triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Країна виробництва
    Крупа
    Очистити все

    Продукти харчування та алкогольні напої

    Продукти
    кешбек 6 ₴

    Рис Супер Басматі ТМ Жменька - це ароматний сорт Довгозернистий рису. Вирощується він в єдиному місці на землі - на півночі Індії біля підніжжя Гімалаїв. Завдяки особливим кліматичним умови, які неможливо повторити в будь-якому іншому місці на землі: ніжне сонце, кришталево-чиста вода талих снігів Гімалаїв і благодатний грунт, надають рису Супер Басматі особливі властивості. Якщо ви хоч раз спробували рис Супер Басматі, ви не забудете його смак ніколи. Переваги рису басматі Жменька ™: Неповторний природний аромат. Рис Супер Басматі ТМ «Жменька» володіє природним неповторний аромат, який описують як аромат сонця, сухого лісу і кольорів ... На відміну від звичайних видів рису, природний аромат довгих і тонких зерен рису Супер Басматі надає йому абсолютно вишуканий і незабутній вкус.2-кратне подовження зерна. Витончено тонкі зерна рису Супер Басматі ТМ «Жменька» після приготування подовжуються в 2 рази, при цьому не змінюючись в ширину! Після приготування - білосніжні розсипчасті зерна рису. Довгі витончені зерна рису Супер Басматі ТМ «Жменька» після приготування завжди виходить білосніжними розсипчастим і цілим, тому цей рис ідеально підходить для приготування різних видів плову і гарнірів. Рис Супер Басматі ТМ «Жменька» - кращий представник сортів Басматі.Под ТМ «Жменька» представлено рис Супер Басматі - це найкращий представник сортів басматі, тому що 1) він має найдовші зерна - 7,5 мм в довжину, 2) при варінні збільшується в довжині, не змінюючись в ширині, і 3) має, природний неповторний аромат. Будьте пильні при виборі рису сорту басматі, тому що представлені сорти басматі під іншими торговими марками можуть не мати таких властивостей, якщо він вирощений в інших кліматичних умовах і носить назву Лже-Басматі або просто Басматі.В рисі Супер Басматі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва і дбайливого шліфування в рисі Супер Басматі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 14% білка, 5% вітаміну В9, 11% фосфораБез ГМО. Рис Супер Басматі ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Рис Супер Басматі завдяки природному аромату, неповторним білосніжним зернам є самодостатнім рисом, тому він дуже добре підходить для приготування гарнірів і рисових каш. Крім того, аромат рису Супер Басматі відмінно поєднується з овочами, м'ясом і різними прянощами, тому він є відмінною основою для приготування плову, Пілаф, рису з овощамі.Состав: Рис басматі шліфованнийПіщевая цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 8,5 г, Вуглеводи - 78,2 г Енергетична цінність на 100 г: 357 ккал (1495 кДж) Спосіб приготування: 1. Рис промить2. Всипати в киплячу воду з розрахунку 1: 2.3. Довести до кипіння і посолити за вкусу4. Варити на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності
    кешбек 5 ₴

    Рис Bisan нешліфований чорний - це особливий сорт рису, що відрізняється своїм неповторним колоритом та унікальними корисними властивостями. Його чорний колір надає стравам екзотичний вигляд та виражає споживачів оригінальністю. Цей рис має невелике зерно, яке після варіння залишається темно-чорним. Необроблений стан зерна зберігає більше корисних речовин, включаючи вітаміни, мінерали та антиоксиданти. Він може бути використаний для приготування різноманітних страв, додаючи унікальний колір та смак. Благородний чорний рис Bisan володіє не тільки особливим виглядом, але й високим вмістом корисних речовин, допомагаючи зберегти здоров'я та приємний смак. Це чудовий вибір для тих, хто шукає нестандартність у кулінарії та прагне розширити свої гастрономічні можливості. Склад: Рис довгозернистий нешліфований Чорний Харчова (поживна) цінність на 100 г (д) продукту: білки 7,5 г(д); жири 3?0 г(д) з них насичені 0,0 г(д), вуглеводи 76,0г (д) в т.ч цукор 0,0 г (g); сіль – 0,003 г (g). Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1515 кДж(k) 362 ккал(kcal) Зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих, не заражених шкідниками хлібних запасів складських приміщеннях при відносній вологості повітря не більше ніж 75%. Спосіб приготування: Рис добре промити, додати в підсолену за смаком воду в співвідношенні рису до води 1: 2.5. Довести до кипіння і накрити кришкою. Варити 20-25 хв. на невеликому вогні. Прибрати з вогню, перемішати і накрити кришкою на 10 хв. Країна походження: В'єтнам
    кешбек 5 ₴

