Тип Стаціонарний / Потужність, Вт 1000 / Об'єм основної чаші, л 1.5 / Функції Змішування, Подрібнення, Збивання, Імпульсний режим
Стаціонарний блендер Domotec MS-6611 потужністю 1000 Вт швидко подрібнить овочі для салату або перетворить на пюре приготований суп. Скляний глечик-чаша вміщує 1.5 л. Дві швидкості та імпульсний режим, що дозволяє обробляти особливо тверді продукти. Знімний ніж зроблений із нержавіючої сталі. Існує функція подрібнення льоду. Характеристики: потужність: 1000Вт живлення: від мережі 220-240V 50Hz низький рівень шуму матеріал леза: нержавіюча сталь об'єм: 1.5 л кількість швидкостей: 3 матеріал чаші: скло імпульсний режим захист двигуна від перегріву довжина мережевого шнура: 1.2 м Комплектація: блендер насадка кавомолка скляна чаша інструкція упаковка Як правильно вибрати блендер або міксер? Типи блендерів Занурювальний блендер чудово підходить для приготування супів-пюре та рідкого тіста, подрібнення невеликих порцій продуктів. Блендери занурювального типу можуть мати кілька змінних насадок, за рахунок чого підвищується їхня функціональність. Стаціонарний блендер являє собою чашу, встановлену на базу. На дні чаші розташовуються ножі, які приводяться у дію двигуном. У них готують різні соуси та коктейлі, збивають майонез, десерти та креми, роблять пюре з варених овочів тощо. Основні характеристики Визначаємось із потужністю блендера Від потужності блендера залежить, як швидко ви зможете подрібнити у ньому продукти. Також на швидкість подрібнення впливає консистенція продуктів. Для змішування коктейлів чи супів-пюре підійде будь-який прилад. Якщо в блендері планується подрібнювати шоколад, горіхи та твердий сир, то потрібна модель потужністю не менше 400 Вт. Ще більша потужність, а також спеціальні характеристики необхідні для подрібнення льоду. Підбираємо об'єм чаші блендера Ця характеристика позначає об'єм основної чаші стаціонарного блендера чи чаші подрібнювача, що входить у комплект із занурювальним блендером. Блендер з об'ємом чаші 2 л підійде для великих сімей, у ньому зручно готувати коктейлі. Чаші місткістю менше 1 л частіше зустрічаються серед занурювальних блендерів, мають додаткові пристосування та призначені для обробки малих порцій більш твердих продуктів. Треба врахувати, що корисний об'єм чаші менший від її загального об'єму приблизно на 300 мл. Матеріал чаші блендера Зверніть увагу на матеріал, з якого виготовлена чаша. Це може бути скло чи пластик. Скло має стійкість до зносу, не втрачає зовнішнього вигляду в процесі використання, не вбирає запахи, не дряпається. Але скляна чаша важка і може розбитися при падінні. Чаша з пластику міцна, важить менше, дешевше за скляну, але легше дряпається і може мутніти з часом. Матеріал ніжки блендера Важливою характеристикою блендера занурювального типу є матеріал ніжки (занурювальної частини). Вона може бути виготовлена із нержавіючої сталі або пластику. Краще вибирати блендер із ніжкою з металу: він не вбирає запахи і послугує довше. Вибираємо кількість швидкостей блендера Модель із великою кількістю швидкостей дозволить підібрати оптимальний режим для будь-якого виду продуктів. Хоча в господарстві достатньо 5 швидкостей, виробники створюють пристрої з 10 і навіть з 20 режимами роботи. Якщо ви все ж таки вирішите вибрати блендер з великою кількістю швидкісних режимів, зверніть увагу на зручність їх перемикання. Тип живлення та час автономної роботи блендера Окремі моделі занурювальних блендерів мають вбудований акумулятор для автономної роботи. Це зручно, оскільки робочий простір не обмежується електропроводом. При однаковому функціоналі вибирайте модель більш тривалого часу автономної роботи (від 20 хвилин). Підбираємо комплектацію блендера Блендер успішно може замінити кухонний комбайн. Для цього необхідно просто вибрати модель з відповідними насадками та додатковими пристроями: вінчик для збивання гачок для тіста подрібнювач насадка для нарізки насадка для шатківниці насадка-терка мірна склянка кришка до склянки