре вбирає вологу, легко відмивається від забруднень і не втрачає свою форму після прання. Такий рушник ідеально підійде для домашнього вжитку. Серед великої кількості кольорів можна вибрати той, який найбільше підходить під інтер'єр ванної кімнати або просто припав Вам до душі.
    кешбек 14 ₴
    -50%
    Колір Темно-блакитний / Візерунок Однотонний / Сезонність Демісезон / Фасон рукава Вшитий / Стиль Кежуал
    Жіноча вельветова сорочка силуету оверсайз блакитного кольору. Має спущену лінію плеча, класичний сорочковий комір зі стійкою та довгий рукав із манжетою. Сорочка доповнена накладною кишенею. Позаду має кокетку зі складками. Збоку має заокруглені розрізи, застібається на планку з ґудзиками. Розмір на моделі S. Параметри моделі: Зріст 170 см. Обхват грудей – 82 см. Обхват талії – 63 см. Обхват стегон – 92 см.
    кешбек 17 ₴
    -50%

    Набір для антицелюлітного масажу допомагає боротися з целюлітом завдяки з інноваційному антицелюлітному комплексу LPD's Slimming, головними дієвими речовини якого є екстракти плюща, ламінарії та кофеїн. Гель-концентрат містить в собі екстракт ламінарії, що сприяє виведенню зайвої рідини, володіє потужним лімфодренажним ефектом та має жироспалювальні властивості. Екстракт плюща виводить зайву рідину, знімає набряклість, надає тонізуючу дію, підтягує та покращує кровотік. Під впливом кофеїну прискорюються метаболічні процеси в клітинах, що сприяє позбавленню від токсинів і розщепленню жирів. Гоммаж для інтенсивної стимуляції ліполітичних та лімфодренажних процесів. Волокна цукрової тростини та спеціально оброблена мигдальна крихта допомагають стягнути з поверхні шкіри омертвілі клітини та стимулювати утворення тканин з більшою пружністю та еластичністю. Олія ксименії у складі зміцнює капіляри та усуває набряклість. Екстракти ламінарії, плющу та кофеїну сприяють поліпшенню кровотоку і посиленню спалювання жиру. До набору входять: - Антицелюлітний ліпосомальний гель Hillary Anti-cellulite Gel LPD's Slimming, 200 мл; - Антицелюлітний ліфтинг гоммаж з Hillary Anti-cellulite Gommage LPD's Slimming, 200 мл. Спосіб застосування: 1.Нанесіть антицелюлітний ліфтинг гоммаж на очищену вологу шкіру м’якими масажними рухами. Зробіть масаж, змийте теплою водою. 2.Нанесіть антицелюлітний ліпосомальний гель на очищену шкіру проблемних ділянок тонким шаром, дайте увібратися 10-15 хвилин. За необхідності нанести крем.
    кешбек 13 ₴
    -55%
    Колір Червоний / Візерунок Однотонний / Сезонність Демісезон / Фасон рукава Вшитий / Стиль Кежуал
    Жіноча сорочка силуету оверсайз червоного кольору. Виконана з тканини із додаванням бавовни. Має спущену лінію плеча, класичний сорочковий комір зі стійкою та довгий рукав із манжетою. Збоку має заокруглені розрізи, застібається на планку з ґудзиками. На фото розмір S Параметри моделі: Зріст 170 см. Обхват грудей – 82 см. Обхват талії – 63 см. Обхват стегон – 92 см.
    кешбек 7 ₴
    -38%
    Колір Білий / Матеріал Трикотаж, Віскоза / Візерунок Однотонний / Декор Без декору / Стиль Кежуал
    Жіночий базовий топ прилеглого силуету із круглим вирізом. Виконаний із трикотажу в рубчик білого кольору. Розмір речей на фото: XS. Зріст 175 см. Параметри моделі: Обхват грудей – 87 см. Обхват талії – 61 см. Обхват стегон – 91 см.
