triangle

    Розпродаж, знижки, акції: Насіння салату

    -22%

    Делікатесний, вітамінний сорт з відмінними смаковими якостями. Середньоранній сорт салату римського типу (Ромен) для вирощування у відкритому грунті. Вегетаційний період – 65-75 днів. Листова розетка спрямована вертикально вгору і утворює велику головку, вагою 400-500 г. Листя світло-салатового кольору. Сорт має делікатесний смак, використовується в домашній кулінарії для приготування салатів, а також для прикраси різноманітних страв. Характеризується високим вмістом мікроелементів та вітамінів.
    -20%

    Ранньостиглий делікатесний сорт листового салату з високим урожаєм зеленої маси. Розетка листя велика, масою 250-300 г, листя зелене, кучеряве, ніжне, соковите, відмінного смаку, після зрізання довго не грубіє і зберігає товарні якості. Використовується у свіжому вигляді як найцінніша рання вітамінна продукція. Стійкий до квітучості та несприятливих погодних умов.
    -20%

    Сорт корн-салату Акцент для культивування в осінньо-весняний сезонАкцент - високоврожайний сорт салату типу Корн виробництва компанії Enza Zaden (Нідерланди). Сорт призначений для культивування у відкритому і захищеному грунті з осені до літа. Салат Акцент формує швидкозростаюче компактна рослина з короткими стеблами і вертикально зростаючими щільними листям округлої форми і насиченою темно-зеленого забарвлення. Зелень рекомендована для вживання в свіжому вигляді, приготування салатних сумішей та інших видів переробки. Використовується в кулінарії і для прикраси блюд. Салат придатний для реалізації на ринку свіжої продукціі.Технологія виращіваніяКорн-салат Акцент підходить для вирощування безрассадним способом. У відкритий грунт доцільно висівати насіння під зиму на добре освітлену ділянку з родючим грунтом. Перед посівом можна закласти в грунт органічні добрива, перекопавши грядку на штик лопати. Оптимальна схема посіву корн-салату - 20х10 см. Глибина загортання насіння - 1,5 см. По закінченню посіву грунт потрібно злегка ущільнити і акуратно окропити методом дощування, щоб насіння не вимилися з грунту. При подзимнем вирощуванні салату Акцент необхідно обов'язково замульчувати грядку відповідними матеріалами або укрити лапником. Збирати врожай потрібно в міру відростання листя. Спочатку зрізають зовнішні листя, які досягли в довжину 7-10 см.
    -20%

    Один із найпопулярніших скоростиглих (35-45 днів) сортів. Рослина прямостояча, діаметром 24-25 см. Аркуш яскраво-зелений з дрібнозубчастим краєм, великий, щільний і хрусткий. Смакові та товарні якості відмінні. За рік збирають кілька врожаїв.
    -43%

    Крес-салат — це швидкоростуча зелень з ніжними листочками та приємним, трохи пікантним смаком. Насіння спеціально підходить для вирощування мікрозелені в домашніх умовах. Мікрозелень крес-салату багата на вітаміни (A, C, E, K), мінерали (залізо, кальцій, магній) та антиоксиданти. Цей продукт підходить для здорового харчування, прикраси страв та додавання свіжості до вашого раціону. Насіння фасується у зручні упаковки по 15 г, ідеально для кількох циклів вирощування. • Швидкий ріст: урожай можна збирати вже через 5-7 днів після проростання. • Простота вирощування: не потребує спеціальних умов, підходить для висадки у ґрунт, на субстрати або ватяні диски. • Корисні властивості: сприяє зміцненню імунітету, нормалізує травлення та покращує стан шкіри. Використання: додавання до салатів, бутербродів, смузі або гарячих страв. Рекомендації до посіву: 1. Заповніть тепличку килимком, грунтом, торф'яним субстратом або кокосовим субстратом на 3 см; 2. Багато полийте, дайте стекти надлишкам води (якщо це килимок потрібно просто змочити до повного намокання) 3. Поступово розмістіть (розкидайте) насіння по верху зволоженого грунту; 4. Злегка присипте сухим грунтом по верху; 5. Зволожте водою з розпилювача, не струменем; 6. Накрийте контейнер кришкою або целофановою плівкою та помістіть у тепле місце; 7. При перших паростках зніміть плівку; 8. Поставте мікрогрін на вікно до природного світла.
    -25%

