triangle

    Насіння салату (Сорт - )

    кешбек від 15 ₴
    -5%

    Салат Латук Чемпіон — однорічна травяниста овочева культура сімейства айстрових. Мікрозелень Салат Латук Чемпіон — корисні властивості При регулярному вживанні мікрозелені салату латуку покращується робота ШКТ, стимулюється обмін речовин, підвищується гемоглобін, знижується артеріальний тиск, покращується память та загальна робота мозку. Рекомендується при атеросклерозі, туберкульозі, розладах ендокринної, серцево-судинної та нервової систем. Корисний продукт для діабетиків та охочих скинути зайві кілограми. Має седативну, відхаркувальну, і сечогінну дію. Салат Латук Чемпіон містить: Залізо, калій, магній, марганець, мідь, натрій, селен, фосфор, цинк. Вітаміни А, В1, В6, С, Е, К. Бета — каротин, лактуцин, аскорбінову кислоту, клітковину. Салат латук Чемпіон — одна з найкращих натуральних добавок для лікування хвороб, повязаних із залізодефіцитом. Мікрозелень Салат Латук Чемпіон у кулінарії Свіжий, ніжний смак із легкою, вишуканою гіркуватістю — салат латук Чемпіон просто створений для легких смузі та освіжуючих коктейлів. Це відмінний самостійний гарнір до мяса, риби та практично будь-якого продукту, і звичайно чудовий інгредієнт для салатів зі свіжих овочів. Як наповнення дуже гарний у бутербродах та холодних супах, використовується як декоративна прикраса. Мікрозелень Салат Латук Чемпіон — особливості вирощування Дуже проста у вирощуванні культура, росте дуже швидко, любить вологу та воду, не любить спеку. Замочування насіння не потрібне. Висаджується досить густо. Пророщувати під притиском 2-3 дні, постійно зволожуючи. Відмінно підійдуть всілякі килимки та мати — джут, кокос, льон, вата тощо. Полив — досить рясний, до 4 разів на день. Боїться надмірно сухого повітря. Освітлення — помірне, уникати прямих сонячних променів. Результат після пророщування настає на 4-5 день, при висоті 4-6 см Особливість салату латуку Чемпіон — він дуже погано зберігатиметься у зрізаному вигляді. В ідеалі необхідно відразу зрізати та вживати. Але росте швидко, і можна поетапно засаджувати кілька лотків.
    кешбек від 6 ₴
    -5%

    Сарепська салатна, вона ж чорна гірчиця — однорічна рослина сімейства капустяних, харчова та лікарська культура. Мікрозелень гірчиця сарепська салатна — корисні властивості Мікрогрін гірчиці сарепської салатної корисний для органів травлення, ШКТ і всього, що з цим повязано. Стимулює апетит та кровообіг, прискорює метаболізм, допомагає при схудненні. Природний антиоксидант, з вираженою антибактеріальною, протизапальною та антиканцерогенною дією. Зміцнює стінки судин та уповільнює процеси старіння. У складі мікрозелені гірчиці сарепської салатної: Залізо, кальцій, магній, фосфор, калій, натрій. Вітаміни А, багато С, групи В, Е, К, Р. Аскорбінова та пантотенова кислоти, рутин, ефірні олії, Омега 3 і 6, харчові волокна. Гірчична олія — дієва речовина при лікуванні простудних захворювань, з підвищеним утворенням мокротиння. Мікрозелень гірчиця сарепська салатна в кулінарії Це найгостріший сорт гірчиці, максимально наближений до смаку зерен. Застосовується скрізь, де необхідно додати прянощі та гостроти – смажене мясо, птиця, риба, різні супи. Чудова складова салатів, у т.ч. і теплих. У подрібненому вигляді це гарна основа для яскравих та ароматних соусів. Відмінний інгредієнт для суші, як топінг прикрасить будь-який нейтральний гарнір типу рису. При нагріванні виділяє приємний аромат. Смузі із чорної гірчиці досить різкі, але можна застосовувати як приправу. На сході паростки сарепської гірчиці маринують. Мікрозелень гірчиця сарепська салатна — особливості вирощування Невибаглива до якості ґрунту та поливу рослина, досить холодостійка. Садити можна на різних ґрунтах, гідропоніці або альтернативних субстратах. Можна навіть не замочувати, а одразу висаджувати у лотки під плівку на пророщування до 5 днів. Корисно промити насіння розчином марганцівки. Слідкувати за появою плісняви, регулярно провітрюючи. Використовуємо ґрунт, торф, кокос, вермикуліт, перліт, вату, різні тканинні килимки — що є. Полив — помірний, регулярний, пульверизатором 2-3 рази на день. Субстрат з вологості як добре віджата губка. Освітлення після пророщування — помірне, підвіконня достатньо, можна штучне. Результат настає від 8 до 12 днів, залежно від того, якого розміру та текстури лист ви хочете отримати. І спробуйте на смак. Зберігатися в холодильнику до 5 днів.
    кешбек від 4 ₴
    -5%

    Крес - салат, вона ж хрінниця - травяниста рослина з сімейства капустяних, один із найменших різновидів салату. Мікрозелень Крес - салат - корисні властивості Прийшовши з Азії, та отримавши широке поширення в Європі, де він часто дичає, крес-салат у нас незаслужено ігнорується. Вживання крес-салату покращує память та стимулює роботу мозку, позитивно позначається на стані шкіри, знижує тиск, допомагає роботі щитовидної залози. Крес-салат має протизапальний, сечогінний, заспокійливий, протимікробний, ранозагоювальний та відхаркувальний ефект. Корисний для репродуктивної системи, жіночої та чоловічої. Містить: Йод, залізо, кальцій, калій, фосфор, сірка, натрій. Вітаміни A, B1, B2, B3, B5, B6, B17, C, D, E, K, PP. Фітонциди, рутин, каротин та травні ферменти. Крес - салат дуже корисний при застудних та схожих захворюваннях, а також при постійних стресах та збудженій нервовій системі. Мікрозелень Крес - салат у кулінарії Смак крес-салату порадує любителів гострого. І хоч мікрозелень крес-салату мякша і ніжніша, ніж дорослі рослини, але все ж таки це дуже пряна культура, з яскраво вираженим перцевим, гірчичним або навіть хроновим відтінком. Звідси і застосування - це відмінний додаток до мяса, особливо смаженого, риби, як наповнення для бургерів, бутербродів чи омлетів, топінг для супів, салатів і скрізь, де вітається гострина та пікантність. З пробитого крес-салату виходять чудові соуси та діпи. А ось у смузі та коктейлях він може сподобатися не всім, та й запах специфічний та домінуючий. Мікрозелень крес-салат - особливості вирощування Потрібно замочування на 4-6 годин. Висаджувати в лотках на зволожені килимки досить густо. Пророщування у темному місці під кришкою відносно довге – 4-5 днів. Боїться цвілі, необхідне регулярне провітрювання. Крес-салат - не вологолюбна рослина, на відміну від свого родича водяного креса. Субстрати - зі слабким утриманням вологи - агровата, джутові та лляні килимки, марля тощо Полив - помірний, за потребою. 2-3 рази на день Освітлення - середнє. Результат після пророщування через 5-7 днів при висоті до 10 см Зберігається готовий крес недовго, 2 - 3 дні в холодильнику. Не любить перегріву, але добре переносить заморожування, особливо у вигляді пюре.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Рукола (рокет-салат) - салатну рослину з родини капустяних, має терпкий горіхово-гірчичний насичений смак. Сходи зовні дуже схожі з редискою, з'являються вже на 5-6 день після посіву. Період вегетації - 20-24 дня, висота розетки 20-22 см. Відповідний температурний режим для інтенсивного росту + 16-18 ° C. Для салатних рослин бажано підбирати місця з хорошим освітленням. Рукола (рокет-салат) є джерелом речовин, необхідних для організму, також містить вітаміни (А, групи В, РР, С, і Е), макроелементи (калій, кальцій, магній, натрій, фосфор), і мікроелементи (залізо, марганець , мідь, селен, цинк, йод). Рукола рокет-салат незамінна для обміну речовин. В їжу використовуються молоденькі листочки (в свіжі салати, піцу, випічку, пасту, або використовують в якості овочевої добавки в м'ясних стравах), квітки (додаються в страви як пряність), і насіння (використовують для виробництва гірчиці і масла). Двуряднік тонколиста (так ще називають руклолу) можна висівати навесні, влітку і під зиму. Використовувати ніжну і ароматну рукколу можна раніше «граничних» термінів. А ось якщо перетримати руколу на грядці, її листочки грубеют і гірчать.