Марміт – це харчова ємність, призначена для збереження приготовленої їжі у підігрітому вигляді. Чому взагалі виникла потреба у мармітах? Справа в тому, що багаторазовий підігрів будинку і в точках громадського харчування негативно впливає на смакові якості готових страв. Про це вам повідомить будь-який кухар, і будь-яка домашня господиня. Що стосується марміту, то він здатний зберігати їжу теплою протягом певного часу. Найчастіше марміти використовують для підігріву других страв та гарнірів. Ще одне призначення марміту – не просто збереження їх теплими за місцем приготування, а й транспортування готової продукції до місця її вживання. Характеристики: Металева підставка З підігрівом від свічки або пальника Скляна кришка з отвором для виходу пари 32,5 см Об'єм: 1,5 л;