triangle

Шалені знижки до -90% на все і лише 1️⃣4️⃣ листопада кешбек 2️⃣0️⃣% на товари для дітей!

Підвищений кешбек 20% діє для підписників Black при передоплаті замовлення картою 💳

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Вік
    Кількість в упаковці, пар
    Кількість в упаковці, шт
    Аудиторія
    Країна бренду
    Персонажі
    Застібка
    Комір
    Склад устілки
    Склад підошви
    Склад верха
    Склад
    Крій
    Декор
    Щільність
    Призначення
    Фасон
    Особливість
    Довжина виробу
    Висота підбора
    Тип каблука
    Капюшон
    Висота посадки
    Склад підкладки
    Матеріал
    Країна виробництва
    Візерунок
    Тип ручки
    Тип кишень
    Сезонність
    Фасон рукава
    Стиль
    Фактура
    Довжина рукава
    Вид носка
    Тип
    Тип конструкції
    Тип лямок
    Матеріал верху
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    доставка в Польщу
    кешбек 14 ₴
    -24%
    Колір Чорний / Матеріал Трикотаж
    Футболка з коротким рукавом для хлопчика – це базовий предмет одягу, який можна носити в будь-яку пору року. Виготовлена з високоякісного матеріалу, який приємний до тіла і не сковує рухів дитини. Особливості футболки: Колір: чорний, з декоративним принтом спереду. Має круглий виріз горловини. Футболка з коротким рукавом. Крій: прямий. Матеріал виготовлення: трикотаж. Склад: 100 % бавовна. Розмірний ряд: 128 - 152. Сезон: літо / всесезон. Країна виробник: Туреччина.
    кешбек 9 ₴
    -45%
    Колір Чорний / Стиль Повсякденний
    Топ-білизна для дівчинки. Відмінний і якісний матеріал.
    кешбек 29 ₴
    -48%
    Колір Комбінований / Матеріал Бавовна, Трикотаж / Візерунок Градієнт / Стиль Кежуал
    кешбек 48 ₴
    -39%
    Колір Хакі
    Стильні штани для хлопчика. Такі штани гармонійно поєднуються і з кросівками, і з туфлями чи черевиками, і з футболками чи светрами, і з сорочками, кардиганами чи джемперами. Комбінуючи різні елементи гардеробу, з легкістю вдасться створити повсякденний або святковий look.
    доставка в Польщу
    кешбек 12 ₴
    -59%

    Пісочник з кулір для малюків до трьох місяців. Новонародженому буде комфортно в цій моделі, що застібається на плоскі кнопки. Виріб входить в колекцію «На абордаж!».
    кешбек 2 ₴

    Барвисті кораблики для веселих ігор з водою та піском. Маленьку іграшку зручно взяти із собою у пісочницю чи на пляж. Це також необхідний атрибут для купання у ванній – з корабликами Ваш малюк прийматиме водні процедури із задоволенням. Спеціальна конструкція іграшки дозволяє кораблям добре триматися на воді та добре плавати навіть на великих хвилях. На кормі корабликів є гачки, за допомогою яких можна з'єднати їх ланцюжком. Варіантів ігор з такою іграшкою безліч: складати пірамідку в різній послідовності кольорів, "швартувати" кораблики в порту, використовувати їх як формочки для піску або інші, які точно вигадають діти самостійно. Такі ігри розвивають у дітей дрібну моторику, уяву та фантазію. А ще з корабликами можна вивчати кольори та робити перші кроки в рахунку. У верхній частині корабликів є додаткові отвори для кращого висихання після купання води. Іграшка не має гострих країв, тому безпечна для дітей віком від 1 року. Виготовлені з якісного та міцного пластику. Розмір упаковки: 11,5 х 6 х 5,2 см.
    кешбек 4 ₴
    -53%
    Колір Сірий / Сезонність Демісезон / Візерунок Малюнок / Стиль Повсякденний
    Бавовняні дитячі високі шкарпетки з індивідуалним дизайном "єнот". Демісезон. Виріб вирізняється своєю якістю та високим складом бавовни, що забезпечує зносостійкість і комфорт у повсякденному використанні.
    кешбек 60 ₴
    -46%
    Колір Блакитний / Сезонність Демісезон
    Джинси - універсальна модель, в якій можна і на заняття, і в похід, і на зустріч з друзями. Прямий крій і середня посадка роблять виріб практичним і зручним в носінні. Такі штани будуть гармонійно поєднуватися і з кросівками, і з туфлями або черевиками, і з футболками або светрами, і з сорочками, кардиганами. Комбінуючи різні елементи гардероба з легкістю вдасться створити повсякденний або святковий образ.
    кешбек 24 ₴
    -71%
    кешбек 46 ₴
    -48%
    Колір Бежевий / Склад 100% бавовна / Фактура Гладка / Візерунок Персонажі
    доставка в Польщу
    кешбек 13 ₴
    -24%
    Колір Синій / Матеріал Трикотаж
    Футболка з коротким рукавом для хлопчика – це базовий предмет одягу, який можна носити в будь-яку пору року. Виготовлена з високоякісного матеріалу, який приємний до тіла і не сковує рухів дитини. Особливості футболки: Колір: синій, з декоративним принтом спереду. Має круглий виріз горловини. Футболка з коротким рукавом. Крій: прямий. Матеріал виготовлення: трикотаж. Склад: 100 % бавовна. Розмірний ряд: 128 - 152. Сезон: літо / всесезон. Країна виробник: Туреччина.
    доставка в Польщу
    кешбек 6 ₴
    -59%

    Яскраво-рожеві повзунки-штанці - це те, що повинно бути в гардеробі маляток у віці до трьох місяців. Виріб виконаний з м'якого якісного кулір, тому поява алергічної реакції на шкірі дитини виключено. Штанці оснащені широкою гумкою, яка забезпечує надійну фіксацію на тілі. Найкраще виріб буде виглядати з сорочечки і футболочку. Штанці розраховані на щоденну носку
    кешбек 40 ₴
    -73%
    Колір Чорний / Матеріал Бавовна / Фасон Джогери / Висота посадки Середня талія / Візерунок Однотонний
    доставка в Польщу
    кешбек 70 ₴
    -31%
    Колір Сірий / Матеріал Бавовна / Візерунок Малюнок
    Полотно: фулікра принтована, фулікра однотонна
    кешбек 22 ₴
    -46%
    Колір Бірюзовий / Візерунок Однотонний
    Стильні штани для дівчат. Виконані із натуральної ткани. Забезпечать максимальний комфорт. Чудово поєднуеться з різними образами сучасних дівчат.
    кешбек 19 ₴
    -46%

    Легкі та комфортні шорти - обов'язковий елемент літнього гардероба. Прекрасно поєднуються з будь-якою майкою або футболкою.
    кешбек 85 ₴
    -14%
    Колір Жовтий
    кешбек 28 ₴
    -46%
    Колір Бежевий / Стиль Повсякденний
    Футболка для хлопчиків з круглим вирізом та короткими рукавами. Яскравий колір моделі приверне увагу та допоможе створити цікаві образи. Натуральний матеріал футболки дихає, невибагливий у догляді та приємний на дотик. Завдяки такому складу та прямому крою дитині буде комфортно протягом усього дня. Розмір: 134 см: Обхват грудей – 80; Ширина плеча – 37; Довжина рукава – 21; Довжина виробу верх – 54. 146 см: Обхват грудей – 86; Ширина плеча – 39; Довжина рукава – 22; Довжина виробу верх – 58. 152 см: Обхват грудей – 88; Ширина плеча – 40; Довжина рукава – 22; Довжина виробу верх – 59.
    кешбек 29 ₴
    -48%
    Колір Темно-сірий / Матеріал Бавовна, Трикотаж / Візерунок Персонажі / Стиль Кежуал
    доставка в Польщу
    кешбек 12 ₴
    -56%

    Пісочник ніжно-блакитного кольору для дітей до 3 місяців. Виріб прикрашено принтом крабиків і корабликів, нанесеним прямим друком. Всі шви в моделі зовнішні.
    кешбек 66 ₴
    -48%
    Колір Комбінований / Матеріал Бавовна, Трикотаж / Візерунок Квітковий / Стиль Кежуал
    кешбек 26 ₴
    -48%
    Колір Комбінований / Склад 100% бавовна / Фактура Гладка / Візерунок Квітковий
    кешбек 17 ₴
    -71%
    Колір Темно-синій / Склад 100% хлопок
    доставка в Польщу
    кешбек 30 ₴
    -50%

    Виміри: Розмір 134-140: довжина-41 см, кроковий шов-17 см, ПОТ-29 см/35 см (максимальне розтягування). Розмір 146-152: довжина-46 см, кроковий шов-21 см, ПОТ-33 см/39 см (максимальне розтягування). Розмір 158-164: довжина-52 см, кроковий шов-21 см, ПОТ-33 см/41 см (максимальне розтягування). Шорти трикотажні, виконані з якісного полотна двонитка (всередині петелька) з високим вмістом бавовняної нитки. По лінії талії на широкій резинці з функціональним шнурком, з обох боків кишені. Чудово тримають форму. Виріб стійкий до багаторазового прання.