triangle

Кешбек 10% на ВСІ ТОВАРИ для підписників KASTA Black

Підвищений кешбек та безкоштовна доставка для підписників KASTA Black при передоплаті замовлення картою 💳 з 6:00🕕 30 квітня по 6:00🕕 1 травня

Весняні новинки зі знижками

Підписуйтесь на ТОП бренди

Подивитись все
    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Механізм
    Ціна
    від
    до
    Вік
    Кількість в упаковці, шт
    Ароматизація
    Аудиторія
    Розмір сумки/валізи
    Аромат ноти бази
    Ширина реміня
    Матеріал корпусу
    Форма корпусу
    Матеріал браслета/ремінця
    Країна бренду
    Персонажі
    Застібка
    Класифікація
    Покриття
    Комір
    Склад устілки
    Склад підошви
    Склад верха
    Склад
    Крій
    Декор
    Форма прикраси
    Призначення
    Колір циферблату
    Тип циферблату
    Діаметр, см
    Матеріал купола
    Ефект
    Ступінь дії
    Матеріал лінзи
    Фасон
    Особливість
    Особливості
    Цифри
    Довжина виробу
    Довжина в складеному вигляді, см
    Формат
    Форма оправи
    Функціональні особливості
    Тип скла
    Матеріал ручки
    Аромат ноти серця
    Сумісність з джерелами тепла
    Висота підбора
    Тип каблука
    Капюшон
    Вид каменю
    Марка
    Висота посадки
    Колір лінзи
    Склад підкладки
    Матеріал
    Матеріал основний/корпусу
    Колір металу
    Кількість предметів, шт
    Кількість основних відділень
    Оптичне покриття
    Країна виробництва
    Візерунок
    Тип ручки
    Тип кишень
    Матеріал оправи
    Тип оправи
    Проба
    Сезонність
    Вид шкіри
    Тип шкіри
    Фасон рукава
    Форма каменю
    Структура
    Стиль
    Тара/упаковка
    Фактура
    Форма
    Довжина рукава
    Час застосування
    Вид носка
    Аромат верхні ноти
    Тип
    Тип конструкції
    Тип окулярів
    Тип каменю
    Тип лямок
    Тип плетіння
    Матеріал верху
    Об'єм, мл
    Водонепроникність
    Вага утеплювача, г / м2
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 14 ₴
    -25%

    Сироватка захищає шкіру від UVA / UVB променів, а також від проникнення пилу та інших забруднень. Активно зволожує і відновлює гідроліпідний баланс шкіри. Завдяки вмісту таких антиоксидантів, як олія авокадо та вітамін Е, забезпечує максимальний захист від вільних радикалів. Екстракти алое, ламінарії та гіалуронова кислота сприяють утриманню вологи у внутрішніх шарах шкіри, відновлюють її гладкість і еластичність, шкіра виглядає помітно свіжіше та молодше. Вітамін С у складі відновлює бар'єрну функцію шкіри завдяки зволожувальному ефекту і посиленню структури рогового шару. Збільшує власний виробіток колагену та (уповільнює) вироблення меланіну, протидіє утворенню пігментних плям. Ефекти від використання сироватки: -одразу після нанесення - миттєве здорове сяйво, свіжа та гладенька шкіра; -протягом 8 год після нанесення - шкіра зволожена та захищена від UVA/UVB випромінювання, дії вільних радикалів; -за регулярного використання протягом 1 місяця - шкіра пружна, підтягнута та насичена життєвою енергією, тон рівний та сяючий. Активні компоненти Tinosorb S Aqua: -інноваційний потужний німецький УФ-фільтр, що забезпечує повне збереження шкіри навіть під палючим сонцем; -підходить для усіх типів шкіри; -помʼякшує шкіру та поліпшує формулу косметичного засобу. Екстракт алое СО2: -зволожує і живить; -відновлює і захищає; -уповільнює процес старіння і омолоджує; -збільшує синтезу колагену, -поліпшує еластичність шкіри; -знімає запалення і заспокоює шкіру. Екстракт ламінарії: -має дуже потужний омолоджуючий та регенераційний ефект; -надає шкірі пружність, еластичність, забезпечує тривале зволоження; -поліпшує тон та зменшує чутливість шкіри. Стабілізована форма вітаміну С: -вирівнює тон шкіри та робить її свіжою; -пригнічує вироблення меланіну (має освітлюючу дію); -зволожує та відновлює захисний бар'єр шкіри; -бореться зі зморшками; -запобігає появи шрамів від слідів постакне; пригнічує запалення; -збільшує вироблення колагену, покращуючи пружність. Спосіб використання: Наносити після процедури очищення та тонізації, акуратно помасажувати до повного вбирання. Застосовувати за пів години до виходу з приміщення. За потреби можна додатково нанести крем. За умов тривалого перебування на сонці поновлювати кожні 3 години. Застереження: Натуральна косметика не є гіпоалергенною. За 24 години до застосування проведіть алергопробу на згині ліктя.
    кешбек 1 ₴
    -28%