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Салат Латук Чемпіон — однорічна травяниста овочева культура сімейства айстрових. Мікрозелень Салат Латук Чемпіон — корисні властивості При регулярному вживанні мікрозелені салату латуку покращується робота ШКТ, стимулюється обмін речовин, підвищується гемоглобін, знижується артеріальний тиск, покращується память та загальна робота мозку. Рекомендується при атеросклерозі, туберкульозі, розладах ендокринної, серцево-судинної та нервової систем. Корисний продукт для діабетиків та охочих скинути зайві кілограми. Має седативну, відхаркувальну, і сечогінну дію. Салат Латук Чемпіон містить: Залізо, калій, магній, марганець, мідь, натрій, селен, фосфор, цинк. Вітаміни А, В1, В6, С, Е, К. Бета — каротин, лактуцин, аскорбінову кислоту, клітковину. Салат латук Чемпіон — одна з найкращих натуральних добавок для лікування хвороб, повязаних із залізодефіцитом. Мікрозелень Салат Латук Чемпіон у кулінарії Свіжий, ніжний смак із легкою, вишуканою гіркуватістю — салат латук Чемпіон просто створений для легких смузі та освіжуючих коктейлів. Це відмінний самостійний гарнір до мяса, риби та практично будь-якого продукту, і звичайно чудовий інгредієнт для салатів зі свіжих овочів. Як наповнення дуже гарний у бутербродах та холодних супах, використовується як декоративна прикраса. Мікрозелень Салат Латук Чемпіон — особливості вирощування Дуже проста у вирощуванні культура, росте дуже швидко, любить вологу та воду, не любить спеку. Замочування насіння не потрібне. Висаджується досить густо. Пророщувати під притиском 2-3 дні, постійно зволожуючи. Відмінно підійдуть всілякі килимки та мати — джут, кокос, льон, вата тощо. Полив — досить рясний, до 4 разів на день. Боїться надмірно сухого повітря. Освітлення — помірне, уникати прямих сонячних променів. Результат після пророщування настає на 4-5 день, при висоті 4-6 см Особливість салату латуку Чемпіон — він дуже погано зберігатиметься у зрізаному вигляді. В ідеалі необхідно відразу зрізати та вживати. Але росте швидко, і можна поетапно засаджувати кілька лотків.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Ранньостиглий качанний сорт типу «Айсберг». Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 50-60 днів. Формує округлі великі качани, середньої щільності, масою до 800г. Листя яскраво-зелене, сильно хвилясті по краю, з хрустку консистенцію, високих смакових якостей. Сорт цінується за швидке формування качанів, стійкість до несправжньої борошнистої роси, високу товарність і врожайність.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Середньостиглий сорт дуболістная типу. Період від сходів до початку збирання 35-45 днів. Розетка щільна, середнього розміру, висотою 20-25см, діаметром 30-40см, масою 200-250г. Листки гладенькі, червоно-коричневого забарвлення. Без ГМО.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Ранньостиглий сорт. Період від сходів до початку збору 30-40 днів. Розетка листя компактна, висотою 20-25см, діаметром 25-30см, масою 200-300г. Листя кучеряве, хрустке, соковите, світло-зеленого забарвлення. Без ГМО.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 70-75 днів. Формує щільні голівки великого розміру, вагою до 900г, з добре розвиненими внутрішніми шарами листя, яке легко відділяється. Листя соковите, хрустке, інтенсивно-зеленого кольору, приємного смаку. Сорт ціниться за високу врожайність, відмінну товарність і стійкість до несправжньої борошнистої роси. Використовується для споживання в свіжому вигляді і не тривалого зберігання, до трьох тижнів.
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період 30-50 днів. Утворює велику розетку жовто-зелених, пухирчастих листя, масою 250-300 г. Листя солодкі, соковиті, маслянисті, без гіркоти. Для постійного отримання свіжої зелені, салат висівають через кожні 10-15 днів. Вирощують у відкритому грунті і в плівкових укриттях.
    -5%