    Цінується за чудовий горіхово-гірчичний смак. Соковиті листя - складова частина різних салатів, дрібно нарізане листя використовують при приготуванні бутербродів.
    -24%

    Базилік мікс - все що потрібно для пророщування мікрозелені в сприятливих умовах. Тепличка + килимок для мікрозелені + пачка насіння = корисна, смачна та красива зелень. Приділіть 10 хвилин для посадки насіння і через 5-7 днів будете ласувати вітамінною мікрозеленню базиліка. Розміри набору (ДхШхВ): 18х13х5 див. Матеріал теплички: пластик. Термін служби теплички: 3-5 років. У набір для вирощування мікрозелені входить: 1. Насіння для мікрозелені. 2. Килимок для мікрозелені (лляний). 1. 3.Тепличка багаторазова (лоток для мікрозелені + кришка). Як пророщувати мікрозелень без землі: 1. Рясно змочіть лляний килимок водою, бажано з розпилювача. 2. Розмістіть насіння мікрозелені рівномірно по вологому килимку. 3. Знову рясно змочіть насіння водою з розпилювача. 4. Закрийте кришку тепличку і поставте в тепле, темне місце. 5. Щодня потрібно змочувати килимок водою з розпилювача. 6. Після проростання насіння (на 2-3 день) зняти кришку та більше не закривати. 7. Також рясно змочувати паростки водою, важливо не залити молоді паростки. 8. На 5-10 день після проростання насіння (залежно від виду насіння) можна ласувати смачною, вітамінною зеленню. Дотримуйтесь цих простих правил і смачна мікрозелень Вам гарантована. Виростити мікрозелень без землі легко. Вирощування мікрозелені в домашніх умовах це не тільки цікаве заняття ще корисне.
    -25%

    Вегітаціонний період 35 - 50 днів. Підходить для вирощування у відкритому грунті, для зелені. Розетка листя добре покрита листами, піднята. Висота досягає ЗО см. Середня маса самої розетки може становити 25 - З5 р Рослина має чітко виражений аромат, пряний і приємний смак. Посів коріандру в грунт здійснюється в квітні. Для безперервного збору зелені посіви повторюють через кожні 2-3 тижні.
    -25%

    Сорт крупнокочанного салату Грейт Лейкс з тривалим періодом іспользованіяГрейт Лейкс - середньоранній сорт салату Айсберг від компанії SATIMEX. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості рослин становить 75-85 діб. Сорт призначений для культивування у відкритому грунті в літньо-осінній період. Характеризується відмінною холодостійкістю і високою стійкістю до стрілкування. Сорт Грейт Лейкс формує великі качани округлої форми, масою 185-250 г. Головки щільні, добре закриті. Листя яскраво-зеленого забарвлення, хвилясті по краях, дуже хрусткі і солодкі, зберігають свіжість протягом тривалого часу. Листя рекомендовані для вживання в свіжому вигляді, приготування бутербродів, салатів, прикраси готових блюд.Технологія виращіваніяДанний сорт салату можна розмножувати як розсадним способом, так і посівом насіння безпосередньо в грунт. Він добре росте на родючому пухкому грунті, добре обробленої і удобреному з осені. До прямого посіву насіння на ділянку доцільно приступати в квітні-травні. Оптимальна схема посіву - 35х35 см на глибину 1-2 см. Щоб уберегти посіви від поворотних заморозків, рекомендується вкрити грядку агроволокном. Перші сходи з'являються через один-два тижні. Коли сіянці сформують 2-3 справжніх листків, необхідно провести перше проріджування рослин, залишаючи між ними відстань 5-7 см. Другий раз проріджувати сіянці потрібно в фазу 4-5 справжніх листків. Надалі догляд за Айсбергом включає розпушування грунту, видалення бур'янів і регулярні поливи під корінь, завдяки чому рослини будуть формувати великий качан. На ділянці з салатом важливо не допускати як застою води, так і пересихання грунту, оскільки це може негативно позначитися на якості продукції.
    -21%

    Листовий салат раннього (38-40 днів) терміну дозрівання. Розетка напівпіднята, діаметром 25-35 см. Листя розсічене – «оленячі ріжки». Особливості сорту батавію: морозосійність, здатність до відростання після зрізок.
    -25%

