triangle

Шалені знижки до -90% на все і лише 2️⃣2️⃣ листопада на товари українських брендів кешбек 2️⃣0️⃣%!

Підвищений кешбек 20% діє для підписників Black при передоплаті замовлення картою 💳

Зі всіма товарами підвищеного кешбеку можна ознайомитися нижче:

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Вік
    Кількість в упаковці, пар
    Кількість в упаковці, шт
    Аудиторія
    Розмір сумки/валізи
    Ширина реміня
    Обкладинка
    Формат ковдри
    Розмір ковдри
    Кісточки
    Матеріал чохла
    Застібка
    Класифікація
    Покриття
    Комір
    Склад устілки
    Склад підошви
    Склад верха
    Склад
    Тип чашечки
    Крій
    Декор
    Форма прикраси
    Щільність
    Призначення
    Застібка підковдри
    Формат підковдри
    Форма підковдри
    Мова видання
    Фасон
    Особливість
    Матеріал наповнювача
    Тип плівки
    Довжина виробу
    Форм-фактор
    Формат
    Висота підбора
    Тип каблука
    Капюшон
    Вид каменю
    Марка
    Висота посадки
    Склад підкладки
    Матеріал
    Матеріал основний/корпусу
    Колір металу
    Кількість кольорів
    Кількість основних відділень
    Кількість сторінок
    Країна виробництва
    Тип паперу
    Візерунок
    Тип ручки
    Формат подушки
    Форма подушки
    Формат наволочки
    Форма наволочки
    Тип кишень
    Проба
    Сезонність
    Формат простирадла
    Форма простирадла
    Розмір простирадла
    Тип простирадла
    Вид шкіри
    Тип шкіри
    Фасон рукава
    Сумісність зі смартфоном
    Модель смартфона
    Форма каменю
    Структура
    Стиль
    Тара/упаковка
    Фактура
    Щільність матеріалу, г / м2
    Довжина рукава
    Рік видання
    Час застосування
    Вид носка
    Тип
    Тип ковдри
    Тип подушки
    Тип каменю
    Тип лямок
    Матеріал верху
    Вага утеплювача, г / м2
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 33 ₴
    -61%

    Дуже м'яке і приємне на дотик велюровое покривало, практичне і довговічне. Покривало на ліжко є одним з найголовніших елементів у декоративній обробці вашої спальні. Воно здатне виділити загальну стилістич у спрямованість в оформленні та стати заключним елементом в досягненні повної гармонії. Обираючи покривало на ліжко, ви приносите в свій будинок унікальну атмосферу порядку, затишку і вишуканого, неповторного комфорту. Також таке покривало стане відмінним подарунком. Розмір покривала 200х180 см., без упаковки. ⠀ * Увага! Колір і відтінок може відрізнятися, в залежності від поставок виробника, налаштувань екрану (яскравість, контраст, насиченість), а також освітлення.
    кешбек 23 ₴
    -65%

    Подарунковий набір бальзамів для губ "Ніжний поцілунок" - чудове рішення для подарунку взимку 🎁🎄❄️ Бальзами для губ миттєво загоюють дрібні ранки та тріщинки на губах. Бальзами забезпечить вашим губкам взимку глибоке живлення і зволоження. Бальзами дбайливо доглядають за чутливою і ніжною шкірою губ, позбавляють від сухості та додають об'єму. Бальзами захистять губи від холодних вітрів, морозів і жарких сонячних променів. Зроблять губи оксамитовими, сяючими та доглянутими. До набору входять: - Зволожуючий бальзам для губ з олією жожоба Hillary Natural Jojoba Lip Balm; - Захисний бальзам для губ з олією аргани Hillary Natural Argana Lip Balm; - Живильний бальзам для губ з олією макадамії Hillary Natural Мacadamia Lip Balm. Спосіб застосування: Нанесіть бальзам на губи для пом'якшення і загоєння сухої та обвітреної шкіри губ. Повторіть за необхідності. Рекомендується як засіб профілактики мікротріщин і сухості, а також як базовий засіб перед нанесенням губної помади.
    кешбек 29 ₴
    -50%
    Колір Білий / Матеріал Трикотаж, Бавовна / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал
    Чоловіча базова футболка Kasta Design білого кльору із 100% бавовни. Виготовлена з якісного трикотажу пеньє, м'якого та міцного матеріалу, стійкого до деформацій. Модель має круглий виріз горловини та короткий рукав. Розмір речі на фото: L. Параметри моделі: Зріст 190 см. Обхват грудей – 100 см. Обхват талії – 79 см. Обхват стегон – 95 см.
    потрібнички
    кешбек 10 ₴

    Вологі серветки для прибирання виготовлені із перфорованого нетканого полотна. Ідеально підходять для прибирання різних поверхонь у будинку. Завдяки особливій структурі матеріалу, вони добре збирають бруд, не залишаючи ворсинок та розводів на поверхнях. Залишають свіжий аромат. Зручні у використанні та не потребують змивання. Допомагають швидко провести гігієнічне експрес прибирання без застосування додаткових мийних засобів. Не містять спирту.
    кешбек 54 ₴
    -56%
    Аудиторія Для жінок / Призначення Підтягуюче, От пигментации, Протизапальний, Живлення, Захисний, Відновлення, Від перших ознак старіння, Омолодження, Тонізування / Вік 18+
    Легкий крем-флюїд для обличчя з вітаміном С захищає від руйнівних факторів зовнішнього середовища, які призводять до старіння, втоми та зморшок. Утворює на поверхні шкіру невагому вуаль, що відновлює захисні властивості рогового шару шкіри та регулює трансепідермальну втрату вологи. Живить, повертає шкірі молодість та еластичність, відновлює сяйво та наповнює енергією. Підтримує тонус, освітлює ділянки пігментації та нормалізує обмінні процеси в шкірі. Крем не залишає жирності та швидко вбирається. Активні компоненти Аскорбіл глюкозид (AA2G™) – це натуральний вітамін С (аскорбінова кислота), стабілізований глюкозою. Таке поєднання дозволяє ефективно і легко використовувати в косметичній продукції всі переваги вітаміну С. Коли креми або лосьйони, що містять цей інгредієнт, наносять на шкіру, альфа-глюкозидаеа – ензим, що є присутнім у шкірі, – взаємодіє з AA2G™, сприяючи поступовому вивільненню вітаміну. Аскорбіл глюкозид спочатку був розроблений в Японії як препарат, що використовується в косметичній продукції для освітлення загального тону шкіри та зменшення пігментації (старечі плями та ластовиння). Подальші дослідження виявили інші корисні властивості інгредієнта, і сьогодні Аскорбіл глюкозид використовується не тільки для відбілювання, але й для того, щоб освіжити тьмяну шкіру, запобігти старінню та, крім того, у сонцезахисних продуктах. Переваги застосування AA2G™ в косметиці: - Постійна активність вітаміну С - Стимуляція синтезу колагену - Запобігання утворенню меланіну - Висвітлення існуючого меланіну - Зменшення пошкодження шкіри, спричиненого УФ-випромінюванням Трегалоза: - відмінно відновлює порушений роговий бар'єр епідермісу; - захищає та підтримує функції клітин в умовах агресивного впливу факторів навколишнього середовища; - має чудові зволожувальні властивості та в синергії з гіалуроновою кислотою та сечовиною, пролонгує зволожувальну дію крему у 2 рази; - має високий антиоксидантний потенціал, - працює як «провідник» інших активних речовин у глибокі шари шкіри. Гіалуронова кислота: - утворює найтоншу, але дуже міцну захисну плівку поверх шкіри, посилюючи її природний опір агресивним зовнішнім факторам; - молекули гіалуронової кислоти, притягуючи вологу, заповнюють зморшки; - надає шкірі пружність та еластичність; - не забиває пори; - усуває сухість і лущення епідермісу. Спосіб використання: Нанести невелику кількість крему на очищену шкіру обличчя та шиї легкими масажними рухами. Крем слід наносити лише після повного вбирання попередньо нанесених засобів Протипоказання: Індивідуальна чутливість до компонентів рецептури. Перед використанням зробити тест на алергічну реакцію.
    кешбек 27 ₴
    -56%

    Збалансована формула сироватки з мікропептидами, гідролізованим протеїном пшениці та натуральним активатором кератинового гену сприяє природному зростанню і зміцненню вій та брів, роблячи ваш погляд виразнішим. Живить та відновлює структуру вій та брів, робить сильнішими та продовжує їх життєвий цикл. Стимулює активний ріст нових вій, а також робить пружнішими та міцнішими зрілі вії. Регулярне застосування сироватки стимулює активність волосяних фолікулів і сприяє отриманню прекрасних результатів вже за 4-6 тижнів: розкішні, густі, сильні вії та брови. Активні компоненти Мірістоіл пентапептид-17 (Myristoyl Pentapeptide-17): - натуральний стимулятор вироблення кератину рослинного походження; - формує структуру волосини та стимулює волосяні фолікули; - активізує природний ріст вій та брів і зміцнює їх. Гідролізований протеїн пшениці: - покращує водний баланс волосин; - зміцнює структуру вій та брів; - потовщує волосини, надає їм блиску та гнучкості. Коензим Q10: - покращує кровопостачання шкіри, значно покращуючи живлення та ріст волосин; - підвищує виробництво кератину, від кількості якого залежить вигляд вій та брів; - робить вії гладенькими, міцними та блискучими. Пантенол: - надає зволожуючу дію і допомагає віям та бровам утримувати вологу; - забезпечує здоровий глянцевий блиск та надійний захист від механічних, хімічних пошкоджень і факторів зовнішнього середовища; - робить вії пружними, більш об'ємними та міцними. Спосіб використання Зніміть контактні лінзи, очистіть шкіру повік від макіяжу та видаліть залишки демакіяжного засобу. Перед нанесенням сироватки шкіра повік повинна бути чиста і суха. За допомогою аплікатора одним рухом нанесіть сироватку вздовж росту вій біля їх основи. Нема потреби наносити сироватку рясно або повторно. Не торкайтеся аплікатором до очей. Курс застосування: 4-6 тижнів, щодня, 1 раз на день. Рекомендується використовувати сироватку у вечірній час перед сном. Для досягнення максимального результату рекомендується використовувати сироватку 8-12 тижнів. Після курсу можна продовжувати застосування сироватки 1-2 рази в тиждень для підтримки результату, профілактики випадіння вій та захисту від несприятливих факторів.
    кешбек 14 ₴
    -64%

