triangle

    Насіння салату

    -20%

    Сорт корн-салату Акцент для культивування в осінньо-весняний сезонАкцент - високоврожайний сорт салату типу Корн виробництва компанії Enza Zaden (Нідерланди). Сорт призначений для культивування у відкритому і захищеному грунті з осені до літа. Салат Акцент формує швидкозростаюче компактна рослина з короткими стеблами і вертикально зростаючими щільними листям округлої форми і насиченою темно-зеленого забарвлення. Зелень рекомендована для вживання в свіжому вигляді, приготування салатних сумішей та інших видів переробки. Використовується в кулінарії і для прикраси блюд. Салат придатний для реалізації на ринку свіжої продукціі.Технологія виращіваніяКорн-салат Акцент підходить для вирощування безрассадним способом. У відкритий грунт доцільно висівати насіння під зиму на добре освітлену ділянку з родючим грунтом. Перед посівом можна закласти в грунт органічні добрива, перекопавши грядку на штик лопати. Оптимальна схема посіву корн-салату - 20х10 см. Глибина загортання насіння - 1,5 см. По закінченню посіву грунт потрібно злегка ущільнити і акуратно окропити методом дощування, щоб насіння не вимилися з грунту. При подзимнем вирощуванні салату Акцент необхідно обов'язково замульчувати грядку відповідними матеріалами або укрити лапником. Збирати врожай потрібно в міру відростання листя. Спочатку зрізають зовнішні листя, які досягли в довжину 7-10 см.
    -20%

    Однорічна трав'яниста рослина сімейства хрестоцвітих заввишки 40-50 см. Насіння дрібне, кругле, чорно-сизі, коричневі або блідо-жовті. Цвіте у травні, плоди дозрівають у червні. З лікарською метою збирають насіння гірчиці під час дозрівання нижніх та середніх стручків. Траву косять, сушать у валках, обмолочують, не допускаючи пересихання та осипання насіння. При необхідності насіння досушують, розсипавши його на тканині тонким (2-3 см) шаром.
    -20%

    Крес-салат Данський - сорт ультрараннього терміну дозрівання. Від повних сходів до технічної стиглості минає 10-14 днів. Це холодостійкий сорт європейської селекції, що ідеально підходить для швидкого отримання свіжої зелені в зимовий та ранньовесняний періоди. Розетка листя напівпіднята. Листя ніжне, світло-зелене. Смак гострий, пряний. Культура цінується за високий вміст вітамінів (в т.ч. вітаміну С), солей заліза, йоду та калію. Вирощують протягом усього року: влітку – у відкритому ґрунті, взимку – у захищеному. Можливе вирощування і в домашніх умовах у ящиках з невеликим шаром ґрунту (5-8 см). Ідеальний для споживання у свіжому вигляді, як інгредієнт для салатів, бутербродів та легких закусок, у вигляді супроводу м'ясних та рибних страв. У відкритий ґрунт крес-салат висівають ранньою весною і повторюють посіви кожні 2-3 тижні до осені (норма висіву 1 гр. насіння на 1 м²). У захищеному ґрунті норму висіву збільшують до 5 гр. Посів рядовий, на відстані 10-15 см, глибина загортання насіння 0,5-1 см. При густих сходах рослини проріджують. Рекомендується посів після капусти, картоплі. Догляд полягає в розпушуванні міжрядь, прополюванні, підживленні. Крес-салат вимагає постійного поливу, тому що при пересушуванні ґрунту у рослин швидко грубіє і дрібніє листя.
    -22%

    Сорт ранньостиглий. Вегетаційний період 30-40 днів. Висота рослини 25-40 см. Формує компактний кущик. Листя світло-зелене. Аромат сильний. Вирощується як розсадним способом, так і посівом насіння у відкритий ґрунт. Розсаду висівайте в касети для розсади з кінця березня, у відкритий ґрунт – наприкінці травня, на початку червня. Віддає перевагу удобреним, легким грунтам.
    -22%

    Високовітамінний корн-салат Верте де Камбрай для всесезонного виращіваніяВерте де Камбрай - ранній сорт салату типу Корн від італійської компанії Hortus. Сорт призначений для культивування у відкритому і захищеному грунті протягом всього року. Характеризується хорошою стійкістю до різних хвороб і шкідників. Корн-салат формує компактну розетку з округлими, темно-зеленими, соковитими листям з приємним ароматом і горіховим післясмаком. Листя багате вітамінами і мікроелементами. Рекомендовані для вживання в свіжому вигляді, приготування салатів і прикраси страв. Салат добре переносить транспортування. При використанні «вакуумного» методу зберігання зелень протягом тривалого часу зберігає свіжість, аромат і корисні вещества.Особливості агротехнікіДанний вид салату можна вирощувати як через розсаду, так і прямим посівом насіння відразу в грунт. При вирощуванні рослин у відкритому грунті влітку їх необхідно притіняти, оскільки корн погано реагує на прямі сонячні промені. Сорт Верте де Камбрай відноситься до морозостійких культурам і витримує зниження температури до -15 ° С. Салат добре росте на грунтах будь-якого типу, в яких не застоюється волога. Може вирощуватися під зиму.
    -22%

