triangle
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Країна виробництва
    Акція
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів

    Спеції та приправи (Сорт - )

    кешбек від 1 ₴

    Склад: Цукор, ароматизатор етилванілін, ароматизатор ванільний.. Високоякісні інгредієнти, які рекомендуються для професійного виробництва та домашнього використання Лінійка розроблена та протестована разом із професійним шеф-кондитером Лізою Глінською Унікальні інгредієнти, що не мають аналогів в Україні Нові рецептури, що гарантують результат Інгредієнти, що відповідають європейським стандартам
    кешбек від 2 ₴
    -65%

    Коріандр мелений (100%) Преміум - запашна пряність із солодкувато-гострим смаком, яку отримують з добірного насіння однорічної рослини під назвою кінза надає стравам особливий специфічний смак та неповторний аромат часто коріандр додають як приправу до м'яса та риби; до різних соусів в соління та консервації (використовують цілісні насіння); до різноманітної випічки до салатів до безалкогольних та алкогольних напоїв каррі приправа для курки приправа для шашлику приправа для корейської моркви приправа для плову, аджика Зелень росте у всіх городників, які віддають перевагу гострій їжі. Вирощують її не лише як пряність, а й для використання у парфумерії, фармакології. Основні компоненти насіння - ліналоол і гераніол. На основі випускають препарати на лікування шлункових захворювань, атонії кишечника, гарячкових станів. Спеція входить до складу антисептиків та сечогінних препаратів, анальгетиків, антигістамінних препаратів. Молоте насіння коріандру ефективне: від глистів; для очищення печінки; посилення обміну речовин; покращення зору; при кровоточивості ясен, стоматиті. Відвари із сухих зерен показані при застудних захворюваннях, анемії, вагітності, високому цукру.
    кешбек від 2 ₴
    -50%

    Коріандр - одна з найпоширеніших у світі пряних рослин. Інша назва Кінза, колендра, кишнець. У кулінарії використовується зелень та насіння коріандру. Насіння коріандру майже круглої форми, з вертикальними борозенками, від жовтого до коричневого кольору, розміром 2,5-5 мм. Коріандр містить органічні кислоти, мікроелементи та безліч вітамінів (А, РР, В1, В2, С), є в ньому кальцій, магній, натрій, мідь, селен, калій, фосфор, цинк, залізо, йод. Насіння коріандру - чудова приправа до м'яса та риби. Їх також можна додавати до картоплі, салатів, супів. Насінням коріандру ароматизують лікери, в сушеному та подрібненому вигляді їх додають у супи, ковбаси, сири, м'ясні та рибні страви, салати. Насіння коріандру дуже часто додають випічку, в пряники та печиво, ними посипають житній хліб, булочки, батони. Широко використовується насіння коріандру та в консервуванні. Коріандр – це ароматна приправа, яка входить у рецепти таких відомих страв та соусів східної кухні, як плов, ткемалі, сацебелі, аджика, морквина та інші овочі по-корейськи, каррі.
    кешбек від 2 ₴
    -50%

    Гірчиця біла -вид однорічних трав'янистих рослин роду Гірчиця сімейства Капустяні (Brassicaceae). Плід — стручок, заповнений дрібним, круглим насінням світло-жовтого кольору. Насіння гірчиці білої має більш ніжний і пікантний смак у порівнянні з гірчицею чорною і сарептською. Плоди дозрівають у серпні. У кулінарії насіння гірчиці використовують для виробництва різних видів сумішей, спецій та прянощів. Але найбільше їх використовується для приготування столової гірчиці. Гірчичне насіння використовується в цілому або в меленому вигляді для консервування овочів, грибів, риби, для приготування страв з овочів (білокачанної та червоно-качанної капусти), м'ясних супів, фаршів і т.п. Гірчичний порошок використовується для приготування яловичого та свинячого м'яса, різної дичини, холодних та гарячих підлив. Калорійність - 271,0 ккал на 100г продукту: білки -37,1г; жири - 11,1г; вуглеводи-5,9г. Сміттєвість - 1%, вологість - 10% Країна походження – Україна.
    кешбек від 2 ₴
    -81%

