triangle

    Спеціальна пропозиція 🤫

    Підібрали потрібне за вигідними цінами 🛍️

    Акція:
    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Аудиторія
    Матеріал корпусу
    Форма корпусу
    Країна бренду
    Тип циферблату
    Функції
    Країна виробництва
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек від 28 ₴
    -23%

    Італійські трави — приправа, без якої важко уявити кухню сучасної господині, адже страви цієї сонячної країни давно перекочували в наше життя. Класичний склад цієї відомої суміші містить: базилік; орегано; часник; цибулю; кмин; розмарин; петрушку. Для довшого збереження аромату ми також додаємо трохи солі. Таким чином ці пряні трави чудово зберігаються і навіть дрібка суміші здатна перетворити страву в справжній апетитний та ароматний шедевр. Італійські спеції та прянощі мають м’який присмак і помірно пряний аромат. Завдяки цьому вони чудово вдосконалюють страви, не перекриваючи їх основний смак. Суміш часто використовують в дієтах, адже вона покращує апетит та стимулює травні процеси. Вона корисна для всіх, хто має проблеми з системою травлення, за винятком онкологічних та виразкових захворювань. Страви, заради яких варто купити італійські трави? Бажаєте, щоб звичні страви заграли новими барвами? Обов’язково зверніть увагу на нашу суміш. Вона ідеально доповнить: піцу з будь-якою начинкою; італійський хліб; салати, особливо з оливками, свіжими помідорами, огірками, руколою та іншими овочами; лазанью з сирною, овочевою або м’ясною начинкою; м’ясні запіканки з соусом чи підливою на основі томатів або вершків; овочеві супи, грибні супи-пюре та традиційні італійські томатні супи, які подаються холодними; тушені, варені або запечені м’ясні та рибні страви; яєчні та мучні соуси для м’яса, риби, теплих салатів і, головне, - пасти. Під час приготування птиці, сумішшю натирають тушки і маринують таким чином декілька годин. При тушкуванні її додають за 5 хвилин до готовності страви. В пасту, піцу та соуси прянощі додають за 2-3 хвилини до готовності. Але зауважте, що їх краще не додавати в панірування, адже пригорілі трави смакують не дуже добре.
    кешбек від 24 ₴
    -5%

    Кардамон зелений – чудова пряність, яка підходить для багатьох страв. Він дуже ароматний, його «коробочки» неймовірно гарно пахнуть. Росте приправа у Південній Індії та на Шрі-Ланці. Кардамон – капсули зеленого кольору, що мають всередині чорні насінини. Кардамон зелений має цікавий, дещо специфічний, гіркувато-солодкий смак. Пряність має виражену пекучість та легкі цитрусові освіжаючі нотки. Ця спеція допомагає скинути зайву вагу, тому вона особливо корисна тим, хто хоче схуднути. Крім того, кардамон надає сил і енергії, є антидепресантом, добре впливає на нервову систему. Кардамон поєднується з гвоздикою, мускатним горіхом, корицею. Цю спецію використовують у невеликих кількостях, адже вона досить концентрована. Зазвичай, кладуть кардамон на самому початку готування, адже він відкриває свій аромат не відразу. Його можна додавати до страв з м’яса, картоплі, супів, напоїв, молока, десертів, випічки. Вельми вишукано вважається пити каву з кардамоном, адже ця спеція робить напій більш елегантним, благородним, зменшує токсичну дію кофеїну. Кардамон зелений слід з обережністю вживати вагітним, матерям, що годують та людям, які мають виразку шлунка.
    кешбек від 118 ₴
    розстрочка
    -19%

    Сучасне м'яке скло для поверхонь, яке дозволяє зберегти ідеальний стан кухонного, журнального, обіднього, робочого, дитячого столу; робочої поверхні кухні; підвіконня; комода; підлоги в місцях годування домашніх тварин. Захищає від вологи, подряпин і бруду. Легко миється за допомогою неабразивних засобів. Поверхня силіконової скатертини гладка, але при цьому має антиковзаючий ефект. Рідке скло можна самостійно відрізати під потрібну форму і розмір. Товщина захисного покриття складає 1 мм, що дозволяє витримати нагрівання до 60 градусів. Зроблено з матеріалу, який не виділяє токсичних речовин. Склад: ПВХ. Розмір: 900х800 мм.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -19%

