triangle

    Розпродаж, знижки, акції: Насіння салату (Сорт - )


    Призначення, застосування: Використовуйте свіжий. Ми вибрали цей різновид, тому що...Салат-латук має хорошу стійкість до полів. Виробник: Legutko, Польща Термін дозрівання: Ранньостиглий сорт листового салату, технічна стиглість настає на 60-й день. Особливості плодів: Листя жовто-зелені, хвилясті, м'ясисті, ростуть в компактній кулястій розетці, має гарний смак. Маса врожаю з 1 рослини: качан вагою 200 - 500 грам. Комерційний ефект: цінується за вміст вітамінів, органічних кислот і мінеральних солей, особливо кальцію і заліза. Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, захворювань: Досить пластичний, добре переносить перепади температури. Характеристика рослини та рекомендації щодо вирощування: Вирощений у відкритому ґрунті, підходить для всіх сезонних вирощувань.

    Призначення, застосування: Використовуйте свіжий. Ми вибрали цей різновид, тому що...Салат-латук має хорошу стійкість до полів. Виробник: Legutko, Польща Термін дозрівання: Ранньостиглий сорт листового салату, технічна стиглість настає на 60-й день. Особливості плодів: Листя гофровані з привабливим червоно-коричневим кольором з хорошим смаком. Маса врожаю з 1 рослини: качан вагою 200 - 500 грам. Комерційний ефект: цінується за вміст вітамінів, органічних кислот і мінеральних солей, особливо кальцію і заліза. Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, захворювань: Досить пластичний, добре переносить перепади температури. Характеристика рослини та рекомендації щодо вирощування: Вирощений у відкритому ґрунті, підходить для всіх сезонних вирощувань.

    Мізуна Японська ЧЕРВОНА [0,5г] Однорічна рослина. Період від сходів до збору зелені 30-40 днів. Формує рослини висотою 30-40см. Листки пір'ясто-розсічені, червоно-фіолетового забарвлення, яблучно-гірчичного смаку. У домашніх умовах вирощується цілий рік. Без ГМО.

    Ревінь ЛІДЕР Ранньостиглий сорт. Період від сходів до першого збору 35-45 днів. Черешки товсті, соковиті, з ніжною м’якоттю, кисло-солодкого смаку. Збір черешків проводять, коли вони досягнуть довжини 20-30см. Без ГМО.

    Опис Гірчиця листова Червоний гігант Гірчиця салатна Червоний гігант - різновид листової гірчиці, яка за сприятливих умов росту швидко утворює велику розетку соковитого червоно-зеленого строкатого листя. У їжу йде надземна частина рослини, яку зрізають, не очікуючи формування квітконоса. Свіже листя гірчиці в їжу використовують для приготування вітамінних салатів, для бутербродів, як гарнір до м'ясних і рибних страв. Заготовляють листя гірчиці й на зиму - консервують і солять. Гірчиця листова Червоний Гігант - характеристики й опис сорту: насіння гірчиці листової; для відкритого грунту, теплиць і вирощування на підвіконні; скоростигла культура - вегетаційний період 25-30 діб; збір врожаю - зрізають розетку повністю або листя вибірково; плоди - велике соковите листя темно-зеленого кольору з червоними прожилками; призначення - для свіжого споживання та кулінарного перероблення; спосіб вирощування - посівом насіння в грунт; строки посіву у відкритий грунт і під плівку - березень/червень і серпень/жовтень; глибина загортання насіння - 0,5-1,0 см; схема вирощування - 15 х 45 см; проростання насіння - протягом 7-10 днів; холодостійка культура - легко переносить короткочасні заморозки; культура дуже чутлива до нестачі сонячного світла - в напівтіні хворіє на хлороз; грунт підходить будь-який, крім піщаного чи заболочених ділянок; кращі попередники - огірки, картопля, томати, цибуля тощо. особливість культури - гірчиця оздоровлює грунт; рекомендується посадка конвеєром - з інтервалом через 10-15 днів. Листова гірчиця: вирощування з насіння в домашніх умовах Листову гірчицю висаджують як основну або ущільнюючу культуру. Висівають у вологий грунт сухим насінням в розкид або рядками. Найкращий урожай при посіві ранньою весною і наприкінці літа. Після появи сходів (на стадії 2-3 справжніх листків) сіянці проріджують - вибрані рослини з неушкодженим корінцем можна акуратно пересадити на нове місце або ж використовувати гірчиці зелень в салат. Подальший догляд стандартний - поливи та розпушування міжрядь.

