triangle
    Ціна
    від
    до
    Вид
    Колір
    Бренд
    Регулювання
    Аудиторія
    Країна бренду
    Довжина кабелю, м
    Покриття
    Призначення
    Об'єм пилозбірника, л
    Фільтр
    Час роботи на одному заряді, г
    Країна виробництва
    Живлення
    Потужність, Вт
    Тип трубки
    Тип
    Акція
    Очистити все

    Каталог товарів: пилососи

    ексклюзив

    При своїй компактній конструкції апарат WD 2 Plus S V-15/4/18 вражає високою силою всмоктування та енергоефективністю – споживана потужність становить лише 1000 Вт. Він гарантує чудові результати збору сухого та вологого сміття як дрібних, так і великих розмірів. Цей господарський пилосос оснащений міцним 15-літровим сміттєзбірником з нержавіючої сталі, 4-метровим кабелем, шлангом, що всмоктує, довжиною 1,8 м з прямою рукояткою, насадкою для підлоги зі вставками, поролоновим фільтром і фільтр-мішком з нетканого матеріалу. Крім того, в ньому передбачено практичну функцію видування для видалення сміття з місць, що не дозволяють збирати його пилососом. Панель у верхній частині апарата забезпечує надійне укладання інструментів та дрібних деталей, таких як цвяхи або шурупи. Насадка для підлоги та подовжувальні трубки можуть швидко та зручно закріплюватись на відбійнику пилососу. Крім того, він вражає компактністю при зберіганні, зручністю розміщення приладдя, замками Pull & Push та ручкою ергономічної форми, що забезпечує зручне перенесення. Переваги: Зручне та компактне зберігання приладдя та їх постійне знаходження під рукою. Зберігання апарату з економією місця. Практична функція видування допомагає скрізь, де не вдається пропилососити Легке видалення бруду, наприклад гравійної доріжки. 3-шаровий нетканий матеріал виключно міцний на розрив. Для тривалої роботи зі стабільною силою всмоктування та ефективною фільтрацією пилу. Для надійного укладання інструментів та дрібних предметів (цвяхів, шурупів тощо) п. ). Зручне та швидке паркування на час коротких перерв. На час перерв у роботі ручка швидко закріплюється у верхній частині пилососа. Забезпечує оптимальні результати збору будь-якого сміття – сухого чи вологого, великого чи дрібного. Система блокування "Pull&Push". Для простого, швидкого та надійного відкривання та закривання контейнера Ергономічна ручка для перенесення. Можливість легкого та зручного транспортування апарату.
    вибір kasta
    6 887 грн
    7 615 грн
    FC9334 / 09 пилосос Philips (250516456)

    Огляд Пилосос Philips FC9334/09Пилосос Philips PowerPro Compact збирає більше пилу та вловлює 99,9% частинок пилу, забезпечуючи чисту підлогу та свіже повітря. Ефективна дія циклонічного та вдосконалена конструкція забезпечують ефективний збір та зберігання пилу, так що він не висипався у неконтрольованому образі, навіть під час зливу. Технологія PowerCyclone 5 відокремлює пил від повітря Унікальна технологія PowerCyclone 5 прискорює рух повітря у верхній камері циклонного поділу пилу. Сильно закручений потік повітря та підвищує ефективність роботи, забезпечуючи великий ефект вакуумування.
    Тип Миючий / Призначення Сухе прибирання
    Вам більше не потрібно ризикувати життям побоюючись випасти з вікна або стояти на протягах при митті вікон. Довірте цей процес розумній техніці! Наш робот відмінно зарекомендував себе при використанні на вертикальних і горизонтальних поверхнях. Він легко очищає: - вікна (їх внутрішню і зовнішню частину) - скло і дзеркала - кахельну плитку - великі вітрини - стільниці; Він дуже простий в управлінні!
    кешбек 158 ₴