    Відро для сміття MVM без кришки має стильний зовнішній вигляд, це дозволяє розміщувати його в сучасному просторі. Відро укомплектовано надійним кільцем для фіксації сміттєвого пакету. Відмінно підійде на кухню для місця співай мийкою. Об'єм відра становить 12 літрів.
    кешбек від 22 ₴
    -4%

    Паприка копчена вважається однією з найбільш оригінальних спецій і прянощів на сьогодні завдяки оригінальності смаку, який вона надає стравам. Спочатку паприку збирають, потім відбувається процес сушіння і копчення, виключно на дубових дровах. Після копчення її подрібнюють в порошок. Тоді спеція набуває яскраво-вираженого димчастого аромату, насиченого копченого смаку і темно-червоного кольору. Паприка використовується у великій кількості страв, починаючи від ковбас до кондитерських виробів. Вона добре поєднується з духмяним перцем, тмином, кардамоном, часником, розмарином, шафраном і куркумой. Прекрасно доповнює маринади, соуси і заправки до м’яса, салатів. Спецію рекомендують додавати в кінці приготування або ж уже в готову страву.
    кешбек від 13 ₴
    -14%

    Далеко не кожному кулінару відомо що насправді називають корицею, адже цю пряність не вирощують в Україні. Її добувають з кори вічнозеленого дерева, яке росте в тропічних широтах Китаю, В’єтнаму, Індонезії, Шрі-Ланки, Бірми, Камбоджи, Лаосу та ряду інших країн. Кора характеризується солодким смаком з незначною приємною ноткою гіркоти та характерним пряним ароматом. Корисні властивості кориці просто надзвичайні, адже вона містить вітаміни А, С, Е, РР, В1, В6 та В 12, безліч мікро- та макроелементів, серед яких калій, магній, фосфор і цинк. Вона містить величезну кількість антиоксидантів та рекомендована при схудненні, адже допомагає розчинятись глюкозі. Подібна властивість робить її обов’язковим елементом раціону для діабетиків, адже вона сприяє зниженню концентрації цукру в крові. В медицині пряність знайшла широке застосування в якості протизапального, антисептичного та антиоксидантного засобу. Чому варто купити корицю для своєї кухні? Завдяки своєму приємному солодкуватому стійкому смаку та неймовірному аромату її активно використовують для приготування солодощів, випічки, перших та других страв, серед яких: Кондитерські та хлібобулочні вироби. Солодка та пікантна випічка — булочки, штрудлі, пироги, торти, всілякі муси, желе, пудинги, солодкі плови та сирні пасти. Фруктові та овочеві солодкі страви. Різноманітні фруктові салати, супи, частування на основі кукурудзи та рису. Все це чудово збагатить мелена кориця, ціна на яку в нашому магазині вас приємно порадує. Карі. Вона являється обов’язковою складовою традиційної пряної суміші для приготування карі. Варення, джеми, креми, морозиво, сирні вироби та інші страви пастоподібної консистенції. Пряність чудово доповнює смак яблук, груш, апельсинів, лимонів, мандаринів, грейпфрутів, гарбуза, вишень, черешень та кураги. Гарно поєднується з ваніллю, коріандром, імбирем, гвоздикою, мускатним горіхом, кардамоном, чебрецем, розмарином та рядом інших приправ. Країна походження: Індонезія.
    кешбек від 16 ₴
    -4%

    Чорний перець мелений – одна з найбільш розповсюджених спецій в світі. Завдяки своїм корисним властивостям широко використовується, як в кулінарії, так і в сфері медицини. Перець додається до супів, підлив, соусів, овочевих салатів, маринадів, при приготуванні всіх видів м'яса, включаючи дичину, савойської капусти, квасолі, гороху, сочевиці, квашеної капусти, гуляшу, яєць, сирів, томатів, риби, консервованих овочів і для великої кількості інших страв, які готуються в нашій кухні. Без перцю не обходиться виготовлення ковбас і цілий ряд виробів з м'яса. Мелений перець не вимагає довгої теплової обробки, на відміну від перцю горошком. У складі перцю присутні вітаміни групи В, А, С, Е, К і Р. Крім того, тут присутні такі мінеральні речовини як магній, марганець, мідь, кальцій, залізо та інші. Особливо ця спеція корисна для травлення. Адже вона збуджує апетит, сприяє травленню, бореться з токсичними речовинами, очищає організм, підвищує імунітет. Викликає активне потовиділення. Країна походження: В'єтнам
    кешбек від 15 ₴
    -27%