    БЕБІ-САЛАТ КУДРЯШКА ЗЕЛЕНА Дрібнолистий сорт салату. Період від сходів до початку збору 20-25 днів. Рослини формують компактні приземкуваті розетки, з невеликими хрусткими фігурними листками, яскраво-зеленого забарвлення. У кімнатних умовах вирощується впродовж цілого року. Без ГМО.

    Салат головчастий хрусткий Айсберг Сорт ранньостиглий, високоврожайний, з чудо-вими хвилястими гарно зазубреними блиску-чими листками. Добре формує щільну головку. Містить велику кількість вітамінів, органічні кислоти та мінеральні солі, кальцій і залізо. Від масових сходів до утворення головки проходить 55-65 днів.
    -52%

    Суміш дрібнолистих сортів салату. Період від сходів до початку збору 20-25 днів. Рослини формують компактні приземкуваті розетки, з невеликими хрусткими фігурними листками, зеленого та червоного забарвлення. У кімнатних умовах вирощується впродовж цілого року. Без ГМО. Наявність вітамінів і мінералів робить цю культуру корисної для споживання. Листя використовують в різноманітних салатах, гарнірах до м'ясних і рибних страв. Вирощується у відкритому і закритому грунті, а також в кімнатних умовах

    Салат Суміш Насіння висівають у відкритий ґрунт, коли мине загроза заморозків. Суміш рослин формують розетки листя діаметром 18-35 см. Листя відростає дуже швидко, тому для постійного отримання зелені культуру кілька разів пересівають. Рослина дуже невибаглива, догляд полягає в прополці і поливах за потреби.

    Рукола (рокет-салат) - салатна рослина з родини Капустяних, має терпкий горіхово-гірчичний насичений смак. Сходи зовні дуже схожі з редискою, з'являються вже на 5-6 день після посіву. Період вегетації - 20-24 дня, висота розетки 20-22 см. Оптимальний температурний режим для інтенсивного росту + 16-18 ° C. Для посіву салатних рослин бажано підбирати місця з хорошим освітленням. Рукола (рокет-салат) є джерелом речовин, необхідних для організму, вона містить вітаміни (А, групи В, РР, С, і Е), макроелементи (калій, кальцій, магній, натрій, фосфор), і мікроелементи (залізо, марганець , мідь, селен, цинк, йод). В їжу використовуються молоденькі листочки (в свіжі салати, піцу, випічку, пасту, або використовують в якості овочевої добавки в м'ясних стравах), квітки (додаються в страви як пряність), і насіння (використовують для виробництва гірчиці і масла). Двурядник тонколистий (так ще називають руклолу) можна висівати навесні, влітку і на зиму. Використовувати ніжну і ароматну руколу можна раніше «граничних» термінів. А ось якщо перетримати руколу на грядці, її листочки грубіють і гірчать.
    -5%

    Гірчиця - однорічна трав'яниста рослина. Її вирощують у захи щеному і у відкритому грунті. Соковите, ніжне листя гірчиці - пре красний вітамінний салат, їх можна і варити в підсоленій воді і за-солювати про запас. Ефірне масло листя антисептичний засіб для молока, пива, консервів. Цінність його не тільки у особливому смаку, що збуджує апетит та сприяє кращому засвоєнню страв, але і в багатстві біологічно активних речовин. В листі багато вітамі-ну С (у 10 разів більше ніж у лимоні), каротин, вітаміни В-B, i B2, РР, солі заліза та кальцію.
    -3%

    Призначення, застосування: Використовуйте свіжий. Ми вибрали цей різновид, тому що...Сорт високоврожайний, смачний і красивий. Термін дозрівання: Технічна стиглість - 81 день. Виробник: Bejo Zaden, Нідерланди Особливості фруктів: Салат формує вирівняні качани фіолетового кольору з білими прожилками та хрустким листям. Вага врожаю з 1 рослини: качан вагою до 400 грам. Комерційний ефект: Практично не випускає стрілок, зберігає товарний вигляд при транспортуванні. Характеристика рослин і рекомендації по вирощуванню: Вирощують влітку у відкритому грунті. Вимагає регулярного поливу.
    -5%
    -5%

