5
6613
12 з вузьким гнучким лезом довжиною 12 см
Ергономічний, ідеально збалансований дизайн для віртуозної обробки м'ясної туші
Відділення м'язової, сполучної, жирової тканини від кістки максимально легко та точно
Ідеальний інструмент для професійних м'ясників, шеф-кухарів великих ресторанних кухонь та всіх поціновувачів високоякісного кухонного інвентарю
Ніж Fibrox Boning Flexible 5
6613
12, з чорною рукояттю: серія: Fibrox, професійна призначення: обвалочний довжина леза: 12 см особливості леза: гнучке (flexible), вузьке, вигнуте заточення ріжучої кромки: гладка (Plain) матеріал клинка: нержавіюча сталь високої якості матеріал рукоятка з витривалого термопластичного еластомеру (TPE) із шорсткою поверхнею
Має зручну і надійну фіксацію навіть при роботі з жирними продуктами, у вологому середовищі або в рукавичках
Термопластичний полімерний матеріал на дотик нагадує щільнопресовану гуму
Практичний для використання при низьких та високих температурах до 80-110 ° C, підходить для стерилізації
Матеріал є безпечним для роботи з продуктами харчування
Кухонні швейцарські ножі із колекції Fibrox здатні витримувати великі професійні навантаження
Ергономічний дизайн мінімізує стомлюваність під час роботи
Обвалочний ніж Вікторінокс Фіброкс 5
6613
12 оснащений лезом вигнутої форми і з гладкою ріжучою кромкою
Штамповане лезо виготовлене з високоякісної нержавіючої сталі
Завдяки правильному складу сплаву довго утримує заточування та чудово протистоїть впливу корозії
Електронне гравіювання: назва, логотип, фірмова емблема з орлом, серійний номер та емблема NSF