    Робот – мийник вікон CHANTOWER Ідеальний помічник для господарки. Прекрасний помічник для миття вікон, плитки, дзеркал та будь-яких плоских не пористих поверхонь. Спосіб застосування: 1. Підключаєте до роботи шнур живлення (працює він підключеним до мережі). 2. За допомогою страхового троса (який йде з ним в комплекті) закріплюєте робота за батарею або будь-який інший нерухомий або важкий предмет усередині квартири. Це робиться на випадок якщо робот-мийник зірветься (ймовірність цього мінімальна навіть, якщо вимикають світло є акумулятор на 25 хвилин автономної роботи), щоб він не впав на людей, машину і т.д і не розбився. 3. Після того, як ви підключили робот-мийник і застрахували його. Вмикаєте робот за допомогою кнопки на ньому. Включаються вакуумні насоси. Затуляєте робот до нижньої частини скла у кутку вашого вікна і натискаєте ОК на пульті. Він починає їздити та мити вікно. Робот сам пройдеться по всій площі вікна з низу до верху і повернеться назад. 4. В кінці просто берете його, вимикаєте і забираєте. Перед вимкненням тримайте його за ручку однією рукою. Головною перевагою використання даного робота є відсутність небезпеки під час миття вікон на високих поверхах, а також економія часу господині. Пристрій притуляється до будь-якої плоскої (скляної/керамічної) поверхні і завдяки вакууму міцно тримається на ній. А також переміщається по ній, обертаючи дисками з мікрофібровими серветками. Миє будь-які обрамлені плоскі поверхні (вікна, дзеркала, кахлі). Прибирання може бути сухим і вологим. Максимальна ефективність досягається в два етапи, спочатку сухе чищення, потім вологе. У комплект входить дистанційний пульт управління, який дозволяє запустити програму чищення або направити робота в потрібне місце вручну. Основні характеристики пристрою: Ємність акумулятора 3200mAh Автоматична зупинка після завершення очищення (подача звукового сигналу) Вбудоване джерело безперебійного живлення (близько 25хв автономної роботи) Автоматичне визначення країв поверхні (вікно, дзеркало) Якісні серветки з мікрофібри, які легко стираються Високоміцний страхувальний шнур (більше 2м) В комплекті: робот зарядний пристрій (працює робот від розетки, довжина 4 метри, при необхідності можна використовувати подовжувач) страховочний трос - 4,5 м. (при необхідності можна подовжити самостійно) ганчірки 2 шт. (багаторазові, можна прати в пральній машині та сушильній) ємність для засобу для миття скла (пластикова пляшка, обєм 200 мл.) пульт управління
    вибір kasta
    7 300 грн
    8 072 грн
    XD3112 / 09 Пилосос Philips (250516154)

    Для сухого збирання Philips XD3112/09 – простий та ефективний побутовий пилосос для сухого прибирання від компанії Philips. Пилосос має великий радіус дії, тому вам не потрібно перемикатися між розетками в кожній кімнаті. Також він оснащений зручною системою намотування кабелю. Дана модель пилососа має великий розмір мішка XL, що дозволяє проводити прибирання довше за часом без постійного чищення мішка від сміття. Режими роботи Philips XD3112/09 має кілька режимів роботи, які допомагають ефективно боротися з різними видами забруднень. Є щоденний режим, який видаляє бруд і пил із середньою потужністю, турборежу зі спеціальною турбощіткою – допоможе впоратися з сильними забрудненнями, які вимагають додаткової потужності двигуна та прибиранням вовни тварин з килимів та ковролінів. Екорежим супроводжує економії споживаної електроенергії. Комплектація Philips XD3112/09 підходить для прибирання будь-яких видів підлогових покриттів та килимів. Ергономічна неслизька ручка пристрою забезпечує комфортне використання. Пилосос оснащений гігієнічним фільтром HEPA, який використовується для видалення пилу на мікрорівні та перешкоджає попаданню пилу назад у приміщення, що значно допомагає людям з алергією. Особливості Philips XD3112/09 можна купити за доступною ціною, товар знаходиться в нижчій ціновій категорії. Він оснащений системою, яка забезпечує більш ретельне прибирання навіть при заповненому пилозбірнику. Користувач самостійно може відрегулювати потужність в керуванні двигуном. Спеціальне блокування не дасть закрити кришку, якщо мішок не було встановлено.
    кешбек 134 ₴

    Пароочисник, парова швабра SilverCrest SDM 1500 D3 2в1 (1500 Вт, 350 мл, Німеччина) Опис: Бренд є частиною німецького холдингу Schwarz Group, п'ятого за величиною роздрібного торговця у світі. Silvercrest надалі розвиває амбітні плани та інвестувати в технології та виробництво своєї продукції. Silvercrest — це доступна техніка та високі технології для будь-якого покупця. Надійна, міцна, практична та елегантна. Уся продукція марки Silvercrest® проходить тестування відповідно до суворих критеріїв безпеки в відомих інститутах Німеччини. Торгова марка Silvercrest є недорогою, але якісною побутовою технікою для дому та розробляється виключно суворим нормам і стандартам якості. SilverCrest SDM 1500 D3 2в1 — парова швабра, яка ефективно очищає різні типи поверхонь. Водяна пара видаляє навіть бруд, що в'ївся — крім того, він дезінфікує та знежирює поверхні, що очищаються . Прилад не залишає вапняного нальоту, розводів і не пошкоджує поверхні, що очищаються. Все це без використання хімічних очисних засобів — робота пристрою ґрунтується тільки на подаванні пари під відповідним тиском. Підходить для багатьох поверхонь , в т.ч. ламінат, дерев'яні підлоги, мармур, гума, кераміка та вініл. Також ідеально підходить для делікатних підлог, як-от паркет. Температура пари, знищує мікроорганізми. , які особливо небезпечні для дітей та алергіків. Гаряча пара вбиває грибки, віруси, бактерії та паразитів. Рухома ніжка дає змогу без проблем мити під меблями та ретельно прибирати у всіх кутах. Найважливіші особливості парової швабри SilverCrest SDM 1500 D3 2в1 : Очищає, знежирює та дезінфікує за 100 °C Не залишає розводів і відкладень Підходить для багатьох поверхонь, зокрема ламінат, дерев'яні підлоги, мармур, гума, кераміка та вініл Також ідеально підходить для делікатних підлог, як-от паркет. Можливе також чищення текстильних поверхонь, зокрема. килими, оббивка Екологічно-гігієнічне прибирання без використання хімічних засобів Ретельне очищення всіх твердих поверхонь завдяки паропродуктивності 25 г/хв. знищує до 99% вірусів, а також усі поширені побутові бактерії, мікроби та кліщі Готовий до роботи приблизно за 30 секунд Легко заповнюваний знімний резервуар для води місткістю 350 мл. Рухома ніжка дає змогу без проблем мити під меблями та ретельно прибирати у всіх кутах. Чому варто купити парову швабру SilverCrest SDM 1500 D3 2в1? Пароочисник-парова швабра SilverCrest SDM 1500 D3 — це універсальний інструмент для прибирання будинку, який має низку переваг, порівнюючи зі звичайними способами прибирання. Ось кілька причин, чому варто купити цей інструмент: Ефективність: парова швабра SilverCrest SDM 1500 D3 використовує парову струмінь, яка дає змогу ефективно очищати поверхні від бруду, жиру та інших забруднень. Вона також вбиває до 99,99% бактерій і грибків, що робить прибирання гігієнічнішим. Зручність використання: пароочисник-парова швабра має компактний дизайн, що робить її простою у використанні та зберіганні. Вона також швидко нагрівається й має довгий шнур, що дає змогу легко очищати великі поверхні. Багатофункціональність: SilverCrest SDM 1500 D3 постачається з різними насадками, які дають змогу використовувати її для різних завдань прибирання, як-от очищення килимів, скла, дзеркал, меблів тощо. Економія часу та грошей: пароочисник-парова швабра дає змогу очистити поверхні без використання хімічних засобів, що економить час і гроші, які можуть бути витрачені на купівлю цих засобів. Екологічність: використання пари для прибирання будинку є екологічно безпечнішим, ніж використання хімічних засобів, які можуть містити шкідливі для довкілля речовини. Загалом, пароочисник-парова швабра SilverCrest SDM 1500 D3 — це чудовий вибір для тих, хто шукає зручне, ефективне й екологічно безпечне рішення для прибирання будинку. Технічні характеристики: Парова швабра 2-в-1 SDM 1500 D3 готова до використання лише за 30 секунд. знімний паровий блок — для використання як портативного пристрою плавне регулювання подавання пари не займає багато місця завдяки складаній ручці Світлодіодні індикатори великий набір аксесуарів функція намотування шнура потужність: 1500 Вт місткість резервуара для води: приблизно 350 мл час роботи на одному заправленні бака: приблизно 11 хвилин клас герметичності: IPX4 температура пари: приблизно 100 °C Габаритні розміри приблизно 28 х 21,5 х 112 см довжина кабелю: приблизно 6 м Вага 4 кг Комплектація парова швабра лійка наповнювальний контейнер 1 накладка з мікрофібри 2 насадки з мікрофібри для прибирання підлоги насадка для килима великий ковпачок на круглий пензель ковпачок на круглий пензель ковпачок поздовжньої щітки заглушка насадки для кутів насадка для скребка кришка для окна ковпак для м'яких меблів подовжувач подовжувальний шланг
    кешбек 209 ₴

    Пароочисник SC 2 EasyFix Premium очищує практично всі тверді поверхні в будинку без застосування хімічних засобів. Пароочисник Керхер видаляє стійкі забруднення, вапняні відкладення і жирові плями. Ретельне очищення пароочисником Kärcher вбиває 99,99% всіх відомих побутових бактерій на твердих поверхнях в будинку. Нова насадка для підлоги EasyFix оснащена застібкою-липучкою, що дозволяє закріплювати мікроволоконні серветки, не нахиляючись до підлоги - досить просто притиснути насадку до серветки. Після закінчення роботи серветка видаляється без контакту з брудом - треба лише наступити на її язичок і підняти насадку. Місце для зберігання аксесуарів і парковка для насадки Тримачі для приладдя дозволяють акуратно зберігати апарат і закріпити насадку для підлоги на час перерв у роботі. Насадка для підлоги EasyFix з шарніром і зручним кріпленням серветки із застібкою-липучкою Оптимальні результати очищення на всіх типах твердих поверхонь в будинку. Система фіксації серветок для підлоги з застібкою-липучкою дозволяє легко закріплювати серветки і замінювати їх, не вступаючи в контакт з брудом. Завдяки шарніру, ергономічна насадка для підлоги дозволяє зручно прибирати користувачеві будь-якого зросту. Блокування від дітей на пістолеті Система блокування забезпечує надійний захист від неправильного використання дітьми.
    кешбек 299 ₴

    Наводьте лад із легкістю та насолоджуйтеся атмосферою чистоти в себе вдома! Маневровий і компактний акумуляторний пилосос Dreame R10 очищає повітря на 99.9% ефективніше завдяки 5-ступеневій системі фільтрів і повному набору щіток для кожного куточка. Артикул VTV22B
    кешбек 133 ₴

    Багатофункціональний пароочисник Xiaomi Deerma Steam Cleaner (DEM-ZQ610) 1600W Багатофункціональний пароочисник Xiaomi Deerma DEM-ZQ610 постачається з 5 видами насадок. Користувач може зробити з ним різні типи очищення. Пристрій може допомогти вам не тільки прибрати бруд, але й вбити 99,9% бактерій і пилових кліщів. Також пароочисник може чистити різні типи підлог, кухонних меблів, вікон, дзеркал, штор, м'яких меблів тощо. Тільки в одному пристрої ви можете отримати помічника з прибирання будинку. Надійний помічник Вертикальний пароочисник Deerma DEM-ZQ610 з можливістю від'єднати портативний ручний пилосос полегшить щоденну працю домогосподарки, і дасть змогу якісно й без проблем очистити та продезінфікувати всі приміщення в будинку. Розбірна конструкція полегшує зберігання, а наявність міцної сумки спростить і убезпечить транспортування апарата. Полегшена система фіксації елементів полегшує експлуатацію й обслуговування виробу. Висока ефективність Удосконалена конструкція Deerma DEM-ZQ610 з двошаровими кільцевими нагрівальними трубками потужністю 1,6 кВт і баком із потовщеними стінками з особливого металевого сплаву гарантує швидке нагрівання та готовність до роботи за 20 секунд. Система безпеки з високочутливих датчиків гарантує повний захист пристрою, вимикаючи живлення в разі запуску на суху або в разі небезпеки перегрівання. Подвійна ізоляція проводини та додаткове уземлення убезпечить від витоку струму. Розширена комплектація Насадка для підлоги ефективна на всіх типах покриттів і дає змогу обробити керамічну та мармурову плитку, дерево, ламінат, лінолеум і навіть паркет. Паровий скребок чудово підійде для гладких скляних і дзеркальних поверхонь, а зручна щітка з жорсткою щетиною стане в пригоді для очищення складних забруднень і стійких, застарілих плям. Завдяки можливості зняти портативний ручний відпарювач за допомогою Deerma DEM-ZQ610 можна відпарити одяг, дитячі іграшки, оббивку м'яких меблів. Повна безпека Очищення парою температурою понад 105 °C гарантує швидке й ефективне усунення будь-яких видів забруднень. Оброблення йде в максимально безпечному режимі для людей, хатніх вихованців і предметів меблів. Робота без застосування хімічних засобів унеможливлює ризик виникнення алергій і отруєнь у людей із проблемним здоров'ям, не викликає появи корозії на металевих елементах і не псує делікатні поверхні. Компактність і обертова на 180° головка ручки забезпечують чудову маневровість. Потужність 1600 Вт 5 ступенів захисту від нестачі води, перегрівання та перепадів температури пристрій енергоефективний і довговічний 5 насадок у комплекті: насадка-швабра для підлоги насадка-губка для кухні насадка-щітка для ванної насадка зі скребком для вікон насадка для дезінфекції м'яких меблів і текстилю Повна назва - Deerma Multi-function Steam Cleaner with 5 Brush Heads 1600W DEM-ZQ610 Id ci687946
    кешбек 187 ₴

    Робот для миття вікон розрахований на прибирання вертикальних і горизонтальних гладких поверхонь. Такий пристрій для миття вікон можна використовувати для миття вітрин або великих дзеркал, для миття плитки як на підлозі, так і на стіні. Робот для миття вікон принципово вирізняється своїм зовнішнім дизайном, завдяки якому виробник намагається домогтися максимальної якості прибирання. Автоматичний мийник вікон вимагатиме від Вас тільки встановлення його на вікно та вмикання живлення, а далі всю роботу він може виконати самостійно. LogicPower LPW-005 — робот для миття вікон та інших вертикальних поверхонь. Вам більше не потрібно ризикувати життям і здоров'ям у таких дрібницях, як миття вікон. Не важливо, на якому поверсі Ви живете, на другому або на двадцятому, робот-мийник вікон LogicPower LPW-005 чудово справляється з миттям. Використовуючи вакуумну адсорбцію, робот кріпиться до вертикального скла. Інтелектуальний алгоритм дає змогу роботам уникати перешкод і автоматично чистити скло. Вага, кг 2.23 Об'єм, м.куб 0.006048 Тип — роботи-кономийники Потужність, W — 75 Номінальна напруга, V — 24 Місткість контейнера для води, л 0.3 Довжина, мм — 240 Ширина, мм — 240 Висота, мм — 105 Розмір, см 25*25*10 см
    Тип Акумуляторний / Призначення Сухе прибирання / Час роботи на одному заряді, г 40
    Оснащений різними аксесуарами Пилосос K8 має різноманітні аксесуари, включаючи щітку для пилових кліщів, дві маленькі щітки та спеціально розроблену щітку із вуглецевого волокна. За допомогою великого контейнера для пилу без мішка та потужного вакууму на рівні 15 000 Па цей новий пилосос легко вбирає майже будь-який мікроскопічний бруд та бактерії. Гнучкі поворотні ніжки дозволяють легко діставати пил з-під дивана або ліжка, а шерсть свійських тварин, пилок і бруд тепер минуле.
    кешбек 164 ₴

