triangle

Шалені знижки до -90% на все і лише 2️⃣4️⃣ листопада кешбек до 3️⃣5️⃣%!

Кешбек до 35% для підписників Black при передоплаті замовлення картою 💳

Кешбек 35% на обрані товари популярних брендів тут:

А тут кешбек 20% НА ВСЕ! 👇

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Механізм
    Ціна
    від
    до
    Вік
    Кількість в упаковці, пар
    Кількість в упаковці, шт
    Ароматизація
    Аудиторія
    Розмір сумки/валізи
    Аромат ноти бази
    Ширина реміня
    Матеріал корпусу
    Форма корпусу
    Кісточки
    Тип низу
    Країна бренду
    Довжина кабелю, м
    Застібка
    Класифікація
    Покриття
    Комір
    Склад устілки
    Склад підошви
    Склад верха
    Склад
    Тип чашечки
    Крій
    Декор
    Форма прикраси
    Щільність
    Призначення
    Діаметр, см
    Ефект
    Фасон
    Особливість
    Особливості
    Цифри
    Тип плівки
    Довжина виробу
    Довжина в складеному вигляді, см
    Форм-фактор
    Формат
    Функціональні особливості
    Тип скла
    Аромат ноти серця
    Висота підбора
    Тип каблука
    Капюшон
    Вид каменю
    Марка
    Висота посадки
    Довжина, см
    Довжина в складеному стані, см
    Колір лінзи
    Склад підкладки
    Матеріал
    Матеріал основний/корпусу
    Колір металу
    Кількість основних відділень
    Кількість порцій/капсул
    Оптичне покриття
    Країна виробництва
    Вихідний струм, А
    Візерунок
    Тип ручки
    Тип кишень
    Push-up
    Матеріал оправи
    Проба
    Сезонність
    Вид шкіри
    Тип шкіри
    Фасон рукава
    Сумісність зі смартфоном
    Модель смартфона
    Стимуляція
    Форма каменю
    Ширина бретель
    Структура
    Стиль
    Тара/упаковка
    Фактура
    Довжина рукава
    Час застосування
    Вид носка
    Аромат верхні ноти
    Тип
    Тип окулярів
    Тип каменю
    Тип бретель
    Матеріал верху
    Об'єм, мл
    Водонепроникність
    Вага утеплювача, г / м2
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 10 ₴
    -50%
    Колір Чорний / Склад 95% бавовна, 5% еластан / Сезонність Демісезон / Візерунок Однотонний
    Чорний жіночий базовий лонгслів силуету оверсайз. Виріб має круглу горловину та довгий рукав. Виконаний із трикотажу високої щільності з високим вмістом бавовни. На фото розмір M Параметри моделі: Зріст 170 см. Обхват грудей – 82 см. Обхват талії – 63 см. Обхват стегон – 92 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 10 ₴
    Приналежність Чоловікам / Колір Комбінований
    2 відділення. 1 бічна кишеня. Застібається на липучку. Висота 27см. Ширина 30см. Глибина 9см.
    кешбек 13 ₴
    -55%
    Колір Блакитний / Візерунок Клітинка / Сезонність Демісезон / Фасон рукава Вшитий / Стиль Кежуал
    Жіноча сорочка силуету оверсайз в клітинку. Виконана з тканини із додаванням бавовни. Має спущену лінію плеча, класичний сорочковий комір зі стійкою та довгий рукав із манжетою. Збоку має заокруглені розрізи, застібається на планку з ґудзиками. Розмір на моделі S. Параметри моделі: Зріст 170 см. Обхват грудей – 82 см. Обхват талії – 63 см. Обхват стегон – 92 см.
    доставка в Польщу
    кешбек 14 ₴
    -36%
    Колір Сірий
    Ця молодіжна жіноча футболка порадує тебе вільним кроєм та стильним дизайном. Наша новинка, окрім якісної тканини в техніці тай-дай, має ще модний принт у вигляді кота Гарфілда та написи Have a nice day. Також виріб доповнений дрібними дірочками - модним трендом 2023-2024. Футболка має oversize фасон, опущену лінію плеча та окантовку на горловині. Склад тканини 100% бавовна ЗАМІРИ ВИРОБУ: Довжина переду виробу 75см Довжина рукава від горловини 43см Ширина під проймами рукавів (над грудьми) 55см Довжина рукава по внутрішньому шву 14см
    доставка в Польщу
    кешбек 7 ₴
    -53%
    Колір Персиковий / Склад 60% бавовна, 40% поліестер / Фактура Гладка / Візерунок Однотонний
    Бавовняна майка прямого крою. Можна носити як у бік з V- вирізом горловини, і навпаки з круглим вирізом.
    кешбек 113 ₴
    -45%

    Набір для антицелюлітного масажу, за допомоги вакуумних банок, дозволяє проводити надефективну процедуру проти целюліту вдома! Регулярний банковий масаж зменшує набряклість, покращує кровообіг шкіри, сприяє кращому всмоктуванню активних компонентів косметичних засобів. Підвищує пружність і еластичність шкіри, запобігає появі целюліту та активно бореться з його проявами. При покупці набору, отримуйте антицелюлітну олію Грейпфрут, що є продуктом must have для проведення процедури. Її можна використовувати як обов’язкову комбінацію до вакуумних банок, так і самостійно. Щоденне використання антицелюлітної олії в поєднанні з легкими масажними рухами (обов'язково) швидко принесуть вам довгоочікуваний результат. Продукт сприяє розсмоктуванню підшкірних жирових відкладень і виведенню токсинів, робить шкіру еластичною і підтягнутою. До набору входять: Набір вакуумних банок для масажу тіла HiLLARY; Антицелюлітна олія Грейпфрут Hillary Grapefruit Anti Cellulite, 100 мл. Спосіб використання. Для проведення процедури нанесіть масажну олію на очищену шкіру тіла. Розмір банки слід підбирати індивідуально для тієї частини тіла, на якій бажаєте виконати масаж. Притисніть банку до шкіри, вкритої олією, і виконуйте плавними рухами масаж. Вищий тиск викличе більший вакуум і більше всмоктування шкіри. Виконуйте масаж короткими рухами. Не залишати банку на одному місці понад 2 секунди. Після процедури олію залишити вбратися або змити. Для посилення ефекту перед процедурою варто зробити скрабування. Щоб заспокоїти шкіру після масажу слід сполоснути її прохолодною водою. Шкіра після процедури може стати злегка рожевою. Увага! Не застосовуйте банки на сухій шкірі, щоб не пошкодити її. Не застосовуйте при вакуумних процедурах олії з сильним розігріваються ефектом, оскільки вони збільшують ризик негативних побічних ефектів масажу. Не обробляйте ділянки тіла, для яких вакуумний вплив заборонено через наявність великої кількості лімфовузлів: внутрішню поверхню стегон і рук, пахову зону, груди, ділянку під колінами, ділянки тіла поблизу серця, нирок, хребта. Пам’ятайте! Розмір банки прямо пропорційний силі її впливу. Використовуйте при першому сеансі зразки найменшого розміру, обмежуючи час масажу 5 хв: це дозволить запобігти травмуванню шкіри. Надалі тривалість впливу можна поступово збільшувати. Виконуючи масаж, стежте за реакцією шкіри: при інтенсивному почервонінні, сильних больових відчуттях, появі свербіння, процедура повинна бути негайно припинена. Застереження: Натуральна косметика не є гіпоалергенною. За 24 години до застосування проведіть алергопробу на згині ліктя.
    кешбек 10 ₴
    -59%
    Колір Комбінований / Матеріал Бавовна, Трикотаж / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал
    Набір із двох чоловічих однотонних футболок з круглим коміром SOL'S Regent. Regent - зручна, практична та модель без бічних швів. Комір футболки оброблений рибою з додаванням еластану, що зміцнює тасьма по коміру. Короткі рукава. Модель сертифікована за стандартом Standard 100 EKO-TEX. Щільність: 150 г/м2.
    доставка в Польщу
    кешбек 17 ₴
    -52%

    Футболка-поло німецького бренду Tom Tailor. Колекція Літо-2024. Шукаєте базову сорочку-поло, яка поєднує стиль і комфорт? Ця футболка-поло виготовлена з дихальної та м'якої бавовни, забезпечуючи вам комфорт та свободу руху протягом усього дня. Вона має короткі рукави, комір-поло та хлястик на половину гудзика. Сорочка-поло є базовою моделлю, яка ідеально впишеться у ваш повсякденний гардероб. Вона має прямий крій та регулярну посадку, забезпечуючи зручність та стиль. Ми особливо пишаємося тим, що ця сорочка-поло виконана з органічної бавовни, вирощеної відповідно до принципів сталого розвитку. Це означає, що ви можете насолоджуватися носком цієї сорочки з почуттям доброти до навколишнього середовища. Гумка по краях сорочки забезпечує ідеальну посадку, а також зручність під час руху. Кромки коміра та рукавів також прикрашені резинкою, додаючи стильний акцент до цієї базової моделі. Не пропустіть можливість оновити свій гардероб за допомогою нашої стильної базової сорочки-поло. 100% бавовна
    доставка в Польщу
    кешбек 7 ₴
    -36%
    Склад 95% бавовна 5% спандекс / Колір Комбінований / Фактура Гладка / Фасон Сліп
    Характеристики: легкіегіпоаллергенниестойкій цветтянутсяне залишають слідів на телеСостав тканини: 95% бавовна 5% спандексластовіца - 100% хлопокПолнота розміру: повномірного (Європейський розмір) Довжина гумки - S - 28, M - 30см, L - 32см, XL - 34см, XXL - 36см
    кешбек 7 ₴
    -37%
    Колір Чорний / Матеріал Дайвінг / Висота посадки Висока талія / Візерунок Однотонний / Стиль Спортивний
    Зручні лосини для спорту та фітнесу. Можна носити як повсякденний одяг. Лосини не сковують рухи, відводять зайву вологу і забезпечують постійну циркуляцію повітря, дозволяючи шкірі дихати.Матеріал не просвічується, швидко сохне після прання. Дуже міцна і зносостійка тканина.Ідеально підходять для занять в тренажерному залі, йоги та фітнесу, пробіжок на свіжому повітрі.
    доставка в Польщу
    кешбек 9 ₴
    -31%
    Колір Світло-рожевий / Матеріал Бавовна, Трикотаж / Візерунок Турецькі огірки / Фасон рукава Вшитий
    кешбек 5 ₴
    -51%
    Склад 83% поліамід, 17% еластан / Колір Темно-синій / Фактура Гладка / Фасон Сліп
    кешбек 10 ₴
    -42%
    Колір Чорно-білий / Матеріал Трикотаж, Бавовна / Візерунок Смужка / Стиль Кежуал
    Базова жіноча футболка в смужку чорно-білого кольору з помаранчевою горловиною. Розмір речі на фото: S. Параметри моделі: Зріст 177 см. Обхват грудей – 89 см. Обхват талії – 62 см. Обхват стегон – 90 см.
    кешбек 20 ₴
    -50%
    Колір Бежевий / Візерунок Однотонний
    Виробник у своїх колекціях поєднує зручність та невимушеність форм з останніми модними трендами. Завдяки застосуванню сучасних технологій у продукції поєднується функціональність із унікальною естетикою на найвищому рівні. Розмір: 48: Обхват талії – 86; Обхват стегна – 108; Довжина внутрішнього шва - 80; Довжина виробу низ – 104. 50: Обхват талії – 88; Обхват стегна – 110; Довжина внутрішнього шва - 80; Довжина виробу низ – 107. 52: Обхват талії – 94; Обхват стегна – 112; Довжина внутрішнього шва - 81; Довжина виробу низ – 109. 54: Обхват талії – 94; Обхват стегна – 114; Довжина внутрішнього шва - 81; Довжина виробу низ – 109. 56: Обхват талії – 100; Обхват стегна – 116; Довжина внутрішнього шва - 81; Довжина виробу низ – 109. 58: Обхват талії – 104; Обхват стегна – 118; Довжина внутрішнього шва - 81; Довжина виробу низ – 109.
    доставка в Польщу
    кешбек 41 ₴
    -59%
    Колір Бежевий / Склад 88% поліамід, 12% еластан/84% поліамід, 16% еластан / Фактура Ажурна / Візерунок Однотонний
    З push-up, застібка ззаду на гачках, бретелі спереду вшиті, ззаду перестібаються.
    кешбек 7 ₴
    -59%
    Колір Грифельно-сірий / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал
    кешбек 21 ₴
    -45%
    Колір Блакитний / Фасон Завужені, Вкорочені / Висота посадки Висока талія / Декор Без декору / Сезонність Демісезон
    кешбек 25 ₴
    -36%
    Колір Чорний / Візерунок Однотонний
    Просто незвичайно красивий комплект з приємного до тіла матеріалу Виглядає неймовірно спокусливо Ліф-топ без кісточок, на мягкому поролоні, бретелі регулюються Трусики бразиліани Розмірна сітка (маломірка): Розмір М: чашка В, об’єм 75/80, трусики 42/44 (на бедра 86-92 см) Розмір L: чашка В/С, об’єм 80/85, трусики 44/46 (на бедра 90-96 см) Розмір XL: чашка С, об’єм 85/90, трусики 46/48 (на бедра 94-100 см)
    доставка в Польщу
    кешбек 12 ₴
    -42%
    Колір Чорний
    ❤️Новинка ❤ 💕Трендова жіноча футболка з накатом Модель 4142 Розміри (42-44-46)(46-48-50) Тканина-турецький трикотаж Кулір Колір - білий, чорний
    доставка в Польщу
    кешбек 19 ₴
    -51%
    Колір Чорно-білий / Матеріал Софт / Візерунок Однотонний / Фасон рукава Вшитий
    ВАЖЛИВО! Зверніть увагу на розмірну сітку піжами від виробника GorLin! 44 (S) розмір - Обхват грудей: 96 см Обхват стегон: 96 см Довжина штанів: 100 см Довжина сорочки: 55 см Довжина рукава: 60 см 46 (M) розмір - Обхват грудей: 100 см Обхват стегон: 100 см Довжина штанів: 100 см Довжина сорочки: 56 см Довжина рукава: 60 см 48 (L) розмір - Обхват грудей: 106 см Обхват стегон: 106 см Довжина штанів: 100 см Довжина сорочки: 57 см Довжина рукава: 60 см 50 (XL) розмір - Обхват грудей: 112 см Обхват стегон: 112 см Довжина штанів: 100 см Довжина сорочки: 58 см Довжина рукава: 60 см 52 (2XL) розмір - Обхват грудей: 116 см Обхват стегон: 116 см Довжина штанів: 100 см Довжина сорочки: 58 см Довжина рукава: 60 см Стильний комплект для дому сорочка та штани. Сорочка на ґудзиках, з довгим рукавом, на грудях є кишеня. Комір відкладний. Штани на резинці – внизу є манжети. Комплект виконаний з натуральної тканини софт. Комплект дуже приємний до тіла, не втрачає колір та форму.
    кешбек 80 ₴
    -45%

    Набір сольових скрабів підготовлений для тих, хто хоче домогтися поновлення, гладкості шкіри і підготувати її до антицелюлітного догляду. Скраби виводять зайву рідину, позбавляючи від «апельсинової кірки». Тонізують, покращують пружність шкіри, зменшуючи прояв целюліту, завдяки дії масел, що входять до складу скрабів. Зволожують, живлять шкіру недостающіми мікроелементами і вітамінами, за рахунок природних масел. До набору входять: Скраб для тіла парфюмований Hillary Rodos Perfumed Oil Scrub, 200 г; Кавовий скраб для тіла Hillary Coffee Oil Scrub, 200 г; Скраб для тіла кокосовий Hillary Coconut Oil Scrub, 200 г; Скраб для тіла парфумований Hillary Nude Beauty Body Scrub, 100 г Спосіб застосування: Нанесіть на розпарену після ванни, душу або сауни шкіру тіла круговими масажними рухами, приділяючи особливу увагу проблемним зонам. Залиште на шкірі на 5-10 хвилин для інтенсивнішого впливу, змийте теплою водою і промокніть шкіру рушником. Beauty-хак. Для максимального ефекту використовуйте в комплексі з масажною щіткою і антицелюлітною олією від HiLLARY. ВАЖЛИВО! Не використовуйте скраб при важких формах шкірних (в тому числі судинних) захворювань, відкритих пошкодженнях шкіри. Застереження:Натуральна косметика не є гіпоалергенною. За 24 години до застосування проведіть алергопробу на згині ліктя.
    доставка в Польщу
    кешбек 10 ₴
    -46%
    Колір Комбінований / Склад бавовна - 95%, 5% спандекс / Кількість в упаковці, шт 3 / Фасон Боксери
    Не линяють, не сідають, еластичні, гіпоалергенні, не електризуються Склад тканини: бавовна – 95%, 5% спандекс Повнота розміру: Маломірні (Маломірять на 2 розміри) Розмірний ряд: L – ширина гумки 34см XL – ширина гумки 36см 2XL - ширина гумки 38см 3XL - ширина гумки 40см 4XL - ширина гумки 42см 5XL - ширина гумки 44см 6XL - ширина гумки 46см
    доставка в Польщу
    кешбек 9 ₴
    -47%
    Приналежність Жінкам / Колір Фуксія / Склад 100% кашемір / Матеріал Кашемір
    Стильний, трендовий, дуже зручний, комфортний та теплий кашеміровий шарф. Розмір 180х60 см. Оригінальний дизайн. Універсальний аксесуар. Можна носити як накидка на голову + шарф. Чудова ідея для подарунка.
    доставка в Польщу
    кешбек 9 ₴
    Колір Рожевий / Матеріал Бавовна, Поліестер, Еластан / Візерунок Квітковий
    Підкресліть свою жіночність та зручність у нашій рожевій всесезонній піжамі, що складається з топа та шортиків. Вона прекрасно підходить для комфортного відпочинку в будь-яку пору року. Ппіжама ідеально підходить для нічного відпочинку вдома або для відпочинку у відпустці. Особливості: М'який матеріал: Виготовлена з якісної тканини, яка надає відчуття ніжності та комфорту на шкірі. Стильний дизайн: Майка зі зручними лямками та шортики забезпечать вам найвищий рівень зручності і затишку. Рожевий колір: Ніжний рожевий відтінок додає піжамі жіночності та легкості. Всі розміри в наявності, та доступні до замовлення!