triangle

    Розпродаж, знижки, акції: Насіння квасолі, горошка, бобових (Сорт - )

    -25%

    Улюблені ласощі дорослих і дітей! Характеризується дружним дозріванням - 42-45 днів. Боби численні, горошини темно-зелені, вирівняні за розміром, дуже солодкі, соковиті, ніжні, чудового смаку. Перший збір можна проводити на початку липня. Використовується в свіжому вигляді, для консервування, сушіння та заморожування. Особливо потребує вологи під час цвітіння і формування бобів. Стійкий до вилягання.
    -20%

    Дуже смачний, урожайний, невибагливий продукт. Ранньостиглий. Можна вирощувати без опор. Боби містять круглі, солодкі горошини середніх розмірів. Може використовуватися для заморожування та консервування.
    -20%

    Ранній (45-49 днів) високоврожайний сорт цукрового спаржевого горошку. Кущ висотою 50-70 см, боби з товстими соковитими стінками без пергаментного шару та волокон, з великими солодкими горошинами. Дуже подобається дітям.
    -20%

    Швидкостиглий цукровий сорт, висота рослин 50-60 см, боби завдовжки 7-8 см, без волокон, з 6-8 солодкими горошинами. Відрізняється високим вмістом білка, мікроелементів та вітамінів. Рекомендується для використання у свіжому вигляді, консервування та сушіння у фазі молочно-воскової стиглості. Стійкий до фузаріозу. Чудові ласощі для дітей.
    -20%

    Популярний у Європі середньостиглий 80-90 днів сорт. Кущ потужний, заввишки до 110 см. Боби довгі, з товстими м'ясистими стулками, без пергаментного шару, з дуже великим білим цукровим насінням. Цей унікальний делікатес використовують у кулінарії, консервуванні та для заморожування як високобілковий компонент живлення. Посаджені боби відлякують колорадських жуків.
    -25%

    Ранній сорт спаржевої квасолі з тонкими, довгими стручками, не пошкоджуються іржею. Кущ міцний, прямостоячий, високий. Формує безліч темно-зелених, м'ясистих, стручків, довжиною до 15 см з дрібним білим насінням. Високий вміст цукру забезпечує цьому сорту відмінні смакові якості. Рекомендується для споживання у свіжому вигляді та заморозки.

    Горох Примана – ультраранній, стресостійкий сорт нідерландської селекції (від компанії Nunhems Zaden) з чудовими смаковими якостями. Може вирощуватися як у відкритому ґрунті, так і в тепличних умовах. Період дозрівання: лише 50-55 днів. Рослина: середньої величини (60-70 см), облистнена, з добре розвиненою кореневою системою. Активно формує зав'язь навіть при різких погіршеннях погоди, може рости без зрошення та демонструє стійкість до фузаріозу та інших захворювань бобових.
    -24%

    Середньоранній сорт стручкової квасолі від компанії Clause (Франція). Період вегетації рослин триває 75–80 діб. Сорт призначений для вирощування у відкритому ґрунті. Характеризується високою продуктивністю і хорошою стійкістю до захворювань. Врожайність квасолі — 12–15 т/га. Крокет формує вертикально стоячу рослину зі стручками довжиною 14–15 см. Плоди прямі, однорідні, рівномірного темно-зеленого забарвлення. Квасоля призначена для домашньої кулінарії, переробки та реалізації на свіжому ринку. Рекомендації по вирощуванню Насіння квасолі слід висівати у відкритий ґрунт у другій половині травня, коли земля прогріється до 12 °С. Активний розвиток рослини починається при температурі повітря 20–25 °С. Квасолю необхідно висівати в борозни, глибиною до 5 см. Відстань між рядами повинна бути не менше 40 см, між насінням в ряду — не менше 10 см. Догляд за рослинами не вимагає особливих турбот. Головна умова для отримання якісного врожаю — полив достатньою кількістю води. Зрошувальні заходи краще проводити у вечірній час, поливаючи рослини під корінь. Також на ділянці з квасолею потрібно регулярно видаляти бур'яни і розпушувати ґрунт, поки рослини не досягнуть у висоту мінімум 10 см. Після цього посадки можна замульчувати скошеною травою або соломою.
    -23%

    Ультраранній сорт овочевого гороху. Термін дозрівання 58 днів (Авола + 1 день). Теплових одиниць 4,5 C - 770. Висота стебла під час цвітіння - низька. Довжина стебла близько 70 сантиметрів. До першої квітки формується 9 вузлів, в стручку 7 горошин. Горошини зеленого кольору, рівного забарвлення, зморшкуваті, великі. Вага тисячі насінин - 190 г. Цей сорт відмінно переносить високі температури. Можливість ранньої сівби, добре адаптується.
    -41%

    Середньостиглий сорт. Період від сходів до початку стиглості 60-70 днів. Висота рослини 40-50см. Стручки великі, шаблеподібної форми, довжиною 10-11см, зеленого забарвлення.
    -22%

    Муціо - ранній сорт гороху з вегетаційним періодом 65-68 діб. Сорт призначений для культивування у відкритому ґрунті. Характеризується толерантністю до кореневих гнилей та стійкістю до спеки. Формує рослину висотою 65 см, на кожному з яких зав'язується 14–15 стручків із 9 великими темно-зеленими зернами. Горох рекомендований для вживання у свіжому вигляді, консервування та переробки.
    -22%

    Високоврожайний сорт овочевого гороху. Рослина компактна, сильна, висотою до 72 см. Стручок темно-зелений довжиною 8 см, містить 7-9 горошин. Горошини великі із ніжним, солодким смаком. Сорт стійкий до хвороб. Використовується у свіжому вигляді, для заморожування та консервування.

    Ми вибрали цей сорт, тому що відмінний смак і колір зберігається довго Період дозрівання: Середньопізній Brand: Syngenta,Нідерланди Особливості фруктів: Чудово працює з достатньою кількістю вологи. Характеристика рослин та рекомендації щодо вирощування: Середньопізній, високоврожайний, крупнозернистий сорт. Довжина 8-10 см Resistance до зовнішніх факторів навколишнього середовища, хвороб: Стійкий до комплексу захворювань.

    Горох Муціо – середньостиглий сорт (65-67 днів) нідерландської селекції, представлений компанією Syngenta Seeds. Культура демонструє стабільну врожайність при несприятливих умовах вирощування, оптимально підходить для посушливих регіонів. Рослина середньоросла, в висоту до 65 см, вкрита синьо-зеленим листям з незначним восковим нальотом. Формує 14-16 стручків на одному кущі. Не має схильності до кореневої гнилі, фузаріозу та борошнистої роси. Горох овочевий Муціо темно-зеленого кольору, має однорідні зерна середнього розміру. Стручки довжиною до 10 см, добре заповнені, кількість горошин – 8-9 шт. Сорт вирощують для реалізації в свіжому вигляді в стручках, для приготування різних страв, консервування або заморожування. Особливості сорту гороху Муціо: період дозрівання – 65-67 днів; вирощується як у відкритому, так і закритому ґрунті; добре переносить посуху і високу сонячну активність; дозріває дружно; потенціал врожайності – від 3,5 до 6,5 т/га; застосовується спеціалізована техніка для збору врожаю: вихід зеленого горошку з стручка – до 56%; відмінні смакові характеристики; використовується в їжу в свіжому вигляді і після термообробки, підходить для заморозки і консервування.