    Часник давно став незамінним інгредієнтом української кухні, однак далеко не всім відомо, що прийшов він до нас з Середньої Азії. Згадки про цю рослину є в історії Древнього Єгипту, Риму, Індії та Греції. На території Русі він з’явився в 9 столітті і привезли його візантійці. Його використовують не лише в свіжому, а й сушеному вигляді. Гранульований часник зберігає всі свої смакові якості та корисні речовини. Важливим плюсом є те, що в такому вигляді він не потребує попередньої підготовки і його можна відразу додавати до страв. Особливості виготовлення Основною частиною сухого продукту являються вуглеводи та ефірні олії, які надають йому характерного смаку та запаху. Крім них він містить безліч фітонцидів, завдяки яким часник має бактерицидні властивості. Свіжий часник сушать, розбивають на зубчики, очищують і нарізають. Потім його відправляють в сушильну камеру. Конвективна сушка дозволяє зберегти максимум ефірних олій та вітамінів. Щоб господині мали можливість купити гранульований часник, після сушки його подрібнюють і фасують. Використання гранульованого часнику Продукт активно використовують не лише в кулінарії, а й в медицині та побуті. Його регенеративні та бактерицидні властивості також дозволяють використовувати його в косметології. На кухні гранульований часник зустрічається дуже часто, адже в такому вигляді його використовувати просто неймовірно зручно. Головне при цьому слідкувати за дозуванням, адже надмірна кількість пряності здатна зіпсувати смак готової страви. Він найкраще підходить для: страв з птиці та м’яса; супів та борщів; креветок, омарів, крабів та інших морепродуктів (крім риби); несолодкої випічки — хліба та булочок. В косметології часник використовують для боротьби з прищами та вуграми. Його додають до масок, щоб зняти запальні процеси.
    кешбек від 25 ₴
    -14%

    Традиційну грузинську пряність з приємним горіховим ароматом і широкою сферою застосування під назвою уцхо-сунелі купити хоче все більше господинь. Все завдяки її універсальності і приємному запаху. Вона має приємний оливковий або темно-оливковий колір. Що таке уцхо-сунелі? Добувають пряність з блакитного пажитніка, який не відрізняється особливими властивостями чи ароматом. Не сплутайте з сінним пажитніком, адже з нього виготовляють шамбалу, якій властивий більш насичений смак з гірчинкою. Уцхо-сунелі роблять із стручків рослини, в яких дозрівають зерна. Їх збирають, а потім обробляють при високій температурі і перемелюють. Якщо її використовують як самостійну пряність, помел може бути досить великим, тоді як в хмелі-сунелі її додають, перетерши до стану пилу. В складі пряності є безліч корисних мікроелементів, серед яких калій, кальцій, натрій, залізо, фосфор, магній та цинк. Також є вітаміни А, С, Р, Е і безліч вітамінів групи В. Здавна в Франції блакитний пажитнік використовували для приготування відомого зеленого сиру. Опис корисних властивостей рослини можна знайти в трактатах Древнього Єгипту. Її активно використовують в медицині для створення знеболювальних та сечогінних препаратів. Використання в кулінарії Та мелений уцхо-сунелі ціна досить невелика, що лише сприяє поширенню пряності. Її додають до: страв з риби, м’яса та овочів; супів; підлив та маринадів. Особливо поширене використання в грузинській кухні. Там її додають майже в кожну страву, але особливо виділяють соус сацебелі і сациві. Вона надає гарного вигляду бастурмі та ніжного аромату аджиці. Це обов’язковий інгредієнт при приготуванні абхазької аджики або лобіо. Пряність пом’якшує гостроту перцю, вирівнює солодкий смак паприки, чудово поєднується з коріандром, часником та чебрецем.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -19%

    Стильний і багатофункціональний аксесуар інтер'єру, який допоможе організувати порядок на кухні, вбиральні, у ванній кімнаті або в шафі. А правильно продуманий дизайн в деталях забезпечує надійну фіксацію речей на гачку. Самоклейкий гачок MVM виготовлений з нержавіючої сталі марки AISI 304. Стійкий до корозії, перепадів температур і вологості матеріал. Простий у догляді. Монтується за допомогою двосторонньої клейкої стрічки. Це унікальна адгезивна технологія для легкого, надійного, безпечного і при цьому прихованого кріплення на вертикальній поверхні без застосування інструментів. Витримує навантаження 2,5 кг. Розмір: 50х50х27 мм.
    кешбек від 10 ₴
    -3%

