виділяються завдяки своїй високій якості, довговічним матеріалам та ергономічному дизайну
Ці ножі ретельно розроблені відповідно до їх призначення, поєднують функціональність та якість з високими вимогами професійного шеф-кухаря
При правильному використанні та належному догляді цих ножів Вам вистачить на все життя
Ніж Santoku - один з найпопулярніших ножів на ринку, має попит завдяки своїй універсальності використання на кухні
Цей ніж може добре різати, рубати та кришити
Розмір Santoku є ідеальним для різання дрібними скибочками або кубиками як м'яса, так і овочів
Клинок Santoku широкий, що при вузькій ручці дає кухареві простір під долоню і велику свободу в маніпуляціях ножем
Ножі Santoku мають тонку ріжучу кромку, яка дуже добре ріже і легко заточується
Крім того, лезо Santoku заточується сильніше звичайного, щоб ножем було зручно нарізати рибу, овочі, м'ясо з дрібними кістками або без кісток