triangle

Шалені знижки до -90% на все і лише 2️⃣2️⃣ листопада на товари українських брендів кешбек 2️⃣0️⃣%!

Підвищений кешбек 20% діє для підписників Black при передоплаті замовлення картою 💳

Зі всіма товарами підвищеного кешбеку можна ознайомитися нижче:

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Вік
    Кількість в упаковці, пар
    Кількість в упаковці, шт
    Аудиторія
    Розмір сумки/валізи
    Ширина реміня
    Обкладинка
    Формат ковдри
    Розмір ковдри
    Кісточки
    Матеріал чохла
    Застібка
    Класифікація
    Покриття
    Комір
    Склад устілки
    Склад підошви
    Склад верха
    Склад
    Тип чашечки
    Крій
    Декор
    Форма прикраси
    Щільність
    Призначення
    Застібка підковдри
    Формат підковдри
    Форма підковдри
    Мова видання
    Фасон
    Особливість
    Матеріал наповнювача
    Тип плівки
    Довжина виробу
    Форм-фактор
    Формат
    Висота підбора
    Тип каблука
    Капюшон
    Вид каменю
    Марка
    Висота посадки
    Склад підкладки
    Матеріал
    Матеріал основний/корпусу
    Колір металу
    Кількість кольорів
    Кількість основних відділень
    Кількість сторінок
    Країна виробництва
    Тип паперу
    Візерунок
    Тип ручки
    Формат подушки
    Форма подушки
    Формат наволочки
    Форма наволочки
    Тип кишень
    Проба
    Сезонність
    Формат простирадла
    Форма простирадла
    Розмір простирадла
    Тип простирадла
    Вид шкіри
    Тип шкіри
    Фасон рукава
    Сумісність зі смартфоном
    Модель смартфона
    Форма каменю
    Структура
    Стиль
    Тара/упаковка
    Фактура
    Щільність матеріалу, г / м2
    Довжина рукава
    Рік видання
    Час застосування
    Вид носка
    Тип
    Тип ковдри
    Тип подушки
    Тип каменю
    Тип лямок
    Матеріал верху
    Вага утеплювача, г / м2
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    потрібнички
    кешбек 2 ₴
    кешбек 24 ₴
    -32%
    Колір Білий / Стиль Повсякденний
    Базовий топ який підійде як під модний класичний образ, так і під спортивний образ. Це незамінна річ в гардеробі кожної модниці.
    кешбек 19 ₴
    -50%
    Колір Білий / Матеріал Трикотаж, Бавовна / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал
    Базова футболка Kasta Design прямого лаконічного крою. Круглий виріз горловини, прямий крій. Розмір речі на фото: ХS. Параметри моделі: Зріст 170 см. Обхват грудей – 82 см. Обхват талії – 63 см. Обхват стегон – 92 см.
    потрібнички
    кешбек 1 ₴

    Універсальний засіб призначений для чищення будь-яких поверхонь від бруду різноманітного складу (іржі, жиру, вапняного нальоту та ін.) для чищення всіх поверхонь на кухні, кухонного посуду, у ванній, в санвузлі, кахлю, пластика та інших поверхонь.
    доставка в Польщу
    кешбек 3 ₴
    -72%
    Склад 78% поліамід, 14% еластан, 8% бавовна / Колір Рожевий / Фактура Ажурна / Фасон Бразиліана
    доставка в Польщу
    кешбек 4 ₴
    -47%
    Колір Чорний / Склад 100% - бавовна
    Майка з широкими бретелями, що переходять в широку окантовку пройми, додає образу жіночності. Цей виріб вийшов з розряду нижньої білизни і з легкістю впишеться в будь-який модний лук. Майка з широкими бретелями підійде жінкам будь-якого віку і особливо власницям пишних грудей. Під таку річ можна надіти бюстгальтер з широкими бретельками, не побоюючись, що їх буде видно. Цю модель можна купити в різних колірних варіантах. Ми пропонуємо класичні кольори, пастельні відтінки, а також яскраві помітні кольори: кораловий, зелене яблуко, бузковий, малиновий. Великий вибір кольорів дозволяє підібрати виріб, найбільш підходящий до вашого типу шкіри. Майки всі однотонні, без малюнків, лейблів і зображень.
    кешбек 3 ₴
    -24%