    Інтелектуальний мийник вікон PuRuikai Особливості: Вакуумне всмоктування 5600PA: Надійно утримується на вертикальних поверхнях, не спадає. Інтелектуальна система: Автоматично визначає площу скла та оптимізує маршрут очищення. Рівень шуму: 72 дБ Аварійна батарея: Підтримка роботи до 20 хвилин при відключенні живлення для запобігання падінню. Технічні характеристики: Розмір: 295 x 148 x 90 мм Вага: 900 г Швидкість очищення: 4 хв/м² Живлення: 100-240В, 80W Акумулятор: 4xLi-po, 3.7V Комплектація: Робот мийник Шнур живлення з адаптером Пульт дистанційного керування Акумуляторний блок 4 пари серветок Подовжувальний кабель 4 м Запобіжний трос Інструкція та гарантійний талон Гарантія: 3 роки. Сертифікація: Пройшов сертифікацію CE, FCC, ROHS. Рекомендації з використання: Зачекайте 20 секунд після увімкнення для калібрування робота. Завжди використовуйте запобіжний трос. Зволожуйте краї серветок для кращого очищення.
    ексклюзив
    6 474 грн
    7 158 грн
    Пилосос VCE03SPRCY Gorenje (253485859)

    Пилосос Gorenje VCE03SPRCYАвтозмотування шнураШнур не заплутується і не заважає. Автоматична змотування шнура дозволяє швидко прибрати шнур усередину пилососа після завершення збирання. Є штатним обладнанням для всіх пилососів Gorenje. Прогумовані коліщатка Не залишають слідів і подряпин. Прогумовані коліщатка запобігають пошкодженню делікатних покриттів для підлоги, наприклад, паркету і забезпечують постійний контакт з поверхнею. Пилосос не залишає слідів та подряпин на гладких та жорстких поверхнях.
    ексклюзив
    8 540 грн
    9 443 грн
    Пилосос Kyvol D3 Black Vinga (253485850)

    Kyvol Cybovac D3 – робот-пилосос для сухого прибирання твердих покриттів підлоги та килимів. Підходить для збирання таких поверхонь, як ламінат, плитка, паркет, лінолеум, так і для збирання килимів з дрібним і середнім ворсом. Батарея на 120 хвилин безперервного збирання та великий пилозбірник (600 мл) уможливлюють прибирання приміщення до 150 кв. метрів. Керування роботом здійснюється за допомогою пульта, мобільного пристрою із встановленим додатком Kyvol, а також за допомогою голосового керування (Google Assistant).
    ексклюзив
    7 438 грн
    8 224 грн
    Пилосос Kyvol E20 Black Vinga (253485831)

    Kyvol Cybovac E20 – робот-пилосос для сухого прибирання твердих покриттів підлоги та килимів. Підходить для збирання таких поверхонь, як ламінат, плитка, паркет, лінолеум, так і для збирання килимів з дрібним і середнім ворсом. Сила всмоктування в 2000 Па та основна V-подібна та бічні щітки забезпечують ідеальне прибирання. Батарея на 150 хвилин безперервного прибирання та великий пилозбірник (600 мл) уможливлюють прибирання приміщення до 150-200 кв. метрів. Керування роботом здійснюється за допомогою пульта, мобільного пристрою із встановленим додатком Kyvol, а також за допомогою голосового керування (Google Assistant). Функції пилососа: автоматичне визначення покриття, 3 режими прибирання (автоматичний режим, режим локального прибирання та режим прибирання по периметру), виявлення перешкод, автоматичне повернення до док-станції, можливість встановлення віртуальної стіни за допомогою магнітної стрічки.
    ексклюзив

    Енергоефективний апарат WD 3 P V-17/4/20 розвиває високу силу всмоктування при низькій споживаній потужності (лише 1000 Вт). При цьому він оптимально поєднується з шлангом, що всмоктує, і забезпеченою вставками насадкою для підлоги, завдяки чому забезпечуються чудові результати збору будь-якого сміття - сухого або вологого, великого або дрібного. Цей господарський пилосос, що вражає своєю компактністю, оснащений міцним 17-літровим пластиковим сміттєзбірником, 4-метровим кабелем, 2-метровим шлангом, що всмоктує, і фільтр-мішком з нетканого матеріалу. Завдяки нерозбірному патронному фільтру він дозволяє чергувати операції вологого та сухого прибирання без заміни фільтра. Вбудована штепсельна розетка з автоматикою включення/вимкнення дозволяє підключати до нього електроінструменти (лобзики, шліфувальні машини тощо). буд. ) для негайного збору пилу та стружки, що утворюються при виконанні робіт з ними. Функція видування значно полегшує очищення важкодоступних місць. Для компактного зберігання апарату шланг підвішується на моторній частині, кабель – на спеціальному гаку, а подовжувальні трубки та насадка для підлоги закріплюються на відбійнику. Замки Pull & Push дозволяють дуже легко приєднувати та від'єднувати сміттєзбірник. Рукоятка може зніматися з шланга, що всмоктує, для прикріплення насадок безпосередньо до нього.
    ексклюзив

