triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Аудиторія
    Матеріал леза
    Країна бренду
    Склад
    Призначення
    Матеріал ручки
    Ширина ножа, мм
    Країна виробництва
    Візерунок
    Акція
    Полікарбонат
    Очистити все

    Ножі та ножиці, ножі

    кешбек 132 ₴

    Ніж для суші Tramontina Sushi Gold Yanagiba, 229 мм. Ріжуча край ножа: гладка.
    кешбек 129 ₴

    Ніж для суші Tramontina Sushi Gold Nakiri, 178 мм.

    серію ножів було випущено обмеженою кількістю до 100-річчя компанії Лезо коване, виготовлене з вуглецевої нержавіючої сталі з добавками хрому та молібдену Сталь гартується на твердість 55-58 одиниць особливим способом глибокого охолодження, що забезпечує тривалу гостроту леза та ідеальний зріз Лезо не тьмяніє, стійко до високих температур Як прикраса - гравіювання логотипу Tramontina Century Анатомічної форми рукоять з полікарбонату, армованого скловолокном, має високу ударостійкість Рукоятка формується безпосередньо на сталевій основі навколо 3 сталевих заклепок, запобігаючи швам, зазорам і щілинам Така конструкція ножа не дозволяє накопичуватися харчовим залишкам та підтримує максимальну гігієну Короткий опис товару на українській мові Короткий опис товару на російській мові

    серію ножів було випущено обмеженою кількістю до 100-річчя компанії Лезо коване, виготовлене з вуглецевої нержавіючої сталі з добавками хрому та молібдену Сталь гартується на твердість 55-58 одиниць особливим способом глибокого охолодження, що забезпечує тривалу гостроту леза та ідеальний зріз Лезо не тьмяніє, стійко до високих температур Як прикраса - гравіювання логотипу Tramontina Century Анатомічної форми рукоять з полікарбонату, армованого скловолокном, має високу ударостійкість Рукоятка формується безпосередньо на сталевій основі навколо 3 сталевих заклепок, запобігаючи швам, зазорам і щілинам Така конструкція ножа не дозволяє накопичуватися харчовим залишкам та підтримує максимальну гігієну

    серію ножів було випущено обмеженою кількістю до 100-річчя компанії Лезо коване, виготовлене з вуглецевої нержавіючої сталі з добавками хрому та молібдену Сталь гартується на твердість 55-58 одиниць особливим способом глибокого охолодження, що забезпечує тривалу гостроту леза та ідеальний зріз Лезо не тьмяніє, стійко до високих температур Як прикраса - гравіювання логотипу Tramontina Century Анатомічної форми рукоять з полікарбонату, армованого скловолокном, має високу ударостійкість Рукоятка формується безпосередньо на сталевій основі навколо 3 сталевих заклепок, запобігаючи швам, зазорам і щілинам Така конструкція ножа не дозволяє накопичуватися харчовим залишкам та підтримує максимальну гігієну
    кешбек 86 ₴

    Ніж санток Tramontina ProChef, 178 мм. Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110. Твердість леза: 55 - 58 HRC за шкалою Роквела. Товщина леза: 2,5 мм. Матеріал рукоятки: полікарбонат із 30% скляним волокном. Ріжуча край ножа: гладка. Можна мити в посудомийній машині.
    кешбек 86 ₴

    Ніж сантоку Tramontina ProChef, 178 мм. Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110. Твердість леза: 55 – 58 HRC за шкалою Роквела. Товщина леза: 2,5 мм. Матеріал рукоятки: полікарбонат із 30% скляним волокном. Можна мити в посудомийній машині.
    кешбек 85 ₴

    Ніж кухарський Tramontina Century, 203 мм (24011/108) - чудовий кухонний інструмент для справжніх професіоналів і всіх любителів готувати винятковими ножами. особливості: Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110. Довжина леза: 203 мм. Матеріал рукоятки: полікарбонат. Ріжуча кромка ножа: гладка. Колір чорний.

    серію ножів було випущено обмеженою кількістю до 100-річчя компанії Лезо коване, виготовлене з вуглецевої нержавіючої сталі з добавками хрому та молібдену Сталь гартується на твердість 55-58 одиниць особливим способом глибокого охолодження, що забезпечує тривалу гостроту леза та ідеальний зріз Лезо не тьмяніє, стійко до високих температур Як прикраса - гравіювання логотипу Tramontina Century Анатомічної форми рукоять з полікарбонату, армованого скловолокном, має високу ударостійкість Рукоятка формується безпосередньо на сталевій основі навколо 3 сталевих заклепок, запобігаючи швам, зазорам і щілинам Така конструкція ножа не дозволяє накопичуватися харчовим залишкам та підтримує максимальну гігієну Короткий опис товару на українській мові Короткий опис товару на російській мові
    кешбек 72 ₴

    Ніж універсальний Tramontina ProChef, 203 мм. Матеріал леза: нержавіюча сталь Твердість леза: 55 - 58 HRC за шкалою Роквела. Товщина леза: 2,5 мм. Матеріал рукоятки: полікарбонат із 30% скляним волокном. Ріжуча край ножа: гладка. Можна мити в посудомийній машині.
    кешбек 72 ₴