    Базилік (рід OCIMUM BASILICUM) - однорічна трав'яниста рослина сімейства ясноткових. Відрізняється приємним запахом та ніжним смаком. З жиророзчинних вітамінів у базиліці присутні A, бета-каротин, E і K. З водорозчинних вітаміни C, B1, B2, B3 (PP), B4, B5, B6 і B9. Найчастіше сушену пряність застосовують як монокомпонентну приправу, але в деяких випадках використовують її і як компонент пряних сумішей. Використовують базилік для приготування супів, м'яса, піци, сирної запіканки, омлетів. тушковані овочі, лазаньї. Базилік використовують при виготовленні кетчупів, соусів, підлив, заправок, маринадів. Подрібненими сушеними листочками базиліка покращують смак ковбас, паштетів, тушонок, їх додають у кнелі. Форма: висушені шматочки листя різної форми з домішкою квіток Метод сушіння: природний (польовий) Розмір різу: 2 – 4 мм Колір: сіро-зелений з фіолетовими вкрапленнями Смак: гіркувато-терпкий смак із солодким присмаком Запах: приємний, насичено запашний (залежно від різновиду лимонний/анісовий/ментоловий або гвоздиковий) Категорії якості: вищий сорт (до 2% стебел) / перший сорт (до 35% стебел) Вміст ефірних олій: хв. 0,5% Вміст жовтого та коричневого листя: макс. 5% Країна походження: Єгипет
    кешбек від 2 ₴
    -55%

    Гірчичний порошок - спеція, що отримується шляхом перемелювання насіння гірчиці після віджиму олії Гірчичний порошок широко використовують у кулінарії для приготування гірчичних усіляких соусів, майонезів, додають у чистому вигляді в перші страви, а також як один з основних компонентів пряних сумішей, у складі маринадів та приправ, у соліннях та консервації. Часто застосовується в медичних та косметичних цілях. Гірчичний порошок має високий попит на ринку та використовується у харчовій, фармацевтичній та консервній промисловості. Крім того, порошок використовують при засолюванні або копченні скумбрії риби, під час приготування маринаду для шашликів, а також для готування в'яленого м'яса.
    кешбек від 2 ₴
    -76%

    Орегано (рід ORIGANUM VULGARE) - однорічна кущиста рослина. Інша назва - материнка звичайна, багаторічна трав'яниста рослина висотою 50-70 см сімейства Ясноткові. Орегано сушений можна охарактеризувати як приємний, тонкий, тонкий, рослина). У хімічний склад сушеного орегано входять ефірні олії, дубильні речовини, феноли, органічні кислоти (калоризатор). А також у ньому присутні вітаміни: групи В, вітамін, А, С, Е, До. Мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь, марганець, залізо, фосфор та натрій. Рослина входить до складу пряних сумішей для паштетів, начинок з лівера або м'яса, домашніх ковбас. Його кладуть у піцу, пасту, він чудово поєднується з помідорами, сиром та грибами. Підходить до гарячих бутербродів, супів (особливо томатних), страв з курки, квасолі, яєць. Як окрему приправу орегано застосовують для консервації та маринадів, гарячих напоїв. Однак найчастіше орегано використовується у комбінації з іншими приправами, наприклад, у складі італійських трав. Форма: висушені шматочки листя з домішкою квіток, суцвіть та стебел Метод сушіння: природний (польовий) Розмір різу: 3 – 5 мм Колір: зеленувато-коричневий з фіолетовими вкрапленнями Смак: гіркувато-пряний, злегка в'яжучий Запах: тонкий, насичений Категорії якості: вищий сорт (до 2% стебел) / перший сорт (до 35% стебел) Вміст ефірних олій: хв. 0,5% Вміст жовтого та коричневого листя: макс. 5% Країна походження: Єгипет
    кешбек від 2 ₴
    -50%