    Делікатесний, вітамінний сорт з відмінними смаковими якостями. Середньоранній сорт салату римського типу (Ромен) для вирощування у відкритому грунті. Вегетаційний період – 65-75 днів. Листова розетка спрямована вертикально вгору і утворює велику головку, вагою 400-500 г. Листя світло-салатового кольору. Сорт має делікатесний смак, використовується в домашній кулінарії для приготування салатів, а також для прикраси різноманітних страв. Характеризується високим вмістом мікроелементів та вітамінів.
    -22%

    Крес-салат звичайний — це швидкоростуча зелень, яка ідеально підходить для вирощування у відкритому ґрунті, на підвіконні або навіть у контейнерах. Крес-салат звичайний стане корисним доповненням до вашого раціону та яскравим елементом на кухні. Особливості: • Сорт: Ранньостиглий. • Термін дозрівання: 18–20 днів після посіву. • Висота рослини: до 15 см. • Смак: Легкий пряний, з ніжною гостринкою. Переваги: • Джерело вітамінів (A, C, K) та мінералів (калій, кальцій). • Простий у вирощуванні, невибагливий до умов. • Можна висівати протягом усього року. • Використовується для приготування салатів, бутербродів та гарнірів. Посів: • Глибина загортання насіння: 0,5–1 см. • Відстань між рядами: 10–15 см. • Оптимальна температура проростання: +15...+20°C.
    -25%

    Цінується за чудовий горіхово-гірчичний смак. Соковиті листя - складова частина різних салатів, дрібно нарізане листя використовують при приготуванні бутербродів.
    -25%

    Вегітаціонний період 35 - 50 днів. Підходить для вирощування у відкритому грунті, для зелені. Розетка листя добре покрита листами, піднята. Висота досягає ЗО см. Середня маса самої розетки може становити 25 - З5 р Рослина має чітко виражений аромат, пряний і приємний смак. Посів коріандру в грунт здійснюється в квітні. Для безперервного збору зелені посіви повторюють через кожні 2-3 тижні.
    -25%

    Сорт крупнокочанного салату Грейт Лейкс з тривалим періодом іспользованіяГрейт Лейкс - середньоранній сорт салату Айсберг від компанії SATIMEX. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості рослин становить 75-85 діб. Сорт призначений для культивування у відкритому грунті в літньо-осінній період. Характеризується відмінною холодостійкістю і високою стійкістю до стрілкування. Сорт Грейт Лейкс формує великі качани округлої форми, масою 185-250 г. Головки щільні, добре закриті. Листя яскраво-зеленого забарвлення, хвилясті по краях, дуже хрусткі і солодкі, зберігають свіжість протягом тривалого часу. Листя рекомендовані для вживання в свіжому вигляді, приготування бутербродів, салатів, прикраси готових блюд.Технологія виращіваніяДанний сорт салату можна розмножувати як розсадним способом, так і посівом насіння безпосередньо в грунт. Він добре росте на родючому пухкому грунті, добре обробленої і удобреному з осені. До прямого посіву насіння на ділянку доцільно приступати в квітні-травні. Оптимальна схема посіву - 35х35 см на глибину 1-2 см. Щоб уберегти посіви від поворотних заморозків, рекомендується вкрити грядку агроволокном. Перші сходи з'являються через один-два тижні. Коли сіянці сформують 2-3 справжніх листків, необхідно провести перше проріджування рослин, залишаючи між ними відстань 5-7 см. Другий раз проріджувати сіянці потрібно в фазу 4-5 справжніх листків. Надалі догляд за Айсбергом включає розпушування грунту, видалення бур'янів і регулярні поливи під корінь, завдяки чому рослини будуть формувати великий качан. На ділянці з салатом важливо не допускати як застою води, так і пересихання грунту, оскільки це може негативно позначитися на якості продукції.
    -25%

