Ідеальна сковорода для обсмажування м'яса, овочів, приготування млинців і страв з яєць. Вона не покрита антипригарним матеріалом, але з часом темніє і набуває природний антипригарний шар. Сковорода не боїться ножа і будь-яких інших механічних впливів. Однак вона вимагає особливого догляду. Правила експлуатації описані в інструкції, що додається до кожної сковороді:
- Тільки ручна мийка.
- Миття у посудомийній машині або замочування не допускаються.
- Для миття можна використовувати будь-які, в тому числі абразивні, миючі засоби.
- Чисту сковороду потрібно ретельно просушити. Якщо на сковороді залишиться волога, сковорода буде іржавіти. Це не катастрофа. Іржу можна легко видалити наждачним папером або металевою щіткою.
- Якщо сковорода використовується рідко, перед приміщенням в шафу потрібно переконатися, що вона суха. Бажано протерти сковороду рослинною олією. Підходить для всіх типів плит, включаючи індукційні. Товщина корпусу 2,5 - 3 мм. 26 см