triangle

Шалені знижки до -90% на все і лише 2️⃣4️⃣ листопада кешбек до 3️⃣5️⃣%!

Кешбек до 35% для підписників Black при передоплаті замовлення картою 💳

Кешбек 35% на обрані товари популярних брендів тут:

А тут кешбек 20% НА ВСЕ! 👇

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Механізм
    Ціна
    від
    до
    Вік
    Кількість в упаковці, пар
    Кількість в упаковці, шт
    Ароматизація
    Аудиторія
    Розмір сумки/валізи
    Аромат ноти бази
    Ширина реміня
    Матеріал корпусу
    Кісточки
    Тип низу
    Країна бренду
    Застібка
    Класифікація
    Покриття
    Комір
    Склад устілки
    Склад підошви
    Склад верха
    Склад
    Тип чашечки
    Крій
    Декор
    Форма прикраси
    Щільність
    Призначення
    Діаметр, см
    Ефект
    Фасон
    Особливість
    Особливості
    Довжина виробу
    Форм-фактор
    Формат
    Функціональні особливості
    Тип скла
    Аромат ноти серця
    Висота підбора
    Тип каблука
    Капюшон
    Вид каменю
    Марка
    Висота посадки
    Довжина, см
    Довжина в складеному стані, см
    Колір лінзи
    Склад підкладки
    Матеріал
    Матеріал основний/корпусу
    Колір металу
    Кількість основних відділень
    Кількість порцій/капсул
    Країна виробництва
    Вихідний струм, А
    Візерунок
    Тип ручки
    Тип кишень
    Живлення
    Push-up
    Форма випуску
    Матеріал оправи
    Проба
    Сезонність
    Вид шкіри
    Тип шкіри
    Фасон рукава
    Сумісність зі смартфоном
    Модель смартфона
    Стимуляція
    Форма каменю
    Ширина бретель
    Структура
    Стиль
    Тара/упаковка
    Фактура
    Довжина рукава
    Час застосування
    Вид носка
    Аромат верхні ноти
    Тип
    Тип конструкції
    Тип окулярів
    Тип каменю
    Тип лямок
    Тип бретель
    Матеріал верху
    Об'єм, мл
    Водонепроникність
    Вага утеплювача, г / м2
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 8 ₴
    -63%
    Колір Рожевий
    Купальник на кісточці, подвійний Push-up литий, тверда чашка, зав'язується на спині
    потрібнички
    кешбек 1 ₴
    -27%
    Тара/упаковка Пляшка / Аудиторія Для жінок
    Для чутливої шкіри голови і дбайливого очищення волосся. Дбайливо очищає волосся та шкіру голови, залишаючи солодкий фруктовий аромат. Збагачений рослинними екстрактами, підходить для всіх типів волосся. Волосся набуває природної м'якості, еластичності та додаткового блиску. Шкіра голови отримує додаткове пом'якшення та зволоження. pH збалансований. Продукт пройшов дерматологічний контроль.
    кешбек 6 ₴
    -43%
    Колір Чорний / Матеріал Трикотаж, Бавовна / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал
    Чорна базова оверсайз футболка Kasta Design, виготовлена з м'якого бавовняного трикотажу. Круглий виріз горловини, короткий рукав. Розмір речі на фото: ХS. Зріст 170 см. Параметри моделі: Обхват грудей – 82 см. Обхват талії – 63 см. Обхват стегон – 92 см.
    кешбек 3 ₴
    -15%

    Рум'яна для обличчя кулькові Christian Чудові відтінки цих рум'ян ідеально поєднуються з природним кольором шкіри та створюють ефект натурального рум'янцю, оскільки мають тонкодисперсну текстуру та лягають на обличчя тонкою вуаллю. Формула та склад засобу розроблені в США. Кулькові рум'яна Christian доступні в 6-ти відтінках різної інтенсивності — персикові, рожеві, с бежевим підтоном, для світлої та засмаглої шкіри. Ви зможете підібрати свій ідеальний відтінок продукту для макіяжу обличчя. У комплекті додається пензель для нанесення рум'ян. Спосіб застосування: Нанесіть рум'яна на яблучка щік. Для більш інтенсивного відтінку нанесіть рум'яна вологим пензлем.
    кешбек 8 ₴
    -74%
    Колір Чорно-білий / Приналежність Жінкам
    Довжина по устілці (взуття): 36-22 см;37-22,5 см;38-23 см;39-23,5 см;40-24 см;
    кешбек 10 ₴
    -64%
    Аудиторія Для жінок / Призначення Зволоження, Омолодження, Антивіковий, Корекція зморшок, Ліфтинг, Живлення, Розгладження / Тип Усі типи / Вік 25+
    Пептидний крем проти зморшок Cos De Baha Peptide Cream Matrixyl 3000&Argireline має інтенсивну омолоджуючу дію, розгладжує рельєф і підвищує тонус. Бореться з тьмяністю і зміцнює шкіру, робить її щільнішою, бархатистою і гладкою. Уповільнює процеси старіння та запобігає появі передчасних вікових змін. Крем відмінно зволожує та живить шкіру, підвищує пружність та еластичність та зміцнює захисний ліпідний бар'єр. Засіб містить запатентовані пептидні комплекси: Matrixyl®3000 містить материкини, які є месенжерами регенерації та реструктуризації шкіри. Ці пептиди активують синтез макромолекул позаклітинного матриксу, що забезпечує ефективний вплив проти зморшок. Матрикіни – сигнальні молекули, що регулюють активність клітин через взаємодію з специфічними рецепторами. Це запускає експресію генів, що беруть участь в оновленні позаклітинного матриксу і клітинної проліферації. Синтез позаклітинного матриксу і проліферація клітин це саме ті процеси, ефективність яких слабшає з віком. Argireline® - гексапептид, міорелаксант. Розслаблює мімічні зморшки, є безпечною альтернативою ботоксу. Блокує м'язову іннервацію за рахунок конкурентного пригнічення білків, відповідальних за процес проведення нервового імпульсу, не є токсином, як ботокс, фізіологічно абсолютно безпечний. Аргірелін здатний після нанесення на шкіру проникати в базальний шар епідермісу, до закінчення нервових терміналів, де він здійснює модуляцію м'язових скорочень, розслаблюючи м'язи. Таким чином, послаблюючи скорочення м'язів, аргірелін усуває основну причину виникнення мімічних зморшок. Внаслідок цього усуваються мімічні зморшки на лобі, у зовнішніх куточках очей, біля рота. Розгладжуються глибокі зморшки та запобігається появі нових. Крем також містить: Ніацинамід сприяє стимуляції синтезу колагену та покращенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, ефективний при використанні для чутливої шкіри, виявляє освітлює. Гіалуронова кислота відповідає за глибоке зволоження шкіри та підтримку на оптимальному рівні природного ph-балансу шкіри. Гіалуронова кислота утворює на шкіру невловимий захисний шар, який перешкоджає випаровуванню вологи і дарує комфортне відчуття свіжості та зволоженості на обличчі. Алантоїн пом'якшує, інтенсивно зволожує шкіру, сприяє звуженню пор і нормалізації вироблення шкірного сала, має протизапальні властивості, заспокоює подразнену шкіру. Комплекс квіткових та рослинних екстрактів надає тонізуючий та заспокійливий ефект. Має потужні антибактеріальні властивості, насичує шкіру корисними компонентами, пом'якшує шкіру, покращує колір обличчя. Має виражені антибактеріальні властивості, заспокоює роздратування, знімає запалення, заспокоює шкіру, вирівнює тон. Підходить для всіх типів шкіри. Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість засобу як завершальний етап догляду. Об'єм: 45мл
    кешбек 31 ₴
    -50%
    Колір Сірий / Матеріал Віскоза / Застібка Без застібки / Візерунок Квітковий
    Нічна сорочка
    кешбек 6 ₴
    -82%
    Колір Темно-сірий / Склад 50% бавовна, 50% поліестер / Сезонність Всесезон / Візерунок Напис
    Футболка з довгим рукавом із колекції Fanatics Super Bowl LVII Bound (NFL Cincinnati Bengals) – з офіційною ліцензією. На розмір L довжина виробу 73 см, довжина рукава 66 см.
    кешбек 10 ₴
    -61%
    Склад 57% бавовна, 38% модал, 5% еластан / Колір Сірий / Фактура Гладка / Фасон Тонг
    Трусики тонг Victoria's Secret порадують Вас зручною посадкою, приємним до тіла матеріалом. Квіткове мереживне оздоблення на талії. М'яка комфортна бавовняна тканина знизу. Відмінна якість. Машинне прання.
    кешбек 5 ₴
    -40%

    Трояндовий міст для обличчя Hillary ROSE MIST освіжає, живить і зволожує шкіру обличчя. При розпиленні міст огортає обличчя ніжним серпанком, роблячи її ніжною, оксамитовою та насиченою. Має дуже легку формулу, посилює дію інших косметичних засобів, сприяє природному відновленню шкіри. Спрей-міст швидко освіжить шкіру, тонізує, знімає почуття втоми, а також закріплює макіяж. Підходить для нормальної, сухої та чутливої шкіри. Трояндовий міст для обличчя Hillary ROSE MIST: - знімає подразнення, звужує пори, вирівнює тон шкіри; - застосовується як тонер перед нанесенням сироватки і зволожуючого крему; - пробуджує енергію і активізує регенераційні процеси в дерми; - може бути використаний у будь-який час доби при найменшому відчутті дискомфорту, як з макіяжем, так і без; - відновлює водно-ліпідний баланс шкіри; - надає шкірі додаткову гладкість і м'якість, бореться з першими ознаками старіння; - має ніжний трояндовий аромат. Активні компоненти. Рослинний гліцерин: - необхідний для роботи аквапоринів в клітинах; - проникає глибоко в шкіру і сприяє насиченню водою всіх її шарів; - перешкоджає потраплянню на верхні шари шкіри частинок пилу та мікроорганізмів; - захищає епідерміс від запалень і подразнень. Пантенол: - збільшує швидкість регенерації шкіри; - упорядковує процес метаболізму клітин; - стимулює вироблення колагену в шкірі; - розгладжує зморшки і сприяє загоєнню мікротріщин; - робить шкіру пружною та еластичною; зволожує і живить суху шкіру. Комплекс ПАР рослинного походження (децил глюкозид, натрію лауроіл глутамат): - очищає і матує шкіру; - сприяє нормалізації виділення себума; - знімає подразнення шкіри; - перешкоджає осіданню частинок бруду на шкірі. Beauty-хак. У сухий сезон можна наносити в офісі або вдома на обличчя для зволоження, влітку – для освіження і комфортного перебування в жарку погоду. Спосіб застосування. Наносити на очищену шкіру обличчя вранці і ввечері перед сном. Може використовуватися в якості тоніка перед доглядовими засобами, а також наноситися поверх макіяжу для його закріплення.
    кешбек 4 ₴
    -83%
    Колір Сірий / Склад полиестер 88% спандекс 12% / Візерунок Меланж
    кешбек 45 ₴
    -19%

    Excel Multi Vit-Senior для літніх собак — це комплексна вітамінно-мінеральна домішка, спеціально розроблена з урахуванням потреб організму, що старіє. Збалансована формула необхідних вітамінів і мікроелементів допомагає запобігти проблемам, пов'язаним із неповноцінністю раціону та підтримує імунну систему, що особливо важливо для собак, що старіють. Особливості: Комплексна мультивітамінна добавка Спеціальна формула для собак, що старіють (від 5 років) Заповнює дефіцит поживних речовин у раціоні Комплекс розроблений з урахуванням усіх вікових змін обміну речовин. У собак, які переступили п'ятирічний рубеж, поступово знижується потреба в мінеральних речовинах, зате збільшується потреба отримання жирних кислот, необхідних для боротьби з віковими проблемами шкіри та шерсті. До того ж з віком зменшується здатність організму засвоювати вітаміни, сповільнюються обмінні процеси Добавка підтримує імунітет, що слабшає з віком, захищає від стресів, забезпечує стабільну роботу шлунково-кишкового тракту, покращує стан шкіри та шерсті Регулярне застосування комплексу допомагає організму краще засвоювати вітаміни та прискорює обмін речовин. Завдяки цьому собака веде активніший спосіб життя Містить натуральні антиоксиданти та вітамін С, що підтримують імунну систему з урахуванням специфічних потреб літніх собак Продукт розроблений за участю ветеринарних лікарів Склад: Пшеничні висівки, рибне борошно, пивні дріжджі, витяжка з печінки, сухе знежирене молоко, лактоза, соєве борошно, кукурудзяна олія, гліцерин, сіль, вітаміни та мінеральні добавки. Спосіб застосування: Таблетки можна давати цілком або розкрошити в їжу. Собакам до 4,5 кг — 0.5 таблетки на день. Собакам понад 4,5 кг — 1 таблетка на день. Для ослаблених і в період хвороби — 2 таблетки на день.
    кешбек 4 ₴
    -75%
    Колір Бузковий / Фасон Корбей / Тип чашечки М'яка / Фактура Ажурна
    Мереживний бюстгальтер з формованою, м'якою чашкою, на каркасах, вшиті регульовані бретелі, застібається ззаду на гачки
    кешбек 3 ₴
    -59%
    Аудиторія Для жінок / Призначення Захист від сонця, Зволоження, Заспокоєння / Тип Усі типи / Вік 18+ / Ступінь дії SPF 50+
    Органічний сонцезахисний крем Beauty of Joseon має легку та швидко вбираючу текстуру, яка не залишає білого нальоту. Додаткові інгредієнти-екстракт рису та пробіотиків, отриманих із зерна, допомагають зберегти шкіру пружною та зволоженою. Розроблений без оксибензону, октиноксату та інгредієнтів тваринного походження, Relief Sun підходить для чутливої ​​шкіри. Ніжний, але потужний органічний сонцезахисний крем Beauty of Joseon забезпечує ефективне блокування ультрафіолетових променів із широким спектром SPF50+ PA++++. Можливості блокування УФ-променів сертифіковані окремими лабораторіями в Південній Кореї та Іспанії. Збагачений 30% екстрактом рису та пробіотиками із зерна, які глибоко зволожують і живлять шкіру. Формула з інгредієнтами, сертифікованими EWG, заспокоює шкіру, що робить її дуже придатною для чутливої ​​шкіри. Легка та зволожуюча текстура сприяє швидкому вбиранню, не залишаючи білого відтінку. Не містить оксибензону, октиноксату та інгредієнтів тваринного походження. Як використовувати: На останньому етапі догляду за шкірою рівномірно розподіліть потрібну кількість на ділянки, які часто піддаються впливу сонця. Об'єм: 10мл
    кешбек 7 ₴
    -57%
    Колір Світло-бежевий / Фасон Мінімайзер / Тип чашечки М'яка / Фактура Ажурна / Країна бренду Нідерланди
    кешбек 6 ₴
    -38%
    Колір Чорний / Ефект Об`єм / Призначення Для об’єму, Подовження, Ущільнення / Тип Усі типи
    Склад набору: засіб з волокнами 1,5 г + туш 10 г (обидва чорного кольору). Bioaqua Grafted Eyelash Combination Suit 2 в 1 - це туш і флакон з волокнами. Волокна створюють об'єм на волосках, а туш закріплює їх, роблячи вії пухнастими та довгими. Обома засобами легко користуватися, не потрібно спеціальних навичок, так що впоратися навіть новачок. Разом обидва флакони створюють ефект нарощених вій, повний макіяж виглядає виразно, наче з обкладинки журналу. Тушь Bioaqua містить канделільський віск, який доглядає вій, обволікаючи кожну і захищаючи від ламкості. Також він надає бажаного вигину віям, фіксуючи форму на цілий день. Змивати туш із волокнами слід хорошим засобом для зняття макіяжу. Застосування: Першим нанесіть шар туші на вії: акуратно і рівномірно. Потім відразу ж скористайтеся другим засобом – Bioaqua Silk і нанесіть волокна поверх шару туші за допомогою щіточки з цього тюбика. Потім нанесіть знову шар туші, щоб закріпити волокна і надати вій густоту і об'єм.
    кешбек 2 ₴
    -89%
    Колір Чорний / Фасон Класичний / Матеріал Поліамід / Тип чашечки Формована / Фактура Ажурна / Країна бренду Україна
    кешбек 7 ₴
    -35%
    Колір Зелений / Стиль Повсякденний
    Модна жіноча футболка, приємна на дотик, має властивість добре пропускати повітря, що дозволяє шкірі дихати. З цією річчю можна скласти безліч цікавих і стильних образів.
    потрібнички
    кешбек 1 ₴
    -28%
    Аудиторія Для жінок / Вік 18+
    3 в 1: збереження молодості, інтенсивне живлення, швидке вбирання Олії аргани та жожоба, віск троянди, пантенол, алантоїн, кератин Рецептура підвищеної ефективності з комплексом 5 компонентів (пантенол+алантоїн+масло аргани+масло жожоба+віск троянди) забезпечує швидке живлення та збереження молодості для екстремально сухої, зневодненої шкіри. Кератин доглядає нігті. Крем швидко вбирається та не залишає липкості на шкірі. Спосіб застосування: наносити легкими масажними рухами на чисту суху шкіру рук. Запобіжні заходи: підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів. Склад: AQUA, COCOS NUCIFERA OIL, UREA, STEARIC ACID, CETEARYL ALCOHOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, DIMETHICONE, HYDROLYZED KERATIN, PANTHENOL, ALLANTOIN, RETINYL PALMITATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, ROSA DAMASCENA FLOWER CERA, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, LECITHIN, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM POLYACRYLATE, PARFUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BHT. Об’єм: 100 мл
    кешбек 11 ₴
    -67%
    Країна бренду Україна / Колір Чорний / Склад 100% поліестер / Кількість основних відділень 2
    • Об'єм: 19 л. • Розміри: довжина - 38 см, ширина - 27 см. • Виготовлений з водовідштовхувальної тканини. • Основне відділення рюкзака на міцній застібці. • Неймовірно зручна форма і укріплена спинка дає можливість власнику не відчувати дискомфорт при повсякденному використанні. • Додатковий карман для планшету , або ж невеликого ноутбуку до 14 дюймів. Колір виробу може відрізнятися на декілька тонів.
    кешбек 11 ₴
    -79%
    Склад 86% полиаммид, 14% еластан / Колір Оливковий
    Труси із заниженою посадкою. Передня панель виконана з мікрофібри, а задня та бокові панелі - з гіпюру з квітковим орнаментом.Від відомого французького бренду, Passionata by Chantelle.
    кешбек 1 ₴
    -95%
    Колір Коричневий
    Футболка к.р. FF0252 F&F
    кешбек 14 ₴
    -35%
    Колір Чорний / Матеріал Мікрофібра / Висота посадки Висока талія / Візерунок Однотонний / Стиль Спортивний
    Легінси з утяжкою допоможуть вам виглядати стрункішою і почуватися впевненішою! Високий коригуючий пояс і компресійна тканина допомагає скоригувати форму сідниць, підтягнути верхню частину стегон та живіт, прибрати складки та вирівняти боки. Щільна та еластична тканина, приємна та зручна, не просвічується.
    кешбек 8 ₴
    -56%
    Колір Чорний / Матеріал Трикотаж / Візерунок Квітковий
    Нічна сорочка від ТМ «Ярослав» – важлива частина домашнього гардеробу. Жіноча нічна сорочка з натуральної бавовни неодмінно сподобається дівчатам. Вона має привабливий і стильний дизайн, завдяки якому навіть вдома Ви будете виглядати на всі 100%. Вона добре пропускає повітря і вбирає вологу, дуже швидко сохне. Приємний лаконічний дизайн і вільний крій – все це зробить ваш сон комфортним і приємним. Сорочка має короткі рукава, виріз та низ сорочки із мереживом. Увага! Колір та відтінок можуть відрізнятися від представленого фото в залежності від налаштувань монітора (яскравість, контраст, насиченість), а також від освітлення. Рекомендації по догляду: Не рекомендується використовувати виріб без попереднього прання! Тип тканини: трикотаж Склад: 100 % бавовна Розмір:44-58