    Високоврожайний ранньостиглий сорт дуболистого салату з високими смаковими якостями листя. Формує великі щільні розетки тонкого декоративного листя з хвилястими краями. Листя привабливого зеленого кольору, має ніжну текстуру і досить яскравий присмак, не гірчать. Відмінно зберігають смакові якості навіть при вирощуванні у спеку. Насіння слід висівати на глибину 1 см на постійне місце навесні. Сорт Грін Боул невибагливий у вирощуванні. Як і більшість дуболистних сортів салату, він відноситься до теплолюбних культур та погано реагує на перепади температури, тому до посіву насіння у відкритий ґрунт рекомендується приступати після того, як земля вже добре прогріється і встановиться стабільна тепла погода. При дотриманні цих нескладних правил перші сходи з’являються, як правило, через 4 доби після посіву. Догляд за дуболистним салатом нескладний і включає розпушування ґрунту, видалення бур’янів, а також регулярні поливи помірною кількістю води.
    -25%

    Сорт дуболістная салату Ред Боул з ефектною яскравою розеткою лістьевРед Боул - ранньостиглий сорт листового салату типу дуболістная. Вегетаційний період рослин становить 52-63 діб. Сорт призначений для культивування у відкритому і захищеному грунті з весни по осінь. Характеризується відмінною стійкістю до борошнистої роси. Сорт Ред Боул формує красиву розетку листя діаметром 25-30 см. Листя глубоколопастние, хрусткі, мають привабливою темно-червоним забарвленням. Салат рекомендований для вживання в свіжому вигляді і прикраси вже готових блюд.Особливості агротехнікіДуболістний салат Ред Боул можна розмножувати як розсадним способом, так і прямим посівом насіння відразу на ділянку. Обробляти дану культуру найкраще на відкритих ділянках з легкої родючим грунтом, без тривалого застою вологи. Висівати насіння доцільно рядовим способом в добре прогріту підготовлений грунт. Відстань між рядами повинна бути не менше 15 см. Догляд за рослинами нескладний і включає систематичне розпушування грунту, видалення бур'янів і регулярне зрошення дозованою кількістю води. Поливати салат потрібно акуратно, уникаючи попадання води на листя рослин.
    -25%

    Середньостиглий сорт салату, який формує невеликі головки висотою до 20 см, діаметром до 15 см, масою до 300 г, соковиті та солодкі. Вирощують протягом року у відкритому ґрунті або в теплиці. Насіння слід висівати на глибину 1 см на постійне місце навесні.
    -25%

    Сімпсон — ранньостиглий швидкорослий сорт листового салату, період вегетації 45-60 днів. Формує велику напів-підняту розетку листків висотою 30-45 см. Листя зеленого забарвлення, зморшкуваті, хвилясті по краях. Володіють щільною структурою і відмінними смаковими якостями. Даний сорт характеризується холодостійкістю і витривалістю. Цінується за високу врожайність якісних листя.
    -25%

    Салат Ларсен - середньостиглий сорт качанного салату, що формує компактну розетку зі щільним, округлим качаном світлого зеленого кольору. Відрізняється швидким ростом, стійкістю до стрілкування і високою якістю качанів. Підходить для вирощування у відкритому і захищеному ґрунті у весняно-літній та осінній періоди. Особливості: • Вегетаційний період: 70-75 днів • Качан округлий, вагою до 900 г • Листя ніжне, соковите, з легким хрускотом • Стійкий до основних захворювань салату • Добре переносить несприятливі погодні умови Агротехніка: насіння висівають у відкритий ґрунт або на розсаду. При прямому посіві - заглиблюють на 0,5-1 см, з подальшим проріджуванням. Оптимальна температура проростання: 15-20 °C. Салат любить сонячні ділянки, регулярний полив і пухкий родючий ґрунт.
    -23%

    Салат типу лолло росо. Листя коротке і широке, однорідне з хвилястими краями. Колір насичений винно-червоний. Смакові якості високі. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті з ранньої весни до кінця літа.
    -23%

    Опис. Сорт невибагливий у вирощуванні та легкий до збирання. Рекомендований для висіву з першої половини квітня до кінця травня.
    -22%

    Термін вегетації – 30 днів. Колір зелений. Лист щільний. Висока транспортабельність. Товарні якості чудові.
    -43%