    Призначений як для правшів, так і для лівшів нержавіюча сталь, поліпропілен. Довжина: 14 см
    кешбек 5 ₴
    -58%
    Колір Білий / Матеріал Трикотаж, Бавовна / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал
    Біла базова оверсайз футболка Kasta Design, виготовлена з м'якого бавовняного трикотажу. Круглий виріз горловини, короткий рукав. Розмір речі на фото: ХS. Зріст 170 см. Параметри моделі: Обхват грудей – 82 см. Обхват талії – 63 см. Обхват стегон – 92 см.
    кешбек 9 ₴
    -50%
    Колір Білий / Матеріал Бавовна, Трикотаж / Візерунок Малюнок / Стиль Кежуал
    кешбек 2 ₴
    -23%

    Швидко та легко зволожити шкіру можна за допомогою інтенсивного молочка для тіла Kruidvat з алое вера. Після розпилення молочко для тіла відразу вбирається вашою шкірою. Ваша шкіра стає надзвичайно м'якою. Легка спрей-формула з алое вера та аргановою олією освіжає та пом'якшує. Ваша шкіра знову стане чудово еластичною, без відчуття липкості чи жирності. Інтенсивне молочко для тіла залишає м'який свіжий аромат.
    кешбек 9 ₴

    Спробуйте знежирюючу силу нового засобу для миття посуду Fiorillo Vinegar Завдяки знежирюючим властивостям оцту цей миючий засіб гарантує бездоганне очищення посуду та столового приладдя навіть у холодній воді. Нова формула з освітлюючою дією. Усуває жир і накип. Можна використовувати навіть у холодній воді.
    кешбек 3 ₴

    DM DENKMIT BADREINIGER MIT FRISCHE-DUFT призначений для ефективного очищення та догляду за ванними кімнатами та душовими кабінами. Швидко видаляє вапняні відкладення, водний камінь, сліди від мила, іржу та інші забруднення. Підходить для акрилу та пластику. Не містить фосфатів. Рекомендований спосіб застосування: нанести на забруднену ділянку, залишити на 3-5 хвилин і протерти вологою ганчіркою. При потребі повторити та збільшити витримку на 15-30 хвилин. Важливо не використовувати для мармуру та вапняних поверхонь. Виробник - Німеччина.
    кешбек 2 ₴

    Balea Sun Dance After Sun Lotion - це 24-годинний зволожуючий лосьйон. Характеризується своєю легкою, збалансованої формулою з алое вера, провітаміном В5 і бісабололом. Пантенол заспокоює шкіру та підтримує її еластичність для оксамитово м'якої та красиво засмаглої шкіри. Безглютеновий, без алкоголю, без барвників, без наночастинок, без парабенів, без парафінів/мінеральних масел.
    кешбек 5 ₴

    Автентичність і чистота зустрічаються з традиціями в новому крем-милі KARAVAKI PAPOUTSANIS. Його ніжний склад, що складається з 94% інгредієнтів натурального походження, збагачений органічним екстрактом грецької ромашки, пантенолом і вітаміном Е, глибоко очищає, водночас зволожує та захищає ваші руки. Ідеально підходить для всієї родини. Наповнюйте свій дозатор для мила знову і знову замінними пакетами для крем-мила KARAVAKI, виготовленими з матеріалів, які на 100% підлягають вторинній переробці, таким чином разом з нами сприяючи більш екологічному майбутньому з меншою кількістю пластику.
    кешбек 7 ₴
    -25%

    Очищуюча пінка для жирної та комбінованої шкіри з унікальною олією таману та олією жожоба: - чудово підходить для щоденного очищення шкіри; - використовується як другий етап глибокого очищення шкіри після гідрофільної олії; - має себорегулюючі властивості та не забиває пори, не викликає запалення; - не шкодить мікробіому та зберігає природний Ph-баланс шкіри; - ретельно розчиняє та видаляє навіть найстійкіший макіяж; - надає шкірі обличчя приємного відтінку та вирівнює тон. Активні компоненти Олія таману: - має високу регенеруючу, імуностимулюючу та протизапальну активність чудово живить шкіру та регулює діяльність жирових залоз; - нормалізує обмінні процеси в тканинах шкіри, захищає шкіру обличчя від шкідливого впливу зовнішнього середовища, запобігає її висиханню; - запобігає старінню шкіри обличчя укріплює капіляри, зменшує видимість судинних сіточок на шкірі; - не комедогенна. Олія жожоба: - має потужну антиоксидантну дію та багата вітаміном Е; - поновлює пружність та еластичність шкіри; - має бактерицидну та протизапальну дію й не закупорює пори: - володіє відмінними себорегулюючими властивостями; - прекрасно зволожує та відновлює шкіру, бореться зі зморшками. Спосіб використання. Невелику кількість пінки нанесіть на вологе обличчя легкими масажним рухами, ретельно промийте обличчя водою.
    кешбек 1 ₴
    -52%

    Подаруйте своїм кучерям екстрений порятунок і поверніть їх неперевершений доглянутий вигляд з протеїновою маскою-філером для пошкодженого волосся бренду Masil. При з'єднанні з водою засіб утворює концентровану кремоподібну текстуру, яка за вісім секунд проникає у шари кутикули пасм, відновлюючи пошкоджену структуру та покращуючи її стан. Після застосування б'юті-продукт повертає локонам еластичність, пружність та слухняність, запобігаючи сплутуванню та жорсткості волосся. Особливості Masil 8 Seconds Salon Hair Repair Ampoule: - дбайливо впливає на тонкі, ослаблені та витончені локони; - пожвавлює та відновлює пошкоджені ділянки; - заповнює нестачу вологи; - запобігає сплутуванню пасм; - створює захисну невидиму плівку від агресивного впливу проточної води, стайлінгових пристроїв та навколишнього середовища; - Нормалізує природний рН баланс; - зменшує жирність; - зміцнює коріння; - запобігає випаданню волосся; - комплекс протеїнів дарує шовковистість, м'якість та гладкість; - робить локони слухняними; - полегшує укладання та розчісування; - запобігає пошкодженню кутикули та утворення посічених кінчиків; - амінокислоти насичують клітини корисними речовинами; - Заповнюють пористі ділянки; - роблять локони більш щільними та пружними - не обтяжує пасма; - олія камелії прискорює ріст волосся; - бореться з лупою; - усуває свербіж та роздратування; - олія авокадо зміцнює та відновлює ліпідну плівку; - запобігає ламкості; - олива запобігає зневодненню волосся; - дарує природне сяйво; - екстракт евкаліпта має антибактеріальний вплив; - м'ята освіжає та заспокоює шкіру голови; - Нормалізує роботу сальних залоз; - гідролізований колаген згладжує розпушену кутикулу; - знімає статичний ефект; - усуває надмірну пухнастість. Спосіб застосування Змішайте ампулу-філер з водою в пропорції 1:1 і залиште 1-2 хвилини до утворення кремоподібної консистенції. Нанесіть на чисте підсушене волосся по всій довжині, не торкаючись коріння волосся і шкіри голови, рівномірно розподіліть, для посилення ефекту надягніть термо-шапку або укутайте волосся в пакет/рушник. Час витримки – до 25 хвилин. Після процедури вимийте голову без використання шампуню.
    потрібнички
    кешбек 2 ₴
    -35%

    Універсальний гель для прання WASH & FREE для прання кольорових, білих та темних речей. Білі та темні речі рекомендовано прати окремо. Засіб чудово відпирає, не залишає слідів на одязі, захищає колір. Дозволяє Вашим речам виглядати новими після багаторазового прання. Може використовуватися для ручного прання, в пральних машинах активаторного типу (напівавтомат) та автоматичних пральних машинах. Під час прання в автоматичній пральній машині рекомендується використовувати програму, призначену для прання делікатних речей. Рекомендована температура прання від +30 °C до +90 °C, залежно від типу тканини.
    кешбек 7 ₴
    -25%

    Очищуюча пінка для нормальної шкіри з 5-ма оліями: - чудово підходить для щоденного очищення шкіри; - використовується як другий етап глибокого очищення шкіри після гідрофільної олії; - суміш 5 олій створює речовину, подібну до ліпідного прошарку, що скріплює корнеоцити – клітини, що утворюють ороговілий шар шкіри; - не шкодить мікробіому, підсилює ліпідобар’єр та зберігає природний Ph-баланс шкіри; - ретельно розчиняє та видаляє навіть найстійкіший макіяж; - надає шкірі обличчя приємного відтінку та вирівнює тон. Активні компоненти. Суміш 5 олій. 1. Мигдальна олія: - насичує шкіру вітамінам Е, А та В; зволожує шкіру, робить її більш гладкою і м’якою; - добре поглинається та не закупорює пори. 2. Олія виноградних кісточок: - має ранозагоювальну, протизапальну та антимікробну дію; - містить натуральний антиоксидант – проціанін, що сприяє швидкій регенерації клітин; - регулює роботу мембран клітин і сприяє виведенню з організму шкідливих окислених радикалів. 3. Олія камелії: - найбагатше джерело сквалена, вітамінів молодості А, В і Е і поліфенолів; - стимулює утворення колагенових волокон, які забезпечують пружність шкіри; - покращує текстуру і колір епідермісу, запобігає утворенню передчасних зморшок і пігментних плям. 4. Оливкова олія: - має пом'якшувальну, регенеруючу, зволожуючу дію; - є хорошим живильним засобом для шкіри, сприяє її омолодженню, підтриманню тонусу; - активізує регенерацію тканин, сприяє синтезу амінокислот: аргініну і лізину. 5. Олія макадамії: - пом`якшує та живить, відновлює шкірні покриви чудово захищає шкіру від несприятливої екології та викидів вихлопних газів; - багата на кальцій, цинк, фосфор, калій, які життєво необхідні шкірі. Спосіб використання. Невелику кількість пінки нанесіть на вологе обличчя легкими масажним рухами, ретельно промийте обличчя водою.
    кешбек 3 ₴

    Ополіскувач для посудомийної машини Denkmit: змиває залишки таблетки з посуду; запобігає утворенню патьоків; зменшує час сушіння посуду, робить його більш ефективним; знижує ймовірність окиснення металевих предметів. Застосування: залити ополіскувач у спеціальний відсік посудомийної машини.
    кешбек 7 ₴

