triangle

    сковорода вок (Бренд - Tramontina)

    розстрочка
    -19%

    Сковорода Вок для гриля Tramontina Barbecue . Особливості: Решітка з анодованого алюмінію з підвищеною стійкістю до високих температур Ручка з неіржавкої сталі Ідеально підходить для запікання кабачків, баклажанів, курчат, риби та закусок
    -31%

    Сковорода Вок для гриля Tramontina Barbecue . Особливості: Решітка з анодованого алюмінію з підвищеною стійкістю до високих температур Ручка з неіржавкої сталі Ідеально підходить для запікання кабачків, баклажанів, курчат, риби та закусок
    -8%

    Сковорода Вок для гриля Tramontina Barbecue . Особливості: Решітка з анодованого алюмінію з підвищеною стійкістю до високих температур Ручка з неіржавкої сталі Ідеально підходить для запікання кабачків, баклажанів, курчат, риби та закусок
    -27%

    Кожен виріб Tramontina розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найбільш вибагливого професійного кухаря. Tramontina – це інноваційні розробки, сучасний дизайн, еко-технології та символ гарного смаку для всього світу. Особливості: Емальований чавун товщиною 3,2 мм, який швидко та рівномірно розподіляє тепло Внутрішнє антипригарне покриття Starflon Excellent, яке не дає їжі прилипати, легко чиститься, міцніше Ручка з нержавіючої сталі Можна готувати на всіх видах плит і в духовці Рекомендації щодо використання: Максимальна об'ємна ємність для приготування їжі становить 3/4 загальної ємності посуду. Під час використання на плитах з плоскою основою підніміть каструлю, щоб перемістити її, уникаючи подряпин на плиті. Гарячий посуд повинен бути у недоступному для дітей місці. Перед першим використанням вимийте м'якою губкою, милом або м'яким миючим засобом. Висушіть м'якою тканиною. Після висихання змастіть внутрішню поверхню олією або жиром і прогрійте хвилину-дві. Дайте охолонути та знову вимийте. Ваш посуд готовий до використання з жиром або без нього, за температури не вище 260ºC. Повністю висушіть деталі м'якою тканиною і завжди зберігайте їх у сухому та провітрюваному місці, далеко від пари або вологи. Для перемішування їжі використовуйте лише силіконове, нейлонове або дерев'яне кухонне приладдя. Емальоване залізо є надзвичайно стійким, але його можна пошкодити при падінні або ударі об тверду поверхню, тому уникайте падінь та ударів, які можуть призвести до відшарування емалі. У цьому разі на ураженій ділянці може утворитися іржа, що не впливає на робочі характеристики посуду. Щоб захистити пошкоджене місце, змастіть його харчовою олією, змоченою у паперовій серветці. Уникайте теплового удару: не занурюйте гарячий посуд у холодну воду. Ніколи не використовуйте абразивні засоби для миття. Якщо їжа може пригоріти, змочіть це місце водою та очистіть губкою з м'яким милом. Після очищення нанесіть на край деталі (корпус і кришку) тонкий шар харчової олії. Tramontina – це бразильська корпорація з віковою історією, заснована в Бразилії в 1911 році. Наразі це - світовий лідер у виробництві товарів для кухні, будинку, саду. Tramontina – це бренд, представлений в 120 країнах світу, це 10 фабрик і 22 000 + одиниць продукції. Один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.
    кешбек від 13 ₴
    фокстрот
    розстрочка
    -35%
    кешбек від 13 ₴
    фокстрот
    розстрочка
    -35%
    кешбек від 27 ₴
    розстрочка
    -32%

    Алюмінієва сковорода ВОК для гриля Tramontina Barbecue 26 см (20847/026) - виготовляється з натурального дерева. Така сковорода з отворами знадобиться для смаження м'яса, риби, овочів та будь-яких закусок на грилі. Анодований алюміній, з якого виготовлена сковорода, стійкий до стирання та високих температур. Довга, 26-сантиметрова, ручка допоможе вберегти руки від жару. Ручка надійно прикріплена до корпусу сковороди. Характеристики: Матеріал сковороди анодований алюміній. Матеріал ручки: нержавіюча сталь. Довжина ручки: 26 см. Вага: 0,58 кг
    кешбек від 22 ₴
    розстрочка
    -32%

    Сковорода Barbecue Матеріал решітки: анодований алюміній Матеріал руків'я: нержавіюча сталь Колір: чорний/сталевий Призначення: для приготування на грилі Кожен виріб Tramontina розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найбільш вибагливого професійного кухаря. Tramontina – це інноваційні розробки, сучасний дизайн, еко-технології та символ гарного смаку для всього світу. Матеріал леза: сталь AISI 420 (твердість 53 HRC) Товщина леза: 1.0-1.8 мм Матеріал руків'я: високоякісний поліпропілен Руків'я витримує температуру до 130˚С Можна мити в посудомийній машині Tramontina – це бразильська корпорація з віковою історією, заснована в Бразилії в 1911 році. Наразі це - світовий лідер у виробництві товарів для кухні, будинку, саду. Tramontina – це бренд, представлений в 120 країнах світу, це 10 фабрик і 22 000 + одиниць продукції. Один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.
    кешбек від 82 ₴
    розстрочка
    -32%

    . Сковорода Trento . Діаметр: 32 см . Об'єм: 5 л . Матеріал: чавун . Наявність кришки: так Кожен виріб Tramontina розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найвибагливішого професійного кухаря. Tramontina – це інноваційні розробки, сучасний дизайн, екотехнології та символ гарного смаку для всього світу. Особливості: Емальований чавун товщиною 3,2 мм, який швидко та рівномірно розподіляє тепло Внутрішнє антипригарне покриття Starflon Excellent, яке не дає їжі прилипати, легко чиститься, міцніше. Ручка з нержавіючої сталі Можна готувати на всіх видах плит та в духовці. Рекомендації щодо використання: Максимальна об'ємна ємність для приготування їжі становить 3/4 загальної ємності посуду. Під час використання на плитах з плоскою основою підніміть каструлю, щоб перемістити її, уникаючи подряпин на плиті. Гарячий посуд повинен бути у недоступному для дітей місці. Перед першим використанням вимийте м'якою губкою, милом або м'яким миючим засобом. Висушіть м'якою тканиною. Після висихання змастіть внутрішню поверхню олією чи жиром і прогрійте хвилину-дві. Дайте охолонути і знову вимийте. Ваш посуд готовий до використання з жиром або без нього, при температурі не вище 260ºC. Повністю висушіть деталі м'якою тканиною і завжди зберігайте їх у сухому та провітрюваному місці, далеко від пари або вологи. Для перемішування їжі використовуйте тільки силіконову, нейлонову або дерев'яне кухонне приладдя. Емальоване залізо є надзвичайно стійким, але його можна пошкодити при падінні або ударі об тверду поверхню, тому уникайте падінь і ударів, які можуть призвести до відшарування емалі. У цьому випадку на ураженій ділянці може утворитися іржа, що не впливає на робочі характеристики посуду. Щоб захистити пошкоджене місце, змастіть його харчовою олією, змоченою у паперовій серветці. Уникайте теплового удару: не занурюйте гарячий посуд у холодну воду. Ніколи не використовуйте абразивні засоби для миття. Якщо їжа може пригоріти, змочіть це місце водою та очистіть губкою з м'яким милом. Після очищення нанесіть на край деталі (корпус та кришку) тонкий шар харчової олії. Tramontina – це бразильська корпорація із віковою історією, заснована у Бразилії у 1911 році. Нині це світовий лідер у виробництві товарів для кухні, будинку, саду. Tramontina – це бренд, представлений у 120 країнах світу, це 10 фабрик та 22 000 одиниць продукції. Один із лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових та кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.