    кешбек 6 ₴
    -37%
    Колір Білий / Матеріал Поліестер, Трикотаж / Візерунок Однотонний / Декор Без декору / Стиль Кежуал
    Білий жіночий топ в рубчик. Виріб довжиною до талії, прилеглий силует та короткий рукав. Розмір речі на фото: ХS. Параметри моделі: Зріст 170 см. Обхват грудей – 82 см. Обхват талії – 63 см. Обхват стегон – 92 см.
    кешбек 15 ₴
    -21%

    Варіант подушки з різними рівнями жорсткості - це звичний комфорт в поєднанні з інноваційними технологіями. Не потрібно витрачати гроші на різні подушки, в варіанті Light Foam ми з'єднали все, що вам необхідно. Одна сторона стьобаний чохол з наповнювачем з полегшеної піни забезпечує подушці середню ступінь жорсткості і додаткову підтримку голови. Друга сторона - чохол з мікрофібри. Наповнювач - ультратонке силіконізоване волокно робить цю сторону комфортною і м'якою. Подушка оснащена бічною блискавкою, за допомогою якої Ви самостійно можете регулювати товщину і жорсткість подушки. По периметру подушка оброблена кантом. Подушка Light Foam - легко відновлюється після навантаження, зберігаючи колишній об'єм, має гіпоалергенні властивості і підійде для людей, у яких алергія на пух-перо, шерсть, латекс, цвіль і т.д. Циркуляція повітря в подушці, запобігає скупченню вологи і появи цвілі і грибків в наповнювачі. Завдяки терморегуляції повітря температура розподіляється рівномірно по всій поверхні. Light Foam - коли все, що потрібно зосереджено в одному варіанті Наповнювач: високоякісне силіконізоване волокно Чохол: жорстка сторона - простебана мікрофібра з полегшеною піною, м'яка сторона - мікрофібра Упаковка: фірмовий чемоданчик з ПВХ Жорсткість: різнобічна жорстка/м'яка Основними перевагами таких подушок є: різнобічна щільність регулює теплообмін має блискавку для регулювання висоти наповнювача не викликає алергічних реакцій добре тримає форму не вбирає запахи антикліщовий ефект антимікробний ефект допустима ручне прання Розміри: 50х70 (см) Догляд: витримує щадне прання у пральній машині; прати при температурі не вище 30 ° C; не рекомендується використовувати відбілювачі і ополіскувачі; сушити в природно провітрюваному приміщенні.
    доставка в Польщу
    кешбек 9 ₴
    -41%
    Колір Рожево-коричневий / Матеріал Бавовна, Кулір / Застібка Без застібки / Візерунок Малюнок
    Жіноча нічна сорочка.
    кешбек 6 ₴
    -48%
    Колір Малиновий / Матеріал Трикотаж, Бавовна / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал, Спортивний
    Базова футболка малинового кольору. Має лаконічний прямий крій, круглий виріз горловини та короткий рукав. На фото розмір S Параметри моделі: Зріст 170 см. Обхват грудей – 82 см. Обхват талії – 63 см. Обхват стегон – 92 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 1 ₴
    -29%
    потрібнички

    У кожен момент вашого дня, коли потрібна свіжість та чистота, вологі серветки Naturelle з екстрактом чайного дерева стають незамінними помічниками. Їх спеціально розроблена формула забезпечує не тільки глибоке та м'яке очищення, але й делікатно доглядає чутливу шкіру інтимних зон, залишаючи приємне відчуття прохолоди та комфорту на весь день. Продукт має природні антисептичними властивостями, завдяки чому знімає запалення та запобігає розмноженню шкідливих мікроорганізмів. Легкий аромат серветок приносить відчуття свіжості, не залишаючи почуття дискомфорту від сильного запаху. Їх зручний розмір і упаковка дозволяють завжди мати їх під рукою, чи то вдома, чи в офісі, чи в подорожі.