    Італійські трави — приправа, без якої важко уявити кухню сучасної господині, адже страви цієї сонячної країни давно перекочували в наше життя. Класичний склад цієї відомої суміші містить: базилік; орегано; часник; цибулю; кмин; розмарин; петрушку. Для довшого збереження аромату ми також додаємо трохи солі. Таким чином ці пряні трави чудово зберігаються і навіть дрібка суміші здатна перетворити страву в справжній апетитний та ароматний шедевр. Італійські спеції та прянощі мають м’який присмак і помірно пряний аромат. Завдяки цьому вони чудово вдосконалюють страви, не перекриваючи їх основний смак. Суміш часто використовують в дієтах, адже вона покращує апетит та стимулює травні процеси. Вона корисна для всіх, хто має проблеми з системою травлення, за винятком онкологічних та виразкових захворювань. Страви, заради яких варто купити італійські трави? Бажаєте, щоб звичні страви заграли новими барвами? Обов’язково зверніть увагу на нашу суміш. Вона ідеально доповнить: піцу з будь-якою начинкою; італійський хліб; салати, особливо з оливками, свіжими помідорами, огірками, руколою та іншими овочами; лазанью з сирною, овочевою або м’ясною начинкою; м’ясні запіканки з соусом чи підливою на основі томатів або вершків; овочеві супи, грибні супи-пюре та традиційні італійські томатні супи, які подаються холодними; тушені, варені або запечені м’ясні та рибні страви; яєчні та мучні соуси для м’яса, риби, теплих салатів і, головне, - пасти. Під час приготування птиці, сумішшю натирають тушки і маринують таким чином декілька годин. При тушкуванні її додають за 5 хвилин до готовності страви. В пасту, піцу та соуси прянощі додають за 2-3 хвилини до готовності. Але зауважте, що їх краще не додавати в панірування, адже пригорілі трави смакують не дуже добре.
    кешбек від 9 ₴
    -3%

    Коріандр – одна з найвідоміших пряних трав, її вирощують в Середземномор’ї і в країнах Азії понад 3 тис. років. Цікаво, що коріандр та кінза – дві різні приправи, які виготовляються з однієї рослини. Досвідчені кухарі радять обов’язково додавати коріандр в страви з бобових, салати з морквою, до солоного оселедця, баранини. Баристи часто сиплять коріандр в каву - такий напій заряджає бадьорістю на весь день. Насінням коріандру приправляють рибу і м’ясо. Його кладуть в картоплю, супи, салати, сири, ковбаси і соуси. Для додання пікантного смаку ця приправа присутня в стравах з пекінської, червоноголової та савойської капусти. Господині додають насіння в консервовані томати, гриби, огірки, капусту і оливки. Коріандр можна зустріти в багатьох індійських сумішах. Він прекрасно поєднується з перцем чилі і часником. Чудовий аромат і смак страва набуває, якщо разом з коріандром додати чорний перець, селеру, зіру, фенхель або кмин.
    кешбек від 18 ₴
    -42%

    У 1784 році була відкрита лимонна кислота. Її виділив із недостиглих лимонів аптекар зі Швеції. На вигляд - це кристали білого порошку з кислим смаком. Її можна розчинити у спирті та воді. Лимонну кислоту активно використовують у харчовій промисловості. За її допомогою можна забезпечити триваліший термін зберігання продуктів. Вона є регулятором кислотності. Це чудовий консервант. Вона надає продуктам приємного кислуватого смаку. Крім того, її застосовують і в домашній кулінарії. Її додають до компотів, борщу, соусів, риби. Лимонна кислота у невеликих кількостях дозволена для використання у дитячих закладах для приготування їжі. Лимонною кислотою чистять посуд, пральну машину, праску, срібло, поверхні.
    кешбек від 29 ₴
    -13%

