Цифровий кухонний термометр чудово підходить для оперативного вимірювання холодних і гарячих речовин. З його допомогою Ви зможете виміряти температуру твердих, рідких, сипучих речовин методом занурення голки термометра безпосередньо у вимірюване середовище.
Кулінарний термометр стане у нагоді не тільки професійним кухарям, але і будь-якій господині. Щоб домогтися виключного смаку, іноді необхідно знати не тільки температуру духовки, але і самої страви. Цифровий штиковий термометр дозволить швидко і точно виміряти температуру всередині продуктів, страви, що готується, соусу або напою. Голка виготовлена з харчової нержавіючої сталі, корпус пластиковий.
Також даним термометром можна вимірювати температуру ґрунту.
Прилад дуже простий у застосуванні, має вбудовану пам'ять і дуже довго працює від одного комплекту батарей.
Технічні характеристики харчового термометра
Широкий спектр застосування.
Довгий щуп з нержавіючої сталі.
Широкий діапазон робочих температур від -50 °С до 300 °С (58 °F до 572 °F).
Перемикання між °C або °F.
Автоматичне вимкнення після 15 хвилин роботи.
Індикатор низького заряду батареї.
Пам'ять попереднього вимірювання.
Корпус: пластик
Роздільна здатність: 0.1 °C (°F).
Точність: (-20 °C ~ 80 °C) ± 1 °С.
Довжина зонда: 15 см
Живлення: 1 х 1,5 В LR 44 батарея