ВСАА 2 : 1: 1 400 г від AB PRO - комплекс амінокислот для побудови м'язової маси без жиру. Продукт є амінокислотним комплексом, що складається з : L- ізолейцин, L- лейцин, L- валін (ВСАА) в пропорції, що відповідає матриці м'язового білку (2: 1: 1), антикатаболічна амінокислота L- глютамін, декстроза для подолання тренувальної гіпоглікемії. Амінокислотна добавка призначена для забезпечення м'язів будівельним матеріалом в період тренувального стресу. Простіше кажучи: м'язам на тренуванні не дає "згоріти", а в період відпочинку - стимулює зростання нових об'ємів. Регулярне застосування амінокомплексу ВСАА 2:1:1 на тлі тренувань середньої або високої інтенсивності, стимулює зростання м'язової маси, зниження рівня підшкірного жиру. Амінокислотний напій добре розчиняється у воді, має приємний смак. Максимальний ефект досягається при вживанні 2-3 порцій в день: під час/після тренування та між прийомами їжі. Для збагачення основного раціону харчування, на об'єктах зі шкідливими умовами праці, веганам, для зміцнення імунітету, в регенеративних програмах, під час аеробних навантаженнях рекомендується 1 -2 прийоми амінокислотного комплексу в день між прийомами їжі. Розчиняти по ½ порції в 500 мл холодної води. Склад: комплекс амінокислот ВСАА, L- глютамін, декстроза, лимонна кислота, ароматизатор ідентичний натуральному, сукралоза, діоксид кремнію, сіль, натуральний барвник. Харчова цінність 1 порції (2 мірні ложки): Білків - 0,0 г Жирів - 0,0 г Вуглеводів - 4,6 г Енергетична цінність (калорійність) 100г : 120,95 кКал (505,8 кДж). Питомий вміст амінокислот : не менше 50%. Вживати як додаткове джерело амінокислот з розгалуженими бічними ланцюжками ВСАА. Рекомендується в якості дієтичної добавки до основного раціону харчування в період підвищених фізичних навантажень, спрямованих на підвищення сили, витривалості, нарощування м'язів, спалювання підшкірного жиру. Спосіб вживання: 1 порцію (2 мірні ложки) змішати з 300-700 мл води. Вживати по 1-4 порції в день між прийомами їжі, перед, а також під час та безпосередньо після тренування.