    Рис довгозернистий нешліфований Червоний BISAN Склад: рис нешліфований довгозернистий Червоний. Харчова (поживна) цінність на 100 г (д) продукту: білки 7,0 г(д); жири 2,5 г(д) з них насичені 0,5 г(д), вуглеводи 77,0г (д) в т.ч цукор 1,0 г (g); сіль – 0,003 г (g). Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1507 кДж(k) 360 ккал(kcal) Зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих, не заражених шкідниками хлібних запасів складських приміщеннях при відносній вологості повітря не більше ніж 75%. Спосіб приготування: рис добре промити, додати в підсолену за смаком воду у співвідношенні рису до води 1:2,5. Довести до кипіння та накрити кришкою. Варити 20-25 хв (min) на великому вогні. Прибрати з вогню, перемішати і накрити кришкою на 10 хв(min). Країна походження: В'єтнам.
    кешбек 5 ₴

    Рис Жасмин ТМ «Жменька» - це ароматний сорт Довгозернистий рису. Названий він так, оскільки його сліпуче-білі зерна нагадують квіти жасмину. Рис Жасмин зрідка називають тайським рисом, завдяки його походженню (вирощується він переважно в Таїланді). Зерна рису Жасмин мають природний тонкий аромат: щось середнє між медово-молочними та квітково-пряними нотками. Рис Жасмин ТМ «Жменька» після приготування стає м'яким і ніжним, але зберігає свою форму і надає страві екзотичні пряні нотки. Переваги рису Жасмин Жменька ™: Завжди ідеально цілі і білосніжні зерна. Рис Жасмин після приготування стає сліпуче білим, а його зерна завжди зберігають свою ідеальну витягнуту форму.Ріс Жасмин має натуральний молочний аромат. Рис Жасмин наділений природою натуральним ароматом, який надає готових страв пікантну і цікаву нотку.Пріготовленное з рису Жасмин блюдо завжди ніжне і оксамитове. У процесі приготування зерна рису Жасмин розм'якшуються і стають злегка клейкими і ніжними, а блюдо, приготоване з цього рису, набуває м'яку бархатисту структуру.В рисі Жасмин ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва і дбайливого шліфування в рисі Жасмин ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 11% вітаміну В1, 8% фосфору, 11% цінка.Без ГМО. Рис Жасмин ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Рис Жасмин дуже хороший для приготування пряних страв, десертів, солодких запіканок, страв східної кухні.Піщевая цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 7,1 г, Вуглеводи - 78,5 г Енергетична цінність на 100 г: 352 ккал (1 473 кДж) Спосіб приготування: 1. Рис промить2. Всипати в киплячу воду з розрахунку 1: 2.3. Довести до кипіння і посолити за вкусу4. Варити на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності
    кешбек 4 ₴

    КУС-КУС пшеничний ТМ Жменька - це крупа арабського походження, виготовлена з подрібненої пшениці твердих сортів і кристально-чистої води. Переваги кус-куса Жменька ™: Цілі і розсипчасті крупинки, як чорна ікра. Крупинки КУС-кусаються ТМ «Жменька» за своєю структурою нагадують чорну ікру - крупинки завжди тримають форму, залишаються розсипчастими і оригінально розсипаються під рту.Очень швидко готувати (можна НЕ варити!) КУС-КУС вариться рекордно мала кількість часу - всього 5 хвилин! При бажанні КУС-КУС можна не варити, а просто залити окропом і залишити на 5-10 хвилин для повного поглинання жідкості.В КУС-Кусі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва в КУС-Кусі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 20% білків, 8% заліза, 12% магнія.Без ГМО. Пшениця з твердих сортів для виробництва КУС-кусаються вирощена без використання генно-модифікованих організмів. Екзотичний КУС-КУС подають з різноманітними інгредієнтами: м'ясом, овочами, соусами, додають до салатів, десертів і першим блюдам.Состав Крупи кускус пшеничне Харчова цінність на 100 г: Жири - 0,4 г, Білки - 10,3 г, Вуглеводи - 78,2 г Енергетична цінність на 100 г: 358 ккал (1498 кДж) Спосіб приготування: 1. Одну міру води довести до кіпенія2. Додати одну міру КУС-кусаються ТМ «Жменька» 3. Посолити по вкусу4. Варити на слабкому вогні до повного поглинання води, постійно помішуючи 5 хвилин.
    кешбек 4 ₴

    Рис басматі (пропарений) - це дуже корисний рис, який відносять до ароматичних сортів. Його ще називають королем рису. Продукт має вишукану, довгасту форму і ніжний аромат попкорна і горішків. Рис культивується в Індії, Китаї, Америці та Євразії. Рис басматі містить багато корисних речовин. Крім маси клітковини в ньому присутні кислоти, амінокислоти, вітаміни, макро і мікроелементи. Відмінність сорту басматі від звичайного рису в тому, що його витримують 1 рік. За рахунок цього у нього тверді зерна, які не втрачають свою форму при варінні. Склад: Рис басматі шліфований
    кешбек 4 ₴

    Рис басматі (пропарений) - це дуже корисний рис, який відносять до ароматичних сортів. Його ще називають королем рису. Продукт має вишукану, довгасту форму і ніжний аромат попкорна і горішків. Рис культивується в Індії, Китаї, Америці та Євразії. Рис басматі містить багато корисних речовин. Крім маси клітковини в ньому присутні кислоти, амінокислоти, вітаміни, макро і мікроелементи. Відмінність сорту басматі від звичайного рису в тому, що його витримують 1 рік. За рахунок цього у нього тверді зерна, які не втрачають свою форму при варінні. Склад: Рис басматі шліфований
    кешбек 4 ₴

    Кускус виручає, коли потрібно швидко зробити гарнір до м’ясних чи рибних страв. Всього 5 хвилин і смачна каша у вас на столі. Основне, щоб вона вийшла розсипчастою та крупинки між собою не склеїлися. Аби цього досягти, ми поділимося кількома секретами, завдяки яким страва щоразу буде ідеальною. Якщо ви обожнюєте крупи на гарнір, беріть до уваги поради, як приготувати булгур та чому його важливо спочатку обсмажити. Склад: Крупа кускус пшенична Спосіб приготування: 1. Одну міру води довести до кипіння 2. Додати одну міру кус-кусу 3. Посолити за смаком 4. Варити на слабкому вогні до повного поглинання води, постійно помішуючи 5 хвилин.
    кешбек 4 ₴

    Суміш рису натурал, червоного та чорного BISAN Склад: рис Натурал довгозернистий нешліфований 60%, рис Червоний довгозернистий нешліфований 25%, рис Чорний довгозернистий нешліфований 15%. Харчова (поживна) цінність на 100 г (а) продукту: білки 7,0 г(д); жири 2,5 г(д) з них насичені 0,5 г(д), вуглеводи 77,0 г (д) в т.ч цукор 1,0г (д); сіль — 0,003 г (g). Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1549 кДж(k)) 370 ккал(kcal) Зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих, не заражених шкідниками хлібних запасів складських приміщеннях при відносній вологості повітря не більше ніж 75%. Спосіб приготування: рис добре промити. Варити бажано у товстостінній каструлі. Додати в підсолену за смаком воду в співвідношенні рису до води 1:3. Довести до кипіння та накрити кришкою. Варити 25-30 хв(min) на невеликому вогні. Країна походження: В'єтнам.
    кешбек 4 ₴

    Рис довгозернистий шліфований Жасмін BISAN Склад: рис шліфований довгозернистий Жасмін. Харчова (поживна) цінність на 100 г (д) продукту: білки 8,0 г(д); жири 2,0 г(д) з них насичені 0,0 г(д), вуглеводи 77,0 г (д) в т.ч цукор 0,0 г (д); сіль — 0,003 г (g) Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1507 кДж(k)) 360 ккал(kcal) Зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих, не заражених шкідниками хлібних запасів складських приміщеннях при відносній вологості повітря не більше ніж 75%. Спосіб приготування: додати рис у воду у співвідношенні 1:2,5. Довести до кипіння. Варити 15 хв(тіп) на невеликому вогні. Перемішати, накрити кришкою та залишити на 5 хв(min). Додати сіль за смаком. Країна походження: В'єтнам.
    кешбек 4 ₴

    Рис для суші круглий шліфований Японіка BISAN Склад: рис шліфований круглозернистий Японіка. Харчова (поживна) цінність на 100 г (а) продукту: білки 7,0 г(д); жири 2,0 г(д) з них насичені 0,0 г(д), вуглеводи 78,02(g) в т.ч цукор 1,0г (g); сіль – Огід). Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту: 1473 кДж (к) 352 ккал(kcal) Зберігати в чистих, сухих, добре вентильованих, не заражених шкідниками хлібних запасів складських приміщеннях при відносній вологості повітря не більше ніж 75%. Спосіб приготування: всипати в каструлю 1 склянку (250 мл) рису та промити його 1-2 рази (до чистої води). Залити рис 1,5 склянки води (375 мл) і залишити на 20-30 хвилин. Довести до кипіння, добре перемішуючи. Накрити каструлю кришкою і варити на слабкому вогні близько 15 хвилин. Зняти з вогню і остудити. Рис готовий до споживання. Країна походження: В'єтнам.
    кешбек 3 ₴

    Крупа гречана несмажена Жменька ™ - це добірні зерна, очищені за спеціальною технологією без застосування теплової обробки зерна. Несмажена гречана крупа має світло-зелені зерна, тому її і називають зеленою гречкою. Відсутність впливу високих температур дозволяє зберегти в гречаній крупі збалансований білково-вуглеводний комплекс, біологічну цінність рослинного білка гречаної крупи, рекордна кількість макро- і мікроелементів. Зелена гречана крупа містить велику кількість корисних речовин, які сприяють виведенню з організму надлишкового холестерину і засвоєнню їжі. Переваги гречки Жменька ™: Натуральні живі зерна гречки. Виняток жорстких режимів пропарювання і просушування дозволяє зберегти в несмаженої зеленої гречці ТМ «Жменька»: денну норму споживання вітамінів групи В і Е, збалансований білково-вуглеводних комплекс, повноцінний комплекс мікро-і макроелементів (B1, E, PP, K, Ca, Mg , P) і цілі зерна.Натуральний смак і колір несмаженої гречки. У зв'язку з відсутністю теплової обробки зелена гречка відрізняється за смаком від звичайної - ніжніша і натуральная.Особие сорти гречки для виробництва несмаженої гречки ТМ «Жменька». Для отримання несмаженої гречки використовують особливі сорти гречки, мають цілі і міцні зерна (тому що не відбувається їх зміцнення під час пропарювання) .Отсутствіе домішок. 3-х етапна доочищення гречки гарантує чисту гречку ТМ «Жменька» (відсутність зіпсованих, битих зерен, без чорних недозрілих зерен) У несмаженої гречаній крупі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Щадна технологія виробництва гречаної крупи, відсутність теплової обробки дозволяє зберегти всю користь гречки, тобто максимум корисних речовин: 67% вітаміну В1, 28% заліза, 79% магнія.Без ГМО. Гречка для виробництва несмаженої гречаної крупи ТМ «Жменька» вирощена без використання генно-модифікованих організмів. Гречана крупа популярна в кожній родині, тому що варити гречку дуже просто, а страви з гречки дуже корисні. З огляду на популярність і користь гречаної крупи, вона підходить для приготування різноманітних страв. Пам'ятайте що для того, щоб несмажена гречка зберегла всі свої корисні властивості, її потрібно правильно готувати. Перед тим як варити гречку, не варто замочувати крупу у воді, як це роблять деякі господині. Після такої маніпуляції каша дійсно вийде більш ніжною, але при цьому з гречки вимивається більша частина корисних речовин. Не варто також наливати в каструлю з гречкою занадто багато води. Оптимальна порція: 1: 2.Кроме того, потрібно пам'ятати, що несмажена гречана крупа через відсутність впливу високих температур, вариться на 5 хвилин довше за звичайну крупи.Состав Крупи гречані Ядриця нежареннаяПіщевая цінність на 100 г: Жири - 3,3 г , Білки - 12,6 г, Вуглеводи - 62,1 г Енергетична цінність на 100 г: 335 ккал (1402 кДж) Спосіб приготування: 1. Одну міру гречаної крупи промити водой2. Додати два заходи води3. Посолити по вкусу4. Варити на слабкому вогні 20-25 хвилин до википання води
    кешбек 3 ₴

    Рис Відбірний ТМ Жменька - це бездоганні зерна Довгозернистий рису. Унікальність цього рису полягає в тому, що після додаткового відбору залишаються тільки цілі зерна одного розміру. Звідси і назва цього рису - Отборний.После приготування рис не злипається, його зерна мають ідеальну довгу форму і білий колір. Переваги добірного рису Жменька ™: Тільки цілі зерна одного розміру - до 100% цілих зерен. Комп'ютерний відбір цілих зерен і ретельний процес просіювання забезпечують до 100% цілих зерен в рисі Добірна ТМ «Жменька» Рис Відбірний завжди розсипчастий і цілий. Відсоток ламаних зерен у відбірному рисі близький до 0%, тому зерна варяться рівномірно і не злипаються, зберігаючи форму. Зверніть увагу! 3. Середньоринковий відсоток брухту становить 15-20% битих зерен - ламані зерна варяться швидше, ніж цілі, виділяють більше крохмалю, розварюються і склеюють весь ріс.Ріс Добірна універсальний в приготуванні. Добірний рис ТМ «Жменька» завдяки нейтральному аромату і ідеальним білим зернам підходить для приготування різноманітних страв з ріса.В рисі добірний ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва і дбайливого шліфування в рисі Добірна ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 14% білка, 9% вітаміну В6, 19% фосфора.Без ГМО. Рис Відбірний ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Завдяки нейтральному смаку та аромату рис Добірна підходить для приготування різних страв: супу, гарніру, плову, салатів і т.д.Піщевая цінність на 100 г: Жири - 0,1 г, Білки - 6,8 г, Вуглеводи - 81,1 г Енергетична цінність на 100 г: 353 ккал (одна тисяча чотиреста сімдесят сім кДж) Спосіб приготування: 1. Рис промить2. Всипати в киплячу воду з розрахунку 1: 2.3. Довести до кипіння і посолити за вкусу4. Варити на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності
    кешбек 3 ₴

    Рис пропарений ТМ Жменька - це рис пройшов спеціальну обробку паром перед шліфуванням. Процес пропарювання був розроблений в Сполучених Штатах більше 50 років тому. Генератором ідеї по створенню даного процесу обробки рису були військові в США, тому що пропарений рис легко готувати і після розігрівання він не втрачає своїх властивостей і смакових качеств.Благодаря процесу пропарювання практично всі вітаміни і мінеральні речовини переходять з висівковій оболонки в зерно! І що дуже важливо, рис пропарений завжди залишається розсипчастим і цілим, не втрачаючи цих властивостей навіть після повторного розігріву. - Збережено до 80% корисних речовин рису - Рис пропарений завжди білосніжний, розсипчастий і цілий - Рис пропарений економічний у використанні - з нього виходить в два рази більше гарніру, ніж зі звичайного рісаПреімущества пропареного рису Жменька ™: Цілі зерна рису. Рис пропарений Gold пройшов додаткову сортування, тому готовий рис завжди розсипчастий, має дивовижний смак і апетитний від.Ріс пропарений Gold ТМ «Жменька» - це еталон пропареного рису. Рис пропарений Gold ТМ «Жменька» виготовлений в Таїланді за кращими сучасними технологіями. Завдяки цьому зерна рису Пропарений Gold прозорі і мають характерний бурштиновий колір, а рис вважається еталонним.В пропареному рисі ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва, пропарювання і дбайливого шліфування в рисі Пропарений Gold ТМ «Жменька» збережені вітаміни В1, В3, РР, фосфор, магній, залізо, цинк та інші елементи.Без ГМО. Рис пропарений Gold ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Пропарений рис хороший для приготування різних страв: різноманітні гарніри, плов, салати, овочеві суміші та т.д.Состав: Рис пропарений, довгозернистий шліфованнийПіщевая цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 8,6 г, Вуглеводи - 85,4 г Енергетична цінність на 100 г: 359 ккал (1503 кДж) Спосіб приготування: 1. Рис промить2. Всипати в киплячу воду з розрахунку 1: 2.3. Довести до кипіння і посолити за вкусу4. Варити на слабкому вогні 20-25 хвилин до готовності
    кешбек 3 ₴

    Рис для Суші ТМ Жменька - це спеціальний сорт рису для виготовлення суші. Це єдиний сорт рису який відноситься за класифікацією до середньозернистими сортам. Рис Суші ТМ «Жменька» володіє тонким ароматом і нейтральним смаком, що дозволяє гармонійно поєднувати його з будь-якими продуктами. Рис призначений для страв східної кухні зокрема - суші та ролів, проте завдяки його властивостям він хороший для приготування різних рисових каш. Переваги рису для суші Жменька ™: Рис Суші має властивості червоної ікри. Рис для Суші ТМ «Жменька» після приготування завжди тримає форму - рісинки до рісинки, і дуже добре злипається. Наприклад, якщо покласти отверенний рис для суші в рот, притиснути рисинки в роті, то вони як ікринки будут лопатися, посилюючи смак цього ріса.Ріс Суші тримає форму ролів і дозволяє їсти його паличками. Зерна рису Суші після приготування завдяки виділенню крохмалю мають підвищену клейкість, яка дозволяє готовим роллам і суші тримати форму, а при вживанні рису для Суші як гарнір його зручно брати палочкамі.Нейтральний смак і легкий аромат. Рис для суші ТМ «Жменька» відмінно поєднується з різними продуктами і дозволяє готувати з нього різноманітні блюда.В рисі Суші ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин. Завдяки сучасним технологіям виробництва і дбайливого шліфування в рисі Суші ТМ «Жменька» збережено максимум корисних речовин: 26% вітаміну В1, 11% фосфору, 14% цінкаБез ГМО. Рис Суші ТМ «Жменька» вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Використовується для приготування страв японської кухні, в тому числі для різних видів суші.Состав: Рис для суші круглозерністийПіщевая цінність на 100 г: Жири - 1,2 г, Білки - 7,4 г, Вуглеводи - 77,4 г Енергетична цінність на 100 г: 350 ккал (1 465 кДж) Спосіб приготування: 1. Одну міру рису для суші промити водой.2. Додати два заходи води.3. Довести до кипіння і посолити за вкусу.4. Варити на слабкому вогні під кришкою 15-20 мінут.5. Дати настоятися ще 10 хвилин не знімаючи кришки.
    кешбек 3 ₴