    При своїй компактній конструкції апарат WD 2 Plus V-12/4/18/C вражає високою силою всмоктування та енергоефективністю – споживана потужність становить лише 1000 Вт. Він гарантує чудові результати збору сухого та вологого сміття як дрібних, так і великих розмірів. Цей господарський пилосос оснащений ударостійким 12-літровим пластиковим сміттєзбірником, 4-метровим кабелем, шлангом, що всмоктує, довжиною 1,8 м з прямою рукояткою, насадкою для підлоги зі вставками і фільтр-мішком з нетканого матеріалу. Нерозбірний патронний фільтр, що дозволяє чергувати операції збору сухого та вологого сміття без заміни фільтра, легко приєднується простим поворотом за годинниковою стрілкою. Крім того, в апараті передбачена практична функція видування для видалення сміття з місць, що не дозволяють збирати його пилососом. Плоска поверхня моторної частини забезпечує надійне укладання інструментів та різних дрібних предметів, а для швидкого та зручного закріплення подовжувальних трубок та насадки для підлоги на час перерв у роботі у відбійнику сформовані спеціальні тримачі. Крім того, апарат вражає компактністю при зберіганні, зручністю розміщення приладдя, замками Pull & Push та ручкою ергономічної форми, що забезпечує зручне перенесення. Переваги: Для чергування операцій вологого та сухого прибирання без заміни фільтра. Прості установки та від'єднання фільтра шляхом повороту, без використання додаткового фіксуючого елемента. Зручне та компактне зберігання приладдя та їх постійне знаходження під рукою. Зберігання апарату з економією місця. Практична функція видування допомагає скрізь, де не вдається пропилососити Легке видалення бруду, наприклад гравійної доріжки. 3-шаровий нетканий матеріал виключно міцний на розрив. Для тривалої роботи зі стабільною силою всмоктування та ефективною фільтрацією пилу. Для надійного укладання інструментів та дрібних предметів (цвяхів, шурупів тощо) п. ). Зручне та швидке паркування на час коротких перерв. На час перерв у роботі ручка швидко закріплюється у верхній частині пилососа. Забезпечує оптимальні результати збору будь-якого сміття – сухого чи вологого, великого чи дрібного. Система блокування "Pull&Push"Ергономічна ручка для перенесення.
    ексклюзив
    6 887 грн
    7 615 грн
    Пилосос VCEA03GALBKCY Gorenje (253485782)

    Пилосос Gorenje VCEA03GALBKCY Велика щітка XpandZone Х-подібний отвір великої універсальної щітки XpandZone збільшує площу всмоктування пилу з килимів, твердих поверхонь та паркету. Завдяки формі отвору пил затягується навіть по краях щітки. Це підвищує ефективність збирання та економить час. Подвійна фільтрація НЕРА Випускний фільтр НЕРА видаляє до 99% пилу з повітря, а також затримує пилок та продукти життєдіяльності кліщів, що дуже важливо для людей, які страждають на астму та алергію. Для додаткової ефективності контейнера для пилу встановлено другий фільтр HEPA. Прогумовані коліщата Прогумовані коліщатка запобігають пошкодженню делікатних покриттів для підлоги, наприклад, паркету і забезпечують постійний контакт з поверхнею. Пилосос не залишає слідів та подряпин на гладких та жорстких поверхнях.
    ексклюзив
    9 106 грн
    10 069 грн
    Пилосос Pipo PWR-01 Vinga (253485760)

    Робот для миття вікон Pipo PWR-01 вирішить вашу проблему брудних вікон, дзеркал, кахельної плитки. Пристрій не складний в експлуатації. Для того щоб почати автоматичне прибирання, необхідно розмістити пристрій на необхідну поверхню, вибрати потрібний режим з трьох, і запустити процес за допомогою пульта дистанційного керування. Робот для миття вікон Pipo PWR-01 забезпечить вам необхідну безпеку, якщо ви живете на верхніх поверхах, у вас не буде потреби ризикувати собою. Просто покладіть його на вертикальну поверхню і він все зробить за вас, що обертаються і зигзагоподібними рухами, не пропускаючи жодного сантиметра. У разі відключення електроенергії ви не будете переживати і смитися вниз у пошуку робота пилососа, адже він оснащений акумулятором, який утримає його на своєму місці.
    ексклюзив
    6 336 грн
    7 006 грн
    Пилосос SVC180FW Gorenje (253485756)

    Постійна потужність Завдяки потужній 18-вольтовій літієвій батареї потужність всмоктування не змінюється протягом роботи. Навіть коли батарея заряджена лише наполовину, ваш пилосос все одно працюватиме на повну потужність. Тривалість роботи до 50 хвилин дозволяє за один заряд прибирати весь будинок. Вертикальний та ручний пилососОцініть усі переваги вертикального пилососу, який за лічені секунди перетворюється на ручний та справляється з будь-якою роботою: від прибирання підлоги до очищення дивана, автомобільних крісел та високих книжкових полиць. Електрична турбощіткаУніверсальний інструмент для збирання будь-яких поверхонь. Щітка легко справляється зі збиранням довгого волосся та вовни тварин, а для очищення знімається одним натисканням на важіль. Просте зберігання Завдяки складній ручці пилосос не вимагає багато місця для зберігання. Поставте пилосос на зарядну базу, і він завжди буде готовим до прибирання. FlexibleLEDПотужні світлодіоди висвітлюють темні ділянки. Гнучка шийка з'єднання дозволить вам легко дістатися в шафи, столи та дивани. Легке очищення контейнера для пилуКонтейнер для пилу легко очистити. Одним рухом вичавте ручку фільтра, витягніть його і витрусіть пил із контейнера.
    вибір kasta
    8 265 грн
    9 138 грн
    vceb01gawf пилосос Gorenje (250516498)

    Пилосос Gorenje VCEB01GAWWF Подвійна фільтрація НЕРА Для свіжого повітря Випускний фільтр НЕРА видаляє до 99% пилу з повітря, а також затримує пилок та продукти життєдіяльності кліщів, що дуже важливо для людей, які страждають на астму та алергію. Для додаткової ефективності контейнера для пилу встановлено другий фільтр HEPA. Прогумовані коліщатка М'яко котяться по будь-якій підлозі Прогумовані коліщатка запобігають пошкодженню делікатних покриттів для підлоги, наприклад, паркету і забезпечують постійний контакт з поверхнею. Пилосос не залишає слідів та подряпин на гладких та твердих поверхнях. прогумована ручка Зручне використання Ергономічний шланг та ручка з гумовим покриттям забезпечують зручність та комфорт при роботі з приладом. Автозмотування шнура Шнур не заплутується і не заважає Автоматична змотування шнура дозволяє швидко прибрати шнур усередину пилососа після завершення збирання. Є штатним обладнанням для всіх пилососів Gorenje. Водяна фільтрація Ефективне прибирання та чисте повітря Пилососи з аквафільтром не вимагають мішка - пил збирається в контейнері, в який перед роботою необхідно налити воду. У процесі збирання вода затримує дрібні частинки пилу і розчиняє бруд, будучи своєрідним пилозбірником. Пилососи з аквафільтром призначені для сухого збирання, їх не можна використовувати для збирання рідин.
    вибір kasta
    5 510 грн
    6 092 грн
    Ro2957EA пилосос Rowenta (250516479)

    Знайомтесь, Rowenta SWIFT POWER CYCLONIC – ідеальне рішення для полегшення щоденного догляду за будинком. Що робить його ідеальним? По-перше, завдяки компактним розмірам цей пилосос не займає багато місця в невеликих приміщеннях. Однак не варто недооцінювати малюка – невеликі габарити ніяк не впливають на якість прибирання, адже на сторожі – сучасні характеристики та оптимальна комплектація. Якщо ви шукаєте ідеальне співвідношення "ціна-якість", пилосос Rowenta SWIFT POWER CYCLONIC - саме те, що вам потрібно! Мінімальні габарити Компактний пилосос зручно зберігати навіть у приміщеннях з невеликою площею – ваш практичний помічник завжди готовий до роботи. Якісне прибирання та тривалий результат Двигун EFFITECH Швидкість обертання нижче, але потік повітря збільшений Покращені підшипники для зменшення тертя Знижено силу електричного струму Поглиначі шуму Технологія ADVANCED CYCLONIC Потужна циклонічна технологія забезпечує високий рівень відокремлення частинок пилу від повітря — для якісного збирання та тривалих результатів. Одна насадка для всіх типів підлоги Універсальній насадці не потрібні помічники - вона сама впорається з брудом на будь-якому типі підлоги - паркет або плитка, або навіть килим з довгим ворсом. Якісна фільтрація повітря Завдяки високоефективному фільтру, пилосос SWIFT POWER CYCLONIC фільтрує до 99.98% пилу, роблячи приміщення здоровим та вільним від алергенів. Зручне очищення контейнера Практична конструкція контейнера дозволяє зручно очищати його, мінімізуючи контакт із пилом. Кожну деталь контейнера можна зняти та окремо очистити, наприклад, під проточною водою – а значить звертатися зайвий раз за допомогою до сервісного центру немає потреби! Практичні характеристики Телескопічна труба дозволяє налаштувати довжину під свій зріст для більшої зручності. Гумові коліщатка забезпечують бездоганну маневреність та широкий радіус прибирання: 7.55 м. Завдяки вбудованому відсіку для зберігання щілинної насадки вона завжди під рукою. Регульовані отвори на ручці дозволяють самостійно контролювати потужність збирання. Міні-турбо щітка Міні-турбо щітка особливо стане в нарікі власникам домашніх тварин, адже завдяки їй прибрати шерсть - простіше простого! Насадка для паркету Завдяки насадці для паркету, ваші дерев'яні підлоги або ламінат будуть бездоганно чистими одним рухом. Щілинна насадка Щілинна насадка дозволяє прибирати в важкодоступних місцях, а висувна щітка вбереже ваші делікатні поверхні від подряпин.
    ексклюзив
    6 198 грн
    6 853 грн
    Пилосос RO3985EA Rowenta (250516442)