    Ванільний цукор – це недорога, але дуже ароматна приправа, яка додає випічці та кондитерським виробам незвичайний запах. Він дозволяє пробудити апетит. Аромат смаколиків із ванільним цукром є справжнім символом домашнього затишку та тепла. Ця спеція готується за допомогою цукру та стручків ванілі. Їх змішують разом та дають настоятися дві доби у спеціальних умовах. Насправді, ванільний цукор – дуже доступна за ціною річ, адже її можуть використовувати всі. В той час як екстракт ванілі чи її стручки є досить дорогими. Саме тому господині так вдячні виробникам цього продукту. Застосовується ванільний цукор в основному у країнах Центральної Європи та у Скандинавії. Додають його до тортів, кремів, булочок, печива, желе, морозива, короваїв та різноманітних обрядових хлібів. До складу продукту входить цукор та ванілін.
    кешбек від 10 ₴
    -44%

    Кукурудзяний крохмаль широко використовується в кулінарії і кондитерському виробництві. При додаванні в тісто виходить менш сухий і більш ніжний бісквіт. Полісахарид, отриманий із зерен кукурудзи, менш в’язкий, ніж картопляний, він дає гладку консистенцію і відмінно підходить для приготування рідких соусів і десертів. Кукурудзяний крохмаль утворює більш в’язкий клейстер, використовується для приготування прозорих кремів-супів і киселів. Також цей продукт абсорбує зайву рідину, тому його додають при випічці фруктових і сирних тортів.
    кешбек від 16 ₴
    -4%

    Солодка мелена паприка являється популярною приправою. Її виготовляють із стручкового перцю негострих сортів, Capsicum annuum. Перець спершу сушать, а потім перемелюють, отримуючи порошок червоного кольору. Батьківщиною прянощі являється Південна Америка, однак зараз рослину вирощують по всьому світу — в США, Іспанії, Туреччині, Угорщині та інших країнах. Паприка відрізняється гострим, пекучим та солодким присмаком і насиченим кольором. Чому варто купити мелену паприку? Пряність містить вітаміни А, В1, В2, С, Р, ефірну та жирну олію, алкалоїди, капсацин та стероїдні сапоніни. Вона зустрічається в мексиканській, іспанській, угорській, болгарській, німецькій, турецькій, марокканській та інших кухнях. Її використовують в сушеному меленому вигляді, шматочками або пластівцями. Паприку додають до: свинини; курки; риби; морепродуктів; яєць; томатів; бобів та квасолі; капусти; картоплі; сиру; супів; соусів; салатів. Вони підкреслюють смак м’яса та овочів, роблять соуси та супи більш пікантними. Головне при цьому не піддавати пряність надто тривалій тепловій обробці, адже інакше вона просто повністю розчиниться і тратить всі свої властивості. Гострі спеції та прянощі чудово поєднуються з паприкою. Також вона гарно доповнює коріандр, базилік, мускатний горіх, часник і лавровий лист. При цьому її не радять змішувати зі стравами, де вже є цибуля або зелень кінзи. Крім кулінарії паприка знайшла широке застосування в медицині, адже вона гарно вливає на нервову, імунну та кровоносну систему. Її рекомендують додавати в їжу під час сильних стресів, безсонні, погіршенні пам’яті та зменшенню життєвих сил. Вона стимулює ріст нігтів та волосся, а також допомагає нормалізувати травні процеси. Як і будь-яку гостру пряність, паприку потрібно використовувати дуже обережно, намагаючись не перестаратись з кількістю. Зберігати її слід подалі від сонця, в темному і сухому місці.
    кешбек від 40 ₴
    -20%

    Куркума належить до сімейства імбирних і серед інших прянощів рослинного походження їй важко залишатись непоміченою, адже її видає характерний золотистий колір, який забарвлює інші продукти. Зі всієї рослини використовується лише корінь. Його спочатку висушують, а потім перемелюють, перетворюючи в потужний цілющий засіб, адже користь куркуми просто надзвичайна. З’явилась пряність вперше в Індії, де її використовували в якості барвнику, проте зараз вона знайшла застосування в кулінарії та медицині. Хімічний склад пряності багатий на вітаміни С, В1, В2 та В3, йод, кальцій, залізо і фосфор. Куркумин, який містить корінь куркуми, здатен пригнічувати ріст та запобігати утворенню злоякісних клітин. Її здавна використовували в Аюрведі для очищення крові, а сучасна медицина підтвердила доцільність подібного використання наявністю властивостей, схожих на натуральні антибіотики. Барвник, прянощі та ліки в одній спеції зробили цю спецію незамінною в багатьох кухнях. Це обов’язкова складова індійського, японського та інших варіантів карі, проте застосування куркуми в кулінарії не обмежується цим, її додають до: рису; бульйонів; супів; рибних та м’ясних страв; омлетів; страв з яєць; масла; соусів. Цей чудовий харчовий барвник — справжня знахідка для кондитерів, адже вона не лише забарвлює страви в приємний жовтий колір, а й дозволяє збільшити термін зберігання. До того ж застосування куркуми під час приготування страв зумовлено величезною користю приправи. Вона підсилює секрецію жовчі та допомагає нормалізувати травлення, надзвичайно ефективна для профілактики та лікування втрати апетиту, дискомфорту в шлунку, підвищеного метеоризму, здуття живота, нудоти та безлічі інших проблем травної системи. Країна-виробник: Індія.
    кешбек від 29 ₴
    -21%