    Революція F1 - ранній гібрид темно-червоного салату типу Лолло Росса. Вегетаційний період становить 70-75 днів. Рослина швидкоростуча, стресостійка. Відрізняється високою продуктивністю та повільно входить в стрілку. Розетка середнього розміру, прямостояча, вагою до 300 г. Лист має хвилястий край, м'який, без гіркоти. Призначений для свіжого ринку та переробки. Вирощується у відкритому та закритому ґрунті.
    -4%

    Призначення, застосування: Використовуйте свіжий. Ми вибрали цей різновид, тому що...Салат-латук має хорошу стійкість до полів. Виробник: Legutko, Польща Термін дозрівання: Ранньостиглий сорт листового салату, технічна стиглість настає на 60-й день. Особливості плодів: Листя жовто-зелені, хвилясті, м'ясисті, ростуть в компактній кулястій розетці, має гарний смак. Маса врожаю з 1 рослини: качан вагою 200 - 500 грам. Комерційний ефект: цінується за вміст вітамінів, органічних кислот і мінеральних солей, особливо кальцію і заліза. Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, захворювань: Досить пластичний, добре переносить перепади температури. Характеристика рослини та рекомендації щодо вирощування: Вирощений у відкритому ґрунті, підходить для всіх сезонних вирощувань.
    -4%

    Призначення, застосування: Використовуйте свіжий. Ми вибрали цей різновид, тому що...Салат-латук має хорошу стійкість до полів. Виробник: Legutko, Польща Термін дозрівання: Ранньостиглий сорт листового салату, технічна стиглість настає на 60-й день. Особливості плодів: Листя гофровані з привабливим червоно-коричневим кольором з хорошим смаком. Маса врожаю з 1 рослини: качан вагою 200 - 500 грам. Комерційний ефект: цінується за вміст вітамінів, органічних кислот і мінеральних солей, особливо кальцію і заліза. Стійкість до зовнішніх факторів навколишнього середовища, захворювань: Досить пластичний, добре переносить перепади температури. Характеристика рослини та рекомендації щодо вирощування: Вирощений у відкритому ґрунті, підходить для всіх сезонних вирощувань.
    -4%

    Крес - салат, вона ж хрінниця - травяниста рослина з сімейства капустяних, один із найменших різновидів салату. Мікрозелень Крес - салат - корисні властивості Прийшовши з Азії, та отримавши широке поширення в Європі, де він часто дичає, крес-салат у нас незаслужено ігнорується. Вживання крес-салату покращує память та стимулює роботу мозку, позитивно позначається на стані шкіри, знижує тиск, допомагає роботі щитовидної залози. Крес-салат має протизапальний, сечогінний, заспокійливий, протимікробний, ранозагоювальний та відхаркувальний ефект. Корисний для репродуктивної системи, жіночої та чоловічої. Містить: Йод, залізо, кальцій, калій, фосфор, сірка, натрій. Вітаміни A, B1, B2, B3, B5, B6, B17, C, D, E, K, PP. Фітонциди, рутин, каротин та травні ферменти. Крес - салат дуже корисний при застудних та схожих захворюваннях, а також при постійних стресах та збудженій нервовій системі. Мікрозелень Крес - салат у кулінарії Смак крес-салату порадує любителів гострого. І хоч мікрозелень крес-салату мякша і ніжніша, ніж дорослі рослини, але все ж таки це дуже пряна культура, з яскраво вираженим перцевим, гірчичним або навіть хроновим відтінком. Звідси і застосування - це відмінний додаток до мяса, особливо смаженого, риби, як наповнення для бургерів, бутербродів чи омлетів, топінг для супів, салатів і скрізь, де вітається гострина та пікантність. З пробитого крес-салату виходять чудові соуси та діпи. А ось у смузі та коктейлях він може сподобатися не всім, та й запах специфічний та домінуючий. Мікрозелень крес-салат - особливості вирощування Потрібно замочування на 4-6 годин. Висаджувати в лотках на зволожені килимки досить густо. Пророщування у темному місці під кришкою відносно довге – 4-5 днів. Боїться цвілі, необхідне регулярне провітрювання. Крес-салат - не вологолюбна рослина, на відміну від свого родича водяного креса. Субстрати - зі слабким утриманням вологи - агровата, джутові та лляні килимки, марля тощо Полив - помірний, за потребою. 2-3 рази на день Освітлення - середнє. Результат після пророщування через 5-7 днів при висоті до 10 см Зберігається готовий крес недовго, 2 - 3 дні в холодильнику. Не любить перегріву, але добре переносить заморожування, особливо у вигляді пюре.
    -5%