    Мікрозелень гірчиці салатної червоної – це молоді паростки з ніжним смаком та приємною гостротою, які стануть ідеальним доповненням до салатів, бутербродів, супів чи інших страв. Смак: Пікантний, із легкою гірчичної ноткою. Час проростання: 5–7 днів. Переваги мікрозелені гірчиці: • Насичена вітамінами A, C, E та групи B. • Містить мінерали (кальцій, залізо, магній, калій). • Має антиоксидантні властивості, зміцнює імунітет і покращує травлення. • Естетичний вигляд – ідеально прикрашає страви. Рекомендації до посіву: 1. Заповніть тепличку килимком, грунтом, торф'яним субстратом або кокосовим субстратом на 3 см; 2. Багато полийте, дайте стекти надлишкам води (якщо це килимок потрібно просто змочити до повного намокання) 3. Поступово розмістіть (розкидайте) насіння по верху зволоженого грунту; 4. Злегка присипте сухим грунтом по верху; 5. Зволожте водою з розпилювача, не струменем; 6. Накрийте контейнер кришкою або целофановою плівкою та помістіть у тепле місце; 7. При перших паростках зніміть плівку; 8. Поставте мікрогрін на вікно до природного світла.
    -20%

    Середньостиглий високоврожайний листовий сорт із зеленим листям, з хвилястими червоно-фіолетовими краями. Консистенція хрумка, ніжна, смак відмінний, без гіркоти. Має тривалий період господарської продуктивності, придатний для сівби протягом усього сезону.
    -20%

    Крес-салат Данський - сорт ультрараннього терміну дозрівання. Від повних сходів до технічної стиглості минає 10-14 днів. Це холодостійкий сорт європейської селекції, що ідеально підходить для швидкого отримання свіжої зелені в зимовий та ранньовесняний періоди. Розетка листя напівпіднята. Листя ніжне, світло-зелене. Смак гострий, пряний. Культура цінується за високий вміст вітамінів (в т.ч. вітаміну С), солей заліза, йоду та калію. Вирощують протягом усього року: влітку – у відкритому ґрунті, взимку – у захищеному. Можливе вирощування і в домашніх умовах у ящиках з невеликим шаром ґрунту (5-8 см). Ідеальний для споживання у свіжому вигляді, як інгредієнт для салатів, бутербродів та легких закусок, у вигляді супроводу м'ясних та рибних страв. У відкритий ґрунт крес-салат висівають ранньою весною і повторюють посіви кожні 2-3 тижні до осені (норма висіву 1 гр. насіння на 1 м²). У захищеному ґрунті норму висіву збільшують до 5 гр. Посів рядовий, на відстані 10-15 см, глибина загортання насіння 0,5-1 см. При густих сходах рослини проріджують. Рекомендується посів після капусти, картоплі. Догляд полягає в розпушуванні міжрядь, прополюванні, підживленні. Крес-салат вимагає постійного поливу, тому що при пересушуванні ґрунту у рослин швидко грубіє і дрібніє листя.
    -23%

    Однорічна скоростигла (15-20 днів) пряно-смакова рослина. Листя ажурне, світло-зелене, зібране в розлогу розетку. Вирізняється високим вмістом солей калію, йоду, вітамінів групи В, С, каротину, рутину, ін. Використовують листя та молоді пагони для салатів, бутербродів, приправ, гарнірів до різних страв. Є чудовим профілактичним засобом проти онкозахворювань та авітамінозів. Вирощується цілий рік, в осінньо-зимовий період на підвіконні.
    -20%

    Популярний середньостиглий (55-65 днів) сорт для відкритого та захищеного ґрунту. Розетка листя велика масою до 250-300 г. Листя віялоподібні, світло-зелені, з кучерявим краєм, хрусткі, соковиті, ніжні, без гіркоти.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -25%

    Рукола (рокет-салат) - салатну рослину з родини капустяних, має терпкий горіхово-гірчичний насичений смак. Сходи зовні дуже схожі з редискою, з'являються вже на 5-6 день після посіву. Період вегетації - 20-24 дня, висота розетки 20-22 см. Відповідний температурний режим для інтенсивного росту + 16-18 ° C. Для салатних рослин бажано підбирати місця з хорошим освітленням. Рукола (рокет-салат) є джерелом речовин, необхідних для організму, також містить вітаміни (А, групи В, РР, С, і Е), макроелементи (калій, кальцій, магній, натрій, фосфор), і мікроелементи (залізо, марганець , мідь, селен, цинк, йод). Рукола рокет-салат незамінна для обміну речовин. В їжу використовуються молоденькі листочки (в свіжі салати, піцу, випічку, пасту, або використовують в якості овочевої добавки в м'ясних стравах), квітки (додаються в страви як пряність), і насіння (використовують для виробництва гірчиці і масла). Двуряднік тонколиста (так ще називають руклолу) можна висівати навесні, влітку і під зиму. Використовувати ніжну і ароматну рукколу можна раніше «граничних» термінів. А ось якщо перетримати руколу на грядці, її листочки грубеют і гірчать.
    -24%

    Мікрозелень Салат можна вирощувати у себе на підвіконні цілий рік, в домашніх умовах зробити це дуже просто. У магазинах зелень, особливо в осінньо-зимовий період, є досить дорогим товаром. Мікрогрін Салат - дуже смачно, а головне дуже корисно! Смачне доповнення до салатів, сендвічів (бутербродів), супів та гарнірів. Смачного!
    -20%

    Вітамінний хрусткий салат типу Айсберг, особливо популярний у Європі. Ранньостиглий (55-60 днів), дуже високоврожайний сорт для вирощування протягом усього вегетаційного періоду у відкритому грунті. Качан великий, щільний, масою 700-1000 г, дуже смачний. Листя інтенсивно-зелені, кучеряві, пухирчасті, хрусткі. Рекомендується зріджений посів та частий полив у спекотний період.
    -20%

    Однорічна трав'яниста рослина сімейства хрестоцвітих заввишки 40-50 см. Насіння дрібне, кругле, чорно-сизі, коричневі або блідо-жовті. Цвіте у травні, плоди дозрівають у червні. З лікарською метою збирають насіння гірчиці під час дозрівання нижніх та середніх стручків. Траву косять, сушать у валках, обмолочують, не допускаючи пересихання та осипання насіння. При необхідності насіння досушують, розсипавши його на тканині тонким (2-3 см) шаром.

    Ревінь ЛІДЕР Ранньостиглий сорт. Період від сходів до першого збору 35-45 днів. Черешки товсті, соковиті, з ніжною м’якоттю, кисло-солодкого смаку. Збір черешків проводять, коли вони досягнуть довжини 20-30см. Без ГМО.
    -5%

    Сарепська салатна, вона ж чорна гірчиця — однорічна рослина сімейства капустяних, харчова та лікарська культура. Мікрозелень гірчиця сарепська салатна — корисні властивості Мікрогрін гірчиці сарепської салатної корисний для органів травлення, ШКТ і всього, що з цим повязано. Стимулює апетит та кровообіг, прискорює метаболізм, допомагає при схудненні. Природний антиоксидант, з вираженою антибактеріальною, протизапальною та антиканцерогенною дією. Зміцнює стінки судин та уповільнює процеси старіння. У складі мікрозелені гірчиці сарепської салатної: Залізо, кальцій, магній, фосфор, калій, натрій. Вітаміни А, багато С, групи В, Е, К, Р. Аскорбінова та пантотенова кислоти, рутин, ефірні олії, Омега 3 і 6, харчові волокна. Гірчична олія — дієва речовина при лікуванні простудних захворювань, з підвищеним утворенням мокротиння. Мікрозелень гірчиця сарепська салатна в кулінарії Це найгостріший сорт гірчиці, максимально наближений до смаку зерен. Застосовується скрізь, де необхідно додати прянощі та гостроти – смажене мясо, птиця, риба, різні супи. Чудова складова салатів, у т.ч. і теплих. У подрібненому вигляді це гарна основа для яскравих та ароматних соусів. Відмінний інгредієнт для суші, як топінг прикрасить будь-який нейтральний гарнір типу рису. При нагріванні виділяє приємний аромат. Смузі із чорної гірчиці досить різкі, але можна застосовувати як приправу. На сході паростки сарепської гірчиці маринують. Мікрозелень гірчиця сарепська салатна — особливості вирощування Невибаглива до якості ґрунту та поливу рослина, досить холодостійка. Садити можна на різних ґрунтах, гідропоніці або альтернативних субстратах. Можна навіть не замочувати, а одразу висаджувати у лотки під плівку на пророщування до 5 днів. Корисно промити насіння розчином марганцівки. Слідкувати за появою плісняви, регулярно провітрюючи. Використовуємо ґрунт, торф, кокос, вермикуліт, перліт, вату, різні тканинні килимки — що є. Полив — помірний, регулярний, пульверизатором 2-3 рази на день. Субстрат з вологості як добре віджата губка. Освітлення після пророщування — помірне, підвіконня достатньо, можна штучне. Результат настає від 8 до 12 днів, залежно від того, якого розміру та текстури лист ви хочете отримати. І спробуйте на смак. Зберігатися в холодильнику до 5 днів.
    -20%