    Мигдалеві пластівці – це тонко нарізані скибочки мигдалю, які мають ніжний горіховий смак і приємний аромат. Вони є не лише смачним, а й корисним доповненням до різних страв, завдяки високому вмісту вітамінів, мінералів і корисних жирів. Користь мигдалевих пластівців: Багаті на вітаміни та мінерали: E, група B, кальцій, магній, фосфор. Джерело антиоксидантів – уповільнюють процеси старіння. Корисні жири – підтримують здоров’я серця та судин. Низький вміст вуглеводів – підходять для здорового харчування. Застосування в кулінарії: Випічка – прикраса тортів, кексів, печива. Десерти – додають хрустку текстуру до морозива та кремів. Салати – надають стравам горіхову нотку та аромат. Сніданки – чудово поєднуються з вівсянкою, гранолою, йогуртом. Основні страви – використовуються для панірування та прикрашання. Мигдалеві пластівці – це поєднання вишуканого смаку та користі для вашого здоров’я!
    кешбек від 12 ₴
    -24%

    Суміш пряно-ароматична Склад: сіль "Екстра", цукор, морква столова сушена подрібнена, крохмаль кукурудзяний, часник сушений гранульований, цибуля ріпчаста сушена мелена, підсилювач смаку та аромату: глутамат натрію (Е 621), борошно пшеничне в/г, ароматизатор харчовий "Курка", паприка червона мелена, зелень петрушки сушена подрібнена, куркума мелена, зелень кропу сушена подрібнена, підсилювач смаку та аромату: гуанілат + інозіат натрію (Е 627 + Е 631), зелень цибулі сушена подрібнена, селера (зелень) сушена подрібнена, барвник "Рибофлавін", порошок курячого м'яса (0,1%). Виділені інгредієнти є алергенами. Може містити сліди алергенів: селери, гірчиці, глютену.
    кешбек від 13 ₴
    -12%

    Серед всіх відомих прянощів та спецій кунжут займає особливе місце, адже саме його здавна вважали основною складовою напою безсмертя. Вже більше 3500 років людство активно вирощує та використовує цю тропічну однорічну рослину. Давні єгиптяни та вавилонці використовували насіння для виготовлення смачної олії та як засіб від багатьох хвороб, саме вони поширили культуру по всьому сходу. Для кулінарних потреб варто купити кунжут білий для приготування страв, які ще піддаватимуться термічній обробці. Саме таке сире насіння вважається найкориснішим, адже воно зберегло максимум корисних речовин. Цінність та ціна кунжуту Користь цього насіння неможливо недооцінювати, адже ще в Середньовіччі відомий лікар Авіцена використовував його під час приготування різноманітних цілющих відварів та настоянок. Сучасна медицина підтверджує такі цілющі властивості продукту: попередження розвитку раку шлунку, молочних залоз та товстої кишки; профілактика остеопорозу; нормалізація рівня холестерину та цукру; зниження тиску; зняття ревматичного болю. Щодо застосування в кулінарії, кунжут активно використовується в кухні Азії та за її межами. Це важлива частина гарніру, та непоганий спосіб прикрасити будь-яку страву. Білим кунжутом часто посипають темні морепродукти для створення приємного контрасту. В Японії ці ароматні зерна такі ж важливі як в нас сіль чи перець, а в Кореї вони вважаються обов’язковою складовою салатів та повсякденних соусів. В Україні білий кунжут використовують для виготовлення батончиків, збагачення граноли та інших варіантів сніданку, як посипку прісної та солодкої випічки — хліба, булочок, крекерів, бубликів. Сучасні кухарі додають його в гарніри з рису, він чудово поєднується з вареною броколі та смаженим гарбузом та куркою, морською рибою, кальмарами, восьминогами та креветками. Країна-виробник: Індія.
    кешбек від 52 ₴
    -8%