    Революція F1 - ранній гібрид темно-червоного салату типу Лолло Росса. Вегетаційний період становить 70-75 днів. Рослина швидкоростуча, стресостійка. Відрізняється високою продуктивністю та повільно входить в стрілку. Розетка середнього розміру, прямостояча, вагою до 300 г. Лист має хвилястий край, м'який, без гіркоти. Призначений для свіжого ринку та переробки. Вирощується у відкритому та закритому ґрунті.
    -5%
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Ранньостиглий сорт. Період від сходів до початку збирання 45-60 днів. Качани середнього розміру, округлої форми, діаметром 13-17см, масою 200-300г, жовто-зеленого забарвлення. Листя маслянисті і соковиті. Без ГМО.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Ранньостиглий сорт. Період від сходів до початку збирання 40-50 днів. Розетка компактна, висотою 20-25см, діаметром 20-25см, масою 150-200г. Листя сильно хвилясті, хрусткі, яскраво-зеленого забарвлення з темно-малиновими краями. Без ГМО.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Середньостиглий кочанний сорт. Період від сходів початку до початку збирання 65-75 днів. Качани великі, щільні, діаметром 30-35см, масою 600-900г. У розрізі білого кольору. Листя хрусткі, соковиті, зеленого забарвлення. Без ГМО.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Ранньостиглий кочанний сортотип «Айсберг». Період від сходів до початку збирання 50-60 днів. Качани середнього розміру, щільні, діаметром 30-35см, масою 400-700г. Листя хрусткі, сильно хвилясті, яскраво-зеленого забарвлення. Без ГМО.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Середньостиглий сорт. Період від сходів до початку збирання 60-70 днів. Качани середнього розміру, округлої форми, діаметром 20-25см, масою 250-350г. Листя маслянистої консистенції, жовто-зеленого забарвлення з темно-червоними краями. Без ГМО.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Середньостиглий кочанний сорт. Період від сходів початку до початку збирання 65-75 днів. Качани великі, щільні, діаметром 30-35см, масою 600-900г. У розрізі білого кольору. Листя хрусткі, соковиті, зеленого забарвлення. Без ГМО.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Середньостиглий сорт. Період від сходів до початку збирання 35-45 днів. Розетка листя велика, висотою 25-35см, діаметром 20-30см, масою 250-300г. Листя кучеряве, хрусткі, ароматні, світло-зеленого забарвлення, без гіркоти. Без ГМО.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості - 17-28 днів.Рослина холодостійка. Розетка листя завширшки 18-25 см, напівпіднята, з ясно-зеленим листям. В їжу вживають прикореневі листки та молоді пагони, що мають приємний гостро-гірчичний смак. Використовують як приправу до м’ясних та рибних страв. Культура цінується за високий вміст вітамінів, солей заліза, йоду та калію. Рекомендується для швидкого отримання зелені цілий рік. Насіння можна використовувати для отримання проростків. Смак відмінний. Вирощують у відкритому ґрунті, в плівкових теплицях та в домашніх умовах.Посів проводять з квітня до серпня.Збирання врожаю проводиться з травня по вересень.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Базилік Салатний лист відноситься до ранніх ароматних сортів.Час посадки — травень,добре росте як у відкритому ґрунті, так і в контейнері на підвіконнях.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Ранньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до збору зелені 20-25 днів. Листки середнього розміру, подовженої форми, зеленого забарвлення, приємного гірчичного смаку. Збір зелені проводиться при досягненні рослинами висоти 10-15см. Без ГМО.
    кешбек від 1 ₴
    -5%

    Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до збору зелені 20-30 днів. Листки середнього розміру, розсіченої форми, зеленого забарвлення, приємного горіхово-гірчичного смаку. Збір зелені проводиться при досягненні рослинами висоти 10-15см. Без ГМО.
    -4%

    Салат одеський кучерявий. Середньостиглий сорт. Від появи сходів до технічної зрілості 68-72 доби. Розетка середнього розміру. Листя ціле, з мілко кучерявими краями. Листкова пластинка середня або велика, світло-зеленого кольору. Високоврожайний, смакові властивості високі.