Тип Контактний / Тип установки Настільний / Функції Термоізольовані ручки, Індикатор готовності / Потужність, Вт 1800 / Комплектація Знімний піддон для збору жиру
Електричний контактний гриль Haeger HG-2682 мобільний стаціонарний апарат, який ви можете встановити в будь-якому зручному місці, а при необхідності винести на веранду або на вулицю. З ним ви зможете приготувати найсмачніші стейки, овочі, ковбаски та навіть шашлик у будь-яку погоду. Антипригарне покриття пластин допоможе вам легко та швидко протерти її після використання. Стулки гриля розкриваються на 180 градусів, що дозволяє використовувати їх як поверхні для смаження одночасно. Є спеціальний піддон, куди стікатиме весь сік і жир від продуктів. Плавне регулювання температури дозволить вам підібрати оптимальний режим для будь-якого продукту. Переваги: легко миється настільна установка ручки, що не нагріваються піддон для збирання жиру Характеристики: тип: гриль потужність, Вт: 1800 напруга, В: 220-240 частота, Гц: 50-60 антипригарне покриття: є індикатор включення та готовності до роботи: є регульований термостат: є таймер приготування: є градус відкриття пластин: 180 довжина шнура живлення, см: 80 розмір, см: 28x23x26 вага, кг: 2,7 Комплектація: гриль інструкція упаковка Як вибрати електричний гриль для дому? Купуючи електрогриль для дому, необхідно звернути увагу на потужність приладу. Чим вона вища, тим вища і продуктивність пристрою. Потужність переносного компактного гриля закритого типу може бути меншою за 1000 Вт, але ідеальний гриль повинен працювати в діапазоні від 1500 до 2000 Вт. Матеріал та форма Поверхня сковороди може бути виготовлена з різного матеріалу та мати відмінну форму: вона може мати як гладку, так і рифлену площину, бути виготовленою з чавуну або алюмінію – обидва варіанти непогані. Також можлива наявність змінних панелей із термостійких матеріалів, таких як нержавіюча сталь або алюміній. Однак зверніть увагу, щоб нагрівальна поверхня гриля була покрита антипригарним шаром, інакше їжа буде пригоряти. Цей фактор дуже важливий, тож поговоримо про нього докладніше. Найкращим вибором стане електричний гриль, поверхня сковороди якого підходить для будь-якої страви. Вона може бути як рифленою, так і гладкою. Сьогодні виробляють також електрогрилі з нагрівальною поверхнею зі склокераміки, але такі прилади при всій їх красі мають і всі недоліки цього матеріалу, наприклад, сковорода може просто розколотися, якщо плеснути на неї холодну воду, не давши достатньо охолонути. Контроль температури Зазвичай електрогриль має цифровий або механічний регулятор температури приготування. Наявність місткості для збирання жиру Особливо це важливо, якщо ви плануєте купити гриль відкритого типу, однак і закриті моделі краще вибирати такі, щоб подібний піддон був у комплекті. Функція готовності Індикатор нагрівання підтверджує, що поверхня сковороди досягла необхідної температури. Також багато електричних грилів оснащуються таймером і функцією автоматичного відключення. Зручність у використанні та чищенні Нарешті, пристрій має бути простим у користуванні та чищенні. Великою перевагою є з'ємні аксесуари, які можна мити у посудомийній машині. Крім того, їх наявність розширює функціональність пристрою, надаючи можливість спекти, наприклад, вафлі або підсмажити сендвіч. Отже, резюмуємо: великий стаціонарний електрогриль відкритого (та й закритого) типу підійде для дачі або котеджу: за його допомогою можна нагодувати велику компанію. Однак це можливе лише в тому випадку, якщо у вашій місцевості електрика не дуже дорога. У противній ситуації краще віддати перевагу, наприклад, газовому пристрої. Для міської квартири підійде компактний закритий електричний гриль зі знімними панелями: це практично і дуже зручно. Ще кілька корисних порад щоб не пошкодити непригоряючі поверхні гриля, використовуйте лопатку із пластику або дерева обзаведіться кулінарним термометром, щоб точно знати, що м'ясо досягло правильної температури приготування якщо перед використанням гриля в лоток для жиру додати воду, кількість диму зменшиться