    Горох Ідалго – ранній сорт (близько 60 днів) від нідерландської селекційної компанії Syngenta Seeds. Культура відрізняється високою стресостійкістю і невибагливістю у догляді та до агротехніки. Може вирощуватися у відкритому ґрунті в різних кліматичних зонах України. Рослина у висоту досягає 70 см, має досить рясне листя, з міцними стеблами і добре розвиненою кореневою системою. Не має схильності до широкого спектру захворювань, стійка до вилягання. Горох овочевий Ідалго красивого, темно-зеленого кольору, однакового розміру і форми. Стручки прямі, в довжину до 8 см, повністю заповнені округлими горошинами. Зерна не змінюють приємний, солодкуватий смак і ніжну структуру при перезріванні, накопичують значну кількість вітаміну С і білка. Сорт призначений для реалізації, вживання в свіжому вигляді, а також консервування та заморозки. Особливості сорту гороху Ідалго: період дозрівання – приблизно 60 днів; посів можна проводити в різний час, навесні і влітку; висока схожість насіння; стійкість до несприятливих умов вирощування; імунітет до фузаріозу, вірусу жовтої мозаїки, стійкість до вилягання; прекрасні смакові якості; універсальність у використанні.

    Передбачуване використання: використовується в домашній кулінарії для консервування. Виробник: Syngenta, Голландія. Особливості: зберігати в прохолодному місці. Умови вирощування: Підходить для вирощування без поливу.
    -23%

    Середньоранній сорт овочевої квасолі. Вегетаційний період 60-70 днів від сходу до збирання врожаю. Кущ заввишки 40-50 см, компактний. Стручки світло-зеленого кольору, при повному дозріванні жовтіють. Боби еліптичної форми, білі, однорідні та вирівняні.
    -23%

    Сорт зеленого гороху, період вегетації якої складає 70 діб. Гібрид призначений для культивування у відкритому грунті. Формує довгі стручки, в кожному з яких зав'язується по 10 великих однорідних горошин темно-зеленого забарвлення. Зерна мають ніжний солодкий смак, довго не старіють, легко відокремлюються від стручка. Горох рекомендований для вживання у свіжому вигляді, консервування та переробки.
    -23%

    Однорічна зернобобова культура «баранячий горох». Стебло прямостояче, 20-70 см. Стручки короткі, роздуті, 1-3-и насінневі. Насіння за формою нагадують голову барана, мають бугорчато-шорстку поверхню. Використовується в дієтичному харчуванні і вегетаріанській кухні.
    -22%

    Ранньостиглий (52-58 днів) високоврожайний сорт спаржевої кучерявої квасолі. Період плодоношення до 35-40 днів. Рослина потужна, заввишки 1,8-2 м. Листя великі, блискучі, боби зелені, довжиною 12-16 см, циліндричні.
    -22%

    Середньоранній (65-70 днів) кущовий сорт квасолі на зерно. Рослина компактна, висотою 40-45 см. Боби зелені, з тонким пергаментним шаром, зерна білі, красиві, чудового смаку. Для приготування супів, гарнірів, незамінний компонент вінегретів хороша в консервуванні. Має комплексну стійкість до хвороб.
    -22%

    Ранньостиглий (54-66 днів) високоврожайний сорт спаржевої овочевої квасолі. Рослина кучерява, боби жовті, довжиною 20-22 см, діаметром 12-14 мм. Зерно біле, довгасте. Стулки бобів без пергаментного шару, не грубіють
    -22%

    Середньоранній сорт карликової спаржевої квасолі, від сходів до технічної стиглості 46-50 днів, до дозрівання 50-75 днів. Відрізняється дружньою віддачею врожаю. Боби яскраво-жовті, довжиною 12-14 см, стулки бобів без пергаментного шару, тобто. безволокнисті. Для переробки, консервування та заморожування збирають недозрілі боби, у фазі молочно-воскової зрілості зерен. Вживають у їжу боби «стручки» квасолі у вареному, тушкованому вигляді, у вигляді окремих страв та гарнірів. Стійкий до антракнозу та бактеріозу.
    -22%

    Популярний високоврожайний ранній сорт кущової висотою 40-45 см квасолі. Стручки жовтого кольору, зерна – білого, дуже ніжні на смак. Стручки без пергаментного шару, довжиною 12-15 см, соковиті, м'ясисті, відмінного смаку, придатні для консервування, кулінарної обробки та заморожування. Посійте на початку червня прямо в ґрунт – не пошкодуєте!