    кешбек 12 ₴
    Колір Чорний / Матеріал Мікрофібра / Висота посадки Висока талія / Візерунок Однотонний / Стиль Спортивний
    Легінси з утяжкою допоможуть вам виглядати стрункішою і почуватися впевненішою! Високий коригуючий пояс і компресійна тканина допомагає скоригувати форму сідниць, підтягнути верхню частину стегон та живіт, прибрати складки та вирівняти боки. Щільна та еластична тканина, приємна та зручна, не просвічується.
    кешбек 7 ₴
    -63%
    Колір Чорний / Матеріал Трикотаж, Бавовна / Візерунок Напис / Стиль Кежуал
    Чорна жіноча футболка оверсайз із принтом "Home Is Where The Heart Is", виконана з щільного бавовняного трикотажу. Має круглий виріз горловини, спущену лінію плеча та широкий подовжений рукав. На фото розмір S Зріст 170 см. Параметри моделі: Обхват грудей – 82 см. Обхват талії – 63 см. Обхват стегон – 92 см.
    потрібнички
    кешбек 2 ₴
    Аудиторія Унісекс / Вік 18+
    Швидкодіючий, антисептичний Профілактичний крем широкої сфери застосування. Крем містить: Олія кокосу 30% Віск бджолиний 5% Олія обліпихи 2% Олія ветівера 0,2% Олія чайного дерева 0,2% Олія ялівцю 0,2% Олія сандала 0,2% Олія чебрецю Застосовується: При сухій шкірі обличчя та рук, потрісканих губах. При огрубілій шкірі ліктів, потрісканих п'ятах. Для зняття подразнень при: укусах комах*, при попрілості, після прийняття сонячних ванн**. Для відновлення шкіри після виконання господарських робіт (ручне прання, миття посуду, прибирання в будинку тощо). *- дія чебрецю ** - дія обліпихи, чайного дерева Активні компоненти крему сприяють регенерації шкіри при легких опіках, обмороженнях, порізах, подряпинах, після гоління. Спосіб застосування: наносити тонким шаром на проблемну ділянку шкіри. Застережні заходи: тільки для зовнішнього застосування. При попаданні в очі промити водою. Можлива підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів. СКЛАД: МАСЛО КОКОСА, ВАЗЕЛІН, ЛАНОЛІН, ПАРАФІН, ОКСИД ЦИНКУ, ВІСК БДЖОЛИНИЙ, ОЛІЯ ОБЛІПИХИ, ЦЕТЕАРИЛОВИЙ СПИРТ, ЦЕТЕАРЕТ-20, ЕФІРНА ОЛІЯ ВЕТІВЕРУ, ЕФІРНА ОЛІЯ ЕВКАЛІПТУ, ЕФІРНА ОЛІЯ ІМБИРУ, ЕФІРНА ОЛІЯ ЧАЙНОГО ДЕРЕВА, ЕФІРНА ОЛІЯ ЧЕБРЕЦЮ, ЕФІРНА ОЛІЯ ЯЛІВЦЮ, ЕФІРНА ОЛІЯ САНДАЛУ, МЕНТОЛ, КАМФОРА. Об’єм: 30 мл
    кешбек 6 ₴
    -37%
    Колір Чорний / Матеріал Поліестер, Трикотаж / Візерунок Однотонний / Декор Без декору / Стиль Кежуал
    Жіночий топ в рубчик чорного кольору. Виріб довжиною до талії, прилеглий силует та короткий рукав. Розмір речей на фото: S. Параметри моделі: Зріст 170 см. Обхват грудей – 82 см. Обхват талії – 63 см. Обхват стегон – 92 см.
    -31%

    При літній посадці майже не стрілку. Сорт має відмінні смакові якості, хрусткий і соковитий. Стійкий до борошнистої роси (салатної тягар). Рекомендований для вирощування в відкритому грунті навесні і влітку.