    Родзинки без кісточок, солодкі. Родзинки з винограду - це солодкі, сушені ягоди, отримані з винограду. Цей смаколик має дуже давню історію, і відомий ще з часів стародавнього Єгипту. Їх виготовляють шляхом сушіння виноградних ягід на сонці або у спеціальних сушарках без використання консервантів чи додаткового цукру. Родзинки чудово пасують до випічки, такої як кекси, печиво, хліб та пироги. Вони можуть бути додані до тіста разом з іншими смаковими інгредієнтами або використовуватися для начинки. Родзинки часто використовуються у фруктових та овочевих салатах для додання солодкості та текстури. Вони чудово пасують до салатів з курячим філе, грушами, горіхами та сиром.
    кешбек від 10 ₴
    -3%

    Приправа "По-домашньому" підходить практично для будь-яких страв. Для супів, плову, голубців, підлив, гарнірів, бобових, каш. Також суміш підійде для тушкування м'яса та овочів. Склад: морква, цибуля ріпчаста, пастернак, цибуля порей, кріп, томат різаний, паприка мелена, куркума мелена, часник гранули, коріандр мелений. Без солі.
    кешбек від 25 ₴
    -14%

    Кріп – це надзвичайно поширена пряність, яка широко культивується в Україні. Походить приправа з Азії. Використовується, як спеція ще з давніх часів. У Древній Греції листя кропу вплітали до вінків, а поетеса Сафо навіть оспівала його у віршах. На вигляд - це рослина заввишки близько 1,5 метра, з тонкими стеблами. Цвіте в середині літа. В їжу використовується як в свіжому, так і сушеному вигляді. Найсмачнішим є молодий кріп. Кріп – досить корисна рослина. Вона має у своєму складі кальцій, залізо, фосфор, калій, аскорбінову кислоту, рибофлавін та інші поживні речовини. Його використовують як засіб проти кольок, проблем з травленням, він покращує роботу печінки, нирок, збільшує лактацію, зменшує сильний кашель, бореться з безсонням. Додають кріп до супів, гарячих страв, консервації, алкогольних виробів.
    кешбек від 19 ₴
    -23%

    Італійські трави — приправа, без якої важко уявити кухню сучасної господині, адже страви цієї сонячної країни давно перекочували в наше життя. Класичний склад цієї відомої суміші містить: базилік; орегано; часник; цибулю; кмин; розмарин; петрушку. Для довшого збереження аромату ми також додаємо трохи солі. Таким чином ці пряні трави чудово зберігаються і навіть дрібка суміші здатна перетворити страву в справжній апетитний та ароматний шедевр. Італійські спеції та прянощі мають м’який присмак і помірно пряний аромат. Завдяки цьому вони чудово вдосконалюють страви, не перекриваючи їх основний смак. Суміш часто використовують в дієтах, адже вона покращує апетит та стимулює травні процеси. Вона корисна для всіх, хто має проблеми з системою травлення, за винятком онкологічних та виразкових захворювань. Страви, заради яких варто купити італійські трави? Бажаєте, щоб звичні страви заграли новими барвами? Обов’язково зверніть увагу на нашу суміш. Вона ідеально доповнить: піцу з будь-якою начинкою; італійський хліб; салати, особливо з оливками, свіжими помідорами, огірками, руколою та іншими овочами; лазанью з сирною, овочевою або м’ясною начинкою; м’ясні запіканки з соусом чи підливою на основі томатів або вершків; овочеві супи, грибні супи-пюре та традиційні італійські томатні супи, які подаються холодними; тушені, варені або запечені м’ясні та рибні страви; яєчні та мучні соуси для м’яса, риби, теплих салатів і, головне, - пасти. Під час приготування птиці, сумішшю натирають тушки і маринують таким чином декілька годин. При тушкуванні її додають за 5 хвилин до готовності страви. В пасту, піцу та соуси прянощі додають за 2-3 хвилини до готовності. Але зауважте, що їх краще не додавати в панірування, адже пригорілі трави смакують не дуже добре.