Уявіть, наприклад, що ви хочете взяти снеки і провести вечір за переглядом фільму. Що краще: кілька разів збігати на кухню за закусками чи принести все в одній тарілці з відділеннями для різних страв? Або вам необхідно покласти поруч соковитий салат і шматок м'яса, печиво і нарізаний лимон, щоб водночас продукти не торкалися одне одного і смаки не змішувалися. Ідеальне рішення - 5-ти секційна порцелянова менажниця на бамбуковій підставці від виробника посуду для кухні Interos. Її використовують для подачі кількох страв одночасно: асорті з солоних або маринованих овочів, оливок; сирна, м'ясна або рибна нарізки, різноманітні морепродукти. Також менажниця може слугувати як блюдо для подачі солодощів і фруктів, горіхів, а окремо секції можна використовувати для подачі соусів до гарячих страв. Менажниця - оригінальний і зручний посуд для великих застіль, свят зі шведським столом, або посиденьок подруг за келихом вина. Варто лише раз скористатися таким видом посуду, щоб зрозуміти всі його переваги. Розмір: діаметр підставки: 29 см. Особливості: виготовлена з екологічно чистих матеріалів - порцеляни та бамбука; має оригінальний дизайн і підходить для урочистої подачі страв; застосовується при подачі різних горіхів, десертів, закусок, соусів, снеків, цукерок; не вбирає запахи та не накопичує бактерії; можна мити в посудомийній машині (за винятком підставки). Рекомендації щодо догляду: тонкі, тендітні вироби, як і вироби, розписані вручну, краще мити під прохолодною або теплою водою; слід уникати різких перепадів температур і сильного напору води; фарфор не терпить жорстких щіток і сучасної агресивної хімії. Використовуйте тільки безпечні засоби для чищення і ганчірку з м'яким ворсом, який не подряпає поверхню; не залишайте фарфор надовго у воді - можуть виникнути тріщини. Для якісного очищення достатньо занурити посуд у воду, протерти виріб мильною м'якою губкою та ополоснути теплою водою; не ставте порцеляновий посуд на гарячу плиту для сушіння або підігрівання їжі, оскільки на деяких видах не надто міцної порцеляни може потріскатися глазур. На замітку! Надати порцеляновому посуду первісного блиску and nbsp;і білизни вам допоможуть такі способи: можете протерти виріб сумішшю харчової соди або солі з оцтом, також можна скористатися шматочком тканини, змоченою у винній кислоті. Видалити плями з тарілок, супниць і соусників, Вам допоможе тепла вода з невеликим додаванням нашатирного спирту.