triangle
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Аудиторія
    Країна бренду
    Довжина кабелю, м
    Тип керування
    Призначення
    Кількість розеток
    Країна виробництва
    Потужність, Вт
    Тип
    Об'єм, л
    Очистити все

    Каталог великої побутової техніки

    Кількість програм 16
    3 швидкі програми для повного завантаження пральної машини Комфорт завжди на вашому боці Нова пральна машина Indesit пропонує максимальну гнучкість у використанні завдяки набору швидких програм. З трьома циклами повного завантаження (змішана, 60°С бавовна та 40°С бавовна) ви отримаєте ідеально чистий одяг лише за одну годину. Інші швидкі програми Від 15 до 59 хвилин. Економія часу завдяки додатковим швидким циклам Нова пральна машина MyTime пропонує кілька швидких варіантів програм прання тривалістю менше 1 години: Бавовна 30°C (30'), Синтетика (59'), Шовк & Делікатне (59'), Вовна (59'), Експрес 15 хвилин. LED індикація Точний контроль процесу прання завдяки LED - індикації За допомогою LED - індикації та контроль ходу виконання програмий активації функцій буде дуже простим і зрозумілим. WaterBalance Plus "Ні краплею більше" Інноваційний сенсор оптимізує споживання води на кожному етапі циклу прання, використовуючи лише ту кількість води, яка потрібна для прання завантаженої кількості білизни. Як приємний бонус, ви заощаджуватимете не лише воду, але й електроенергію, яка необхідна на її нагрівання. Регулювання швидкості віджиму Регулюйте швидкість віджиму на власний розсуд Кожна програма прання вже має встановлену, рекомендовану швидкість віджиму. Тим не менш, з опцією Регулювання швидкості віджиму, ви зможете змінити її на власний розсуд, натиснувши відповідну кнопку. Блокування панелі керування Запобігтиме випадковій зміні налаштувань найменшими користувачами Функція, яка дозволить вам заблокувати панель керування пральної машини, щоб програма та всі вибрані вами параметри були змінені маленькими помічниками.
    Тип З грилем
    Мікрохвильова піч Samsung GE88SUB/UA - обов'язковий атрибут на сучасній кухні. Розігрійте готові страви, готуйте обід з нуля або підготуйте заморожені продукти до роботи, завантажте камеру, натисніть кнопку та насолоджуйтесь процесом. З об'ємом печі 23 л можна гріти їжу не тільки в тарілках, а й завантажувати великі страви або супниці, щоб піддавати термічній обробці відразу весь об'єм. Потрійна сила хвиль Удосконалений продукт від знаменитого виробника – мікрохвильова піч Samsung GE88SUB/UA пропонує інноваційну технологію мікрохвиль. Система потрійного розподілу заснована на трьох точках впливу, з якими всі страви від склянки молока до найскладніших кулінарних вишукувань готуються швидше, зберігають більше вітамінів та корисних речовин. Рівномірне розморожування Найпоширеніший спосіб розморожування м'яса чи риби – просто викласти їх у повітря. Таким чином продукт розморожується нерівномірно і поки середина ще заморожена, краї можуть почати псуватися. З мікрохвильовою піччю Samsung GE88SUB/UA такий ризик повністю виключено, підбираючи режим заморожування автоматично залежно від ваги продукту, прилад розморожує одночасно весь об'єм. Поворотний столик діаметром 288 мм сприяє більш плавній та рівномірній обробці. Автоматичне меню Набридло щодня думати, що ж приготувати на вечерю? Мікрохвильова піч Samsung GE88SUB/UA зробить це за вас, автоматичне меню пропонує набір з 41 програми, просто виберіть режим і підтвердіть дію кнопкою. Вбудований гриль потужністю 1100 Вт дозволить приготувати курку, овочі або м'ясо не гірше, ніж у класичній духовці. Приготування на 6 рівнях потужності забезпечує індивідуальні налаштування під об'єм та тип продуктів. Чистота та безпека Внутрішня частина камери покрита біокерамічним покриттям. Крім безпеки в роботі, кераміка стійка до подряпин і не вбирає жир у процесі приготування. Для її бездоганної чистоти досить просто протерти поверхню вологою губкою та Samsung GE88SUB/UA знову готова до роботи. Активуйте функцію блокування та убезпечте піч від випадкового включення маленькими дітьми.
    Кількість конфорок 4 / Тип керування Механічне
    Задоволення ваших різноманітних потреб у куховаренні Завдяки поєднанню трьох газових конфорок і електричної конфорки ви маєте можливість вибрати джерело нагріву, яке більше підходить для ваших страв. Надійна та витривала решітка для приготування кожної страви Цю газову варильну поверхню обладнано високоякісними чавунними решітками. Такі міцні решітки упродовж довгого часу забезпечуватимуть надійну та стабільну основу для приготування страв. Вибір інтуїтивно зрозумілим рухом будь-якого рівня нагрівання, від низького до високого У передній частині цієї варильної поверхні містяться кругові елементи керування. Вони розроблені з метою зручності зміни рівнів нагрівання на варильній поверхні. Автоматичне запалювання конфорок дозволяє починати процес готування без затримок Завдяки розумному поєднанню керування подачею та запалення газу в одній ручці, що функціонує за принципом "натисни та поверни", ви можете миттєво запалити конфорку цієї варильної поверхні, і відразу розпочати готувати. Практичне рішення, яке позбавляє вас хвилювання Якщо полум’я у цій газовій конфорці випадково згасне, ця інноваційна технологія виявить це й автоматично припинить подачу газу.
    кешбек 285 ₴

    WILLER EH100R Spring водонагрівач горизонтальний Ця модель розроблена для горизонтального встановлення, патрубки для під'єднання до водопроводу — внизу. Це дає великі можливості під час встановлення, особливо корисна ця функція за умови обмеженого простору. Бойлер із горизонтальним монтажем можна повісити під стелею, у тумбі на кухні та в інших незвичайних місцях, де вертикальний водонагрівач ви просто не зможете встановити. Серія Вілер Спринг (горизонтальний) на 100 літрів виробляється з використанням технології 2 внутрішніх баків. Переваги цієї технології в тому, що вода нагрівається почергово в кожному з баків, у такий спосіб дає змогу досягти заданої температури вдвічі швидше. Прилад обладнаний двома мокрими ТЕНами, загальною потужністю 2000 Вт, а також двома магнієвими анодами — по 1 в кожному баку. Бойлер може працювати в 3 режимах: 0,8 кВт, 1,2 кВт і 2 кВт. Регулювання температурою й вибір режимів винесено на лицьову панель. Внутрішні баки покриті високоякісним складом титанокварцової емалі, нанесеної за температури 1000 градусів. На відміну від звичайної емалі, приєднуйтесь титану та кварцу покращують антикорозійні властивості та продовжують термін експлуатації бойлера. Артикул EH100R
    вибір kasta
    9 839 грн
    10 879 грн
    Витяжка кухонна WHI629EB Gorenje (250718945)
    Тип Повновбудовувана / Тип установки Повновбудовуваний / Продуктивність 430 куб.м/год / Рівень шуму, дБ 61 / Тип фільтра Універсальний
    Поліуретанова піна Ефективність унікальної технології AdaptAir та алюмінієвих жирових фільтрів збільшується за рахунок особливої поліуретанової піни, що дозволяє усунути до 98% усіх жирових частинок та інших забруднень та сприяє досягненню класу поглинання А. Рециркуляція повітря У режимі рециркуляції витяжка втягує повітря просочене димом та запахами, фільтрує його та повертає на кухню. Якщо відведення повітря на вулицю або у вентиляційну шахту будинку недоступне, рециркуляція може стати кращою. Рівень шуму Сьорікні кухня стала «громадським центром» всього будинку, тому особлива увага приділяється рівню шуму витяжки. Протягом останніх років з огляду на зріст потужності кухонних витяжок ми ретельно підбираємо шумоізоляційні матеріали.
    вибір kasta
    Тип мотора Індукційний мотор / Об'єм камери подрібнення, л 1.6 / Рівень шуму, дБ 55 / Габарити (ВхШхГ), см 365х210
    Захист від перевантаження і заклинювання продовжує термін служби діспоузера і захищає його від поломки, функція автореверса, підсилювач потужності (бустер), бездротова кнопка - розрахована на термін служби понад 50 років, особлива шумоізоляція - 2 шари чудово гасять низькочастотні і високочастотні шуми.Надійна система шумоізоляції робить роботу діспоузера безшумною - його практично не чутно за шумом води,що ллється з крана. Проста установка подрібнювача харчових відходів під мийку - можна встановити самостійно в лічені хвилини, виконуючи покроково пункти, описані в інструкції до експлуатаціі.BORT Alligator Max - це відсутність запахів і засмічень , економія часу на прибирання і можливість рідше виносити сміття! Ніяких недоїдків і неприємних запахів, що приваблюють комах і тарганів! Насолоджуйтесь тільки приємними ароматами на кухні!
    вибір kasta
    Тип мотора Індукційний мотор / Об'єм камери подрібнення, л 1.45 / Рівень шуму, дБ 55 / Габарити (ВхШхГ), см 350х190
    Індукційний двигун має більш високим ККД, більш надійний і довговічний (за рахунок відсутності колекторного вузла) .Подрібнювач кухонний BORT Alligator Plus істотно полегшить ваше життя. Купуйте цей чудо-прилад і забудьте назавжди про неприємні запахи зі сміттєвого відра і сифона, які так приваблюють прусаків і тарганів! Забезпечите в сім'ї здорову атмосферу, підтримувати в будинку свіжість і чистоту тепер так просто!

    Anticalc - серія водонагрівачів у новому дизайні з вбудованими нагрівальними елементами «сухого» типу. Переваги модельного ряду: • «сухий» нагрівальний елемент, що складається з двох електричних нагрівальних елементів, поміщених в ізольовану колбу зі склокерамічним покриттям. Сухий нагрівальний елемент не має прямого контакту з водою, а колба має низьку поверхневу температуру, що знижує відкладення накипу на його поверхні, а значить, продовжує термін служби нагрівального елементу; • Зовнішній регулятор температури та двокольоровий LED індикатор BiLight рівня нагріву води. Індикатор суміщений з вологостійким вимикачем напруги та перемикачем вибору потужності приладу. LED індикатор забезпечує інтуїтивно зрозуміле та безпечне управління водонагрівачем; • Захист від замерзання; • Відсутність теплового моста між внутрішнім баком для води та монтажним кронштейном забезпечує зниження втрат електроенергії на 16%; • Запатентована конструкція сопла з нержавіючої сталі, що уповільнює змішування холодної та гарячої води. Конструкція забезпечує на 15% більше гарячої води; • Патрубок забору гарячої води, виготовлені з нержавіючої сталі; • Сучасна технологія плазмового зварювання внутрішнього бака, сухе нанесення склокерамічного покриття, застосування магнієвого анода збільшеного розміру забезпечують гарантовану експлуатацію бака протягом 5 років. Всі електричні водонагрівачі TESY мають гігієнічну сертифікацію для зберігання питної води, відповідно до Європейської директиви 98/83 ЄС.

    Микроволновая печь Whirlpool MBNA900B

    Микроволновая печь Whirlpool MBNA920B

    Микроволновая печь Whirlpool MBNA900B

    Микроволновая печь Whirlpool MBNA920B
    Кількість конфорок 4 / Тип керування Механічне
    ЧАВУННІ ОПОРИ ДЛЯ ПОСУДУ Чавун для роботи з найвищими температурами Ці міцні та стильні чавунні опори ретельно спроектовані, щоб полегшити життя. Вони допомагають переставляти посуд з однієї варильної поверхні на іншу, а також прибирати. ГАЗОВІ ВАРИЛЬНІ ПОВЕРХНІ Максимально ефективне використання газу Газові конфорки варильних панелей Hisense забезпечують найвищу ефективність використання газу. Завдяки інноваціям ними легко керувати, а також їх легко чистити. SURFACE MAX На 20% більше робочого простору Кожна деталь розроблена так, щоб надати вам більше корисного простору, від розміру варильної поверхні до розташування елементів керування. БЕЗПЕЧНИЙ ПЕРЕМИКАЧ ГАЗУ Гарантія безпеки з функцією Gas Stop Приготування їжі на газу буде завжди безпечним завдяки автоматичній захисній функції Gas Stop. Якщо під час готування полум’я згасне — чи то через розлиту рідину, чи то через потік повітря, — функція Gas Stop негайно перекриє подавання газу. ЗАПАЛЮВАННЯ ОДНІЄЮ РУКОЮ Швидке, просте, ефективне запалювання Запалюйте конфорки варильної панелі та керуйте ними з максимальною легкістю. Досить просто натиснути регулятор і повернути його до потрібного рівня. Це легко зробити навіть однією рукою. КОНФОРКА ВОК Створено спеціально для вок-готування Наша конфорка вок ідеально підходить для швидкого та потужного приготування, адже має унікальну голівку, яка чудово нагріває більшу зовнішню поверхню і дає змогу швидше готувати більше їжі.
    Кількість конфорок 4 / Тип керування Механічне
    BigSurface: велика робоча поверхня Багато місця для каструль На просторій варильній поверхні зі збільшеною відстанню між пальниками помістяться каструлі та сковорідки будь-яких розмірів. Завдяки ергономічному плоскому дизайну ви можете з легкістю переміщати по поверхні навіть дуже об'ємні каструлі та при цьому не боятися за їх стійкість під час готування. Автоматичне електрозапалювання Просто та зручно Зручна функція автозапалювання дозволяє легко вмикати газові пальники - просто натисніть на регулятор конфорки та поверніть його до потрібної позначки. Швидко та просто! Широкий асортимент газових панелей Варильні панелі на будь-який смак Наші нові газові варильні панелі представлені в різних розмірах, кольорах і матеріалах, таких як нержавіюча сталь, метал, загартоване скло та склокераміка. Ми використовуємо сучасні матеріали, які служать довше, не бояться подряпин і зручні в очищенні. XtraSurface Блиск і чистота без клопоту Особливе оздоблення нержавіючої сталі запобігає появі подряпин і відбитків пальців на панелі. До того ж плоску варильну поверхню можна легко та швидко очистити.
    Кількість конфорок 2 / Тип керування Сенсорне
    Функція Booster Функція Booster дозволяє збільшити потужність зони нагрівання, завдяки чому страви готуються швидше і зберігають більше поживних речовин. Індикатор залишкового тепла Індикатор залишкового тепла повідомляє про те, що зона нагріву все ще залишається гарячою, незважаючи на те, що вона вже вимкнена. Ця функція дозволяє готувати безпечно і комфортно. Таймер Ця функція дозволяє налаштовувати час приготування (максимум 99 хвилин) для кожної конфорки, що значно полегшує одночасне приготування декількох страв. Коли час закінчується, зона вимикається і лунає звуковий сигнал. Детектування посуду Завдяки цьому рішенню, зона нагрівання не буде працювати, поки ви не поставите на неї каструлю. Роздільні панелі управління Роздільне сенсорне управління або слайдер +/- для кожної зони нагріву дозволять вам налаштувати всі параметри швидко і просто.
    Кількість конфорок 4 / Тип керування Механічне
    Варильна поверхня Whirlpool TGML 660 NB відрізняється простотою у всьому – у дизайні та керуванні. Її простий і універсальний дизайн дозволяє встановити її на кухню будь-якого типу. Така поверхня не виділятиметься на загальному фоні та не впадатиме в очі. У той же час вона функціональна та проста в керуванні. Механічне керування інтуїтивно зрозуміле, а система електрозапалювання дозволить вам швидко та безпечно підпалити вогонь на потрібній конфорці лише однією рукою. Чотири конфорки різної потужності дозволять вам оптимально вибрати ту, яка вам потрібна в даний момент – для розігріву чайника або для приготування серйознішої страви. Із систем безпеки на варильній поверхні Whirlpool TGML 660 NB встановлено контроль газу, який запобігає витоку газу. Завдяки своїм розмірам, варильна поверхня Whirlpool TGML 660 NB ідеально займе своє місце як самостійна кухонна техніка і як елемент вбудованої техніки.

    Водонагрівачі серії BiLight розроблені відповідно до вимог найвищих європейських стандартів до якості та енергоефективності. На моделях серії BiLight використані інноваційні рішення: - INSUTECH - високоточна технологія для рівномірного розподілу поліуретанової ізоляційної піни між корпусом і внутрішнім баком; - відсутність теплового мосту між внутрішнім баком для води і монтажним кронштейном забезпечує зниження втрат електроенергії на 16%; - запатентована конструкція сопла з нержавіючої сталі, що уповільнює змішування холодної та гарячої води, забезпечує на 15% більше гарячої води; - зовнішній регулятор температури і двоколірний LED індикатор BiLight рівня нагріву води, поєднаний з вологостійким вимикачем напруги, забезпечує інтуїтивно зрозуміле і безпечне управління водонагрівачем; - патрубки подачі холодної і забору гарячої води виготовлені з нержавіючої сталі; - сучасна технологія плазмового зварювання внутрішнього бака і сухого нанесення склокерамічного покриття, застосування магнієвого анода збільшеного розміру забезпечують гарантовану експлуатацію бака протягом 5 років! - силовий кабель з вилкою - в комплекті. Усі електричні водонагрівачі TESY мають гігієнічну сертифікацію для зберігання питної води, відповідно до Європейської директиви 98/83 ЄС.

    Anticalc Slim – серія водонагрівачів у новому дизайні з вбудованими нагрівальними елементами «сухого» типу для встановлення у вузьких місцях. Переваги модельного ряду: - "сухий" нагрівальний елемент, що складається з двох електричних нагрівальних елементів, поміщених в ізольовану колбу зі склокерамічним покриттям. Сухий нагрівальний елемент не має прямого контакту з водою, а колба має низьку поверхневу температуру, що знижує відкладення накипу на його поверхні, а значить, продовжує термін служби нагрівального елемента; - Зовнішній регулятор температури та двоколірний LED індикатор BiLight рівня нагрівання води. Індикатор поєднаний із вологостійким вимикачем напруги та перемикачем вибору потужності приладу. LED індикатор забезпечує інтуїтивно зрозуміле та безпечне керування водонагрівачем; - Захист від замерзання; - відсутність теплового мосту між внутрішнім баком для води та монтажним кронштейном забезпечує зниження втрат електроенергії на 16%; - запатентована конструкція сопла з нержавіючої сталі, що уповільнює змішування холодної і гарячої води. Конструкція забезпечує на 15% більше гарячої води; - патрубки подачі холодної і забору гарячої води, виготовлені з нержавіючої сталі; - силовий кабель з вилкою – у комплекті; - сучасна технологія плазмового зварювання внутрішнього бака, сухе нанесення склокерамічного покриття, застосування магнієвого анода збільшеного розміру забезпечують гарантовану експлуатацію бака протягом 5 років. Усі електричні водонагрівачі TESY мають гігієнічну сертифікацію для зберігання питної води відповідно до Європейської директиви 98/83 ЄС.

    ЧОМУ «TESY»? Найбільший асортимент водонагрівачів з можливістю вертикального або горизонтального монтажу, із сухими або мідними нагрівальними елементами. TOП 3 Виробник електричних водонагрівачів в Європі. Реальний об'єм водомісткої ємності гарантує велику кількість гарячої води. Безумовна гарантія на водомісткий резервуар може складати до 7 років* * Залежно від моделі водонагрівача ІННОВАЦIЇ INSUTECH INSUTECH – це спеціально розроблена високоефективна технологія ізоляції, яка довго утримує воду гарячою до моменту її використання. Вона включає в себе унікальне технічне рішення видалення термомоста між резервуаром для води та монтажною пластиною, що зменшує тепловтрати на 16%. Точне та паралельне розташування резервуара для води та зовнішнього корпусу забезпечує високу щільність і рівномірний розподіл ізоляції. Екологічно безпечна PU формула без вмісту свинцю, робить ізоляцію безпечною і екологічною. PISTON ЕФЕКТ Запатентована конструкція насадки для води на вході, відтворює ефект Поршня, який дає змогу уповільнити перемішування холодної води, що надходить, і вже нагрітої в приладі води, шляхом вирівнювання тиску в зоні змішування. Це забезпечує до 15% більше гарячої води залежно від конкретної моделі. ПЛАЗМОВЕ ЗВАРЮВАННЯ Технологія забезпечує високоякісний і надміцний зварний шов. Водомісткий резервуар створений шляхом використання комп’ютеризованого управління та низької температури зварювання. Відсутність додаткових матеріалів у процесі зварювання сприяє утворенню гладшої поверхні, яка забезпечує високу якість нанесення емалевого покриття. ТУРБУЛЯТОР ТУРБУЛЯТОР являє собою вбудований по всій довжині теплообмінника металевий елемент зі спеціальними отворами, призначений для розриву гарячого ядра лінійного потоку циркулюючої рідини в самому змійовику. Таким чином досягається значне збільшення швидкості і ефективності теплообміну між вбудованим змійовиком і водою. Через вбудований турбулятор теплообмінник "TESY" досягає до 26% ефективнішого теплообміну. ТЕХНОЛОГІЧНІ РІШЕННЯ 1. CRYSTALTECH ЕМАЛЬОВАНЕ ПОКРИТТЯ CrystalTech – це нова, сучасна технологія ретельного і якісного нанесення емалі на внутрішню частину резервуару для води з метою надійного захисту від корозії. Високий технологічний рівень точності нанесення емалі гарантує її рівномірний розподіл по усій поверхні. Високий вміст титану в емалевому покритті гарантує довговічну експлуатацію бойлера, незалежно від якості води. 2. АНОДНИЙ ЗАХИСТ Магнієвий анод захищає покриття CrystalTech для довготривалої і безпроблемної роботи та також збільшує термін служби водомісткої ємності більше ніж на 50%. Його можна легко демонтувати та замінити. 3. ТРУБКА ЗАБОРУ ГАРЯЧОЇ ВОДИ З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ Трубка забору гарячої води в усіх водонагрівачах ТМ TESY, виготовлена з нержавіючої сталі, стійкої до високої температури та тиску в резервуарі для води, що забезпечує безперебійну роботу водонагрівача. 4. ВЕЛИКИЙ ФЛАНЕЦЬ Фланець є достатньо великим, щоб забезпечити легке очищення і обслуговування водонагрівача/бойлера. BiLight Там, де елегантний дизайн зустрічається з функціональністю Широка гама електричних водонагрівачів/бойлерів з елегантним дизайном, які забезпечують гарячу воду для декількох місць одночасно. Широкий вибір вертикальних і горизонтальних моделей, які легко вписуються і встановлюються в вузькому й обмеженому просторі. Моделі з одним або двома вбудованими змійовиками для під'єднання до альтернативних джерел теплової енергії. Bilight індикатор: Відмінною рисою всіх електричних водонагрівачів /бойлерів BiLight є двоколірний світловий індикатор, який візуалізує обидва режими роботи: червоний колір вказує на те, що пристрій працює в режимі "нагрівання", а синій, що вода нагрілась до бажаної температури. BiLight - МІДНИЙ НАГРІВАЧ - Перемикач для ввімкнення/вимкнення - Режим ПРОТИ ЗАМЕРЗАННЯ - ECO ПОЗИЦІЯ терморегулятора для оптимізації витрат, досягнення ефективної і тривалої експлуатації - Моделі REGULAR з діаметром 44 см і моделі SLIM з діаметром усього 35 см - Об'єм: 30 л. - 150 л. BiLight з теплообмінником високої продуктивності - Високоефективний теплообмінник з вбудованим ТУРБУЛЯТОРОМ - Специфічна конструкція теплообмінника, що покращує НАГРІВАННЯ ПОВНОГО ОБ’ЄМУ ВОДИ - Наявність термокармана для під'єднання термодатчика - Об'єм: 80 л. - 150 л.
    Тип керування Механічне
    Технологія 360° StirTechnology Рівномірний розподіл мікрохвиль 360° StirTechnology - технологія рівномірного розподілу мікрохвиль. Мікрохвилі подаються в камеру знизу через керамічне дно і потім рівномірно розподіляються по всьому простору. Оскільки мікрохвилі проникають через дно, вони впливають на їжу більш ефективно і з різних боків, що робить обертову тарілку непотрібною. Таким чином, їжа готується швидше і виходить неймовірно смачною. Керамічне дно Нова технологія розподілу мікрохвиль Завдяки інноваційній технології розподілу мікрохвиль, тарілка, що обертається більше не потрібна. Дно робочої камери покрите спеціальною керамічною пластиною, що збільшує корисний простір робочої камери і дозволяє готувати кілька страв одночасно. Просте очищення EasyClean Просте очищення кожен раз Очищення гладкої і рівної поверхні керамічного дна робочої камери не вимагає особливих зусиль. Все, що вам знадобиться - це волога ганчірка. Мікрохвилі + гриль Комбінація мікрохвиль і гриля Комбінуйте переваги приготування за допомогою мікрохвиль і гриля і відкрийте нові можливості в кулінарії. Ви здивуєтеся, як швидко можна приготувати невеликі шматки м'яса, піцу і багато інших страви і при цьому гарантовано отримати апетитну хрустку скоринку.
    Кількість конфорок 4 / Тип керування Механічне
    Чавунні решітки ProGrids Міцні, стійкі та надійні Масивні чавунні решітки ProGrid з привабливим зовнішнім виглядом дуже стійкі та не бояться навіть найвищих температур. Вони зручні та прослужать вам довгі роки. BigSurface: велика робоча поверхня Багато місця для каструль На просторій варильній поверхні зі збільшеною відстанню між пальниками помістяться каструлі та сковорідки будь-яких розмірів. Завдяки ергономічному плоскому дизайну ви можете з легкістю переміщати по поверхні навіть дуже об'ємні каструлі та при цьому не боятися за їх стійкість під час готування. Автоматичне електрозапалювання Просто та зручно Зручна функція автозапалювання дозволяє легко вмикати газові пальники - просто натисніть на регулятор конфорки та поверніть його до потрібної позначки. Швидко та просто! Широкий асортимент газових панелей Варильні панелі на будь-який смак Наші нові газові варильні панелі представлені в різних розмірах, кольорах і матеріалах, таких як нержавіюча сталь, метал, загартоване скло та склокераміка. Ми використовуємо сучасні матеріали, які служать довше, не бояться подряпин і зручні в очищенні. XtraSurface Блиск і чистота без клопоту Особливе оздоблення нержавіючої сталі запобігає появі подряпин і відбитків пальців на панелі. До того ж плоску варильну поверхню можна легко та швидко очистити.
    Кількість конфорок 4 / Тип керування Механічне
    Велика робоча поверхня Багато місця для каструль На збільшеній (до 20%) варильній поверхні зі збільшеною відстанню між пальниками помістяться каструлі та сковорідки будь-яких розмірів. Завдяки ергономічному дизайну ви можете з легкістю переміщати по поверхні навіть дуже об'ємні каструлі та при цьому не побоюватися за їх стійкість під час готування. Чавунні решітки ProGrid Міцні, стійкі, надійні Масивні і елегантні чавунні решітки ProGrid дуже стійкі та не бояться навіть найвищих температур. Вони зручні та прослужать довгі роки. Розпалювання одним рухом руки Просто та зручно Зручна функція авторозпалювання дозволяє легко вмикати газові пальники - просто натисніть на регулятор конфорки та поверніть його до потрібної позначки. Швидко та просто!