    Холодостійка, швидкостигла рослина, швидко нарошує вегетативну масу. Листя багаті на вітаміни, мають прекрасний гірчичний смак. Вживають в їжу листя та розетки молодих рослин для приготування пікантних салатів, як гарнір до рибних та м'ясних страв.
    -24%

    Кабачок Ангеліна F1 – це високоврожайний гібрид із раннім терміном дозрівання. Відмінний вибір для вирощування в умовах відкритого ґрунту та теплиць. Сорт характеризується компактним кущем, високою стійкістю до захворювань і тривалим періодом плодоношення. Основні характеристики: • Тип рослини: кущовий. • Колір плодів: ніжно-салатовий, 1,2-1,5 кг. • Форма плодів: циліндрична, рівна. • Розмір плодів: середня довжина 17–20 см. • Смакові якості: ніжна м'якоть, відмінний смак, ідеально підходить для кулінарії та консервування. • Термін дозрівання: 39–42 днів. • Врожайність: висока, стабільна. Переваги сорту: • Стійкість до основних хвороб кабачків. • Тривале плодоношення навіть за несприятливих умов. • Придатний для транспортування та тривалого зберігання. Рекомендації з вирощування: • Посів проводиться у відкритий ґрунт після загрози заморозків або на розсаду за 25–30 днів до висадки. • Оптимальна відстань між рослинами – 60–70 см. • Гібрид потребує регулярного поливу та підживлення для максимального врожаю.
    кешбек від 6 ₴
    -5%

    Сарепська салатна, вона ж чорна гірчиця — однорічна рослина сімейства капустяних, харчова та лікарська культура. Мікрозелень гірчиця сарепська салатна — корисні властивості Мікрогрін гірчиці сарепської салатної корисний для органів травлення, ШКТ і всього, що з цим повязано. Стимулює апетит та кровообіг, прискорює метаболізм, допомагає при схудненні. Природний антиоксидант, з вираженою антибактеріальною, протизапальною та антиканцерогенною дією. Зміцнює стінки судин та уповільнює процеси старіння. У складі мікрозелені гірчиці сарепської салатної: Залізо, кальцій, магній, фосфор, калій, натрій. Вітаміни А, багато С, групи В, Е, К, Р. Аскорбінова та пантотенова кислоти, рутин, ефірні олії, Омега 3 і 6, харчові волокна. Гірчична олія — дієва речовина при лікуванні простудних захворювань, з підвищеним утворенням мокротиння. Мікрозелень гірчиця сарепська салатна в кулінарії Це найгостріший сорт гірчиці, максимально наближений до смаку зерен. Застосовується скрізь, де необхідно додати прянощі та гостроти – смажене мясо, птиця, риба, різні супи. Чудова складова салатів, у т.ч. і теплих. У подрібненому вигляді це гарна основа для яскравих та ароматних соусів. Відмінний інгредієнт для суші, як топінг прикрасить будь-який нейтральний гарнір типу рису. При нагріванні виділяє приємний аромат. Смузі із чорної гірчиці досить різкі, але можна застосовувати як приправу. На сході паростки сарепської гірчиці маринують. Мікрозелень гірчиця сарепська салатна — особливості вирощування Невибаглива до якості ґрунту та поливу рослина, досить холодостійка. Садити можна на різних ґрунтах, гідропоніці або альтернативних субстратах. Можна навіть не замочувати, а одразу висаджувати у лотки під плівку на пророщування до 5 днів. Корисно промити насіння розчином марганцівки. Слідкувати за появою плісняви, регулярно провітрюючи. Використовуємо ґрунт, торф, кокос, вермикуліт, перліт, вату, різні тканинні килимки — що є. Полив — помірний, регулярний, пульверизатором 2-3 рази на день. Субстрат з вологості як добре віджата губка. Освітлення після пророщування — помірне, підвіконня достатньо, можна штучне. Результат настає від 8 до 12 днів, залежно від того, якого розміру та текстури лист ви хочете отримати. І спробуйте на смак. Зберігатися в холодильнику до 5 днів.