    Крес-салат — це швидкоростуча зелень з ніжними листочками та приємним, трохи пікантним смаком. Насіння спеціально підходить для вирощування мікрозелені в домашніх умовах. Мікрозелень крес-салату багата на вітаміни (A, C, E, K), мінерали (залізо, кальцій, магній) та антиоксиданти. Цей продукт підходить для здорового харчування, прикраси страв та додавання свіжості до вашого раціону. Насіння фасується у зручні упаковки по 15 г, ідеально для кількох циклів вирощування. • Швидкий ріст: урожай можна збирати вже через 5-7 днів після проростання. • Простота вирощування: не потребує спеціальних умов, підходить для висадки у ґрунт, на субстрати або ватяні диски. • Корисні властивості: сприяє зміцненню імунітету, нормалізує травлення та покращує стан шкіри. Використання: додавання до салатів, бутербродів, смузі або гарячих страв. Рекомендації до посіву: 1. Заповніть тепличку килимком, грунтом, торф'яним субстратом або кокосовим субстратом на 3 см; 2. Багато полийте, дайте стекти надлишкам води (якщо це килимок потрібно просто змочити до повного намокання) 3. Поступово розмістіть (розкидайте) насіння по верху зволоженого грунту; 4. Злегка присипте сухим грунтом по верху; 5. Зволожте водою з розпилювача, не струменем; 6. Накрийте контейнер кришкою або целофановою плівкою та помістіть у тепле місце; 7. При перших паростках зніміть плівку; 8. Поставте мікрогрін на вікно до природного світла.
    -23%

    Вегітаціонний період 35 - 50 днів. Підходить для вирощування у відкритому грунті, для зелені. Розетка листя добре покрита листами, піднята. Висота досягає ЗО см. Середня маса самої розетки може становити 25 - З5 р Рослина має чітко виражений аромат, пряний і приємний смак. Посів коріандру в грунт здійснюється в квітні. Для безперервного збору зелені посіви повторюють через кожні 2-3 тижні.
    -24%

    Основний сорт типу лолло россо для відкритого грунту і теплиць з майже повною стійкістю до борошнистої роси. Формує головку середньої величини. Внутрішнє і зовнішнє листя середнього розміру, гладкі, блискучі, насиченого бордового кольору. На смак ніжні, соковиті, хрусткі. У період зрілості салат набирає масу до 500 г. Стійкий до стрілкування, показує відмінні результати при річному вирощуванні.
    -23%

    Формує велику, рівномірно сформовану головку, стійку до стрілкування навіть при високих температурах. Листя дуже красиві, дрібно кучеряві, з красивою помірно зеленим забарвленням.
    -25%

    Мікрозелень гірчиці салатної червоної – це молоді паростки з ніжним смаком та приємною гостротою, які стануть ідеальним доповненням до салатів, бутербродів, супів чи інших страв. Смак: Пікантний, із легкою гірчичної ноткою. Час проростання: 5–7 днів. Переваги мікрозелені гірчиці: • Насичена вітамінами A, C, E та групи B. • Містить мінерали (кальцій, залізо, магній, калій). • Має антиоксидантні властивості, зміцнює імунітет і покращує травлення. • Естетичний вигляд – ідеально прикрашає страви. Рекомендації до посіву: 1. Заповніть тепличку килимком, грунтом, торф'яним субстратом або кокосовим субстратом на 3 см; 2. Багато полийте, дайте стекти надлишкам води (якщо це килимок потрібно просто змочити до повного намокання) 3. Поступово розмістіть (розкидайте) насіння по верху зволоженого грунту; 4. Злегка присипте сухим грунтом по верху; 5. Зволожте водою з розпилювача, не струменем; 6. Накрийте контейнер кришкою або целофановою плівкою та помістіть у тепле місце; 7. При перших паростках зніміть плівку; 8. Поставте мікрогрін на вікно до природного світла.
    -25%

    Мікрозелень гірчиці салатної зеленої – це молоді паростки з ніжним смаком та приємною гостротою, які стануть ідеальним доповненням до салатів, бутербродів, супів чи інших страв. Смак: Пікантний, із легкою гірчичної ноткою. Час проростання: 5–7 днів. Переваги мікрозелені гірчиці: • Насичена вітамінами A, C, E та групи B. • Містить мінерали (кальцій, залізо, магній, калій). • Має антиоксидантні властивості, зміцнює імунітет і покращує травлення. • Естетичний вигляд – ідеально прикрашає страви. Рекомендації до посіву: 1. Заповніть тепличку килимком, грунтом, торф'яним субстратом або кокосовим субстратом на 3 см; 2. Багато полийте, дайте стекти надлишкам води (якщо це килимок потрібно просто змочити до повного намокання) 3. Поступово розмістіть (розкидайте) насіння по верху зволоженого грунту; 4. Злегка присипте сухим грунтом по верху; 5. Зволожте водою з розпилювача, не струменем; 6. Накрийте контейнер кришкою або целофановою плівкою та помістіть у тепле місце; 7. При перших паростках зніміть плівку; 8. Поставте мікрогрін на вікно до природного світла.