    Льон - зріле і висушене насіння льону посівного, яке є невеликим насінням схожою на яйце форми темного кольору. Лляне насіння має солодкуватий смак, що нагадує кунжут. Насіння льону містить клітковину, клейковину і протеїн, а також жирні кислоти Омега-3, Омега-6 та Омега-9, які життєво необхідні людині. У кулінарії насіння льону використовується і в цілісному, і в дрібноподрібненому вигляді. З насіння льону отримують рослинну олію, яку вживають у їжу в народній медицині. Цілком насіння додають у каші, картопляне пюре та інші перші страви. Включення насіння в їжу збільшує їх харчову цінність, при цьому вони не змінюють на технологію приготування цих страв. Насіння добре поєднується з сиром, сметаною. Майонез та інші молочні продукти. Борошно з лляного насіння при додаванні його в тісто не тільки збільшує корисність та харчову цінність готового продукту, але й не дає хлібу або булочкам зачерствіти. Випічка з цілющим насінням виходить більш рум'яною та ароматною.
    кешбек від 2 ₴
    -10%

    Куркума має дещо гіркуватий пряний смак і тонкий аромат з нотками апельсина та суміші перців. Її застосовують для приготування світлих соусів, супів-пюре, рагу, салатів. Вона надає особливого запаху стравам із морепродуктів, яловичини, баранини, рису. Також її використовують для забарвлення масла, кремів, сирів та лікерів. Куркума добре поєднується з коріандром, куміном, паприкою, перцем чилі, петрушкою. Склад: куркума мелена Країна походження сировини: Індія. Поживна цінність на 100 г(г) продукту: білки - 7,5 г(г), жири - 10 g(г), вуглеводи - 44 g(г). Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (г) продукту: 1460 кJ (кДж) (350 ккал (ккал)). Рекомендований термін зберігання: 24 місяці. Умови зберігання: зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих, не заражених шкідниками та пліснявою приміщеннях, при температурі не вище 25 °С та відносній вологості повітря не більше 75 %.
    кешбек від 2 ₴

    Склад:Крохмаль кукурудзяний, розпушувач пірофосфат натрію, розпушувач сода, регулятор кислотності натуральний винний камінь. Високоякісні інгредієнти, які рекомендуються для професійного виробництва та домашнього використання Лінійка розроблена та протестована разом із професійним шеф-кондитером Лізою Глінською Унікальні інгредієнти, що не мають аналогів в Україні Нові рецептури, що гарантують результат Інгредієнти, що відповідають європейським стандартам Розпушувач для тіста Приправка виготовляється з урахуванням базових потрібних пропорцій для приготування шалено смачної повітряної випічки. Рекомендується використовувати один пакетик сухої суміші на 250 грам борошна.Сухий розпушувач для тіста Приправка забезпечує можливість зробити Вашу випічку неймовірною м'якою і вражаюче смачною. Додайте пакетик суміші при замішуванні тіста і отримаєте дивовижний результат. Головною особливістю даного виду добавки є відсутність характерного запаху або смаку. Так що Ваша випічка буде володіти виключно натуральними ароматичними властивостями.
    кешбек від 2 ₴

    Гостроту та пекучість червоному перцю надає алкалоїд капсуль, червоний колір він отримує завдяки каротину, а корисним його роблять вітаміни А, С і В. Є в перці також мінеральні речовини, білок, цукор та ефірні олії. Як прянощі червоний перець використовують під час виготовлення шашликів, підливаючи до м'ясних страв. Він покращує смак яловичини, свинини, риби, перших страв, особливо овочевих. «Перець червоний мелений» ТМ «Ласочка» — це: - якісна імпортна сировина - виготовлений за ГОСТом - без сторонніх домішок, консервантів і підсилювачів смаку
    кешбек від 2 ₴

    Куркума — пряно-ароматична рослина. Приправа має м'який смак і схожа на перець і трохи віддає ваніллю. Крім приємного смаку, куркума має корисні властивості для здоров'я. Часто її називають індійським шафраном. Куркума — одна з улюблених прянощів Сходу. Її використовують під час приготування м'ясних, рибних і овочевих страв. У кондитерській справі куркуму застосовують для фарбування й надання аромату кондитерським виробам, а також сирів, лікерів, гірчиці. «Куркума» ТМ «Ласочка» — це: - якісна імпортна сировина - без сторонніх домішок, консервантів і підсилювачів смаку - точна вага - паковання з високими бар'єрними властивостями У заводській упаковці 35 шт. ціна вказана за 1 шт.
    кешбек від 3 ₴
    -23%

    Нітритна сіль - це не харчова сіль, а спеціальна суміш нітриту натрію з харчовою сіллю (0,5%-0,6%) для застосування у виробництві м'ясних продуктів. NaCl до 99,З % Е 250 0,5-0,6 % Гранулометричний склад 0,4 мм 80-90% > 0,4 мм 1 О-20% Збільшує термін зберігання, пригнічує розвиток бактерій і цвілі, зберігає колір при термообробці м’ясної продукції, покращує товарний вигляд і надовго його зберігає, має антиокислювальну дію, якісно формує смако-ароматичні характеристики готового продукту! Для ковбас, буженини, сиров'ялених м'ясних і рибних продуктів, джерок, баликів, копчення, сирів! Приклад використання: Для 1 кг сировини при використанні нітритної солі з вмістом нітриту натрію 0,5-0,6% слід додавати від 5 до 6 грамів такої солі. Це забезпечить безпечний рівень нітритів у кінцевому продукті, зберігаючи його смакові якості та колір. Точну кількість рекомендується підбирати відповідно до рецептури і вимог до готового продукту.
    кешбек від 3 ₴
    -41%

    Кукурудзяний крохмаль широко використовується в кулінарії і кондитерському виробництві. При додаванні в тісто виходить менш сухий і більш ніжний бісквіт. Полісахарид, отриманий із зерен кукурудзи, менш в’язкий, ніж картопляний, він дає гладку консистенцію і відмінно підходить для приготування рідких соусів і десертів. Кукурудзяний крохмаль утворює більш в’язкий клейстер, використовується для приготування прозорих кремів-супів і киселів. Також цей продукт абсорбує зайву рідину, тому його додають при випічці фруктових і сирних тортів.
    кешбек від 3 ₴
    -76%

    Петрушка (рід PETROSELINUM CRISPUM) - це висушені шматочки листя різної форми з черешками дворічної трав'янистої рослини. Має ніжний, пікантний, з легкою гіркуватістю смак і пряно-горіховий аромат. У ній містяться: алюміній, літій, ванадій, титан, молібден, вітаміни А, С, В1, В2 та ін. Сушена приправа надає їжі приємні смакові та ароматичні якості, що сприяє травленню та збуджує апетит. Пряність добре поєднується з м'ясом, рибою та овочами, входить до складу різних багатокомпонентних приправ. Сушена петрушка нерідко входить до складу різних сухих пряних сумішей, які в харчовій промисловості застосовують для приготування супових концентратів. буд. Форма: висушені шматочки листя різної форми з черешками Метод сушіння: природний (польовий) Розмір різу: 2 – 4 мм Колір: від світло-зеленого до насиченого зеленого з буруватим відтінком. Смак: ніжний, пікантний, з легкою гіркуватістю Запах: пряно-горіховий Категорії якості: вищий сорт (до 2% стебел) / перший сорт (до 35% стебел) Вміст ефірних олій: хв. 0,2% Вміст жовтого та коричневого листя: макс. 5% Країна походження: Єгипет
    кешбек від 3 ₴
    -67%

    Суміш «Адигейська сіль» – це гармонія прянощів, у якій кожен компонент ретельно підібраний для максимальної користі. мікроелементами, роблячи їх поживнішими. Додавши цю сіль у будь-яку страву – від омлету до шашлику – ви отримаєте смачну, соковиту та ароматну їжу. Склад: сіль, гранули часнику 40/60, хмелі-сунелі, мелений коріандр, паприка, чорний мелений перець, мелений чилі, майоран, петрушка, кріп. Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту: 86,56 ккал Білки: 11,82 г, жири: 1,5 г, вуглеводи: 17,34 г Країна походження сировини: Україна, Китай, Єгипет, Індія.
    кешбек від 3 ₴

    Плов — це широко поширена страва з рису та м'яса, яка прийшла з Середньої Азії. Ретельно підібрана композиція прянощів у приправі «Ласочка» надає цій страві виразний смак, приємний вигляд і неповторний аромат. Пава приправа «Для плова» ТМ «Ласочка» — це: - спеції та прянощі європейського рівня якості - 100% натуральна, без підсилювачів смаку - виготовлена за ДСТУ У заводській упаковці 30 шт. ціна вказана за 1 шт.
    кешбек від 3 ₴

    Хмелі-сунелі — ароматна приправа, що складається з висушених і дрібно подрібнених прянощів. У складі приправи «Ласочка» понад 10 інгредієнтом, які в тандемі з дрібним помелом гарантують яскраве та насичене страву. Пава приправа «Хмелі-сунелі» ТМ «Ласочка» — це: - спеції та прянощі європейського рівня якості - 100% натуральна, без підсилювачів смаку - виготовлена за ДСТУ У заводській упаковці 30 шт. ціна вказана за 1 шт.
    кешбек від 3 ₴

    Одна з головних переваг картоплі — нейтральний смак. Додаючи до звичайної картоплі приправу «Ласочка», можна отримати по-новому яскравий смак улюбленої страви. Пава приправа «Для картоплі» ТМ «Ласочка» — це: - спеції та прянощі європейського рівня якості - 100% натуральна, без підсилювачів смаку - виготовлена за ДСТУ У заводській упаковці 30 шт. ціна вказана за 1 шт.
    кешбек від 3 ₴

    Рецепти багатьох кухонь світу не можна уявити без прованських трав, які дивовижно відтіняють смак усіх перших і других страв. Завдяки приправі «Ласочка» готові страви набувають неповторного пряного смаку та незрівнянного аромату. Пава приправа «Прованські трави» ТМ «Ласочка» — це: - приправа без солі — трави та прянощі європейського рівня якості - 100% натуральна, без підсилювачів смаку У заводській упаковці 30 шт. ціна вказана за 1 шт.
    кешбек від 3 ₴

    Це збалансована композиція трав і спецій, яка дарує стравам насичений смак і аромат. Мелений часник у складі надає аромату, паприка — кольору, імбиру та гвоздика наситить страву нотками сходу, прянощі та пікантності. Пава приправа «Для курки» ТМ «Ласочка» — це: - спеції та прянощі європейського рівня якості - 100% натуральна, без підсилювачів смаку - виготовлена за ДСТУ У заводській упаковці 30 шт. ціна вказана за 1 шт.
    кешбек від 3 ₴

    Приправа «Ласочка» — гармонійна суміш спецій, що надає салу апетитного аромату та неповторного соковитого смаку. Пава приправа «Для сала» ТМ «Ласочка» — це: - спеції та прянощі європейського рівня якості - 100% натуральна, без підсилювачів смаку - виготовлена за ДСТУ У заводській упаковці 30 шт. ціна вказана за 1 шт.
    кешбек від 3 ₴

    Італійська кухня проста та лаконічна, але неможливо уявити страву без рясного використання трав. Приправа «Ласочка» — це головний секрет і своєрідне гастрономічне правило, що допомагає надати стравам колорит італійської кухні. Пава приправа «Італійські трави» ТМ «Ласочка» — це: - приправа без соли — трави та прянощі європейського рівня якості - 100% натуральна, без підсилювачів смаку У заводській упаковці 30 шт. ціна вказана за 1 шт.
    кешбек від 3 ₴

    Шашлик — це страва ароматна та соковита, але це не просто смажене м'ясо, це цілий ритуал зі своїми правилами та заборонами. З приправою «Ласочка» у Вас вийде неповторний і насичений смак готової страви! Пава приправа «Для шашлика» ТМ «Ласочка» — це: - спеції та прянощі європейського рівня якості - 100% натуральна, без підсилювачів смаку - виготовлена за ДСТУ У заводській упаковці 30 шт. ціна вказана за 1 шт.