    Суміш Кіон ТМ Жменька - це легкість і аромат білої, хрустка консистенція і горіхові ноти червоної, насичений смак і користь чорної. Суміш дозволить зробити ваші страви яскравіше, цікавіше і безсумнівно корисніше. Кіноа входить в ТОП-20 корисних продуктів харчування в світі! Підходить тим, хто дотримується вегетаріанської дієти і займається спортом.Подходіт тим, хто бажає підтримувати свою фігуру в формі Джерело рослинного білка - 16% в одній порції * .Продукти з низьким глікемічним індексом - 35.Сбалансірованний амінокислотний склад: єдина в світі крупа, яка за амінокислотним складом наближається до мясу.В однієї порції 9% ккал від денної норми споживання дорослою людиною * Рослинного білка в 2 рази більше ніж в інших злакахІсточнік клітковини яка сприяє швидкому насичення і тривалому відчуття ситості.Істочнік вітамінів А, групи В, С і D і мінеральних речовин: кальцію, магнію, міді, заліза, марганцю, цинку, калію, фосфору і т.д.Усваівается організмом практично повністю (може посперечатися тільки засвоюваність молока матері) .Не містить глютену, що викликає алергію. Можна додавати в супи, салати, готуйте запіканки і десерти.Состав: Суміш білою, червоною, чорною кіноаПіщевая цінність на 100 г: Жири - 5,9 г, Білки - 16,3 г, Вуглеводи - 64,5 г Енергетична цінність на 100 г: 372,3 ккал (1557,8 кДж) Спосіб приготування: 1. Одну міру крупи ретельно промити водою, додати дві заходи холодної води.2. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, підсолити за смаком. Варити на слабкому вогні під кришкою 15-20 хв. до готовності.3. Зняти каструлю з вогню, за бажанням додати вершкового масла. Блюдо готова до вживання!
    кешбек 3 ₴

    Булгур тм Bisan - це ситний і поживний гарнір, який став популярним в Україні зовсім недавно. Ця крупа з екзотичною назвою виготовляється зі звичайної пропареної роздробленої пшениці. Як правило, булгур готують з різними овочами, зеленню, грибами і м'ясом або сухофруктами. Також можна готувати солодкий булгур на молоці. Булгур має дуже приємний горіховий присмак, добре насичує і не створює важкість у шлунку. Склад: Крупи пшеничні булгур Спосіб приготування: 1. Булгур промити. 2. Всипати в киплячу підсолену воду з розрахунку 1: 2. 3. Довести до кипіння, варити на слабкому вогні 15-20 хвилин до готовності.
    кешбек 3 ₴

    Кіноа біла ТМ Жменька - це зернова культура з сімейства мареві, що виростає на гірських схилах Анд. Батьківщиною білої киноа прийнято вважати берега озера Тітікака в Південній Америці. Кіноа входить в ТОП-20 корисних продуктів харчування в світі! Підходить тим, хто дотримується вегетаріанської дієти і займається спортом.Подходіт тим, хто бажає підтримувати свою фігуру в форме.Істочнік рослинного білка - 16% в одній порції * .Продукти з низьким глікемічним індексом - 35.Сбалансірованний амінокислотний склад: єдина в світі крупа, яка за амінокислотним складом наближається до мясу.В однієї порції 9% ккал від денної норми споживання дорослою людиною * Рослинність білка в 2 рази більше ніж в інших злакахІсточнік клітковини яка сприяє швидкому насичення і тривалому відчуття ситості.Істочнік вітамінів А, групи В, С і D і мінеральних речовин: кальцію, магнію, міді, заліза, марганцю, цинку, калію, фосфору і т.д.Усваівается організмом практично повністю (може посперечатися тільки засвоюваність молока матері) .Не містить глютену, що викликає алергію. Можна додавати в супи, салати, готуйте запіканки і десерти.Состав Крупи киноа белаяПіщевая цінність на 100 г: Жири - 5,94 г, Білки - 16,2 г, Вуглеводи - 64,8 г Енергетична цінність на 100 г: 1561 кДж / 520 ккалСпособ приготування: 1. Одну міру крупи ретельно промити водою, додати дві заходи холодної води.2. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, підсолити за смаком. Варити на слабкому вогні під кришкою 15-20 хв. до готовності.3. Зняти каструлю з вогню, за бажанням додати вершкового масла. Блюдо готова до вживання!
    кешбек 3 ₴

    Рис Cупер Басматі в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це ароматний сорт Довгозернистий рису, який пройшов додаткове очищення і розфасований в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування. Переваги рису басматі Жменька ™: Неповторний природний аромат. Рис Супер Басматі ТМ «Жменька» володіє природним неповторний аромат, який описують як аромат сонця, сухого лісу і кольорів ... На відміну від звичайних видів рису, природний аромат довгих і тонких зерен рису Супер Басматі надає йому абсолютно вишуканий і незабутній вкус.Ріс Супер Басматі ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастим. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини в процесі приготування, рис Супер Басматі ТМ «Жменька» завжди буде рассипчатимОтсутствіе домішок. Використання добірного рису виключає необхідність його перебіраніяБез ГМО. Рис Супер Басматі, розфасований в пакетики для варіння, вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Рис Супер Басматі завдяки природному аромату, неповторним білосніжним зернам є самодостатнім рисом, тому він дуже добре підходить для приготування гарнірів і рисових каш. Крім того, аромат рису Супер Басматі відмінно поєднується з овочами, м'ясом і різними прянощами, тому він є відмінною основою для приготування плову, Пілаф, рису з овощамі.Состав: Рис басматі шліфований (4 пакетика по 100 г) Харчова цінність на 100 г: жири - 1,1 г, Білки - 8,5 г, Вуглеводи - 78 г Енергетична цінність на 100 г: 357 ккал (1494 кДж) Спосіб приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з рісом.2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з рисом затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії разрива.5. Викласти готовий рис Супер Басматі на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 3 ₴

    Кіноа біла ТМ Жменька - це зернова культура з сімейства мареві, що виростає на гірських схилах Анд. Батьківщиною білої киноа прийнято вважати берега озера Тітікака в Південній Америці. Кіноа входить в ТОП-20 корисних продуктів харчування в світі! Переваги киноа Жменька ™: Кіноа джерело рекордної кількості рослинного білка. З цієї причини ідеально підходить для: людей, які дотримуються вегетаріанську дієту, спортсменам і людям, які ведуть активний спосіб жізні.Кіноа джерело клітковини і складних вуглеводів, які потрапляють в кров дуже повільно, і людина відчуває себе ситим довгий час. Тому, киноа відмінно підійде тим, хто прагне підтримувати фігуру в форме.Не містить глютена.Кіноа швидко вариться - 15 хвилин і готово! Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини крупою в процесі приготування, киноа ТМ «Жменька» завжди виходить розсипчастою і вкусной.Без ГМО. Крупа киноа ТМ «Жменька» вирощена без використання генно-модифікованих організмов.Состав Крупи киноа біла (4 пакетика по 50 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 5,9 г, Білки - 16,5 г, Вуглеводи - 64, 8 г Енергетична цінність на 100 г: тисячі п'ятсот шістьдесят один кДж / 373 ккалСпособ приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з крупой.2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 15 - 20 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з кіноа затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.5. Викласти готову крупу киноа на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 2 ₴

    Насіння Чіа - це джерело білка і Омега-3: стабілізують рівень глюкози в крові, мають протизапальну дію, підтримують нормальне травлення, очищають від токсинів, нормалізують мікрофлору кишечника; зміцнюють суглоби, кістки і зуби, заспокоюють нерви і піднімають настрій, полегшують головний біль, покращують кровообіг у мозку; зміцнюють імунітет і стійкість до застуди та ГРЗ; нормалізують тиск, зміцнюють судини; дають енергію, підвищують витривалість; надають легку омолоджуючу дію; розріджують кров; покращують сон; прискорюють загоєння ран; знижують апетит і почуття голоду. Насіння Чіа додають до десертів, йогуртів, використовують для посипання випічки, салатів, смузі. Склад: насіння Чіа. Країна походження: Парагвай. Харчова цінність на 100 г продукту: білки - 23 г, жири - 32 г, вуглеводи - 10 г, клітковина - 21 г Енергетична цінність на 100 г продукту: 380 ккал Термін придатності: 12 місяців
    кешбек 2 ₴

    Кус-кус пшеничний в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірний КУС-КУС, що пройшов додаткове очищення і розфасований в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування. Переваги кус-кус Жменька ™: КУС-КУС ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастим. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини в процесі приготування, КУС-КУС ТМ «Жменька» завжди буде рассипчатим.Отсутствіе домішок. Використання добірної пшениці забезпечує якісну крупу КУС-КУС без сміття і домішок, відповідно, відсутність необхідності для її перебіранія.Без ГМО. Пшениця для виробництва КУС-кусає в пакетиках для варіння вирощена без використання генно-модифікованих організмів. Екзотичний КУС-КУС подають з різноманітними інгредієнтами: м'ясом, овочами, соусами, додають до салатів, десертів і першим блюдам.Состав Крупи кускус пшеничне (4 пакетика по 100 г) Харчова цінність на 100 г: Жири - 1,9 г, Білки - 12 г, Вуглеводи - 70 г Енергетична цінність на 100 г: 354 ккал (1 482 кДж) Спосіб приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з КУС-кусом ТМ «Жменька» .2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 5 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з готовим пшеничним КУС-кусом затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.5. Викласти готовий КУС-КУС на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 2 ₴

    Рис Жасмин в пакетиках для варіння ТМ «Жменька» - це добірний ароматний шліфований рис, що пройшов додаткове очищення і розфасований в спеціальні термостійкі пакетики для легкого і швидкого приготування. Переваги рису Жасмин Жменька ™: Рис Жасмин має натуральний молочний аромат. Рис Жасмин наділений природою натуральним ароматом, який надає готових страв пікантну і цікаву нотку.Ріс Жасмин ТМ «Жменька» після приготування завжди залишається розсипчастим. Завдяки вільної циркуляції води навколо пакетика і поглинанню необхідної кількості рідини в процесі приготування, рис Жасмин ТМ «Жменька» завжди буде рассипчатим.Отсутствіе домішок. Використання добірного рису виключає необхідність його перебіранія.Без ГМО. Рис сорту Жасмин, розфасований в пакетики для варіння, вирощений без використання генно-модифікованих організмів. Рис Жасмин дуже хороший для приготування пряних страв, десертів, солодких запіканок, страв східної кухні.Піщевая цінність на 100 г: Жири - 1,1 г, Білки - 7,1 г, Вуглеводи - 78,5 г Енергетична цінність на 100 г: 352 ккал (1473 кДж) Склад: Рис жасмин, довгозернистий шліфований (4 пакетика по 100 г) Спосіб приготування: 1. Налити в каструлю 1 л води. Довести до кипіння. Опустити в неї пакетик з рісом.2. Посолити і варити на маленькому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик з рисом затвору виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лінії разрива.5. Викласти готовий рис Жасмин на тарілку і приправити за смаком.
    кешбек 2 ₴

    Ароматний Басматі з овочами ТМ «Жменька» - це смачне і корисне блюдо Tasty Mix, яке швидко і легко готувати. Сподобається кожному, хто цінує свій час, різноманітне меню, натуральні продукти і легкість приготування! Ароматний Басматі з овочами - це повноцінне смачна страва всього за 15 хвилин: Вам не потрібно шукати рецепт для сніданку, обіду або вечеряти одному пакетику зібрані всі необхідні складові в правильних пропорціяхПодобранние інгредієнти ідеально поєднуються між собой.Пріготовленіе максимально просте і займає набагато менше времені.Готовьте швидко і насолоджуйтеся корисним ароматним басматі з овочами з натуральних інгредієнтів! Склад: Рис шліфований довгозернистий басматі 82%, овочі сушені в змінних пропорціях 11% (морква, часник), кукурудза та горошок зелений сублімовані 7% Харчова цінність на 100 г: Жири - 1 , 1 г, Білки - 7,8 г, Вуглеводи - 69,3 г Енергетична цінність на 100 г: 332 ккал / kcal 1389 кДж / kJСпособ приготування: 1. Закип'ятити 1 літр води і опустити в неї пакетик з сумішшю Ароматного басматі з овощамі.2. Посолити і варити на слабкому вогні без кришки 15-20 хвилин до готовності.3. Витягнути пакетик, поддевші його виделкою за петлю. Дати воді стечь.4. Відкрити пакетик, розірвавши його по спеціальній лініі.5. Викласти готову страву на тарілку і приправити за смаком.

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди