triangle

    Forus

    Практичні рішення для побуту 💫

    Акція:
    Категорія
    Приналежність
    Вид
    Розмір
    Таблиця розмірів
    Колір
    Ціна
    від
    до
    Аудиторія
    Склад
    Призначення
    Особливість
    Візерунок
    Сезонність
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -53%

    3D ручка - це найкращий подарунок, для дітей і навіть дорослих. З її допомогою можна створювати 3D тривимірне зображення, вона сприяє розвитку мислення, а так само розвиває творчі навички. Дуже зручна і проста у використанні. Особливості: автовідключення в режимі очікування. Полегшений корпус. Регульована швидкість і температура. ЖК-дисплей. Напруга: 220V. Розмір упаковки: 21х16х6 см. Діаметр сопла: 0,7 мм.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -73%

    вакуумна система для зберігання і консервування продуктів. Пристрій вакуумного консервування - це система зберігання продуктів і напоїв в вакуумі. Це просте, практичне, оригінальний винахід. Використовуються перевірені матеріали найвищої якості. При такому способі консервування зберігаються вітаміни і поживні властивості, продукти не втрачають своїх якостей! ПОРЯДОК РОБОТИ З СИСТЕМОЮ: перевірити банка на відсутність тріщин, сколів, раковин як на самій банка, так і на її шийці. Банки з зазначеними дефектами не придатні до використання. Встановити кришку на шийку банки. Щільно вставити насос в поглиблення кришки. Для створення вакууму необхідно за допомогою ручки переміщати шток вгору і вниз до упору. При консервуванні досить зробити від 3-х до 6 качків, а в режимі зберігання від 15 до 20. Число качків залежить від рівня заповнення банки. Однак, чим більше зроблено качків, тим глибше вакуум. В цьому випадку шток починає різко мимовільно опускатися і наносити удари по кришці. Не допускайте цього. Кришка може лопнути. Для відкриття банки пальцем підніміть край клапана на кришці, внаслідок чого повітря з шумом проникає в банка, і кришка легко відкриється. Для відкриття клапана можна користуватися металевими та іншими гострими предметами, щоб не з'явилося ризики на сідлі клапана. У міру забруднення, а також у всіх випадках після консервації, насос необхідно промити теплою або гарячою водою, для чого відкрутите гайку і вийміть шток з циліндра. Після промивання необхідно змастити манжету тонким шаром вазеліну. У міру забруднення кришку необхідно промити, при цьому не допускається підчіплювати прокладку гострими предметами. Клапан легко виймається натисканням пальця. Якщо рух штока стає тугим, то насос необхідно розібрати, ретельно промити циліндр і манжету, і змастити її тонким шаром вазеліну. При тривалому зберіганні манжета насоса може і втратити частково еластичність. Рекомендуємо потримати її в окропі кілька хвилин, але якщо це не допоможе, то її потрібно замінити. Щоб манжета довго зберігала еластичність, її потрібно змащувати вазеліном при зберіганні. Для перевірки герметичності системи, рекомендуємо налити в банка воду з під крана, недоливу 3-4 см, накинути кришку і відкачати насосом з неї повітря. Потім перевернути банка догори дном. Якщо з під клапана кришки просочуються бульбашки повітря, значить кришка непридатна до використання. На практиці це трапляється вкрай рідко. Рекомендуємо зняти клапан, промити його і сідло на кришці і повторити перевірку. Якщо бульбашки просочуються з під прокладки кришки, то непридатні або кришка, або банка. В абсолютній більшості випадків це відбувається від того, що на шийці банки вм'ятини, відколи, ризики, тріщини. Спробуйте поставити кришку на вже перевірену банка, якщо і в цьому випадку з'являться бульбашки, то кришка непридатна. У наборі 9 кришок
    -66%

    якщо ви цінуєте свій час і вважаєте себе чудовою господинею, у якій завжди все йде на лад на кухні і яка дивує гостей вишуканими і цікавими стравами, то Вам, безумовно, стануть в нагоді контейнери для варіння яєць. Тепер Вам більше не доведеться витрачати дорогоцінні хвилини, щоб очистити яйце від шкаралупи, в контейнерах Ви можете варити до 6 яєць одночасно без шкаралупи. Все дуже просто. Перед варінням в форму виливається білок з жовтком, а можна і без жовтка. Відразу ж в форму можна додати сіль, приправи та інші інгредієнти на Ваш смак. Далі форма закривається, опускається в воду і вариться. Крім того, вже зварене яйце матиме плоска підстава, що не буде кататися по тарілці і буде готове до сервіровки. Також в формах ледащо можна готувати не тільки яйця, додаючи до них сіль і різні спеції прямо перед варінням, але також желе або холодець. У наборі 6 контейнерів.