    Сарепська салатна, вона ж чорна гірчиця — однорічна рослина сімейства капустяних, харчова та лікарська культура. Мікрозелень гірчиця сарепська салатна — корисні властивості Мікрогрін гірчиці сарепської салатної корисний для органів травлення, ШКТ і всього, що з цим повязано. Стимулює апетит та кровообіг, прискорює метаболізм, допомагає при схудненні. Природний антиоксидант, з вираженою антибактеріальною, протизапальною та антиканцерогенною дією. Зміцнює стінки судин та уповільнює процеси старіння. У складі мікрозелені гірчиці сарепської салатної: Залізо, кальцій, магній, фосфор, калій, натрій. Вітаміни А, багато С, групи В, Е, К, Р. Аскорбінова та пантотенова кислоти, рутин, ефірні олії, Омега 3 і 6, харчові волокна. Гірчична олія — дієва речовина при лікуванні простудних захворювань, з підвищеним утворенням мокротиння. Мікрозелень гірчиця сарепська салатна в кулінарії Це найгостріший сорт гірчиці, максимально наближений до смаку зерен. Застосовується скрізь, де необхідно додати прянощі та гостроти – смажене мясо, птиця, риба, різні супи. Чудова складова салатів, у т.ч. і теплих. У подрібненому вигляді це гарна основа для яскравих та ароматних соусів. Відмінний інгредієнт для суші, як топінг прикрасить будь-який нейтральний гарнір типу рису. При нагріванні виділяє приємний аромат. Смузі із чорної гірчиці досить різкі, але можна застосовувати як приправу. На сході паростки сарепської гірчиці маринують. Мікрозелень гірчиця сарепська салатна — особливості вирощування Невибаглива до якості ґрунту та поливу рослина, досить холодостійка. Садити можна на різних ґрунтах, гідропоніці або альтернативних субстратах. Можна навіть не замочувати, а одразу висаджувати у лотки під плівку на пророщування до 5 днів. Корисно промити насіння розчином марганцівки. Слідкувати за появою плісняви, регулярно провітрюючи. Використовуємо ґрунт, торф, кокос, вермикуліт, перліт, вату, різні тканинні килимки — що є. Полив — помірний, регулярний, пульверизатором 2-3 рази на день. Субстрат з вологості як добре віджата губка. Освітлення після пророщування — помірне, підвіконня достатньо, можна штучне. Результат настає від 8 до 12 днів, залежно від того, якого розміру та текстури лист ви хочете отримати. І спробуйте на смак. Зберігатися в холодильнику до 5 днів.
    -5%

    Революція F1 - ранній гібрид темно-червоного салату типу Лолло Росса. Вегетаційний період становить 70-75 днів. Рослина швидкоростуча, стресостійка. Відрізняється високою продуктивністю та повільно входить в стрілку. Розетка середнього розміру, прямостояча, вагою до 300 г. Лист має хвилястий край, м'який, без гіркоти. Призначений для свіжого ринку та переробки. Вирощується у відкритому та закритому ґрунті.
    -5%
    кешбек від 2 ₴
    -5%

