Порошок Ходжича TM TeSr 50 грам матча Характеристики Тип чаюХоджича ВиробникTM TeSr Походження Японія Вага 50 грам УпаковкаТришарова фольгована Порошок Ходжича Hjich dh один з найпопулярніших видів зеленого чаю в країнах Азії його часто пропонують у ресторанах перед основними стравами Для багатьох дивно чути що ходжича це зелений чай тому що він зовсім не зелений Що таке чай Ходжича Ходжича це дійсно зелений чай але не зовсім звичайний зелений чай Справа в тому що Ходжича dh це смажений зелений чай Чайне листя для ходжича вирощують на плантаціях дотримуючись всіх особливостей і правил виробництва чаю і після ручного збору чайного листя відбувається свого роду магія чай піддається безпосередньої обсмажування при температурі близько 200 градусів за Цельсієм Саме так зелений чай і набуває такого характерного для ходжича кавово-коричневого кольору Процес створення ходжича вперше був здійснений у Кіото у 1920-х роках і з того часу його популярність не лише утримується а й продовжує зростати Обсмажування ходжича дозволяє знизити вміст кофеїну та катехінів у чаї які зазвичай надають гіркоти та гостроти У ходжича всього 013 г кофеїну на 100 г продукту завдяки чому його вважають за краще пити ввечері в Японії Приготовлений напій ходжича має світло-червоно-коричневий відтінок У ньому переважає ніжний смажений смак що замінює звичні рослинні нотки зеленого чаю на обволікаючий злегка карамельний аромат "