    Гель для прання Fiorillo Classic завдяки новій формулі можна отримати ідеальний результат навіть при низьких температурах. Рідина для прання Fiorillo зберігає яскравість та відновлює кольори ваших речей. Проникає в глибину. Активний навіть при низьких температурах. Спосіб застосування: налийте гель в ковпачок і помістіть в барабан пральної машинки на весь етап прання. Або помістіть гель в відсік для прання.
    кешбек 19 ₴
    -38%
    Аудиторія Для жінок / Призначення Антибактеріальний, Відновлення, Гіпоалергенний, Тривалий ефект, Від темних кіл, Вирівнювання тону, Освіження, Вирівнювання, От пигментации, Антиоксидантну дію, Від запалень, Протизапальний, Від купероза, Пом'якшення, Зволоження, Захист від сонця, Заспокоєння, Від подразнення, Комплексний, Захисний, Освітлення, Сяйво / Тип Усі типи / Вік 16+ / Ступінь дії SPF 50+
    Засіб має заспокійливу дію, допомагає відновити мікробіом і зміцнює захисний шар шкіри. Високий рівень захисту SPF50+ PA++++ захищає від негативної дії UVA та UVB променів, допомагає уникнути фотостаріння, пігментації та втрати пружності. BEAUTY OF JOSEON Relief Sun Rice Probiotics містить інгредієнти, сертифіковані EWG, крем дерматологічно протестований і визнаний безпечним, у тому числі для чутливої шкіри. Засіб має найлегшу текстуру, яка швидко вбирається і не обтяжує шкіру, не залишає білого нальоту або відчуття липкості після нанесення. – Хімічні фільтри – є фотостабільними та не окислюються під впливом ультрафіолету, надійно захищають шкірний покрив від сонячних променів та допомагають уповільнити процеси старіння. – Екстракт рису (30%) – містить безліч корисних біоактивних речовин, вітаміни та потужні натуральні антиоксиданти, завдяки яким покращується процес кровообігу та клітинного обміну, що сприяє регенерації. Має зволожуючу та поживну дію, пом'якшує дерму та допомагає освітлити та усунути тьмяність. – Grain probiotics complex (Комплекс пробіотиків та ферментованих злаків) – оздоровлює шкірний покрив та підвищує його захисні функції. Стимулює обмінні процеси та запускає регенерацію клітин, що допомагає інтенсивно ревіталізувати шкіру та вирівняти мікрорельєф. – Лактобактерії – відновлюють та зміцнюють мікробіом епідермісу, підвищуючи його захисні властивості. Підсилюють бар'єрну функцію, усуваючи сухість та зберігаючи оптимальний рівень зволоженості. Спосіб застосування: рясну кількість крему рівномірно розподілити по всій поверхні обличчя на останньому етапі догляду за шкірою. Наносити засіб за 20-30 хвилин до виходу надвір. Усі інгредієнти у складі сертифіковані EWG та безпечні для використання. Засіб дерматологічно протестований та визнаний безпечним для чутливої шкіри обличчя.
    -40%
    доставка в Польщу
    кешбек 18 ₴
    -24%
    Матеріал Льон / Колір Бежевий
    Стать: жінка Колір: бежевий, синій орнамент. Розмір: one Склад: 100% віскоза Матеріал: льон Сезон: літо Особливості: довга Параметри моделі: Зріст 170 Вага 55 Груди 83 Талія 64 Стегна 95
    кешбек 5 ₴
    -58%
    Колір Малиновий / Матеріал Трикотаж, Бавовна / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал, Спортивний
    Базова футболка малинового кольору. Має лаконічний прямий крій, круглий виріз горловини та короткий рукав. На фото розмір S Параметри моделі: Зріст 170 см. Обхват грудей – 82 см. Обхват талії – 63 см. Обхват стегон – 92 см.
    кешбек 6 ₴
    Аудиторія Для жінок / Тара/упаковка Банка / Призначення Пом'якшення, Зволоження, Доглядаючий, Відновлення, Регенерація, Живлення, Розгладження
    Маска з кератином Amalfi Hair Mask створена щоб доглядати за сухим і пошкодженим волоссями. Маска для волосся допоможе зробити кучеряве волосся більш слухняним, а пухнасте гладким. Маска має приємну кремову текстуру і легкий приємний ароматом. Активні природні компоненти проникають в середину волосини глибоко живлять і захищають її. Відновлюють пошкодження, усувають тьмяний відтінок, підвищують пружність і еластичність волосся. Маска полегшує розчісування, надає яскравість кольору. Маска неодмінно подарує відмінний результат, забезпечить волоссю інтенсивне живлення, повноцінний догляд і красу.
    кешбек 15 ₴

    Концентровані гель-капсули для прання кольорового одягу , ефективно видаляють різноманітні плями і забруднення. Відпирають при температурі від 20° С до 95 ° С, зберігаючи при цьому первинну стабільність волокон не руйнуючи тканину і зберігаючи колір. Спосіб застосування: покладіть одну капсулу в барабан пральної машини, завантажте білизну і почніть прання. Одна капсула - 1 цикл прання.
    кешбек 8 ₴
    -15%
    кешбек 35 ₴
    ексклюзив
    -67%
    Колір Чорний / Склад верха Натуральна шкіра, Текстиль / Сезонність Демісезон / Застібка Шнуровка
    Anzarun 2.0 — це наша найновіша модель кросівок, натхнена сучасним способом життя, з лаконічним зовнішнім виглядом, яка ідеально підходить для всіх випадків. Верх виконаний із сітки з фігурною облямівкою та тасьмою, що надає моделі вираженого спортивного вигляду. Змішані текстури проміжної підошви — один з основних елементів цього ультракомфортного стилю. Деталі: Колекція: Весна-Літо 2023 Стиль: Спортивний Технології: IMEVA, SOFTFOAM+ Характеристики Матеріал верху: 100% текстиль Матеріал підошви: Гума SOFTFOAM+: Зручна устілка Step-in Comfort забезпечує м’яку амортизацію завдяки дуже товстій поверхні п’яти Вміст перероблених матеріалів: Верх кросівок виготовлений з переробленого матеріалу не менш ніж на 20% і втілює крок уперед, до кращого майбутнього Сітчастий верх Проміжна підошва з IMEVA Гумова підошва Логотип PUMA Cat на язичку Напис PUMA на п’яті Країна-виробник: В’єтнам
    кешбек 3 ₴
    -70%