triangle

Шалені знижки до -90% на все і лише 1️⃣4️⃣ листопада кешбек 2️⃣0️⃣% на товари для дітей!

Підвищений кешбек 20% діє для підписників Black при передоплаті замовлення картою 💳

    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Розміри
    Розміри
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Вік
    Кількість в упаковці, пар
    Кількість в упаковці, шт
    Аудиторія
    Країна бренду
    Персонажі
    Застібка
    Комір
    Склад устілки
    Склад підошви
    Склад верха
    Склад
    Крій
    Декор
    Щільність
    Призначення
    Фасон
    Особливість
    Довжина виробу
    Висота підбора
    Тип каблука
    Капюшон
    Висота посадки
    Склад підкладки
    Матеріал
    Країна виробництва
    Візерунок
    Тип ручки
    Тип кишень
    Сезонність
    Фасон рукава
    Стиль
    Фактура
    Довжина рукава
    Вид носка
    Тип
    Тип конструкції
    Тип лямок
    Матеріал верху
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек 27 ₴
    -18%

    Ваша дитина буде виглядати стильно і відчувати себе зручно у костюмі "Wednesday". Велюровий спортивний костюм у сірому кольорі створить чудовий образ для вашої донечки. Цей вибір буде чудовою опцією для різних сезонів і підійде для різних ситуацій, будь то прогулянка на свіжому повітрі чи спортивні заняття. Насолоджуйтеся стильним та практичним образом у чудовому костюмі “Wednesday”!
    кешбек 7 ₴
    -45%
    Вік Від 3 років / Приналежність Дітям
    М'яка іграшка Копіця Каченя Фаня обов'язково сподобається як малюкам, так і дорослим. Адже іграшка добре деталізована та виготовлена з якісних матеріалів. Фаня – іграшки з матеріалу вищої якості мікроплюшу, з супер м'яким набивкою у вигляді синтетичного пуху. Вони яскраві, підходять для ігор, прості в чистці, з ними приємно засипати в обійми, брати в подорожі та багато іншого. М'яка іграшка каченя, висотою 28 сантиметрів на диво милі та унікальні. Рекомендовано для дітей віком від 3 років.
    доставка в Польщу
    кешбек 21 ₴
    -54%
    Колір Чорний / Стиль Кежуал / Візерунок Сердечка
    Дитячий літній комплект, у складі топ та бриджі. Топ із зав'язкою на спині. Бриджі легкі та комфортні, талія на резинці, тканина – шифон. Розмір 80: довжина топу 25см, бриджі – довжина 40см, кроковий шов 20см, ширина стегон 30см. Розмір 92: довжина топу 28см, бриджі – довжина 48см, кроковий шов 26см, ширина стегон 32см. Розмір 98: довжина топу 30см, бриджі – довжина 49см, кроковий шов 28см, ширина стегон 32см. Розмір 104: довжина топу 32см, бриджі – довжина 53см, кроковий шов 30см, ширина стегон 33см. Розмір 110: довжина топу 34см, бриджі – довжина 58см, кроковий шов 33см, ширина стегон 37см. Розмір 116: довжина топу 35см, бриджі – довжина 61см, кроковий шов 36см, ширина стегон 38см. Розмір 122-128: довжина топу 37см, бриджі - довжина 64см, кроковий шов 39см, ширина стегон 42см.
    кешбек 5 ₴
    -39%
    Колір Чорний / Візерунок Однотонний / Стиль Спортивний
    Топ для гімнастики на дівчинку.
    кешбек 17 ₴
    Колір Світло-бежевий / Склад 100% бавовна / Сезонність Демісезон / Візерунок Череп
    доставка в Польщу
    кешбек 2 ₴
    -48%
    Колір Синій
    Однотонна синя футболка для дівчинки. У цій моделі дитина зможе відправитися на урок фізкультури або прогулянку. Вона однаково добре виглядає зі спортивними лосинами і з повсякденними брюками. Знизу виріб декороване брендового кліпсою. У пошитті використаний стрейчевий кулир.
    кешбек 5 ₴
    -23%
    Колір Кораловий / Матеріал Бавовна / Висота посадки Висока талія / Візерунок Однотонний / Стиль Кежуал
    кешбек 4 ₴
    -47%

    Пустушка силіконова Suavinex (Суавінекс) Морські історії Рожева русалка - анатомічна, зручна і абсолютно безпечна для дитини. Основні переваги: м'яка та гнучка пустушка не турбує дитину під час сну, не залишає позначки на обличчі дитини; обідок пустушки має вентиляційні отвори, що не дозволяє слині накопичуватися і знижує ймовірність подразнення шкіри дитини; яскравий дизайн сподобається кожному малюкові; екологічно чисте виробництво - для упаковки використовуються екологічно чисті та біорозкладні матеріали. Форма пустушки: анатомічна. Матеріал соски: силікон. Матеріал захисного щитка: пластик. Застереження: оглядайте пустушку перед та після кожного застосування та замініть у разі зносу, пошкодження; не тримайте пустушку довго на сонці або біля іншого джерела тепла. Інструкція з використання: перед першим застосуванням пустушку необхідно простерилізувати у спеціальному розчині для стерилізації дитячих пляшечок або шляхом парової стерилізації, кип'ятіння протягом хвилини; потрібно завжди мити до та після використання у теплій воді з додаванням нейтральних миючих засобів (дитячого мила та ін), потім ретельно прополоскати чистою водою; не використовуйте абразивні засоби для миття. Рекомендовано для дітей від 6 до 18 місяців.
    кешбек 4 ₴
    -39%

    Легкі та комфортні шорти - обов'язковий елемент літнього гардероба. Прекрасно поєднуються з будь-якою майкою або футболкою.
    кешбек 7 ₴
    -39%
    Колір Чорний
    Стильний світшот. Його можна комбінувати з різними речами. Продуманий крій дозволить рухатися вільно та природно. Виконаний з натурального приємного до тіла матеріалу.
    доставка в Польщу
    кешбек 5 ₴
    -72%
    Колір Рожевий / Склад 100% Коттон / Візерунок Горошок
    Боді DIS-4865
    доставка в Польщу
    кешбек 11 ₴
    -70%
    Колір Бордовий / Склад верха Натуральна шкіра
    верх: натуральна шкіра/ всередині: натуральна шкіра/ підошва: ПУ
    кешбек 1 ₴
    -53%
    Колір Темно-синій / Сезонність Демісезон / Стиль Повсякденний
    Шкарпетки для хлопчика з унікальним дизайном.
    кешбек 38 ₴
    -39%
    Склад 100%-поліестер / Сезонність Зима / Приналежність Дітям / Колір Пудровий
    Стильний утеплений комбінезон трансформер для дівчинок. Виготовлений ​​з високоякісної непродувної плащової тканини, захищає дитину від вологи та вітру.
    кешбек 2 ₴
    -30%
    Вік Від 3 років / Приналежність Хлопчикам
    Молодим українським виробником Hega випускаються цікаві, якісні іграшки для хлопчиків та для дівчаток різного віку. Для виробництва своїх товарів компанія часто застосовує чудовий матеріал – натуральну деревину. З неї виготовляються конструктори, що розвивають, фігурки, об'єднані в різні тематичні серії, і багато іншого. Представлений ігровий набір Гонки від компанії Hega чудово підійде хлопчику від трьох років. Три яскраві, барвисті дерев'яні автомобілі стануть одними з найцікавіших екземплярів у колекції дитини. До складу набору увійшли три фігурки, виконані у формі гоночних машин. Всі три іграшки мають гладкі, закруглені завдяки ручному шліфуванню, краю. Дерев'яні гоночні автомобілі пофарбовані в яскраві кольори – синій, жовтий та червоний. Для фарбування іграшок використовувалися нешкідливі фарби на водній основі.
    кешбек 21 ₴
    -39%
    Колір Темно-синій
    Стильні штани для дівчаток – це елемент будь-якого гардеробу, який можна використовувати для створення різних образів. Перевагами моделі є поєднання практичності та зручності.
    доставка в Польщу
    кешбек 18 ₴
    -69%
    Матеріал Поліестер / Колір Молочний / Стиль Повсякденний
    Сукня А-силуету з тюлю з вирізом і мерехтливим гудзиком ззаду на шиї. Короткі рукави-ліхтарики з вузькою закритою гумкою та складаннями на спідниці, які створюють рух. На підкладці. У виробі можливе пошкодження бирки. У виробі можливе пошкодження бирки.
    доставка в Польщу
    кешбек 3 ₴
    Колір Салатовий / Візерунок Малюнок / Стиль Кежуал
    УВАГА ТОВАР З мікро-дефектом. Дірка Футболка оверсайз із м'якого трикотажу з принтом, сильним вирізом на плечах, широкими рукавами та вузьким вирізом.
    кешбек 5 ₴
    -66%
    доставка в Польщу
    кешбек 1 ₴
    -4%
    Колір Рожевий / Матеріал Трикотаж
    Топ для дівчинки - виготовлений з високоякісних матеріалів, що не викликають подразнень на шкірі. Універсальний предмет одягу для будь якої пори року. Особливості топу: Колір: рожевий, однотонний. Матеріал виготовлення: трикотаж. Склад: 95% бавовна, 5% еластан. Топ має широкі бретелі. Розмірний ряд: 104 - 146 Країна виробник: Туреччина
    доставка в Польщу
    кешбек 3 ₴
    -10%
    Колір Молочний / Склад 100% бавовна / Сезонність Демісезон / Візерунок Малюнок
    кешбек 17 ₴
    -64%
    Сезонність Демісезон / Тип Поліестер / Колір Червоний / Довжина виробу Коротке
    кешбек 3 ₴
    -39%
    Колір Жовтий / Стиль Повсякденний
    Стильна футболка для дівчинки, виготовлена з натуральної тканини. Підійде для прогулянок у спеку. Відмінно поєднується з будь-яким гардеробом. Розмір: 86 см: Обхват грудей – 54; Ширина плеча – 21; Довжина рукава – 7; Довжина виробу верх – 32. 92 см: Обхват грудей – 58; Ширина плеча – 24; Довжина рукава – 7; Довжина виробу верх – 35. 98 см: Обхват грудей – 62; Ширина плеча – 26; Довжина рукава – 7; Довжина виробу верх – 38. 104 см: Обхват грудей – 66; Ширина плеча – 26; Довжина рукава – 8; Довжина виробу верх – 41.
    кешбек 18 ₴
    -39%
    Колір Комбінований / Сезонність Демісезон / Стиль Повсякденний
    Сорочка для стильних дівчат. Чудове поєднання сучасних кольорів створить стильний образ. Натуральні тканини приємні на дотик створять неповторний комфорт для юних леді.