ідеальна сковорода для обсмажування м'яса, овочів, приготування млинців і страв з яєць. Вона не покрита антипригарним матеріалом, але з часом темніє і набуває природний антипригарний шар.
Сковорода не боїться ножа і будь-яких інших механічних впливів. Однак вона вимагає особливого догляду. Правила експлуатації описані в інструкції, що додається до кожної сковороді: тільки ручна мийка, для мийки можна використовувати будь-які, в тому числі абразивні, миючі засоби, чисту сковороду потрібно ретельно просушити. Якщо на сковороді залишиться волога, сковорода буде іржавіти. Це не катастрофа. Іржу можна легко видалити наждачним папером або металевою щіткою. Якщо сковорода використовується рідко, перед приміщенням в шафу потрібно переконатися, що вона суха. Бажано протерти сковороду рослинною олією. Підходить для всіх типів плит, включаючи індукційні. Товщина корпусу 2,5 - 3 мм. Діаметр: 26 см