    Чиста, гладенька шкіра. Пори звужені і глибоко очищені. Нормалізувався тон шкіри, а також покращилася її еластичність. В ЧОМУ УНІКАЛЬНІСТЬ ПАРФУМОВАНОГО НАТУРАЛЬНОГО МИЛА HILLARY? Парфумоване натуральне мило HiLLARY - об'єднує в собі властивості складників природного походження і аромат вишуканих парфумів з Франції. Мило ручної роботи - це той косметичний засіб, при користуванні яким, ви отримуєте виняткове задоволення. А також: ти користуєшся 100% натуральним продуктом АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ Оливкова олія є незамінною для пом'якшення і зволоження будь-якої шкіри, в тому числі дитячої (також вона абсолютно безпечна). Кокосова олія забезпечує підтримку водного балансу, покращує кровообіг. Надає тонізуючий, загоюючий ефект. Олія виноградних кісточок сприяє росту і регенерації клітин, вона стабілізує клітинні мембрани, не дає їм руйнуватися і робить їх міцними і еластичними. Крім цього масло багате складними хімічними сполуками, особливо з них варто виділити проантоціаніди. Це цілий комплекс речовин, який складається з білків, груп вітамінів і т.д. Він має виражену антиоксидантну дію - захищає клітини від дії вільних радикалів, є профілактичним засобом від раку. СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ Намилити вологу шкіру до появи піни, помасажувати круговими рухами, змити теплою водою. Застереження:Натуральна косметика не є гіпоалергенною. За 24 години до застосування проведіть алергопробу на згині ліктя.
    доставка в Польщу
    кешбек 12 ₴
    -63%
    Колір Білий / Стиль Діловий / Візерунок Однотонний / Фасон рукава Вшитий
    Довжина виробу: 128-47 см; 134-49 см; 140-51 см; 146-53 см. Ширина плечей: 128-27 см; 134-29 см; 140-31 см; 146-33 см. Довжина рукава: 128-45 см; 134-46 см; 140-47 см; 146-48 см. Напівобхват грудей: 128-36 см; 134-37 см; 140-38 см; 146-39 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 10 ₴
    -47%
    Колір Темно-синій / Візерунок Малюнок
    Короткий однотонний сарафан з принтом, виготовлений з 95% - бавовни та 5%- еластану, забезпечить комфортний та зручний сон на всю ніч. Фасон вільного крою, не сковує рухів. Цей матеріал вважається одним з найбільш дихаючих. М'який і легкий, він ідеально підходить для спекотних літніх днів. Бавовняне полотно складається з найдрібніших петельок, які добре пропускають повітря. Крім того, бавовна чудово вбирає вологу. За одягом з бавовни легко доглядати, і він довго служить.
    кешбек 4 ₴
    -46%

    Лавандовий міст для обличчя Hillary LAVENDER MIST освіжає, живить і зволожує шкіру обличчя. При розпиленні міст огортає обличчя ніжним серпанком, роблячи її ніжною, оксамитовою та насиченою. Має дуже легку формулу, посилює дію інших косметичних засобів, сприяє природному відновленню шкіри. Спрей-міст швидко освіжить шкіру, тонізує, знімає почуття втоми, а також закріплює макіяж. Підходить для нормальної, жирної та комбінованої шкіри. Лавандовий міст для обличчя Hillary LAVENDER MIST: - знімає подразнення, звужує пори, вирівнює тон шкіри; - застосовується як тонер перед нанесенням сироватки і зволожуючого крему; - пробуджує енергію і активізує регенераційні процеси в дерми; - може бути використаний у будь-який час доби при найменшому відчутті дискомфорту, як з макіяжем, так і без; - відновлює водно-ліпідний баланс шкіри; надає шкірі додаткову гладкість і м'якість, - бореться з першими ознаками старіння; має ніжний аромат лаванди. Активні компоненти. Рослинний гліцерин: - необхідний для роботи аквапоринів в клітинах; - проникає глибоко в шкіру і сприяє насиченню водою всіх її шарів; - перешкоджає потраплянню на верхні шари шкіри частинок пилу та мікроорганізмів; - захищає епідерміс від запалень і подразнень. Пантенол: - збільшує швидкість регенерації шкіри; - упорядковує процес метаболізму клітин; - стимулює вироблення колагену в шкірі; - розгладжує зморшки і сприяє загоєнню мікротріщин; - робить шкіру пружною та еластичною; зволожує і живить суху шкіру. Комплекс ПАР рослинного походження (децил глюкозид, натрію лаурил глутамат): - очищає і матує шкіру; - сприяє нормалізації виділення себума; - знімає подразнення шкіри; - перешкоджає осіданню частинок бруду на шкірі. Beauty-хак. У сухий сезон можна наносити в офісі або вдома на обличчя для зволоження, влітку – для освіження і комфортного перебування в жарку погоду. Спосіб застосування. Наносити на очищену шкіру обличчя вранці і ввечері перед сном. Може використовуватися в якості тоніка перед доглядовими засобами, а також наноситися поверх макіяжу для його закріплення.
    кешбек 20 ₴
    -48%
    Колір Малиновий / Матеріал Трикотаж, Бавовна / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал, Спортивний
    Базова футболка малинового кольору. Має лаконічний прямий крій, круглий виріз горловини та короткий рукав. На фото розмір S Параметри моделі: Зріст 170 см. Обхват грудей – 82 см. Обхват талії – 63 см. Обхват стегон – 92 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 18 ₴
    -65%
    Колір Бежевий / Стиль Святковий, Повсякденний, Кежуал / Візерунок Українська символіка / Фасон рукава Реглан
    Ця блузка-вишиванка забезпечить вам комфорт та приємні відчуття на шкірі завдяки якісному матеріалу. Вона має вільний крій зі спущеною лінією плечового шва і гарну вишивку української символіки, що надає їй елегантний вигляд. Завдяки вільному крою, подовженій спинці та коміру-стійці, ця блузка ідеально підходить як для повсякденного носіння, так і для святкових випадків. Вона чудово поєднується з будь-яким низом, надаючи вашому образу ошатності та виразності.
    кешбек 8 ₴
    -60%

    Чудовий лазневий комплект складається з великого рушника, шапочки та пов`язки на голову. На великому рушнику є вшита резинка з кнопками для зручності. Вироби виготовлені з дуже м'якої та приємної на дотик преміальної мікрофібри. Матеріал відмінно вбирає вологу, рушники зберігають свої властивості після багаторазового прання. Такий жіночий набір чудовий варіант для подарунка. В комплекті: Рушник-халат - 150х80 см .; Пов`язка на голову; Шапочка. Упаковано в ПВХ упаковку. * Увага! Колір і відтінок може відрізнятися, в залежності від поставок виробника, налаштувань екрану (яскравість, контраст, насиченість), а також освітлення.
    кешбек 20 ₴
    -58%
    Колір Сірий / Матеріал Трикотаж, Бавовна / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал, Спортивний
    Світло-сіра чоловіча футболка, виконана з м'якого бавовняного трикотажу. Має круглий виріз горловини та короткий рукав. Розмір виробу на фото L. Параметри моделі: Зріст 190 см. Обхват грудей – 100 см. Обхват талії – 79 см. Обхват стегон – 95 см.
    потрібнички
    кешбек 1 ₴

    Туалетний папір без втулки, рожевого кольору, не має запаху. Виготовлений із екологічно чистої вторинної сировини з додаванням дизінфікуючих засобів із широким спектром антимікробної активності. Розмір: 200*90*400
    доставка в Польщу
    кешбек 33 ₴
    -62%
    Сезонність Демісезон / Колір Графітовий
    доставка в Польщу
    кешбек 4 ₴
    -62%
    Колір Рожевий / Візерунок Однотонний / Стиль Повсякденний
    Полотно: фулікра однотонна Склад полотна: 95% бавовна 5% поліестр Зріст: 86-146 Яскраві лосини для дівчинки дуже цікаво і оригінально виглядають на ніжках. Вони добре сідають по фігурі ніде не тиснуть. Модель виконана з однотонної фулікри. Лосини відмінно підходять на кожен день. Їх можна поєднувати з найрізноманітнішими видами дитячого одягу: туніками сарафанами футболками. Колір виробу буде завжди піднімати дитині настрій. Зручний крій дозволить вільно рухатися і займатися улюбленими справами.
    кешбек 1 ₴
    -21%

    Кухонні губки Frau Tau виготовлені з поролону високої якості та абразивної фібри, мають пористу структуру та щільність поролону 22 мкг/см3.Завдяки комірчастій структурі губки вам знадобиться менше миючого засобу. Абразивна фібра якісно склеєна та не відривається при багаторазовому використанні. За допомогою фібри ви впораєтеся з відмиванням стійких забруднень.Великі бульбашки застосовуються для миття посуду, миття, кахлю.
    доставка в Польщу
    кешбек 20 ₴
    -47%
    Колір Червоний / Візерунок Однотонний / Стиль Повсякденний
    Класична футболка вільного крою- найнеобхідніша річ в дитячому гардеробі. Пошита з полірованої 100% бавовни не викликає подразнень та дискомфорту. Представлена в чорному та білому кольорі. Чудово підходить для нанесення принту. Гарно доповнить будь-який образ, будь то прогулянка, заняття спортом чи відпочинок на морі.
    кешбек 7 ₴
    -48%
    Колір Білий / Склад 95% бавовна, 5% еластан / Сезонність Демісезон / Візерунок Однотонний
    Трикотажний лонгслів Kasta Design з круглым вирізом горловини і довгим рукавом. Прилеглий крій. На фото розмір ХS. Параметри моделі: Зріст 177 см. Обхват грудей - 89 см. Обхват талиї - 63 см. Обхват бедер - 90 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 12 ₴
    -50%
    Колір Бірюзовий / Матеріал Бавовна / Висота посадки Середня талія / Візерунок Малюнок
    Виконані із дихаючої бавовни з додаванням лайкри, завдяки якій штани більш еластичні, злегка тягнуться та не мнуться сильно. Середня посадка, по бокам зручні кармани. Домашній одяг, а саме жіночі штани - ідеальний варіант для кожного дня. Ніжний колір та красивий принт.
    потрібнички
    кешбек 3 ₴

    Турботливі компоненти його формули забезпечують живлення й необхідний рівень зволоження шкіри, захищають її, дарують шовковистість і гладкість.
    кешбек 6 ₴
    -52%

    Каскара Саграда (Cascara Sagrada), або ж кора жостеру, - унікальний рослинний препарат, прийом якого дозволяє надавати м'який стимулюючий вплив на кишечник, позбавляти запорів, попереджати розвиток інтоксикації. Лікарські властивості кори жостеру відомі з XIV ст. Стародавніми цілителями призначався на лікування ракових пухлин. Основні властивості: Усуває гнильні та бродильні процеси в кишечнику, що провокують метеоризм та інші порушення травлення. Відновлює тонус розслабленого кишківника. Нейтралізує болючі відчуття. Допомагає боротися із запальними процесами. Чинить дезінфікуючу дію. Сприяє виведенню з організму паразитів. Стимулює перистальтику кишечника та секрецію системи травлення. Чинить протизапальну дію. Зміцнює імунну систему. Показання до застосування: Запор, спровокований неправильним харчуванням, порушенням мікрофлори та перистальтики кишечника, віковими змінами та іншими факторами. Підвищений артеріальний тиск, варикозне розширення вен. Захворювання жовчного міхура та печінки, каміння у жовчному міхурі. Тріщини у прямій кишці, геморой. Хронічні шкірні висипання (карбункульоз, фурункульоз, дерматомікоз). Порушення травлення, виразка шлунка, діарея. Як антигельмінтний засіб у комплексних протипаразитарних програмах. Протипоказання: індивідуальна непереносимість, вагітність та період лактації у жінок. Не рекомендується застосовувати при кишковій непрохідності, дизентерії, підвищеній кислотності шлунка. Не є лікарським препаратом.
    доставка в Польщу
    кешбек 2 ₴
    -76%
    Склад 75% поліамід, 15% еластан, 10% бавовна / Колір Кавовий / Фактура Ажурна / Фасон Бікіні