    Для оновлення шкіри та її гладкості та м’якості, виведення зайвої рідини і підготовки шкіри до антицелюлітного догляду. РЕЗУЛЬТАТ М`яка, гладенька шкіра. Розтяжки, «апельсинова кірка» та інші прояви целюліту стали менш помітними. Шкіра отримала живлення і зволоження, якого бракувало. В ЧОМУ УНІКАЛЬНІСТЬ КОКОСОВОГО СКРАБУ ДЛЯ ТІЛА HILLARY COCONUT OIL SCRUB? Виводить зайву рідину, позбавляючи від «апельсинової кірки», під дією гімалайської рожевої солі. Тонізує, покращує пружність шкіри, зменшуючи прояв целюліту, завдяки дії масел виноградних кісточок, Зволожує, живить шкіру відсутніми мікроелементами та вітамінами, завдяки вмісту натуральних олій. А також: - ти користуєшся 100% натуральним продуктом СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ Нанеси на розпарену після ванни, душу або сауни, шкіру тіла круговими масажними рухами, приділяючи особливу увагу проблемним зонам. Залиш на шкірі на 5-10 хвилин для більш інтенсивного впливу, змий теплою водою і витри шкіру рушником. Для максимального ефекту використовуй в комплексі з масажною щіткою і антицелюлітною олією Hillary. ВАЖЛИВО! Не використовуй скраб при важких формах шкірних (в тому числі судинних) захворювань, відкритих ранах на шкірі.
    кешбек 16 ₴
    -59%
    Тип Усі типи / Аудиторія Для жінок / Призначення Підтягуюче, Живлення, Регенерація, Освіження, Для пружності, Відновлення, Доглядаючий, Омолодження, Зволоження
    Маска з вираженою омолоджуючою дією. Попереджає старіння шкіри, має антиоксидантну дію, вирівнює колір шкіри, підсилює регенерацію. Вітаміни групи В та С діють як антиоксиданти, запобігають згубному впливу вільних радикалів на клітини шкіри. Вітаміни РР і А мають заспокійливу, пом'якшувальну дію, а також попереджають ламкість капілярів. Маска має пролонгований ефект омолодження. Ефект ліфтингу з першої процедури. Стимулююча альгінатна маска з вітамінами В, C Hillary Acerola: -підтягує контури обличчя; -активно зволожує; -вітамінізує шкіру; -активізує дію доглядових засобів; -покращує колір обличчя; -омолоджує і розгладжує дрібні зморшки Активні компоненти Альгінат (витяжка з морської водорості ламінарія): -має виражений ліфтинг-ефект; -зволожує і живить; -розгладжує зморшки; -знімає набряклість і освіжає шкіру; -надає дренажний ефект. Ацерола (мальпігія гранатолистна): -має найвищий вміст вітаміну С (до 17%), у 80 разів більше, ніж в апельсині та лимоні; -один з найпотужніших природних антиоксидантів; -багата такими мікро- і макроелементами, як вітамін А, вітаміни групи В, кальцій, залізо, фосфор, селен і калій; -має регенеруючий вплив на шкіру, особливо в умовах стресу і перевтоми; -стимулює вироблення колагену. Морський колаген: -скорочує глибину зморшок, вирівнює рельєф, підвищує пружність шкіри, підсилює регенерацію клітин, надає глибоке зволоження та омолоджуючу дію. Вітамін С: -першокласний антиоксидант; -покращує еластичність судин; -стимулює синтез колагену; -регенерує шкіру; -активізує мікроциркуляцію крові; -забезпечує фотозахист, відбілює і запобігає старінню; -зміцнює тканини, надає еластичність шкірі; -має протизапальну і протиалергічну дію. Діатоміт: -відновлює водний баланс; -підвищує тонус шкіри; -активізує мікроциркуляцію крові в шкірі; -насичує шкіру мікроелементами. Спосіб застосування Очистіть шкіру. Підготуйте альгінатну маску безпосередньо перед застосуванням. Візьміть будь-яку суху неметалічну ємність, змішайте в ній вміст з водою кімнатної температури в пропорції 1: 1. Важливо! Ретельно перемішуйте все збиваючим рухом до однорідної маси, поки не отримаєте консистенцію густого і тягучого крему. Маску наносьте на шкіру щільним рівномірним шаром близько 0.5 см. за допомогою шпателя. Протягом наступних 10-15 хвилин засіб стає схожим на гуму і трохи зменшується в об'ємі. Альгінатна маска не потребує змивання водою. Через 15-20 хвилин вона легко знімається у вигляді м'якого пластичного зліпка, що повторює контури обличчя або тіла. Зняти її потрібно одним рухом знизу від підборіддя вгору до чола. Волосся, вії та брови не приклеюються до маски, тому зняття буде легким. Якщо крем, сироватка або інший косметичний засіб не були нанесені під маску, ними можна скористатися після її застосування. Beauty-хак Для підвищення ефективності рекомендуємо нанести гіалуронову сироватку Hillary. Під впливом маски сироватка краще проникає в шкіру. Після того як нанесений засіб проникне в дерму, необхідно нанести альгінатну маску. Альгінатні маски Hillary - це салонний догляд за шкірою обличчя, не виходячи з дому! Натуральні складники кожної з них допомагають зволожити шкіру, повернути тонус, а також заспокоїти після різних подразнень.
    кешбек 37 ₴
    -69%
    Аудиторія Для жінок / Призначення Заспокоєння, Доглядаючий, Для очей, Відновлення, Для пружності, Комплексний, Регенерація, Живлення / Тип Усі типи / Час застосування Універсальний
    ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ НА ТЕ, ЩО ПРИ ОТРИМАННІ ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД ТАРИ МОЖЕ ДЕЩО ВІДРІЗНЯТИСЯ ВІД ЗОБРАЖЕННЯ НА САЙТІ. СКЛАД ТА ЯКІСТЬ ПРОДУКТУ ЗАЛИШАЮТЬСЯ НЕЗМІННИМИ! Ідеальна комбінація по догляду за шкірою. Сироватка зволожує глибокі шари шкіри і діє як протизапальний агент. Попереджає старіння і відроджує молодість шкіри. А відновлююча сироватка навколо очей. Засіб забезпечує ліфтинг-ефект, сповільнюючи процес природного старіння епідермісу в ніжній зоні навколо очей. Зволожує, пом'якшує. До складу сироватки входить кофеїн і екстракт зеленого чаю, які знімають набряк і ефект втоми, сині плями навколо очей. До складу входить: Гіалуронова сироватка Hillary Smart Hyaluronic; Відновлююча сироватка навколо очей Hillary Anti-fatigue. Спосіб застосування: Hillary Smart Hyaluronic нанести масажними рухами невелику кількість сироватки на чисту шкіру обличчя, шию і зону декольте. Наносити сироватку можна щодня, в тому числі як активний засіб під денний крем, а також увечері. Також можливо змішування і одночасне нанесення гілауроновой сироватки і флюїди Хілларі. Далі невелика кількість сироватки Hillary Anti-fatigue нанесіть кінчиками пальців на добре очищену шкіру навколо очей, один або два рази на день.
    кешбек 21 ₴
    -55%