    Rowenta – це німецька марка для естетів, що створює високоякісні інноваційні продукти для максимального комфорту та гармонії життя. Основним принципом компанії є гарантія бездоганного результату завдяки створенню якісної продукції, і вона завжди досягає поставленої мети. Rowenta продовжує розробляти товари, що втілюють гармонію та безтурботність, звертаючи особливу увагу на дизайн та якість продукції. Пилосос ROWENTA RO3985EA потужністю 750 вт забезпечить очищення всіх доступних (одяг, меблі, килимові покриття, видалення вовни домашніх тварин за допомогою турбощітки) та недоступних місць за допомогою щілинної насадки. Відрегулювати оптимальну потужність, з якою потрібно пилососити, легко за допомогою індикатора потужності. Після цього фільтр НЕРА відправить весь пил у пилозбірник ємністю 3 л. Про переповненість пилозбірника повідомить спеціальний індикатор, Пилосос не дуже великий, тому його можна легко переносити, довжина мережевого шнура 6,2 метра. Пилосос ROWENTA RO3985EA - це відмінний пилосос, який дозволить витрачати мінімум часу на процес збирання.
    ексклюзив
    4 821 грн
    5 330 грн
    Пилосос RO2913EA Rowenta (250516365)

    Розумний та компактний помічник у прибиранніПилосос Rowenta Swift Power Cyclonic RO2913EA - це потужна ефективна, компактна модель безмішкового типу, що гарантує ретельне очищення будь-якої поверхні. Цей пилосос – відмінне рішення для щоденного догляду за будь-яким приміщенням. Високу якість збирання забезпечує сучасна високоефективна циклонна технологія та спеціальна насадка. Завдяки компактним розмірам прилад легко використовувати та зберігати. Робочий радіус пилососа становить 7,6 м, тому ви зможете бути вільними у пересуваннях. Циклонна технологіяПилосос Rowenta Swift Power Cyclonic RO2913EA виготовлений надійним виробником з використанням сучасних технологій. Ефективна робота моделі ґрунтується на потужній циклонній технології ADVANCED CYCLONIC. Вона забезпечує ретельніше відділення мікрочастинок пилу від повітря. Це гарантує високу якість прибирання та більш довгостроковий ефект чистоти поверхонь. Ідеальний результат без зусиль. Пилосос Rowenta Swift Power Cyclonic RO2913EA може похвалитися широким радіусом для комфортного прибирання. Довжина шнура становить 7,6 м, тому вам не доведеться дотягуватися до неприбраних місць або шукати іншу розетку. Цей пилосос дозволить ідеально прибрати навіть найвіддаленіші куточки вашого будинку чи офісу за лічені хвилини. При цьому жодних додаткових дій для ідеального результату не потрібно. Забирайте легко та з комфортом. Сучасний продуктивний моторПилосос Rowenta Swift Power Cyclonic RO2913EA від відомого надійного виробника оснащений сучасним двигуном і високоефективною насадкою, яка забезпечує більш ретельне прибирання. Двигун Effitech відрізняється хорошими технічними характеристиками та має потужність 650 Вт. Цього достатньо для ідеально чистого результату збирання. Ця постійна процедура стане швидкою, легкою та приємною завдяки моделі Swift Power Cyclonic. Компактність та комфортПилосос Rowenta Swift Power Cyclonic RO2913EA є класичною моделлю з циклонною системою та оснащена спеціальним пластиковим зручним контейнером для збору сміття об'ємом 1,2 л. Вам більше не потрібно міняти мішки, очищати їх. Все сміття збирається у контейнері. І після кількох прибирань досить просто висипати сміття та сполоснути контейнер, який довго прослужить. Пилосос дозволяє легко підтримувати чистоту без складнощів в обслуговуванні. Компактність - безперечна перевага. Завдяки цьому легко використовувати та зберігати пилосос. Ефективна система фільтраціїПилосос Rowenta Swift Power Cyclonic RO2913EA забезпечує ефективну фільтрацію повітря під час збирання. Ретельно продумана система спеціальних фільтрів гарантує чистоту повітря після збирання. Навіть мікрочастинки пилу легко вловлюються, внаслідок чого повітря стає чистішим. Сучасний пилосос гарантує очищення повітря, що проходить крізь фільтри, від пилу на 99,98%. Нехай прибирання вашого будинку чи офісу стане не тільки чистим, а й гігієнічним.

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди