Вид Каструля / Колір Нержавіюча сталь / Бренд NOIS / Матеріал Нержавіюча сталь / Матеріал кришки Скло
Набір посуду Nois Veneto 12 предметів нержавіюча сталь (830102) Комплектація набору: каструля зі скляною кришкою 16 см – 2,0 л, висота 10 см, каструля зі скляною кришкою 16 см – 2,0 л, висота 10 см, каструля зі скляною кришкою 18 см – 2,8 л, висота 11 см, каструля зі скляною кришкою 20 см – 3,7 л, висота 12 см, каструля зі скляною кришкою 24 см – 6,3 л, висота 14 см, сковорода із скляною кришкою 24 см – 3,1 л, висота 7 см. Термоакумулююче тришарове дно товщиною 5 мм забезпечує швидке нагрівання, рівномірний розподіл і тривале збереження тепла. Акумульоване тепло дозволяє завершити приготування страв протягом 10-15 хвилин після вимкнення плити, що значно скорочує споживання теплової енергії. Посуд адаптований для всіх видів плит: електричних, газових, керамічних та індукційних. Вони не призначені для використання у духовці. Ручки посуду виготовлені з термостійкого пластику, який витримує температуру до 180 градусів С. Завдяки використанню пластику ручки посуду мають низьку теплопровідність (не нагріваються). Важливо, що при приготуванні їжі на газових плитах полум'я нагріває всього 2/3 діаметра дна каструлі: каструлі діаметром 16 см використовують лише на маленьких конфорках, діаметром 18 та 20 см – на середніх. а на великих – 24 см. При цьому пластик на ручках не плавиться. Посуд не призначений для використання у духовці. Ручки кріпляться точковим зварюванням. Високоякісна нержавіюча сталь 18/10 AISI 304 Використовуючи посуд, пам'ятайте, що тип плити, діаметр нагрівання та обсяг посуду визначають час, необхідний досягнення необхідної температури приготування. Дно посуду має бути сухим. Краплі води перешкоджають передачі тепла від пальника до зовнішньої частини днища та роз'їдають нержавіючу сталь. Тому після миття посуду слід насухо витирати. При нагріванні погано протертого посуду з краплями води на зовнішній поверхні дна та залишками технологічного жиру утворюються плями. При використанні газових плит рекомендується, щоб полум'я охоплювало не більше ніж 2/3 поверхні дна. Тоді полум'я не залишає слідів на пластикових ручках та посуді. З іншого боку, на електричній плиті діаметр нагрівального елемента має перевищувати діаметр дна каструлі. Важливо регулювати потужність нагрівання. Приготування на повільному вогні запобігає перегріву посуду, а споживання тепла оптимальне. Конструкція дна забезпечує швидке нагрівання, рівномірний розподіл тепла по всій поверхні і накопичення теплової енергії продукту, що надходить. Перед миттям посуду необхідно дати охолонути. Після кожного використання рекомендується мити посуд м'якою губкою або ганчіркою з будь-яким миючим засобом. Після миття промийте теплою водою і протріть насухо. Грубі забруднення можна видалити за допомогою порошкових засобів для миття посуду з нержавіючої сталі. Щоб видалити залишки їжі, що пригоріла, налийте в посуд воду з миючим засобом або без, нагрійте її і видаліть забруднення дерев'яною лопаткою або жорсткою губкою. Не рекомендується використовувати металеві щітки, ножі чи скребки. У посуді використовується нержавіюча сталь однорідна, тому подряпини, що виникають в результаті недбалого догляду, ніяк не впливають на якість посуду. Прилипання їжі до внутрішньої поверхні посуду є результатом неправильно вибраного режиму нагрівання: - при жарінні сковорода була недостатньо нагріта або нагріта занадто мало. Уникайте перегріву посуду, оскільки це може призвести до золотистого або світло-коричневого кольору поверхні з нержавіючої сталі та райдужних плям. Це не є дефектом посуду і жодним чином не впливає на довговічність посуду або властивості їжі, що готується. Каструлі можна мити в посудомийній машині, але для тривалого використання рекомендується мити вручну. Це дуже легко, тому що вони гладкі, і все, що вам потрібно, це губка і трохи миючого засобу, щоб позбавитися залишків їжі з поверхні посуду.