    доставка в Польщу
    кешбек 11 ₴
    -71%
    Колір Чорний / Фасон Роздільний / Візерунок Однотонний / Тип чашечки М'яка / Тип низу Бікіні
    Жіночий купальник трійка для басейну чи пляжного відпочинку. У комплект входять верх топ (без чашок) та двоє плавок. Верх у вигляді подовженого топу на тонких бретелях. Плавки на високій та на низькій посадці.
    потрібнички
    кешбек 3 ₴
    потрібнички
    кешбек 2 ₴
    потрібнички
    кешбек 2 ₴

    Для нормальної та схильної до жирності шкіри 0% Лауретсульфат Натрію (SLES), Лаурилсульфат Натрію (SLS), парабенів Забезпечує необхідний догляд за шкірою, схильною до жирності. Дбайливо видаляючи ороговілі клітини разом з надлишковим шкірним жиром, гель-пілінг запобігає закупорюванню пор і попереджає викликані цим запальні процеси шкіри. Екстракти огірка та зеленого чаю зволожують і тонізують, контролюють роботу сальних залоз, звужують пори. Алантоїн заспокоює. Щоденне очищення забезпечує шкірі свіжий, доглянутий вигляд. Спосіб застосування: масажними рухами нанести на зволожену шкіру, змити водою. Застережні заходи: підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів. Склад: ВОДА, МІРЕТСУЛЬФАТ НАТРІЮ, КОКАМІДОПРОПІЛБЕТАЇН, АЦЕТАТ ЦЕЛЮЛОЗИ, ГЛІЦЕРИН, ПЕГ-40 ГІДРОГЕНІЗОВАНА РИЦИНОВА ОЛІЯ, АКРИЛАТ/С10-30 АЛКІЛАКРИЛАТ КРОСПОЛІМЕР, ЕКСТРАКТ ОГІРКА, ЕКСТРАКТ ЗЕЛЕНОГО ЧАЮ, АЛАНТОЇН, ПІРОКТОН ОЛАМІН, ПЕГ-2М, ГІДРОКСИД НАТРІЮ, AРОМАТИЧНА КОМПОЗИЦІЯ, ДМДM-ГІДАНТОЇН, МЕТИЛХЛОРОІЗОТІАЗОЛІНОН, МЕТИЛІЗОТІАЗОЛІНОН, CI 19140,CI 42090. Об'єм: 200 мл
    кешбек 15 ₴
    -35%

    Must have для щоденного догляду за обличчям. Базовий набір для очищення та тонізування допоможе потурбуватись про твою шкіру швидко та легко. Пінка глибокого очистить шкіру, тонік відмінно її освіжить і зволожить, а крем наповнить шкіру вітамінами натуральних олій і посилить захисну функцію шкіри від негативних факторів протягом усього дня. Тонік для жирної та проблемної шкіри Lactic Aсid Toner зволожує та нейтралізує дію вільних радикалів. Прискорює процес клітинного оновлення і стимулює синтез колагену. Попереджає появу чорних цяток, має протизапальну дію. Сприяє вирівнюванню рельєфу шкіри, нормалізує роботу сальних залоз і запобігає подальшому накопиченню забруднень. До набору входять: Тонік для жирної та проблемної шкіри Hillary Lactic Aсid Toner, 200 мл; Очищуюча пінка для жирної та комбінованої шкіри Hillary Cleansing Foam Tamanu + Jojoba oil, 150 мл. Спосіб застосування: Використайте для вмивання невелику кількість очищуючої пінки Cleansing Foam Tamanu + Jojoba oil. Нанесіть її на вологе обличчя легкими масажними рухами, ретельно сполосніть обличчя водою; На очищену шкіру нанесіть відновлюючий тонік для обличчя Lactic Aсid Toner; Застереження: Натуральна косметика не є гіпоалергенною. За 24 години до застосування проведіть алергопробу на згині ліктя.