Ніж POLYWOOD Barbecue Матеріал леза: нержавіюча сталь Матеріал рукоятки: дерево Ріжуча кромка ножа: гладка Колір: коричневий Призначення ножа: для м'яса TRAMONTINA ЗАПРОШУЄ НА БАРБЕКЮ ПО-БРАЗИЛЬСЬКО Як і будь-яка інша латиноамериканська на м'ясо, яке має смачну назву СhurrascoЛіто - найкращий час для приготування смачних страв на вогні просто неба Складно знайти більш популярний спосіб приготування делікатесів на природі, ніж різні варіанти гриля Але весь час готувати однакові страви на кшталт шашлику швидко набридає, і цінителі запеченого м'яса починають шукати більш вишукані та екзотичні варіанти. Один з них - бразильський чураско. ейки, але сучасна латиноамериканська кухня допускає готувати чураско практично з будь-якого м'яса - яловичини, свинини або навіть птиці. У будь-якому випадку, головним у чураско є не те, З ЧОГО його готувати, а ЯК це робити! До речі, на відміну від шашлику, м'ясо для чураско не вимагає попереднього маринування, а тільки рясно обробляється сіллю і спеціями. безпосередньо на шампурах, зрізаючи кожен шматочок безпосередньо перед відправкою в рот Так м'ясо максимально довго залишається гарячим і соковитим, не втрачаючи свого чудового смаку і аромату. Бренд Tramontina як ніхто інший добре розбирається в бразильській кухні, тому ТМ Tramontina випустила спеціальну серію кухонних аксесуарів і ножів Сhurrasco для приготування однойменного м'ясного делікатесу. себе грати, спеціальні ножі, виделки, щипці, лопатки і, звичайно, шампури! Кожен виріб із серії Сhurrasco виготовлений з особливої нержавіючої сталі та оснащений подовженою дерев'яною ручкою, яка захистить руки від опіків і дозволить зручно тримати кулінарні інструменти. чураско!