    Кількість конфорок 4 / Тип керування Механічне
    Тип керування Кнопкове
    Можна готувати без масла Оцініть смак здорових смажених страв з мікрохвильовою піччю MW5100H Smart Oven. Апетитна хрустка скоринка утворюється завдяки технології SLIM FRY™, що поєднує гриль з циркуляцією гарячого повітря. Оскільки приготування забезпечують мікрохвилі, гриль і конвекція, то про бризки олії й жирні каструлі можна забути. Збереження природної текстури та смаку Мікрохвильова піч MW5100H Smart Oven дає змогу готувати свіжі овочі, морепродукти, пасту та багато інших страв. Унікальний сенсор визначає вологість усередині робочої камери, коректуючи час і режим приготування для збереження природної текстури й оригінального смаку інгредієнтів. Смачна та здорова їжа завжди під рукою Програма мікрохвильової печі містить попередні налаштування для приготування 15 страв. Готуйте те, що вам подобається, від зеленої квасолі до бурого рису, від курячого філе до стейків з лосося, а піч подбає про те, щоб страви вийшли смачними й ароматними. Приготуйте домашній йогурт Тіште себе домашніми йогуртами, пирогами, хлібом і піцою, коли захочете, завдяки інноваційній функції ферментації. Готуйте натуральні йогурти та тісто без використання додаткової побутової техніки. Режим енергоощадження Режим економії ECO Mode мікрохвильової печі Samsung MW5100H істотно знижує споживання електроенергії в режимі очікування, у такий спосіб зменшуючи ваші рахунки за електрику. Використовуйте кожен сантиметр Мікрохвильова піч MW5100H Smart Oven дає змогу вимикати обертання поворотного столу, уможливлюючи використовувати кожен сантиметр внутрішнього простору для нагрівання великих прямокутних страв. Унікальне керамічне покриття стінок робочої камери Міцне та стійке до подряпин покриття легко підтримувати в чистоті. Завдяки гладкому керамічному покриттю внутрішніх стінок, стійкому до подряпин і вицвітання, піч Samsung MW5100H Smart Oven дуже легко мити. На відміну від нержавіючої сталі й епоксидних покриттів, камера Samsung Smart Oven має антибактеріальні властивості та підвищену стійкість до подряпин, завдяки чому прослужить вам довгі роки. Просте приготування національних страв Піч Samsung MW5100H Smart Oven оснащена попередньо встановленими рецептами страв традиційної кухні. Тепер для їхнього приготування достатньо вибрати потрібні параметри в інтуїтивно зрозумілому меню.

    Доставка

    Відділення Нова пошта
    Поштомати Нова пошта
    Укрпошта
    Кур'єр Нова пошта
    Підпишіться на новини

    Kasta Black

    Безкоштовна доставка у відділення і поштомати «Нова пошта»
    Клієнти з підпискою Black отримують безкоштовну доставку товарів маркетплейсу та зі складу Kasta (товари з позначкою «діє Black») у будь-яке відділення чи поштомат «Нова пошта» при передплаті замовлення онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Безкоштовна доставка товарів зі складу у відділення «Укрпошта»
    Підписка Black надає безкоштовну доставку товарів Black зі складу Kasta у будь-яке відділення «Укрпошта» при оплаті карткою онлайн. Умови підписки діють на замовлення від 169 грн.
    Кешбек 3% на товари Black
    Ми повертаємо 3% з кожної покупки, на яку діють умови Black та яка була передплачена карткою онлайн. Накопичені кошти можна вивести на картку чи використати на наступні покупки з Kasta. В період розпродажів для підписників Black кешбек може збільшуватись до 30%
    Ознайомитися з правилами Black

    Бренди