    Очищуюча пінка для жирної та комбінованої шкіри з унікальною олією таману та олією жожоба: - чудово підходить для щоденного очищення шкіри; - використовується як другий етап глибокого очищення шкіри після гідрофільної олії; - має себорегулюючі властивості та не забиває пори, не викликає запалення; - не шкодить мікробіому та зберігає природний Ph-баланс шкіри; - ретельно розчиняє та видаляє навіть найстійкіший макіяж; - надає шкірі обличчя приємного відтінку та вирівнює тон. Активні компоненти Олія таману: - має високу регенеруючу, імуностимулюючу та протизапальну активність чудово живить шкіру та регулює діяльність жирових залоз; - нормалізує обмінні процеси в тканинах шкіри, захищає шкіру обличчя від шкідливого впливу зовнішнього середовища, запобігає її висиханню; - запобігає старінню шкіри обличчя укріплює капіляри, зменшує видимість судинних сіточок на шкірі; - не комедогенна. Олія жожоба: - має потужну антиоксидантну дію та багата вітаміном Е; - поновлює пружність та еластичність шкіри; - має бактерицидну та протизапальну дію й не закупорює пори: - володіє відмінними себорегулюючими властивостями; - прекрасно зволожує та відновлює шкіру, бореться зі зморшками. Спосіб використання. Невелику кількість пінки нанесіть на вологе обличчя легкими масажним рухами, ретельно промийте обличчя водою.
    кешбек 29 ₴
    -50%
    Колір Чорний / Матеріал Трикотаж, Бавовна / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал
    Базова чоловіча футболка Kasta Design, виготовлена з м'якого бавовняного трикотажу. Круглий виріз горловини, короткий рукав. Розмір речі на фото: L. Параметри моделі: Зріст 190 см. Обхват грудей – 100 см. Обхват талії – 79 см. Обхват стегон – 95 см.
    кешбек 16 ₴
    -56%

    Трояндовий міст для обличчя Hillary ROSE MIST освіжає, живить і зволожує шкіру обличчя. При розпиленні міст огортає обличчя ніжним серпанком, роблячи її ніжною, оксамитовою та насиченою. Має дуже легку формулу, посилює дію інших косметичних засобів, сприяє природному відновленню шкіри. Спрей-міст швидко освіжить шкіру, тонізує, знімає почуття втоми, а також закріплює макіяж. Підходить для нормальної, сухої та чутливої шкіри. Трояндовий міст для обличчя Hillary ROSE MIST: - знімає подразнення, звужує пори, вирівнює тон шкіри; - застосовується як тонер перед нанесенням сироватки і зволожуючого крему; - пробуджує енергію і активізує регенераційні процеси в дерми; - може бути використаний у будь-який час доби при найменшому відчутті дискомфорту, як з макіяжем, так і без; - відновлює водно-ліпідний баланс шкіри; - надає шкірі додаткову гладкість і м'якість, бореться з першими ознаками старіння; - має ніжний трояндовий аромат. Активні компоненти. Рослинний гліцерин: - необхідний для роботи аквапоринів в клітинах; - проникає глибоко в шкіру і сприяє насиченню водою всіх її шарів; - перешкоджає потраплянню на верхні шари шкіри частинок пилу та мікроорганізмів; - захищає епідерміс від запалень і подразнень. Пантенол: - збільшує швидкість регенерації шкіри; - упорядковує процес метаболізму клітин; - стимулює вироблення колагену в шкірі; - розгладжує зморшки і сприяє загоєнню мікротріщин; - робить шкіру пружною та еластичною; зволожує і живить суху шкіру. Комплекс ПАР рослинного походження (децил глюкозид, натрію лауроіл глутамат): - очищає і матує шкіру; - сприяє нормалізації виділення себума; - знімає подразнення шкіри; - перешкоджає осіданню частинок бруду на шкірі. Beauty-хак. У сухий сезон можна наносити в офісі або вдома на обличчя для зволоження, влітку – для освіження і комфортного перебування в жарку погоду. Спосіб застосування. Наносити на очищену шкіру обличчя вранці і ввечері перед сном. Може використовуватися в якості тоніка перед доглядовими засобами, а також наноситися поверх макіяжу для його закріплення.
    потрібнички
    кешбек 34 ₴