    Ніж універсальний Tramontina ProChef, 203 мм. Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110. Твердість леза: 55 – 58 HRC за шкалою Роквела. Товщина леза: 2,5 мм. Матеріал рукоятки: полікарбонат із 30% скляним волокном. Можна мити в посудомийній машині.
    кешбек 72 ₴

    Ніж універсальний 152 мм. Матеріал леза: нержавіюча сталь. Матеріал ручки: полікарбонат. Ріжуча край ножа: гладка.
    кешбек 72 ₴
    кешбек 71 ₴

    Ніж для хліба Tramontina ProChef, 203 мм. Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110. Твердість леза: 55 – 58 HRC за шкалою Роквела. Товщина леза: 2,5 мм. Матеріал рукоятки: полікарбонат із 30% скляним волокном. Ріжуча край ножа: гладка. Призначення ножа для хліба. Можна мити в посудомийній машині.
    кешбек 71 ₴

    Ніж для хліба Tramontina ProChef, 203 мм. Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110. Твердість леза: 55 – 58 HRC за шкалою Роквела. Товщина леза: 2,5 мм. Матеріал рукоятки: полікарбонат із 30% скляним волокном. Можна мити в посудомийній машині.

    серію ножів було випущено обмеженою кількістю до 100-річчя компанії Лезо коване, виготовлене з вуглецевої нержавіючої сталі з добавками хрому та молібдену Сталь гартується на твердість 55-58 одиниць особливим способом глибокого охолодження, що забезпечує тривалу гостроту леза та ідеальний зріз Лезо не тьмяніє, стійко до високих температур Як прикраса - гравіювання логотипу Tramontina Century Анатомічної форми рукоять з полікарбонату, армованого скловолокном, має високу ударостійкість Рукоятка формується безпосередньо на сталевій основі навколо 3 сталевих заклепок, запобігаючи швам, зазорам і щілинам Така конструкція ножа не дозволяє накопичуватися харчовим залишкам та підтримує максимальну гігієну Короткий опис товару на українській мові Короткий опис товару на російській мові
    кешбек 62 ₴

    ніж Сантоку TRAMONTINA CENTURY 127 мм. Матеріал леза: нержавіюча сталь. Матеріал рукоятки: полікарбонат. Ріжуча кромка ножа: гладка. Колір чорний
    кешбек 61 ₴

    Ніж сантоку TRAMONTINA CENTURY, 102 мм. Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110. Матеріал ручки: полікарбонат.
    -13%

    серію ножів було випущено обмеженою кількістю до 100-річчя компанії Лезо коване, виготовлене з вуглецевої нержавіючої сталі з добавками хрому та молібдену Сталь гартується на твердість 55-58 одиниць особливим способом глибокого охолодження, що забезпечує тривалу гостроту леза та ідеальний зріз Лезо не тьмяніє, стійко до високих температур Як прикраса - гравіювання логотипу Tramontina Century Анатомічної форми рукоять з полікарбонату, армованого скловолокном, має високу ударостійкість Рукоятка формується безпосередньо на сталевій основі навколо 3 сталевих заклепок, запобігаючи швам, зазорам і щілинам Така конструкція ножа не дозволяє накопичуватися харчовим залишкам та підтримує максимальну гігієну
    кешбек 59 ₴

    Ніж універсальний Tramontina ProChef, 152 мм. Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110. Твердість леза: 55 – 58 HRC за шкалою Роквела. Товщина леза: 2,5 мм. Матеріал рукоятки: полікарбонат із 30% скляним волокном. Ріжуча край ножа: гладка. Можна мити в посудомийній машині.
    кешбек 59 ₴

    Ніж універсальний Tramontina ProChef, 152 мм. Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110. Твердість леза: 55 – 58 HRC за шкалою Роквела. Товщина леза: 2,5 мм. Матеріал рукоятки: полікарбонат із 30% скляним волокном. Можна мити в посудомийній машині.

    серію ножів було випущено обмеженою кількістю до 100-річчя компанії Лезо коване, виготовлене з вуглецевої нержавіючої сталі з добавками хрому та молібдену Сталь гартується на твердість 55-58 одиниць особливим способом глибокого охолодження, що забезпечує тривалу гостроту леза та ідеальний зріз Лезо не тьмяніє, стійко до високих температур Як прикраса - гравіювання логотипу Tramontina Century Анатомічної форми рукоять з полікарбонату, армованого скловолокном, має високу ударостійкість Рукоятка формується безпосередньо на сталевій основі навколо 3 сталевих заклепок, запобігаючи швам, зазорам і щілинам Така конструкція ножа не дозволяє накопичуватися харчовим залишкам та підтримує максимальну гігієну Короткий опис товару на українській мові Короткий опис товару на російській мові
    кешбек 57 ₴

    Ріжуча кромка ножа: гладка. Призначення ножа: для сиру.
    кешбек 57 ₴

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди