triangle

    Насіння рослин

    -14%

    Овес – найбагатший корисними речовинами, завдяки своїм оболонці та лушпинню. Таке захищене зерно може зберігатися довше та не окислюватися. Використовується для приготування цільнозернового вівсяного борошна, натурального квасу, відварів, настоїв, рідше – для пророщування (не всім подобається груба клітковина). Білок у складі дуже близький до м’язового білку, тому рекомендується при нервовому виснаженні, втраті апетиту, після тривалих хвороб. Продукт від компанії зберігається відповідно до санітарних норм і фасується в день замовлення. Покупець отримує свіжі вівсяні зерна з останнього врожаю. Доставка здійснюється зручними сервісами
    -14%

    Ячмінь є однією з головних і затребуваних культур, яку вирощують наші фермери як зернофуражну і круп'яну культуру. Основною причиною вибору вирощувати ячмінь, чи ні, є його висока врожайність і, відповідно, високорентабельність. Зерно ячменю активно застосовується в якості їжі для тварин. Рослина знайшла своє застосування також в пивоварній промисловості. Зерна є корисною сировиною для процесу приготування пивного солоду. В асортименті компанії лише якісне зерно ячменю, витримане в умовах з оптимальними показниками. Тому воно чисте, сухе, без сміття та зайвих домішок.
    -14%

    Жито є першою злакової культурою, яку люди стали вживати в їжу. Ця рослина належить до корисного, дієтичного продукту. До складу входять білки, вуглеводи, харчові волокна. Ця зернова культура любить сонце, світло і, звичайно, тепло. Все це необхідно для швидкого, активного формування зерен безпосередньо в колосках. Жито озиме - культура яка вирощується фермерами для зерна на харчову переробку чи годування тварин. Наша продукція немає визначеного сорту, тому чудово підійде на сидерат , або заглушити бур'ян. Ми самі цінуємо чистоту кожного зернятка, тому дбаємо про правильне зберігання жита, слідкуємо за вологістю.
    -9%

    Просо – найбагатший корисними речовинами, завдяки своїм оболонці та лушпинню. Таке захищене зерно може За своїми якостями просо відрізняється високою стійкістю до засухи і жаростійкістю (тому його часто вирощують в районах з високими температурами і нестачею вологи). Просо - культура світлового дня, яка має швидку вегетацію. З огляду на ці властивості, просо сіють і як проміжну культуру з можливістю обробки після збору інших зернових у цьому ж році. За своїми якостями просо відрізняється високою стійкістю до засухи і жаростійкістю (тому його часто вирощують в районах з високими температурами і нестачею вологи). Просо - культура світлового дня, яка має швидку вегетацію. З огляду на ці властивості, просо сіють і як проміжну культуру з можливістю обробки після збору інших зернових у цьому ж році. Продукт від компанії зберігається відповідно до санітарних норм і фасується в день замовлення. Покупець отримує свіжі вівсяні зерна з останнього врожаю. Доставка здійснюється зручними сервісами
    -100%

    Соняшник безліч агрономів сміливо називають основною олійною культурою нашої країни. Українські землі чудово приймають насіння соняшнику, і дозволяють збирати хороші врожаї реалізуючи їх як всередині країни, так і далеко за її межами. Не дивно, що популярність на насіння соняшнику в Україні кожного року зростає, адже висока рентабельність цієї культури приваблює вітчизняних підприємців, які займаються вирощуванням і продажем насіння, олій та агропродукції. Насіння соняшнику від компанії чисте, сухе (це дуже важливо), наповнене, без сміття та домішків. А різні способи доставки, гнучкі ціни, фасування різних об'ємів (від 1 кг і більше) робить замовлення вигідними для усіх клієнтів
    -16%

    Віничне сорго – це однорічна трав'яниста рослина. Вирощується переважно для отримання волотей, які використовуються для виготовлення віників та інших господарських виробів. Особливості вирощування: Посів: Проводиться навесні, коли температура ґрунту досягне 10-12°C. Догляд: Полягає у своєчасному розпушуванні ґрунту, прополюванні бур'янів та підживленні рослин. Збирання врожаю: Здійснюється у фазу повної стиглості волотей, коли зерно набуває характерного забарвлення. Значення: Віничне сорго є важливою технічною культурою. З волотей виготовляють різноманітні віники, щітки та інші господарські вироби. Зерно використовується на корм худобі та птиці, а також для виробництва крупи та борошна.
    -12%

    Виростити люпин з насіння - досить просто. Насіння люпину, які зберігають сортове властивості, можна висівати як відразу у відкритий ґрунт, так і вирощувати люпин розсадою. Посів у відкритий ґрунт насінням проводять з травня по жовтень, на глибину 1,5 см - 2 см. Підрослу розсаду люпину, на стадії 2 - 3 справжнього листка, розсаджують на відстані 35 см - 40 см. Якщо проводити посів влітку, то рослини зацвітуть на наступний рік. Для отримання цвітіння люпину в рік посіву, варто вирощувати розсаду з насіння, в березні-квітні. Посадкову яму готують розмірами 30 см на 30 см на 30 см. Опустіть рослина в посадкову яму, кореневу шийку не заглиблюйте. Рясно полийте рослину після висадки. ​Люпини дуже невибагливі і до ґрунтів невимогливі. Люпини можуть рости як на сонці, так і в півтіні. Кращий ґрунт для люпинів - слаболужний або слабокислий ґрунт, суглинок чи супісок і сонячне місце. ​Висаджувати кореневища люпину у відкритий ґрунт можна з кінця квітня - початку травня. Ділити і розсаджувати дорослі кущі люпину можна після закінчення цвітіння у вересні - на початку жовтня. Кореневища люпину додаткової підготовки не потребують. Для поліпшення вкорінення можна потримати коріння люпину в розчині препарату укорінювач. Після висадки - полийте рослини розчином, що залишився.
    -8%

    Горох - це унікальна культура, по своєму живильному складу, тому її кулінарне застосування має місце в більшості країн світу. Попит на сушений і свіжий горох тільки зростає, головним чином культуру імпортують країни зі зростаючим населенням. Будучи холодостійким, горох може проростати навіть при 2-4° С. Дуже вологолюбна рослина, але легко переносить короткочасну посуху, не виснажує грунт, витягаючи з нього оптимальну кількість поживних речовин. Збирають урожай гороху рано вранці. Горох - це дуже цінний дієтичний продукт. Він містить вітаміни групи В, А і С. Також він багатий на кальцій, залізо, магній, фосфор, калій цинк. Саме такий поживний склад бобової культури, а також м'який приємний смак вплинув на те, що горох став одним з улюблених гарнірів у багатьох країнах світу.
    -19%

    Гірчиця біла на городі – цінний сидерат, зелене добриво, покращення родючості землі та багато іншого. Глибоке коріння дістає фосфор з перед-ґрунтового шару. Коренева система культури з легкістю перетворює важкодоступні для інших рослин фосфати, перетворюючи їх у легко засвоювані форми фосфору. Культура нарощує біомасу в найкоротші терміни. Час перебування на ділянці білої гірчиці, від моменту посіву до цвітіння, становить від 54 до 72 днів. Не рекомендується закладати зелень після цвітіння, щоб не допустити потрапляння в ґрунт дозрілого насіння і засмічення ділянки. Швидкий розвиток рослини пригнічує ріст бур’янів. Наявність покривного шару гірчиці на ґрунті запобігає руйнуванні верхнього родючого шару (вимивання і вивітрювання). Після закладення в ґрунт біомаса з легкістю розкладається. Процес розкладання проходить рівномірно, як восени, так і навесні. При розкладанні гірчиця біла наповнює ґрунт усіма необхідними елементами, зокрема: на кожен квадратний метр надходить по 11-12 грамів азотних полук, 12-15 грамів калію і до 1,9 грамів фосфору. Всі елементи знаходяться в легкодоступній для рослин формі
    -30%

    високоврожайний середньостиглий сорт гороху. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 65-73 днів. Рослина кущова, висотою до 65-75 см. Висівають горох Фаворит у відкритий грунт з кінця квітня, коли добре прогріється грунт. Посіви злегка утрамбовують для збереження вологи. Щоб горох швидше зійшов, можна накрити ділянку посіву плівкою. Проростає при температурі 4-7 °С, сходи витримують заморозки до -6°С. Збір гороху на зерно проводять разово при достиганні 70% врожаю. При правильній передпосівній підготовці грунту подальше підживлення рослин не потребується. Норма висіву: 20-25 г на 1 м2 Глибина загортання насіння: 3-4 см Ширина міжрядь: 20 см.
    -19%

    Кукурудза – це основне фуражне зерно, яке вирощують у світі. Обсяги її виробництва постійно збільшуються, що залежить насамперед від високого попиту. В Україні обсяг виробництва кукурудзи за останній рік практично досяг рекордного значення – приблизно 30 млн т, що свідчить про підвищення врожайності і збільшення посівних площ. Останнім часом у світі спостерігається тенденція до зростання обсягів виробництва кукурудзи. Компанія має великі об'єми продукції, тому можемо запропонувати вигідні ціни, а також різні варіанти фасування від 1 кг. Наше насіння чисте, сухе, без домішок та сміття.
    -19%

    Ячмінь є однією з головних і затребуваних культур, яку вирощують наші фермери як зернофуражну і круп'яну культуру. Основною причиною вибору вирощувати ячмінь, чи ні, є його висока врожайність і, відповідно, високорентабельність. Зерно ячменю активно застосовується в якості їжі для тварин. Рослина знайшла своє застосування також в пивоварній промисловості. Зерна є корисною сировиною для процесу приготування пивного солоду. В асортименті компанії лише якісне зерно ячменю, витримане в умовах з оптимальними показниками. Тому воно чисте, сухе, без сміття та зайвих домішок.
    -19%

    Пшениця – найпопулярніший і найпоширеніший злак у світі. На пшеницю попит є будь-якої пори року, у будь-якій державі. Українська структура посівних культур є досить різноманітною, але саме пшениця займає передові позиції. Пропонуємо зерно пшениці вітчизняних фермерів, тому воно пристосоване до сильних українських морозів, спеки чи відсутності опадів. Наше зерно якісне, сухе, зберігається в оптимальних умовах за всіх потрібних показників. Тому ви можете бути впевнені, що залишитеся задоволені. А різні види доставки та фасування від 1кг роблять замовлення зручним.
    -22%

    Овес – найбагатший корисними речовинами, завдяки своїм оболонці та лушпинню. Таке захищене зерно може зберігатися довше та не окислюватися. Використовується для приготування цільнозернового вівсяного борошна, натурального квасу, відварів, настоїв, рідше – для пророщування (не всім подобається груба клітковина). Білок у складі дуже близький до м’язового білку, тому рекомендується при нервовому виснаженні, втраті апетиту, після тривалих хвороб. Продукт від компанії зберігається відповідно до санітарних норм і фасується в день замовлення. Покупець отримує свіжі вівсяні зерна з останнього врожаю. Доставка здійснюється зручними сервісами
    -22%

    Жито є першою злакової культурою, яку люди стали вживати в їжу. Ця рослина належить до корисного, дієтичного продукту. До складу входять білки, вуглеводи, харчові волокна. Ця зернова культура любить сонце, світло і, звичайно, тепло. Все це необхідно для швидкого, активного формування зерен безпосередньо в колосках. Жито озиме - культура яка вирощується фермерами для зерна на харчову переробку чи годування тварин. Наша продукція немає визначеного сорту, тому чудово підійде на сидерат , або заглушити бур'ян. Ми самі цінуємо чистоту кожного зернятка, тому дбаємо про правильне зберігання жита, слідкуємо за вологістю.
    -12%

    Грястиця звичайна - нещільнокущовий багаторічний верховий злак, часто ще називають - грястиця збірна, житниця. Протягом 1-го року росте повільно, повні врожаї дає на 2-3-й рік. Термін життя грястиці близько 7 років. Швидко відростає після скошування та випасання тварин, стійка до витоптування та морозів, посухостійка, тіньовитривала, але боїться тривалих затоплень. Висаджують насіння грястиці з кінця березня до середини травня, здебільшого використовують рядковий метод висадки. Грястиця квітне у червні-серпні, плодоносить у липні-вересні. Найкращим періодом для скошування вважається - перед цвітінням. Грястицю часто комбінують з люцерною та еспарцетом. Гарно росте на усіх грунтах, окрім піщаних. Культуру застосовують в сфері газонних трав і в сфері ландшафтного дизайну. Грястиця звичайна, норма висіву: Закладають насіння грястиці на глибину від 1 до 3 см, але не більше 4 см. На легких грунтах глибина менше, на важких - більше. У чистому вигляді: 20 - 25 кг/га; В травосуміші: 10 - 15 кг/га. Грястиця звичайна, урожайність: Зелена маса: 35 - 50 т/га; Сіно: 4 - 7 т/га, за сприятливих умов 5-8 т/га сіна. Врожайність насіння 400 – 800 т/га. Прибирання насіння можливе на другий рік росту культури.
    -21%

    Люцерна - популярна багаторічна рослина, що використовується як кормова культура, сидерат і медонос. Найкраще росте при достатній волозі, сходи починають з'являтися при 1 С, але краще і дружніше сходить при більш високих температурах. Люцерна як кормова культура цінна за кількома параметрами: великий вміст протеїну (зелена маса понад 20%, сіно 18%); вміст амінокислот у білках, в т.ч. незамінних: лізину і триптофану перевершують за кількістю білки інших трав. Великий вміст вітамінів та органічних кислот робить люцерну одним з найкращих кормів. Застосовують люцерну і у якості сидеральної культури, при цьому завдяки цій рослині можна врятувати навіть безнадійно виснажену ділянку. Всі бобові рослини відом неперевершеною здатністю насичувати грунт великою кількістю азоту. При цьому азот міститься і в корінні і у стеблах з листям, завдяки цьому люцерна використовується як добриво. Цікаво знати, що у люцерни дуже потужна коренева система, що значно покращує циркуляцію повітря у грунті та структурує його. Невибаглива, має здатність до розкислення грунту, а використання люцерни на ділянці більше 5 років поспіль може повернути родючість будь-якому грунту. За 2 роки корені люцерни сягають більше 5 метрів вглиб. Прекрасний попередник для більшості зернових та інших культур. Посів здійснюють ранньою весною, літом можна сіяти люцерну у разі достатньої зволоженості грунту та наявних дощів. Норма висіву насіння 150-250 г на 1 сотку
    -15%

    Тимофіївка - одна з найбільш поширених верхових трав сінокісно-пасовищного використання. Тимофіївка – пізньостигла культура, хоч навесні розвивається досить швидко. Повного розвитку досягає на другий рік життя, утримується в травостої впродовж 6-ти і більше років. Після скошування і випасання добре відростає. При сінокісному використанні дає два укоси, на пасовищі можна випасати 3-4 цикли. Зелена трава і сіно тимофіївки добре поїдається худобою. Завдяки високій врожайності і поживності тимофіївка широко вирощується в суміші з конюшиною червоною. Тимофіївка – зимостійка рослина, маловибаглива до тепла. Навесні починає відростати при підвищенні середньодобової температури до 5-6°С. Насіння здатне проростати при 1-2°С. Тимофіївка вологолюбна рослина, поширена на Поліссі, в Лісостепу, Карпатах переважно на заплавних і низинних, а також суходільних луках з помірним зволоженням. Витримує затоплення весняними водами до 30 днів. Погано переносить посуху і тривале затінення. Росте майже на всіх типах грунтів, але найвищі врожаї дає на глинистих досить вологих грунтах. Добре росте на осушених торфовищах. А от на сухих піщаних грунтах її сіяти не слід. Витримує значну кислотність (рН 4,5-5,0), але на кислих грунтах росте значно гірше. Після цвітіння стебла тимофіївки швидко грубіють і кормова цінність її знижується. Запізнення із збиранням призводить до значних втрат поживних речовин. Кращим строком скошування на сіно є період від кінця колосіння – до початку цвітіння.
    -26%

    Віничне сорго – це однорічна трав'яниста рослина. Вирощується переважно для отримання волотей, які використовуються для виготовлення віників та інших господарських виробів. Особливості вирощування: Посів: Проводиться навесні, коли температура ґрунту досягне 10-12°C. Догляд: Полягає у своєчасному розпушуванні ґрунту, прополюванні бур'янів та підживленні рослин. Збирання врожаю: Здійснюється у фазу повної стиглості волотей, коли зерно набуває характерного забарвлення. Значення: Віничне сорго є важливою технічною культурою. З волотей виготовляють різноманітні віники, щітки та інші господарські вироби. Зерно використовується на корм худобі та птиці, а також для виробництва крупи та борошна.
    -100%

    Соняшник безліч агрономів сміливо називають основною олійною культурою нашої країни. Українські землі чудово приймають насіння соняшнику, і дозволяють збирати хороші врожаї реалізуючи їх як всередині країни, так і далеко за її межами. Не дивно, що популярність на насіння соняшнику в Україні кожного року зростає, адже висока рентабельність цієї культури приваблює вітчизняних підприємців, які займаються вирощуванням і продажем насіння, олій та агропродукції. Насіння соняшнику від компанії чисте, сухе (це дуже важливо), наповнене, без сміття та домішків. А різні способи доставки, гнучкі ціни, фасування різних об'ємів (від 1 кг і більше) робить замовлення вигідними для усіх клієнтів.
    -24%

    Виростити люпин з насіння - досить просто. Насіння люпину, які зберігають сортове властивості, можна висівати як відразу у відкритий ґрунт, так і вирощувати люпин розсадою. Посів у відкритий ґрунт насінням проводять з травня по жовтень, на глибину 1,5 см - 2 см. Підрослу розсаду люпину, на стадії 2 - 3 справжнього листка, розсаджують на відстані 35 см - 40 см. Якщо проводити посів влітку, то рослини зацвітуть на наступний рік. Для отримання цвітіння люпину в рік посіву, варто вирощувати розсаду з насіння, в березні-квітні. Посадкову яму готують розмірами 30 см на 30 см на 30 см. Опустіть рослина в посадкову яму, кореневу шийку не заглиблюйте. Рясно полийте рослину після висадки. ​Люпини дуже невибагливі і до ґрунтів невимогливі. Люпини можуть рости як на сонці, так і в півтіні. Кращий ґрунт для люпинів - слаболужний або слабокислий ґрунт, суглинок чи супісок і сонячне місце. ​Висаджувати кореневища люпину у відкритий ґрунт можна з кінця квітня - початку травня. Ділити і розсаджувати дорослі кущі люпину можна після закінчення цвітіння у вересні - на початку жовтня. Кореневища люпину додаткової підготовки не потребують. Для поліпшення вкорінення можна потримати коріння люпину в розчині препарату укорінювач. Після висадки - полийте рослини розчином, що залишився.
    -14%

    Горох - це унікальна культура, по своєму живильному складу, тому її кулінарне застосування має місце в більшості країн світу. Попит на сушений і свіжий горох тільки зростає, головним чином культуру імпортують країни зі зростаючим населенням. Будучи холодостійким, горох може проростати навіть при 2-4° С. Дуже вологолюбна рослина, але легко переносить короткочасну посуху, не виснажує грунт, витягаючи з нього оптимальну кількість поживних речовин. Збирають урожай гороху рано вранці. Горох - це дуже цінний дієтичний продукт. Він містить вітаміни групи В, А і С. Також він багатий на кальцій, залізо, магній, фосфор, калій цинк. Саме такий поживний склад бобової культури, а також м'який приємний смак вплинув на те, що горох став одним з улюблених гарнірів у багатьох країнах світу.
    -21%

    Гірчиця біла на городі – цінний сидерат, зелене добриво, покращення родючості землі та багато іншого. Глибоке коріння дістає фосфор з перед-ґрунтового шару. Коренева система культури з легкістю перетворює важкодоступні для інших рослин фосфати, перетворюючи їх у легко засвоювані форми фосфору. Культура нарощує біомасу в найкоротші терміни. Час перебування на ділянці білої гірчиці, від моменту посіву до цвітіння, становить від 54 до 72 днів. Не рекомендується закладати зелень після цвітіння, щоб не допустити потрапляння в ґрунт дозрілого насіння і засмічення ділянки. Швидкий розвиток рослини пригнічує ріст бур’янів. Наявність покривного шару гірчиці на ґрунті запобігає руйнуванні верхнього родючого шару (вимивання і вивітрювання). Після закладення в ґрунт біомаса з легкістю розкладається. Процес розкладання проходить рівномірно, як восени, так і навесні. При розкладанні гірчиця біла наповнює ґрунт усіма необхідними елементами, зокрема: на кожен квадратний метр надходить по 11-12 грамів азотних полук, 12-15 грамів калію і до 1,9 грамів фосфору. Всі елементи знаходяться в легкодоступній для рослин формі
    -29%

    високоврожайний середньостиглий сорт гороху. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості – 65-73 днів. Рослина кущова, висотою до 65-75 см. Висівають горох Фаворит у відкритий грунт з кінця квітня, коли добре прогріється грунт. Посіви злегка утрамбовують для збереження вологи. Щоб горох швидше зійшов, можна накрити ділянку посіву плівкою. Проростає при температурі 4-7 °С, сходи витримують заморозки до -6°С. Збір гороху на зерно проводять разово при достиганні 70% врожаю. При правильній передпосівній підготовці грунту подальше підживлення рослин не потребується. Норма висіву: 20-25 г на 1 м2 Глибина загортання насіння: 3-4 см Ширина міжрядь: 20 см.