    Засіб відмінно відпере, не залишає слідів на одязі, захищає колір. Дозволяє Вашим речам виглядати новими після багаторазового прання. Може використовуватися для ручного прання, в пральних машинах активаторного типу і автоматичних пральних машинах.
    кешбек 30 ₴
    -67%

    Шампунь спеціально розроблений для шкіри голови із надмірною секрецією шкірного сала па позбавленого об’єму волосся. Очищає та регулює жирність шкіри, протидіє ефекту жирного волосся. Завдяки вмісту органічного екстракту зеленого чаю стимулює волосяні цибулини та живить їх, має антибактеріальну дію, усуває жирність волосся і дарує йому неймовірний блиск та довготривалий об’єм. Інноваційна формула кондиціонеру, яка створює об'єм, зміцнюючи тонке та позбавлене об’єму волосся, одночасно розплутуючи, надаючи блиску та зволоження. Сприяє оздоровленню волосся, потовщує діаметр стрижня та створює об'єм, одночасно доглядаючи за сухими кінчиками. До набору входять: - Міцелярний фітоесенціальний шампунь Green Tea Hillary Green Tea Micellar Phyto-essential Shampoo, 250 мл; - Фітоесенціальний кондиціонер для надання об’єму Green Tea Hillary Green Tea Volumising Phyto-essential Conditioner, 250 мл; Спосіб застосування: 1. Нанесіть шампунь масажними рухами на вологе волосся, спіньте, залиште на 1-2 хвилини, потім ретельно змийте теплою водою. Повторіть двічі. Підходить для щоденного застосування. Увага! Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі негайно промити їх водою. 2. Рівномірно розподіліть кондиціонер на чисте волосся після миття шампунем і залиште на 5-10 хвилин. Змити теплою водою.
    доставка в Польщу
    кешбек 29 ₴
    Колір Чорний / Склад 100% - бавовна
    Майка з широкими бретелями, що переходять в широку окантовку пройми, додає образу жіночності. Цей виріб вийшов з розряду нижньої білизни і з легкістю впишеться в будь-який модний лук. Майка з широкими бретелями підійде жінкам будь-якого віку і особливо власницям пишних грудей. Під таку річ можна надіти бюстгальтер з широкими бретельками, не побоюючись, що їх буде видно. Цю модель можна купити в різних колірних варіантах. Ми пропонуємо класичні кольори, пастельні відтінки, а також яскраві помітні кольори: кораловий, зелене яблуко, бузковий, малиновий. Великий вибір кольорів дозволяє підібрати виріб, найбільш підходящий до вашого типу шкіри. Майки всі однотонні, без малюнків, лейблів і зображень.
    потрібнички
    кешбек 10 ₴

    Тришаровий папір туалетний Дитячий виготовлений із 100% целюлози, має тиснення з ламінацією та перфорацію. Особлива технологія виробництва забезпечує міцність, м’якість та комфорт при використанні. Розмір: 193*230*115
    потрібнички
    кешбек 3 ₴
    потрібнички
    кешбек 7 ₴

    Вологий туалетний папір «Алое та комплекс вітамінів» від бренду Naturelle забезпечить комфортне, делікатне очищення інтимних зон та дотримання правил гігієни. Завдяки гіпоалергенній формулі вона не дратує шкірний покрив, тому підходить і для дорослих, і для дітей. Просочення містить екстракт алое та комплекс вітамінів, які мають заспокійливий та зволожуючий ефект.
    кешбек 45 ₴
    -70%

    Набір для масажу гуаша для тіла та розігрівального антицелюлітного догляду в домашніх умовах містить в собі дерев'яний шкребок гуаша, який стимулює підшкірну рідину, включаючи лімфу, та позбавляє целюліту. А також антицелюлітну олійку грейпфрут, яка поверне шкірі еластичність, пружність і м'якість. Зробить менш помітними прояви розтяжок і целюліту. Додатковим антицелюлітним засобом у даному наборі є - антицелюлітний розігрівальний скраб. Він допомагає добитися швидкого візуального усунення ефекту «апельсинової кірки». Шкіра стає підтягнутою, пружною, рівною та гладенькою. Завдяки розігріваючим властивостям, поєднаним з масажним ефектом скрабу, результат не змушує себе довго чекати. До набору входять: - Антицелюлітна олія Грейпфрут Hillary Grapefruit Anti Cellulite, 100 мл; - Антицелюлітний розігріваючий скраб для тіла Hillary Anti-cellulite Oil Scrub, 200 г; - Шкребок гуаша для масажу тіла дерев‘яний Hillary. Спосіб застосування: 1. Розпочніть процедуру масажу: 1.1 Нанесіть олійку на очищену шкіру проблемних ділянок легкими масажними рухами; 1.2 Розпочніть масаж шкребком для тіла: - Почніть із найм'якіших зон (сідниці, стегна) й дуже легких натискань, збільшуючи силу дуже поступово, тримаючи шкребок під кутом 45°. - Рухайте шкребком зверху вниз чи з центру до боків. - Масувати одну лінію потрібно до почервоніння. - Після собливо активного масажу часом можуть залишатись синці й крововиливи (це нормально для гуа-ша масажу за умови, що не відчувається в процесі сильного болю чи дискомфорту). 2. Розпочніть процедуру скрабування тіла *(скрабування та масаж шкребком проводяться у різні дні). - Нанесіть скраб на очищену вологу шкіру проблемних ділянок легкими масажними рухами. - Масажуйте 5 хв. - Змийте теплою водою без мила. Для стійкого ефекту використовувати 2 рази на тиждень.
    кешбек 54 ₴
    -71%

    Набір Очищення і тонізування для жирної та комбінованої шкіри до складу якого входять Гідрофільна олія та Очищуюча пінка для жирної та комбінованої шкіри Hillary Cleansing Foam Tamanu + Jojoba oil і Трояндовий міст для обличчя Hillary ROSE MIST надасть шкірі обличчя свіжий і доглянутий вигляд. Активні речовини сприяють регенерації та загоєнню, а також тонізують шкіру. А Муслінова серветка для очищення обличчя Hillary допоможе якісно і ретельно провести процедуру очищення шкіри. До набору входять: Гідрофільна олія для жирної та комбінованої шкіри Hillary Cleansing Oil Tamanu + Jojoba oil; Очищуюча пінка для жирної та комбінованої шкіри з унікальною олією таману та олією жожоба; Трояндовий міст для обличчя Hillary ROSE MIST; Муслінова серветка HiLLARY. Спосіб використання: 1. Збовтайте гідрофільну олію перед застосуванням. Невелику кількість нанесіть на суху шкіру обличчя. Помасажуйте протягом декількох хвилин, за цей час гідрофільна олія ретельно розчинить жир, косметику та бруд. Змочіть руки водою та повторно помасажуйте обличчя, перетворюючи олію на емульсію. Змийте проточною водою. Умийтеся за допомогою пінки. 2. Невелику кількість пінки нанесіть на вологе обличчя легкими масажним рухами, ретельно промийте обличчя водою. 3. Наносьте трояндовий міст на очищену шкіру обличчя вранці і ввечері перед сном. Може використовуватися в якості тоніка перед доглядовими засобами, а також наноситися поверх макіяжу для його закріплення.
    потрібнички
    кешбек 8 ₴

    Крем-гель для душу ТМ «Bio Naturell» ефективно та дбайливо очищує шкіру. Легкий аромат ніби огортає тіло й дарує Вам справжнє задоволення. Масло манго та екстракт магнолії доглядають за шкірою, роблять її більш ніжною і оксамитовою. Веганський продукт. Будь екосвідомим. Спосіб застосування: нанести на вологу шкіру, спінити, змити водою. Застережні заходи: підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів. Склад: Aqua*, Sodium Laureth Sulfate*, Sodium Chloride*, Mangifera Indica Seed Butter*, Magnolia Biondii Flower Extract*, Cocamidopropyl Betaine*, Cocamide DEA*, Lauryl Glucoside*, Styrene/Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Citric Acid, Parfum, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, CI 14720, CI 19140 * 97% інгредієнтів натурального походження
    потрібнички
    кешбек 25 ₴

    Гель Pro Wash Універсальний для автоматичного та ручного прання як білих, так й кольорових виробів. Засіб чудово відпирає, не залишає слідів на одязі, захищає колір. Дозволяє Вашим речам виглядати новими після багаторазового прання.
    кешбек 23 ₴
    -60%

    Кондиціонер з соком листя алое та гідролізованим протеїном пшениці інтенсивно зволожує, розгладжує та зміцнює структуру волосяного волокна. Завдяки вмісту трегалози підтримує оптимальний рівень вологи у волоссі, запобігає розпушуванню та сплутуванню. Надає волоссю здорового вигляду та шовковистості, зменшує ламкість, живить та відновлює по всій довжині та запобігає механічному пошкодженню волосся. Чудово підходить для волосся, пошкодженого фарбуванням, хімічним та термальним впливом, а також тьмяного волосся. Властивості кондиціонеру Aloe Hillary Aloe Deep Moisturizing Сonditioner відновлення структури волосся. зволоження та живлення. для сухого та пошкодженого волосся. Активні компоненти Сік Алое Вера містить вітаміни А, В, С і Е, амінокислоти, ензими, а також цілий ряд мінеральних речовин - кальцій, калій, цинк, селен, залізо, фосфор, хром, мідь, марганець, магній. полісахарид ацеманнан, що міститься в алое, захищає клітинні мембрани від впливу бактерій і вірусів. глибоко очищає, захищає, відновлює, зволожує і живить шкіру. компонент уповільнює процеси старіння та омолоджує шкіру. Гідролізат протеїнів пшениці ці білки збігаються за складом з білками шкіри і волосся людини. В них входить гліцин, глутамін, аланін і пролін, що сприяють регенерації шкіри і стимулюють вироблення колагену. протеїни, що містяться в пшениці сприяють відновленню водного балансу шкіри. надає волоссю гнучкості, блиск, потовщує структуру і запобігає ламкості. знижують електризацію волосся. ефективні в лікуванні пошкодженого волосся. Лактат натрію має антибактеріальний ефект, сприяє запобіганню подразнення та покращенню бар'єрних властивостей шкіри. відновлює пошкоджений ліпідний шар шкіри і буквально повертає до «життя» зневоднену шкіру. захищає від зовнішніх впливів, вітру, холоду – справжній порятунок для пошкодженої шкіри будь-якого типу. Спосіб застосування: Рівномірно розподілити на чисте волосся після миття шампунем і залишити на 5-10 хвилин. Змити теплою водою. Увага! Уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі негайно промити їх водою. Застереження Натуральна косметика не є гіпоалергенною. За 24 години до застосування проведіть алергопробу на згині ліктя.
    кешбек 25 ₴
    -63%

    Пом'якшує шкіру, знімає подразнення та почервоніння. Сприяє загоєнню шкіри та заспокоєнню чутливої шкіри. Прекрасно зволожує, відновлює еластичність шкіри, а також сприяє регенерації клітин. Активні компоненти Екстракт алое: - проникає в усі шари шкіри; - працює на клітинному рівні; - очищає залишки відмерлих клітин; - сприяє природній регенерації клітин; - збільшує надходження кисню до клітин; - насичує вітамінами (вітамін С і Е); - утримує вологу; - стимулює процес відновлення пошкоджених тканин шкіри. Гіалуронова кислота - утворює на шкірі найтоншу плівку, яка активно вбирає вологу з навколишнього середовища, зберігаючи її в роговому шарі; - забезпечує поверхневе зволоження шкіри та одночасно встановлює захисний бар'єр; - є відмінним засобом для пошкодженої шкіри, захищаючи її в той час, поки йдуть відновлювальні процеси; - сприяє регенерації шкірного покриву; - захищає шкіру від інфекцій, оскільки бактеріям складно проникнути через структуру плівки, незамінна при лікуванні вугрової висипки; - забезпечує миттєвий ефект ліфтингу шляхом створення на шкірі полімерної мікроплівки. Трегалоза: - ефективно утримує вологу в шкірі; - працює в парі з гіалуроновою кислотою, посилюючи та примножуючи її дію. Спосіб застосування Нанесіть невелику кількість тоніку на попередньо очищену шкіру. Уникайте потрапляння в очі.