    Салат Латук Чемпіон — однорічна травяниста овочева культура сімейства айстрових. Мікрозелень Салат Латук Чемпіон — корисні властивості При регулярному вживанні мікрозелені салату латуку покращується робота ШКТ, стимулюється обмін речовин, підвищується гемоглобін, знижується артеріальний тиск, покращується память та загальна робота мозку. Рекомендується при атеросклерозі, туберкульозі, розладах ендокринної, серцево-судинної та нервової систем. Корисний продукт для діабетиків та охочих скинути зайві кілограми. Має седативну, відхаркувальну, і сечогінну дію. Салат Латук Чемпіон містить: Залізо, калій, магній, марганець, мідь, натрій, селен, фосфор, цинк. Вітаміни А, В1, В6, С, Е, К. Бета — каротин, лактуцин, аскорбінову кислоту, клітковину. Салат латук Чемпіон — одна з найкращих натуральних добавок для лікування хвороб, повязаних із залізодефіцитом. Мікрозелень Салат Латук Чемпіон у кулінарії Свіжий, ніжний смак із легкою, вишуканою гіркуватістю — салат латук Чемпіон просто створений для легких смузі та освіжуючих коктейлів. Це відмінний самостійний гарнір до мяса, риби та практично будь-якого продукту, і звичайно чудовий інгредієнт для салатів зі свіжих овочів. Як наповнення дуже гарний у бутербродах та холодних супах, використовується як декоративна прикраса. Мікрозелень Салат Латук Чемпіон — особливості вирощування Дуже проста у вирощуванні культура, росте дуже швидко, любить вологу та воду, не любить спеку. Замочування насіння не потрібне. Висаджується досить густо. Пророщувати під притиском 2-3 дні, постійно зволожуючи. Відмінно підійдуть всілякі килимки та мати — джут, кокос, льон, вата тощо. Полив — досить рясний, до 4 разів на день. Боїться надмірно сухого повітря. Освітлення — помірне, уникати прямих сонячних променів. Результат після пророщування настає на 4-5 день, при висоті 4-6 см Особливість салату латуку Чемпіон — він дуже погано зберігатиметься у зрізаному вигляді. В ідеалі необхідно відразу зрізати та вживати. Але росте швидко, і можна поетапно засаджувати кілька лотків.
    кешбек від 4 ₴
    -5%

    Крес - салат, вона ж хрінниця - травяниста рослина з сімейства капустяних, один із найменших різновидів салату. Мікрозелень Крес - салат - корисні властивості Прийшовши з Азії, та отримавши широке поширення в Європі, де він часто дичає, крес-салат у нас незаслужено ігнорується. Вживання крес-салату покращує память та стимулює роботу мозку, позитивно позначається на стані шкіри, знижує тиск, допомагає роботі щитовидної залози. Крес-салат має протизапальний, сечогінний, заспокійливий, протимікробний, ранозагоювальний та відхаркувальний ефект. Корисний для репродуктивної системи, жіночої та чоловічої. Містить: Йод, залізо, кальцій, калій, фосфор, сірка, натрій. Вітаміни A, B1, B2, B3, B5, B6, B17, C, D, E, K, PP. Фітонциди, рутин, каротин та травні ферменти. Крес - салат дуже корисний при застудних та схожих захворюваннях, а також при постійних стресах та збудженій нервовій системі. Мікрозелень Крес - салат у кулінарії Смак крес-салату порадує любителів гострого. І хоч мікрозелень крес-салату мякша і ніжніша, ніж дорослі рослини, але все ж таки це дуже пряна культура, з яскраво вираженим перцевим, гірчичним або навіть хроновим відтінком. Звідси і застосування - це відмінний додаток до мяса, особливо смаженого, риби, як наповнення для бургерів, бутербродів чи омлетів, топінг для супів, салатів і скрізь, де вітається гострина та пікантність. З пробитого крес-салату виходять чудові соуси та діпи. А ось у смузі та коктейлях він може сподобатися не всім, та й запах специфічний та домінуючий. Мікрозелень крес-салат - особливості вирощування Потрібно замочування на 4-6 годин. Висаджувати в лотках на зволожені килимки досить густо. Пророщування у темному місці під кришкою відносно довге – 4-5 днів. Боїться цвілі, необхідне регулярне провітрювання. Крес-салат - не вологолюбна рослина, на відміну від свого родича водяного креса. Субстрати - зі слабким утриманням вологи - агровата, джутові та лляні килимки, марля тощо Полив - помірний, за потребою. 2-3 рази на день Освітлення - середнє. Результат після пророщування через 5-7 днів при висоті до 10 см Зберігається готовий крес недовго, 2 - 3 дні в холодильнику. Не любить перегріву, але добре переносить заморожування, особливо у вигляді пюре.
    кешбек від 6 ₴
    -5%

