Форма виготовлена з високоякісного полікарбонату. За допомогою цієї форми за короткий час Ви можете виготовити найсмачніші цукерки як з різними наповнювачами, так і без них.
Полікарбонат має ряд дуже важливих у кулінарії якостей: ці форми дуже легко мити, вони абсолютно не впливають на смак і запах готової продукції, навіть при дуже інтенсивній експлуатації не деформуються, витримують високі та низькі температури.
Якість матеріалу, з якого виготовлена форма, дає неперевершену гладкість і яскравість шоколадних цукерок, а також забезпечує легке вилучення готового виробу без ризику поломки.
Важливо:
перед тим, як заповнювати форми шоколадом, потрібно обов'язково нагріти полікарбонатну форму до температури шоколаду
для того, щоб цукерки легко витягувалися з форми, її слід добре охолодити
Дотримуючись цих простих правил, Ваші цукерки завжди легко вийматимуться з форми і будуть ідеальними — блискучими та гладкими. Щоб надати цукеркам яскравості, за допомогою пензля нанесіть на цукерку малюнок какао-олією з харчовим барвником.
Характеристики
Матеріал: полікарбонат
Розміри: 27.5 х 13.5 х 2.4 см
Вага: 225 г
Кількість осередків: 21
Країна-виробник: Китай