Поціновувачів якісної кави та знавців кавової культури стає все більше. Відповідно, з`являється все більше методів приготування кави, відроджуються традиційні та стають доступними для заварювання не тільки в кав'ярнях, а й в домашніх умовах. Все більшої популярності набирає приготування кави без механічних девайсів, мистецтво ручного настоювання, що дає можливість якнайкраще проявитися всім відтінкам смаку свіжообсмаженого кавового зерна. Одним із таких альтернативних методів приготування кави є пуровер, або ж воронка. Для нього використовується спеціальна воронка, яка може бути виконана з пластику, порцеляни або скла, в неї поміщають паперовий фільтр, засипають каву середнього помолу і обережно заливають воду дотримуючись ряду певних правил. Словом, приготування кави в пуровері — це справжнє мистецтво і приємний медитативний процес. А головне, що ви можете готувати таким методом каву вдома власноруч, без громіздких дороговартісних кавомашин, а також брати воронку з собою в мандрівки чи на природу. Щоб ніхто і ніщо не могли завадити вам в необхідний момент насолодитися якісною смачною кавою, ми додали до нашої серії посуду воронку TRADITIONAL. Виконана з порцеляни, що є ідеальним матеріалом для пуроверу, з глянцевим покриттям у теплому вершковому кольорі та у двох різних розмірах. Дивіться мануали від бариста з приготування пуроверу та перетворіть ваш ритуал заварювання кави на справжній медитативний процес, щоб насолоджуватися не лише кавою, а і її приготуванням.