    Сарепська салатна, вона ж чорна гірчиця — однорічна рослина сімейства капустяних, харчова та лікарська культура. Мікрозелень гірчиця сарепська салатна — корисні властивості Мікрогрін гірчиці сарепської салатної корисний для органів травлення, ШКТ і всього, що з цим повязано. Стимулює апетит та кровообіг, прискорює метаболізм, допомагає при схудненні. Природний антиоксидант, з вираженою антибактеріальною, протизапальною та антиканцерогенною дією. Зміцнює стінки судин та уповільнює процеси старіння. У складі мікрозелені гірчиці сарепської салатної: Залізо, кальцій, магній, фосфор, калій, натрій. Вітаміни А, багато С, групи В, Е, К, Р. Аскорбінова та пантотенова кислоти, рутин, ефірні олії, Омега 3 і 6, харчові волокна. Гірчична олія — дієва речовина при лікуванні простудних захворювань, з підвищеним утворенням мокротиння. Мікрозелень гірчиця сарепська салатна в кулінарії Це найгостріший сорт гірчиці, максимально наближений до смаку зерен. Застосовується скрізь, де необхідно додати прянощі та гостроти – смажене мясо, птиця, риба, різні супи. Чудова складова салатів, у т.ч. і теплих. У подрібненому вигляді це гарна основа для яскравих та ароматних соусів. Відмінний інгредієнт для суші, як топінг прикрасить будь-який нейтральний гарнір типу рису. При нагріванні виділяє приємний аромат. Смузі із чорної гірчиці досить різкі, але можна застосовувати як приправу. На сході паростки сарепської гірчиці маринують. Мікрозелень гірчиця сарепська салатна — особливості вирощування Невибаглива до якості ґрунту та поливу рослина, досить холодостійка. Садити можна на різних ґрунтах, гідропоніці або альтернативних субстратах. Можна навіть не замочувати, а одразу висаджувати у лотки під плівку на пророщування до 5 днів. Корисно промити насіння розчином марганцівки. Слідкувати за появою плісняви, регулярно провітрюючи. Використовуємо ґрунт, торф, кокос, вермикуліт, перліт, вату, різні тканинні килимки — що є. Полив — помірний, регулярний, пульверизатором 2-3 рази на день. Субстрат з вологості як добре віджата губка. Освітлення після пророщування — помірне, підвіконня достатньо, можна штучне. Результат настає від 8 до 12 днів, залежно від того, якого розміру та текстури лист ви хочете отримати. І спробуйте на смак. Зберігатися в холодильнику до 5 днів.
    кешбек від 15 ₴
    -5%

    Салат Латук Чемпіон — однорічна травяниста овочева культура сімейства айстрових. Мікрозелень Салат Латук Чемпіон — корисні властивості При регулярному вживанні мікрозелені салату латуку покращується робота ШКТ, стимулюється обмін речовин, підвищується гемоглобін, знижується артеріальний тиск, покращується память та загальна робота мозку. Рекомендується при атеросклерозі, туберкульозі, розладах ендокринної, серцево-судинної та нервової систем. Корисний продукт для діабетиків та охочих скинути зайві кілограми. Має седативну, відхаркувальну, і сечогінну дію. Салат Латук Чемпіон містить: Залізо, калій, магній, марганець, мідь, натрій, селен, фосфор, цинк. Вітаміни А, В1, В6, С, Е, К. Бета — каротин, лактуцин, аскорбінову кислоту, клітковину. Салат латук Чемпіон — одна з найкращих натуральних добавок для лікування хвороб, повязаних із залізодефіцитом. Мікрозелень Салат Латук Чемпіон у кулінарії Свіжий, ніжний смак із легкою, вишуканою гіркуватістю — салат латук Чемпіон просто створений для легких смузі та освіжуючих коктейлів. Це відмінний самостійний гарнір до мяса, риби та практично будь-якого продукту, і звичайно чудовий інгредієнт для салатів зі свіжих овочів. Як наповнення дуже гарний у бутербродах та холодних супах, використовується як декоративна прикраса. Мікрозелень Салат Латук Чемпіон — особливості вирощування Дуже проста у вирощуванні культура, росте дуже швидко, любить вологу та воду, не любить спеку. Замочування насіння не потрібне. Висаджується досить густо. Пророщувати під притиском 2-3 дні, постійно зволожуючи. Відмінно підійдуть всілякі килимки та мати — джут, кокос, льон, вата тощо. Полив — досить рясний, до 4 разів на день. Боїться надмірно сухого повітря. Освітлення — помірне, уникати прямих сонячних променів. Результат після пророщування настає на 4-5 день, при висоті 4-6 см Особливість салату латуку Чемпіон — він дуже погано зберігатиметься у зрізаному вигляді. В ідеалі необхідно відразу зрізати та вживати. Але росте швидко, і можна поетапно засаджувати кілька лотків.