triangle

    Гастрономічна насолода

    Їжте, пийте та смакуйте у задоволення

    Акція:
    Категорія
    Вид
    Колір
    Бренд
    Ціна
    від
    до
    Країна бренду
    Країна виробництва
    Візерунок
    ¯\_(ツ)_/¯
    У вас немає обраних фільтрів
    кешбек від 203 ₴
    розстрочка
    -10%

    Сет до Хеловіну "Сет до Хеловіну "Кішки-мишки" Вас вітає команда CRAFT COOKIES! Пропонуємо прикрасити ваше свято нашими чудовими запашними медовими пряниками! Представляємо вам один із сетів з колекції крафтових медових пряників до Хеловіну! Сподіваємося, що наша колекція вам сподобається або "налякає", буууу)) Із задоволенням виконаємо ваші замовлення! Розміри: Кістка - ширина 9 см Кіт - висота 10 см Гарбуз - висота 6 см Летючі миші - ширина 8 см Окуляри - ширина 9 см Розмір ящичка: 23*25 см Строк придатності 6 міс. Кожен пряник пакується в прозорий пакетик за стрічкою, а весь сет в дерев'яний ящичок чорного кольору. Замовлення приймаємо мінімум(!) за 14 днів до бажаної дати! Ви можете замовити пряники та сплатити наперед, а ми виготовимо їх перед бажаною датою.
    кешбек від 203 ₴
    розстрочка
    -9%

    Вас вітає команда CRAFT COOKIES!Пропонуємо прикрасити ваше свято нашими чудовими запашними медовими пряниками! Представляємо вам один із сетів з колекції крафтових медових пряників до Хеловіну! Сподіваємося, що наша колекція вам сподобається або "налякає", буууу)) Із задоволенням виконаємо ваші замовлення! Розміри: Кістка - ширина 9 см Єдиноріг - висота 9,5 см Окуляри - ширина 9 см Гарбузи - висота 6 см Привиди - довжина 6 см Летюча миша- ширина 7 см Розмір ящика: 23*25 см Строк придатності 6 міс. Кожен пряник пакується в прозорий пакетик за стрічкою, а весь сет в дерев'яний ящичок чорного кольору. ВАЖЛИВО! Замовлення приймаємо мінімум(!) за 14 днів до бажаної дати! Ви можете замовити пряники та сплатити наперед, а ми виготовимо їх перед бажаною датою.
    кешбек від 19 ₴
    -7%

    КРЕМ-СОУС КОКОСОВО-СИРНИЙ Легка, біла злегка солонувата маса, з характерним сирним ароматом і смаком. Склад: кокосова олія, кокосові вершки, сіль гімалайська, лимонна кислота, крохмаль, аромат сиру, сорбат калію. Поживна (харчова) цінність 100 г: білків — 0 г, жирів — 7 г, вуглеводів — 25 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 163 ккал. Вироблено відповідно до ТУ У 15.3-33550052-001:2005. Вес – 200 г. Продукти без цукру або на основі еритритолу: . Разом дешевше. ДЛЯ РЕГУЛЮВАННЯ РІВАНЯ САХАРА В КРОВІ рекомендуємо: — натуральний препарат у складі: куркума, більва, амла, пажитник, джамун, харідра, фікус кистеподібний, карела (гіркий індійський огірок), гудмар (джинема сильвестра). Чай кава без цукру — з еритринолом: Декларація якості та відповідальності виробника: Продукція з кокосовою олією: 1) Температура плавлення кокосової олії +24. За температури нижче цієї вона твердне, що може поміняти консистенцію продукту (перехід у желеподібний стан без зміни якості продукту). Для отримання рідкого, рідкого продукту, його треба потримати в теплій не гарячій воді та перемішати. НЕ ДОПМАСКАЄТЬСЯ: зберігання продукту за температури нижче ніж +1 (це веде до розшарування рідини) Виробник не несе відповідальності за невідповідність умов зберігання. УВАГА: враховуйте це під час замовлення на поготів узимку. Споживач для відновлення властивостей продукту може підігріти його до температури, близької до кипіння, та перемішати. Сиропи та розчини на еритриолі. У разі перенасичених концентратів еритритола допускається його кристалізація за температури зберігання нижче ніж +12 +14. Для відновлення властивостей сиропів його треба потримати в теплій негарячій воді та перемішувати до повного розчинення кристалів. НЕ КИПЯТИТЬ. 3) Гірчиці та соуси особливо чутливі до бактерій бродіння й гниття. Не допускається потрапляння слини, води в продукт після його відкриття, це неабияк скорочує термін зберігання. МИ СПЕЦІАЛЬНО ФАСУЄМО НАШИ ПРОДУКТИ В ПРОЗРАЧНУ ПАКОВКУ, ЩОБ ПОТРЕБНИК ВИДІЛ ЯКІСТЬ ПРОДУКТУСТРОВИННІСТЬ ПРОДОВЖЕННЯ ЗІЗВОДІЛЮ 1. Виробник не несе відповідальності за пошкодження товару службами доставки (Укрпошта, Новою поштою). Але виробник гарантує повернення повної вартості пошкодженого товару, якщо споживач склав АКТ дефектації (пошкодження) товару в службі доставки, — на день надання такого Акта Виробника. 2) Виробник упродовж 14 днів від дати отримання товару Споживачем, компенсує вартість товару внаслідок його псування, якщо це не пов'язано з порушенням умов зберігання товару Споживачем, за максимально простою процедурою: фото пошкодженого/ зіпсованого товару та опис проблеми на вайбер сайту.
    кешбек від 838 ₴
    розстрочка
    -16%
    Приналежність Продукти харчування і напої / Бренд YAGODAR / Країна бренду Україна
    Колекція з джемів та соусів без цукру YAGODAR Склад набору: Натуральні джеми: Ананас - апельсин з імберем, без цукру, 210 г; Мандарин - апельсин з мускатним горіхом, без цукру, 210 г; Абрикос - апельсин, без цукру, 210 г; Ананас - кокос, без цукру, 210 г; Червона смородина - зелена груша, без цукру, 210 г; Гарбуз - апельсин з корицею, без цукру, 210 г; Полуниця - суниця, без цукру, 210 г; Чорна смородина, для діабетиків, без цукру, 210 г; Запечене яблуко - червона смородина, без цукру, 210 г; Полуниця, для діабетиків, без цукру, 210 г. Натуральні соуси: Гірчично-медовий соус без цукру, 210 г Гострий томатний соус без цукру, 200 г Соус груша-гірчиця без цукру, 200 г Манго-мед з гірчицею, соус без цукру 200 г Пряна чорна смородина, соус без цукру 205 г Інгредієнти: Багато швидкозаморожених ягід і фруктів (43-70%) у джемах; Багато швидкозаморожених ягід, фруктів або томатів (до 74% складу) у соусах; Соки фруктів і ягід; Згущувачі; Детальний склад кожного компоненту набору читайте на сайті yagodar.ua. Також там є дані про поживну цінність, зокрема вуглеводи і цукри. Умови зберігання: Температура: від 0 C до 25 C Вологість повітря: не більше 75% Зберігати в захищених від сонячних променів приміщеннях в оригінальній нерозкритій упаковці Після відкриття продукту зберігати в холодильнику та використовувати протягом 7 днів Примітка: Можливо виділення фруктово-ягідного соку Дата виробництва та "Краще спожити до" вказані на кришці Номер партії L відповідає даті виробництва Під час відкриття банки переконайтеся, що є ущільнювач. Якщо його немає, не використовуйте продукт. Не пропустіть шанс спробувати це ексклюзивне поєднання смаків! Пориньте у світ яскравих ароматів та натуральних смаків з нашим боксом джему! Купуйте зараз.
    кешбек від 104 ₴
    розстрочка
    -15%
    кешбек від 110 ₴
    розстрочка
    -12%
    кешбек від 110 ₴
    розстрочка
    -12%
    кешбек від 110 ₴
    розстрочка
    -12%
    кешбек від 35 ₴
    розстрочка
    -7%

    КРЕМ-СОУС КОКОСОВО-СИРНИЙ Легка, біла злегка солонувата маса, з характерним сирним ароматом і смаком. Склад: кокосова олія, кокосові вершки, сіль гімалайська, лимонна кислота, крохмаль, аромат сиру, сорбат калію. Поживна (харчова) цінність 100 г: білків — 0 г, жирів — 7 г, вуглеводів — 25 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 163 ккал. Вироблено відповідно до ТУ У 15.3-33550052-001:2005. Вес – 200 г. Продукти без цукру або на основі еритритолу: . Разом дешевше. ДЛЯ РЕГУЛЮВАННЯ РІВАНЯ САХАРА В КРОВІ рекомендуємо: — натуральний препарат у складі: куркума, більва, амла, пажитник, джамун, харідра, фікус кистеподібний, карела (гіркий індійський огірок), гудмар (джинема сильвестра). Чай кава без цукру — з еритринолом: Декларація якості та відповідальності виробника: Продукція з кокосовою олією: 1) Температура плавлення кокосової олії +24. За температури нижче цієї вона твердне, що може поміняти консистенцію продукту (перехід у желеподібний стан без зміни якості продукту). Для отримання рідкого, рідкого продукту, його треба потримати в теплій не гарячій воді та перемішати. НЕ ДОПМАСКАЄТЬСЯ: зберігання продукту за температури нижче ніж +1 (це веде до розшарування рідини) Виробник не несе відповідальності за невідповідність умов зберігання. УВАГА: враховуйте це під час замовлення на поготів узимку. Споживач для відновлення властивостей продукту може підігріти його до температури, близької до кипіння, та перемішати. Сиропи та розчини на еритриолі. У разі перенасичених концентратів еритритола допускається його кристалізація за температури зберігання нижче ніж +12 +14. Для відновлення властивостей сиропів його треба потримати в теплій негарячій воді та перемішувати до повного розчинення кристалів. НЕ КИПЯТИТЬ. 3) Гірчиці та соуси особливо чутливі до бактерій бродіння й гниття. Не допускається потрапляння слини, води в продукт після його відкриття, це неабияк скорочує термін зберігання. МИ СПЕЦІАЛЬНО ФАСУЄМО НАШИ ПРОДУКТИ В ПРОЗРАЧНУ ПАКОВКУ, ЩОБ ПОТРЕБНИК ВИДІЛ ЯКІСТЬ ПРОДУКТУСТРОВИННІСТЬ ПРОДОВЖЕННЯ ЗІЗВОДІЛЮ 1. Виробник не несе відповідальності за пошкодження товару службами доставки (Укрпошта, Новою поштою). Але виробник гарантує повернення повної вартості пошкодженого товару, якщо споживач склав АКТ дефектації (пошкодження) товару в службі доставки, — на день надання такого Акта Виробника. 2) Виробник упродовж 14 днів від дати отримання товару Споживачем, компенсує вартість товару внаслідок його псування, якщо це не пов'язано з порушенням умов зберігання товару Споживачем, за максимально простою процедурою: фото пошкодженого/ зіпсованого товару та опис проблеми на вайбер сайту.
    кешбек від 35 ₴
    розстрочка
    -7%

    Калорійність нутового борошна Калорійність внутрішнього борошна становить 337 ккал на 100 грамів продукту. Калорії, ккал: 337 Білки, г: 10.9 Жири, г: 2.9 Вуглеводи, г: 66.0 Глікемічний індекс 35 Склад нутового борошна У хімічному складі нутового борошна представлені: вітаміни , , , , ,, , , и , а також: , , , , , и , , и , , , бор і , і титан, кремній, , и . Борошно нутове — цінний продукт, що виготовляється з нуту, турецького гороху, який є різновидом бобових. Цінується вона за високий вміст харчових волокон, корисних жирних кислот, комплексу вітамінів, а також інших елементів: кальцію, міді, цинку, селену та інших. У такому борошні не міститься глютен, і вона не вбирає в себе рослинні олії в процесі смаження, тому ідеально підходить для приготування дієтичних страв. Нутове борошно — це традиційний компонент стравпластину, східних і індійської кухонь, рідше — італійської. Продукт підходить для додавання в локшину, каші, соуси. Добре гармонує з рибними та овочевими стравами, у яких слугує як смакова добавка. Для приготування випічки потрібно змішати нутове та зернове (пшеничне, житнє) борошно.
    кешбек від 26 ₴
    -7%

    ПАСТА ШОКОЛАДНА на сиропі цикорію та еритриолі Краще сполучення антиоксиданту (какао) і гепапротектора (цикорій). Склад: сироп цикорію (більше 50%), вода, еритритол, терте какао, крохмаль, сіль, лимонна кислота, сорбат калію. Поживна (харчова) цінність 100 г: білків - 1 г, жирів - 6 г, вуглеводів - 30 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 728 кДж / 174 ккал. Термін придатності на упаковці Вироблено відповідно ТУ У 15.3-33550052-001: 2005. все без цукру Напитки розчинний зі шлунками купажована кава Сиропи сироп цикорію концентрат Солодощі кокосова згущена паста шоколадна 200 г паста шоколадна 100 г паста шоколадна 400 г паста шоколадна 600г Гірчиця з цикорієм з цикорієм і інуліном Декларація якості та відповідальності виробника: Продукція з кокосовою олією: 1) Температура плавлення кокосової олії +24. За температури нижче цієї вона твердне, що може поміняти консистенцію продукту (перехід у желеподібний стан без зміни якості продукту). Для отримання рідкого, рідкого продукту, його треба потримати в теплій не гарячій воді та перемішати. НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ: зберігання продукту за температури нижче ніж +1 (це призводить до розшарування рідини) Виробник не несе відповідальності за невідповідність умов зберігання. УВАГА: враховуйте це під час замовлення на поготів взимку. Споживач для відновлення властивостей продукту може підігріти його до температури, близької до кипіння, та перемішати. Сиропи та розчини на еритриолі. У разі перенасичених концентратів еритритола допускається його кристалізація за температури зберігання нижче ніж +12 +14. Для відновлення властивостей сиропів його треба потримати в теплій не гарячій воді та перемішувати до повного розчинення кристалів. НЕ КИПЯТИТЬ. 3) Гірчиці та соуси особливо чутливі до бактерій бродіння й гниття. Не допускається потрапляння слини, води в продукт після його відкриття, це неабияк скорочує термін зберігання. МИ СПЕЦІАЛЬНО ФАСУЄМО НАШИ ПРОДУКТИ В ПРОЗРАЧНУ ПАКОВКУ, ЩОБ ПОТРЕБНИК ВИДІЛ ЯКІСТЬ ПРОДУКТУСТРОВИННІСТЬ ПРОДУКТЯМЛЮТТІВЛЯ 1. Виробник не несе відповідальності за пошкодження товару службами доставки (Укрпошта, Новою поштою). Але виробник гарантує повернення повної вартості пошкодженого товару, якщо споживач склав АКТ дефектації (пошкодження) товару в службі доставки, — на день надання такого Акора виробника. 2) Виробник упродовж 14 днів від дати отримання товару Споживачем, компенсує вартість товару внаслідок його псування, якщо це не пов'язано з порушенням умов зберігання товару Споживачем, за максимально простою процедурою: фото пошкодженого/ зіпсованого товару та опис проблеми на вайбер сайту.Декларація якості та відповідальності виробника: Продукція з кокосовою олією: 1) Температура плавлення кокосової олії +24. За температури нижче цієї вона твердне, що може поміняти консистенцію продукту (перехід у желеподібний стан без зміни якості продукту). Для отримання рідкого, рідкого продукту, його треба потримати в теплій не гарячій воді та перемішати. НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ: зберігання продукту за температури нижче ніж +1 (це призводить до розшарування рідини) Виробник не несе відповідальності за невідповідність умов зберігання. УВАГА: враховуйте це під час замовлення на поготів взимку. Споживач для відновлення властивостей продукту може підігріти його до температури, близької до кипіння, та перемішати. Сиропи та розчини на еритриолі. У разі перенасичених концентратів еритритола допускається його кристалізація за температури зберігання нижче ніж +12 +14. Для відновлення властивостей сиропів його треба потримати в теплій не гарячій воді та перемішувати до повного розчинення кристалів. НЕ КИПЯТИТЬ. 3) Гірчиці та соуси особливо чутливі до бактерій бродіння й гниття. Не допускається потрапляння слини, води в продукт після його відкриття, це неабияк скорочує термін зберігання. МИ СПЕЦІАЛЬНО ФАСУЄМО НАШИ ПРОДУКТИ В ПРОЗРАЧНУ ПАКОВКУ, ЩОБ ПОТРЕБНИК ВИДІЛ ЯКІСТЬ ПРОДУКТУСТРОВИННІСТЬ ПРОДУКТЯМЛЮТТІВЛЯ 1. Виробник не несе відповідальності за пошкодження товару службами доставки (Укрпошта, Новою поштою). Але виробник гарантує повернення повної вартості пошкодженого товару, якщо споживач склав АКТ дефектації (пошкодження) товару в службі доставки, — на день надання такого Акора виробника. 2) Виробник упродовж 14 днів від дати отримання товару Споживачем, компенсує вартість товару внаслідок його псування, якщо це не пов'язано з порушенням умов зберігання товару Споживачем, за максимально простою процедурою: фото пошкодженого/ зіпсованого товару та опис проблеми на вайбер сайту. Вага 100 г.
    кешбек від 39 ₴
    розстрочка
    -7%

    Кавовий напій з цикорію й обсмажених жолудів дуба. Склад: еритритол, вершки рослинні, порошок цикорію, кава шлунковий (обсмажені подрібнені плоди дуба) Не містить кофеїну, цукру, глютену, без лактози. Вага 100 г, калорійність 36,39 ккал Спосіб приготування: вміст пакета висипати в кухоль, залити окропом 180 мл, дати настоятися 2-3 хв, розмішати. Користь цикорію ховається в його кореневій частині, у якій міститься до 75% інуліну (органічна речовина). Це натуральний полісахарид, який підходить для дієтичного харчування (у разі цукрового діабету). Інулін легко засвоюється і стає потужним пребіотиком. У разі регулярного споживання цикорій підвищує захисні функції організму до шкідливих бактерій і вірусів. Ще цикорій — це джерело вітамінів. Бета-каротин — натуральний антиоксидант — виводить вільні радикали, запобігає розвитку онкології. Вітамін Е — уповільнює процеси старіння, перешкоджає тромбоутворенню й покращує роботу імунної системи. Тіамін відповідає за витривалість і роботу нервової системи. Холін допомагає очистити печінку від зайвого жиру. Піридоксин знімає стрес і втому, покращує обмін речовин і знижує цукор у крові. Рибофлавін регулює життєдіяльність клітин і впливає на репродуктивні функції. Фолієва кислота — бере участь у синтезі ДНК і амінокислот, підтримує роботу серцево-судинної та імунної системи. Цикорій має низьку калорійність — всього 21 Ккал на 100 г продукту. З огляду на те, що для приготування однієї чашки необхідно лише 5 г порошку, кількість калорій у напої буде мінімальною. Тому його можуть безбояно вживати люди, які прагнуть позбутися зайвої ваги. Жінки цінують рослину за її сприятливий вплив на волосся і шкіру. Напій із порошку забезпечує відновлення колагенів, які відповідають за еластичність і пружність шкіри. Оскільки в цикорії немає кофеїну, його можуть сміливо пити вагітні жінки та мами, що годують. Як близька до смаку до натуральної кави, вона не впливає на тонус судин, але надає організму більше енергії. все без цукру Напитки розчинний зі шлунками купажована кава Сиропи сироп цикорію концентрат Солодощі кокосова згущена паста шоколадна 200 г паста шоколадна 100 г паста шоколадна 400 г паста шоколадна 600г Гірчиця з цикорієм з цикорієм і інуліном Декларація якості та відповідальності виробника: Продукція з кокосовою олією: 1) Температура плавлення кокосової олії +24. За температури нижче цієї вона твердне, що може поміняти консистенцію продукту (перехід у желеподібний стан без зміни якості продукту). Для отримання рідкого, рідкого продукту, його треба потримати в теплій не гарячій воді та перемішати. НЕ ДОПМАСКАЄТЬСЯ: зберігання продукту за температури нижче ніж +1 (це веде до розшарування рідини) Виробник не несе відповідальності за невідповідність умов зберігання. УВАГА: враховуйте це під час замовлення на поготів взимку. Споживач для відновлення властивостей продукту може підігріти його до температури, близької до кипіння, та перемішати. Сиропи та розчини на еритриолі. У разі перенасичених концентратів еритритола допускається його кристалізація за температури зберігання нижче ніж +12 +14. Для відновлення властивостей сиропів його треба потримати в теплій негарячій воді та перемішувати до повного розчинення кристалів. НЕ КИПЯТИТЬ. 3) Гірчиці та соуси особливо чутливі до бактерій бродіння й гниття. Не допускається потрапляння слини, води в продукт після його відкриття, це неабияк скорочує термін зберігання. МИ СПЕЦІАЛЬНО ФАСУЄМО НАШИ ПРОДУКТИ В ПРОЗРАЧНУ ПАКОВКУ, ЩОБ ПОТРЕБНИК ВИДІЛ ЯКІСТЬ ПРОДУКТЯМІННІСТЬ ПРОДУКТОВАНІСТЬ ІЗВОДІЛЮ 1. Виробник не несе відповідальності за пошкодження товару службами доставки (Укрпошта, Новою поштою). Але виробник гарантує повернення повної вартості пошкодженого товару, якщо споживач склав АКТ дефектації (пошкодження) товару в службі доставки, — на день надання такого Акта Виробника. 2) Виробник упродовж 14 днів від дати отримання товару Споживачем, компенсує вартість товару внаслідок його псування, якщо це не пов'язано з порушенням умов зберігання товару Споживачем, за максимально простою процедурою: фото пошкодженого/ зіпсованого товару та опис проблеми на вайбер сайту.Декларація якості та відповідальності виробника: Продукція з кокосовою олією: 1) Температура плавлення кокосової олії +24. За температури нижче цієї вона твердне, що може поміняти консистенцію продукту (перехід у желеподібний стан без зміни якості продукту). Для отримання рідкого, рідкого продукту, його треба потримати в теплій не гарячій воді та перемішати. НЕ ДОПМАСКАЄТЬСЯ: зберігання продукту за температури нижче ніж +1 (це веде до розшарування рідини) Виробник не несе відповідальності за невідповідність умов зберігання. УВАГА: враховуйте це під час замовлення на поготів взимку. Споживач для відновлення властивостей продукту може підігріти його до температури, близької до кипіння, та перемішати. Сиропи та розчини на еритриолі. У разі перенасичених концентратів еритритола допускається його кристалізація за температури зберігання нижче ніж +12 +14. Для відновлення властивостей с
    кешбек від 76 ₴
    розстрочка
    -6%

    Олігофруктозу отримують з інуліну, який одержують з коріння цикорію. Олігофруктоза це натуральні розчинні харчові волокна. Часто застосовується як інгредієнт заміщає цукор у продукції зі зниженою калорійністю, а також у продукції зі зниженим вмістом/без цукру. Олігофруктоза є пребіотиком. Здатна стимулювати розмноження та зріст корисних біфідобактерій, сприяє нормалізації мікрофлори кишечника людини, зміцненню імунітету, покращує засвоєння кальцію з їжі, сприяє зниженню почуття голоду, дозволяє вирішити проблему запорів. Підходить для діабетичного харчування, тому що має дуже низький глікемічний індекс. Фруктоолігосахароза та фруктополіолігосахароза – це два типи пребіотичних вуглеводів, що належать до групи олігосахаридів. Вони використовуються в харчовій та фармацевтичній промисловості, а також у дієтології. 🔬 1. Фруктоолігосахароза (ФОС) Що це: Фруктоолігосахариди - це коротколанцюгові вуглеводи, що складаються з глюкози та кількох залишків фруктози. Виходять зазвичай з інуліну або ферментативним способом із сахарози. ✅ Застосування: Харчова промисловість: Додається до продуктів як низькокалорійний підсолоджувач. Використовується у функціональних продуктах (йогурти, мюслі, батончики) за рахунок пребіотичного ефекту. Дієтологія та медицина: Стимулює зріст корисних бактерій (біфідобактерій та лактобацил) у кишечнику. Покращує травлення та підтримує здоров'я ШКТ. Може використовуватися при запорах та синдромі подразненого кишечника. Помірно знижує рівень глюкози та холестерину в крові. Фармацевтика: Додається в пробіотики та нутрицевтики як носій та пребіотик. Широко використовується у всіх галузях харчової промисловості для продуктів з додатковою споживчою цінністю, зокрема для продуктів дитячого харчування. Має дуже низьку калорійність. 🥣 1. Йогурт з ягодами та ФОС Інгредієнти (на 1 порцію): Найменування Маса (г) Йогурт натуральний 200 Ягоди свіжі/мороз. 100 ФОС 5 Насіння чиа 5 Лимонна кислота 0.2 Сорбат калію 0.2 Харчова цінність: Ккал: 160 | Б: 7,5 г | Ж: 5.8 р | У: 17.5 г Термін зберігання: 7 діб при 4 °C (в герметичній ємності) Приготування: У мисці з'єднайте йогурт, ягоди та фруктоолігосахариди. Додайте чіа, лимонну кислоту та сорбат калію. Перемішайте до однорідності. Охолодіть 30-60 хвилин перед подачею (насіння чиа розбухне). 🧁 2. Вівсяне печиво з ФОС Інгредієнти (на 6–8 печива): Найменування Маса (г) Вівсяні пластівці 100 Банан стиглий 100 ФОС 10 Кориця мелена 1 Горіхи/родзинки 30 Лимонна кислота 0.3 Сорбат калію 0.3 Харчова цін | Б: 14,1 г | Ж: 16.4 р | У: 101.8 г Термін зберігання: 5 днів при кімнатній температурі, 12 у холодильнику, 30 у морозильнику Приготування: Розімніть банан у пюре. Додайте вівсянку, ФОС, горіхи/родзинки, корицю, лимонну кислоту та сорбат калію. Замісити цупке тісто. Сформуйте коржики і викладіть на лист. Випікати при 180 °C 15–20 хвилин до золотистої скоринки. Остудіть, зберігайте у герметичній упаковці. 🥤 3. Смузі на кефірі з ФОС Інгредієнти (на 1 склянку): Найменування Маса (г) Кефір 200 Банан 50 Ягоди 50 ФОС 5 Лляне насіння 5 Лимонна кислота 0.2 Бензоат натрію 0.2 Харчова цінність: Ккал: 170 | Б: 6,7 г | Ж: 4.3 г | У: 26 г Термін зберігання: До 3 діб у холодильнику (у закритій пляшці) Приготування: У блендер завантажте кефір, банан, ягоди, ФОС, лляне насіння. Додайте лимонну кислоту та бензоат натрію. Збийте до однорідності (30-60 сек). Перелийте в пляшку та охолодіть. 🍫 4. Пребіотичні батончики з ФОС Інгредієнти (на 6 батончиків): Найменування Маса (г) Фініки без кісточок 150 Вівсяні пластівці 100 Горіхи будь-які 50 ФОС 10 Какао-порошок 5 Лимонна кислота 0.3 Сорбат калію 0.3 Харчування: | Б: 20,5 г | Ж: 34 г | У: 151 г Термін зберігання: Кімната - 6 днів, холодильник - 20, морозилка - 60 днів Фініки подрібніть у блендері до пасти. Змішайте з вівсянкою, горіхами, какао, ФОС, лимонною кислотою та сорбатом калію. Розкладіть масу у форму, розрівняйте. Ущільніть та охолодіть 1 годину. Наріжте батончики, загорніть у папір чи плівку.
    кешбек від 120 ₴
    розстрочка
    -6%

    Шу Пуер Ченьпі — Мінікрапка 7 г, набір 15 шт. Тип: Шу Пуер (ферментований пуер) Регіон: Юньнань, Китай Форма: Мінікрапка (пресована порція) Вага: 7 г Сировина: Листя пуерних дерев з додаванням ченьпі (висушеної цедри мандарина), що надає чаю унікального аромату та смаку Опис: Шу Пуер Ченьпі — це унікальний ферментований пуер із додаванням традиційної сушеної мандаринової цедри (чельпі), що надає чаю особливого цитрусового аромату та легкої пряності. Мініточа вагою 7 г — це зручна порція для заварювання, що розкриває баланс між глибоким, м'яким смаком шу пуеру та освіжними нотами ченьпу. Смакові характеристики: - Аромат: землистий, з приємними цитрусовими та пряними нотами мандарина - Смак: м'який, насичений, з гармонійним поєднанням терпкості пуеру та свіжості чоньпі - Посмак: тривале, з легкою цитрусовою свіжістю і приємною пряністю - Ефект: тонізувальний, допомагає поліпшити травлення та поліпшити настрій Рекомендації до заварювання: - Промити чай гарячою водою (5 секунд) - Заварювати 7 г на 150-200 мл води температурою 95-100 °C - Перші проливання по 15-20 секунд, поступово збільшуючи час настоювання - Підходить для 4-6 заварювань Переваги: - Унікальне поєднання ферментованого пуеру та цитрусової цедри - Зручна мініточка для комфортного заварювання - Натуральний і освіжний смак із пряними нотками Кому підійде: - Тим, хто любить шу пуер із додаванням натуральних ароматизаторів - Тим, хто шукає освіжний і одночасно заспокійливий чай - Для щоденного вживання і поліпшення травлення Зберігання: Зберігати в сухому, прохолодному місці без сторонніх запахів. З віком смак стає гармонійнішим і м'якшим.
    кешбек від 426 ₴
    розстрочка
    -20%

    Excelent Protein bar Double Nutrend – білковий продукт у вигляді батончика, у складі якого є протеїн, вітамінний комплекс, амінокислоти. Призначений для вживання як основний прийом їжі або як перекушування для людей, що ретельно стежать за своєю фігурою. Стрімко відновлює втрату сил після тренувань, приводить організм у тонус, зрівнює нестачу білково-вуглеводного рівня крові, що може призводити до процесу катаболізму. Протеїновий батончик екселент протеїн бар дабл нутренд має позитивні відгуки досвідчених спортсменів, які вживають цей продукт під час тренувань, щоб забезпечити організм протеїнами та білками. Батончики за ціною доступні, містять корисну енергію, за смаком відмінні, не нудотні. Це чудовий спосіб надати своєму організму додаткові речовини для приросту м'язової групи тіла. Ефект Excelent Protein bar Double Nutrend: збагачує організм комплексом вітаміном, амінокислотами, білком, які займають важливу позицію в процесі приросту м'язової маси; якісно втамовує голод, цим привід до зменшення порції прийомів їжі; несе заряд енергії організму; прискорює процес метаболізму, запобігає катаболізму, для набору м'язової маси; Смаки: Limit Edition бразильська кава (Double з кофеїном) Limit Edition куруба Ананас + кокос Арахісова олія Ваніль + ананас Лайм + папайя Лимон + сир + малина з журавлиною (Double) Марципан + мигдаль Мигдаль + фісташка з фісташками (Double Шоколад + нуга з журавлиною (Double) Шоколад + кокос Шоколад + горіх Склад на 1 порцію (85 г): Форма, що випускається 85 грам. Енергетична цінність – 372 ккал, білки – 20.4 г, вуглеводи – 36 г, жири – 15,8 г. Головні компоненти – концентрат сироваткового та ізолят соєвого протеїнів, амінокислоти, L-глютамат, комплекс вітамінів групи С, В, Е, фолієва кислота. Як приймати: в день по 1 – 3 спортивні батончики залежно від силових навантажень як перекус, десерт або замінювати основний прийом їжі.
    кешбек від 426 ₴
    розстрочка
    -22%

    Excelent Protein bar Double Nutrend — білковий продукт у формі батончика, у складі якого є протеїн, вітамінний комплекс, амінокислоти. Призначений для вживання як основне приймання їжі або як перекус для людей, що ретельно стежить за своєю фігурою. Стрімко відновлює втрату сил після тренувань, призводить організм у тонус, вирівнює брак білково-вуглеводного рівня в крові, що може призводити до процесу катаболізму. Протеїновий батончик ексельент протеїн бар дабл нутренд має позитивні відгуки досвідчених спортсменів, які вживають цей продукт під час тренувань, щоб забезпечити організм протеїнами та білками. Батончики за ціною доступні, містять корисну енергію, на смак чудові, не нудотні. Це чудовий спосіб надати своєму організму додаткові речовини для приросту м'язової групи тіла. Ефект Excelent Protein bar Double Nutrend: збагачує організм комплексом вітаміном, амінокислот, білком, які займають важливу позицію в процесі приросту м'язової маси; чудово втамовує голод, у такий спосіб привод до зменшення порції прийомів їжі; несе заряд енергії організму; прискорює процес метаболізму, запобігає катаболізму, набору м'язової маси; Склад на 1 порцію (85 г): Формула 85 грамів, що випускається. Енергетична цінність — 372 ккал, білки — 20,4 г, вуглеводи — 36 г, жири — 15,8 г.Головні компоненти — концентрат сироваткового та ізолят соєвого протеїнів, амінокислоти, L-глутамат, комплекс вітамінів групи С, В, Е, фолієва кислота. Як приймати: на день по 1-3 спортивні батончики залежно від силових навантажень як перекус, десерт або замінювати основне приймання їжі.
    кешбек від 426 ₴
    розстрочка
    -30%

    Протеїновий батончик Excelent Protein Bar справедливо вважається одним із найкращих варіантів перекусу для людей, які ведуть активний спосіб життя. Він містить 24% білка та 43% вуглеводів, а також містять L-глютамін, корисні речовини й амінокислоти, які підтримують ріст і швидке відновлення мускулатури після фізичних навантажень. Для прихильників швидких перекусів — це чудова можливість побалувати себе смачними й водночас корисними ласощами. Протеїнові батончики Excelent Protein Bar мають велику різноманітність смаків, що дає змогу кожному атлету вибрати найбільш вподобаний варіант. Принцип дії забезпечує енергетичну підтримку організму; прискорює процеси відновлення; підвищує якість м'язової маси; насичує організм вітамінами й амінокислотами. Переваги збалансований склад оптимально підходить для людей, які займаються спортом; приємний на смак; батончик має високу енергетичну цінність; добре насичує організм; чудово підходить як повноцінний перекус. Особливості складу Багатьом спортсменам так сподобався батончик Excelent Protein Bar не тільки через свій неперевершений смак, але й за цікавий склад. Снек містить низку найважливіших компонентів: Концентрат сироваткового білка — має високу біологічну цінність, швидко та легко засвоюється організмом, забезпечуючи його незамінними амінокислотами, необхідними для синтезу м'язового протеїну; Ізолят соєвого білка має високий вміст білкових елементів і корисних амінокислот, підтримує роботу щитоподібної залози, стимулює вироблення тироїдних гормонів, а також бере участь у процесі розвитку мускулатури; Амінокислоти BCAA — додатково активують ріст м'язової маси, скорочують період відновлення після інтенсивного тренування та припиняють катаболізм; L-глутамін — незамінна амінокислота, здатна пригнічувати вироблення кортизолу, водночас підвищує секрецію гормону росту і глікогену, а також бере активну участь у виробництві м'язового білка. Вітамін C, E і вітаміни групи B покращують засвоєння всіх компонентів, що входять до складу батончика, зміцнюють імунітет і прискорюють обмін речовин. Спосіб застосування Виробник рекомендує приймати батончики по 1-3 шт. на день після занять спортом, а також як перекуску між основними прийманнями їжі. Протипоказання Окремі компоненти продукту можуть викликати алергічну реакцію. У разі її виникнення треба відмовитися від подальшого споживання біодобавки. Також не варто приймати Excelent Protein Bar жінкам під час вагітності та лактації, а також особам, які не досягли 18 років. Умови зберігання Зберігати продукт необхідно в оригінальному пакованні в сухому прохолодному місці, далеко від прямого потрапляння сонячних променів. Склад в одному батончику (85 г): Енергетична цінність 1632,3 кДж /389,4 ккал Білки 20,5 г Вуглеводи 36,7 г Моносахариди 27,7 г Жири 17,9 г Насичені жирні кислоти 3,3 г Клітковина 0,66 г Натрій 0,17 г Вітаміни: Фолієва кислота 55,0 мг Вітамін C 16,50 мг Вітамін B3 4,95 мг Вітамін E 2,76 мг Вітамін B5 1,66 мг Вітамін B6 0,55 мг Вітамін B2 0,44 мг Вітамін B1 0,39 мг Вітамін B12 0,27 мг Биотин 41,0 г Примітка: не є ліками. Термін придатності: дивитися на пакованні. Зовнішній вигляд паковання може змінюватися виробником без попередження.
    кешбек від 51 ₴
    розстрочка
    -6%

    КРЕМ-СОУС КОКОСОВО-СИРНИЙ Легка, біла злегка солонувата маса, з характерним сирним ароматом і смаком. Склад: кокосова олія, кокосові вершки, сіль гімалайська, лимонна кислота, крохмаль, аромат сиру, сорбат калію. Поживна (харчова) цінність 100 г: білків — 0 г, жирів — 7 г, вуглеводів — 25 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 163 ккал. Вироблено відповідно до ТУ У 15.3-33550052-001:2005. Вес – 400 г. Продукти без цукру або на основі еритритолу: . Разом дешевше. ДЛЯ РЕГУЛЮВАННЯ РІВАНЯ САХАРА В КРОВІ рекомендуємо: — натуральний препарат у складі: куркума, більва, амла, пажитник, джамун, харідра, фікус кистеподібний, карела (гіркий індійський огірок), гудмар (джинема сильвестра). Чай кава без цукру — з еритринолом: Декларація якості та відповідальності виробника: Продукція з кокосовою олією: 1) Температура плавлення кокосової олії +24. За температури нижче цієї вона твердне, що може поміняти консистенцію продукту (перехід у желеподібний стан без зміни якості продукту). Для отримання рідкого, рідкого продукту, його треба потримати в теплій не гарячій воді та перемішати. НЕ ДОПМАСКАЄТЬСЯ: зберігання продукту за температури нижче ніж +1 (це веде до розшарування рідини) Виробник не несе відповідальності за невідповідність умов зберігання. УВАГА: враховуйте це під час замовлення на поготів узимку. Споживач для відновлення властивостей продукту може підігріти його до температури, близької до кипіння, та перемішати. Сиропи та розчини на еритриолі. У разі перенасичених концентратів еритритола допускається його кристалізація за температури зберігання нижче ніж +12 +14. Для відновлення властивостей сиропів його треба потримати в теплій негарячій воді та перемішувати до повного розчинення кристалів. НЕ КИПЯТИТЬ. 3) Гірчиці та соуси особливо чутливі до бактерій бродіння й гниття. Не допускається потрапляння слини, води в продукт після його відкриття, це неабияк скорочує термін зберігання. МИ СПЕЦІАЛЬНО ФАСУЄМО НАШИ ПРОДУКТИ В ПРОЗРАЧНУ ПАКОВКУ, ЩОБ ПОТРЕБНИК ВИДІЛ ЯКІСТЬ ПРОДУКТУСТРОВИННІСТЬ ПРОДОВЖЕННЯ ЗІЗВОДІЛЮ 1. Виробник не несе відповідальності за пошкодження товару службами доставки (Укрпошта, Новою поштою). Але виробник гарантує повернення повної вартості пошкодженого товару, якщо споживач склав АКТ дефектації (пошкодження) товару в службі доставки, — на день надання такого Акта Виробника. 2) Виробник упродовж 14 днів від дати отримання товару Споживачем, компенсує вартість товару внаслідок його псування, якщо це не пов'язано з порушенням умов зберігання товару Споживачем, за максимально простою процедурою: фото пошкодженого/ зіпсованого товару та опис проблеми на вайбер сайту.
    кешбек від 155 ₴
    розстрочка
    -6%

    Матча (або маття) – це порошковий зелений чай найвищої якості, який традиційно використовується у японській чайній церемонії. Він відрізняється насиченим смаком, яскраво-зеленим кольором та високою концентрацією корисних речовин, тому що виготовляється з молодого тіньового листя сорту тенчу. ✅ Користь для організму: Потужний антиоксидант: містить катехіни (особливо EGCG), які борються із запаленням та уповільнюють старіння. Підбадьорливий ефект без різких стрибків: завдяки поєднанню кофеїну та L-теаніну, матч дає стійку енергію та покращує концентрацію без нервозності. Покращує метаболізм: сприяє жироспаленню та може бути корисним при контролі ваги. Очищає організм: хлорофіл у складі сприяє детоксикації. Підтримує здоров'я серця: знижує рівень "поганого" холестерину. Знімає стрес і покращує настрій: L-теанін сприяє виробленню дофаміну та серотоніну. 🍵 Як правильно заварювати матч: Просійте 1–2 грами порошку матчу (1/2–1 год. ложка) через дрібне сито у чашу. Додати трохи гарячої води (не більше 80°C), близько 60–70 мл. Збийте чай спеціальним бамбуковим віночком (тясен) або міні-віночком, рухаючись у формі латинської літери "W", до утворення легкої піни. За бажання можна додати ще води (до 150 мл) або приготувати матчі латте, додавши тепле рослинне або коров'яче молоко. Матча підходить і для кулінарії: її додають у десерти, смузі та морозиво. 🌱 Чай матчу - це давня традиція та сучасний суперфуд в одній склянці.
    кешбек від 57 ₴
    розстрочка
    -6%

    КРЕМ-СОУС КОКОСОВО-СИРНИЙ Легка, біла злегка солонувата маса, з характерним сирним ароматом і смаком. Склад: кокосова олія, кокосові вершки, сіль гімалайська, лимонна кислота, крохмаль, аромат сиру, сорбат калію. Поживна (харчова) цінність 100 г: білків — 0 г, жирів — 7 г, вуглеводів — 24 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 156 ккал. Вироблено відповідно до ТУ У 15.3-33550052-001:2005. Вес – 400 г. Продукти без цукру або на основі еритритолу: . Разом дешевше. ДЛЯ РЕГУЛЮВАННЯ РІВАНЯ САХАРА В КРОВІ рекомендуємо: — натуральний препарат у складі: куркума, більва, амла, пажитник, джамун, харідра, фікус кистеподібний, карела (гіркий індійський огірок), гудмар (джинема сильвестра). Чай кава без цукру — з еритринолом: Декларація якості та відповідальності виробника: Продукція з кокосовою олією: 1) Температура плавлення кокосової олії +24. За температури нижче цієї вона твердне, що може поміняти консистенцію продукту (перехід у желеподібний стан без зміни якості продукту). Для отримання рідкого, рідкого продукту, його треба потримати в теплій не гарячій воді та перемішати. НЕ ДОПМАСКАЄТЬСЯ: зберігання продукту за температури нижче ніж +1 (це веде до розшарування рідини) Виробник не несе відповідальності за невідповідність умов зберігання. УВАГА: враховуйте це під час замовлення на поготів узимку. Споживач для відновлення властивостей продукту може підігріти його до температури, близької до кипіння, та перемішати. Сиропи та розчини на еритриолі. У разі перенасичених концентратів еритритола допускається його кристалізація за температури зберігання нижче ніж +12 +14. Для відновлення властивостей сиропів його треба потримати в теплій негарячій воді та перемішувати до повного розчинення кристалів. НЕ КИПЯТИТЬ. 3) Гірчиці та соуси особливо чутливі до бактерій бродіння й гниття. Не допускається потрапляння слини, води в продукт після його відкриття, це неабияк скорочує термін зберігання. МИ СПЕЦІАЛЬНО ФАСУЄМО НАШИ ПРОДУКТИ В ПРОЗРАЧНУ ПАКОВКУ, ЩОБ ПОТРЕБНИК ВИДІЛ ЯКІСТЬ ПРОДУКТУСТРОВИННІСТЬ ПРОДОВЖЕННЯ ЗІЗВОДІЛЮ 1. Виробник не несе відповідальності за пошкодження товару службами доставки (Укрпошта, Новою поштою). Але виробник гарантує повернення повної вартості пошкодженого товару, якщо споживач склав АКТ дефектації (пошкодження) товару в службі доставки, — на день надання такого Акта Виробника. 2) Виробник упродовж 14 днів від дати отримання товару Споживачем, компенсує вартість товару внаслідок його псування, якщо це не пов'язано з порушенням умов зберігання товару Споживачем, за максимально простою процедурою: фото пошкодженого/ зіпсованого товару та опис проблеми на вайбер сайту.
    кешбек від 96 ₴
    розстрочка
    -6%

    Борошно має приємний натуральний аромат, солодкуватий на смак Борошно волоського горіха - це цінний дієтичний продукт, що містить повноцінний білок (більше 40%), жири (10%), вуглеводи та харчові волокна. У борошні з ядер волоських горіхів містяться жиророзчинні вітаміни A, D і E, вітаміни групи B, вітаміни P, PP, K, C, макроелементи (кальцій, магній, натрій, калій, фосфор, сірка), мікроелементи (залізо, цинк, йод, мідь, марганець, . Волоські горіхи та борошно волоського горіха – рекордсмени серед інших видів горіхів за вмістом антиоксидантів. Волоські горіхи дуже поживні та містять цілий комплекс біологічно активних речовин, закладених самою природою. Вони включають вітаміни (В1, В2, С, РР), каротиноїди, елагову кислоту, дубильні речовини, мікроелементи (залізо, кобальт, цинк та мідь). Волоські горіхи - чудове доповнення до раціону харчування тих людей, які хочуть покращити пам'ять, стати розумнішими та зміцнити здоров'я в цілому. Адже навіть дивовижна схожість волоського горіха з людським мозком говорить про це. Борошно волоського горіха містить: - вітаміни групи В, які позбавляють організм піровиноградної кислоти, що викликає втому; - вітамін С та еллагава кислота, що виступають як найсильніші антиоксиданти. Вони охороняють клітки від вільних радикалів; - Мелатонін. Дослідники встановили, що у волоських горіхах присутні спеціальні речовини, що впливають на вироблення мелатоніну або так званого «гормону сну». Мелатонін бере участь у регуляції роботи головного мозку. Він підтримує молодість та здоров'я, забезпечуючи легке засинання та інтенсивне відновлення клітин всього організму під час повноцінного сну; - клітковину, яка допомагає регулювати вагу та роботу шлунково-кишкового тракту, а також служить природним сорбентом, що дозволяє видалити з організму шкідливі шлаки та токсини; - поліненасичені жирні кислоти Омега-3 та Омега-6 – це будівельний матеріал для клітин, що забезпечує їх здоров'я. - лецитин - дуже важлива речовина для людського організму. Необхідний для нормальної роботи серця, мозку та нервової системи. Зручно та смачно вживати борошно у вигляді пасти. Для цього необхідно змішати: 200 г борошна волоського горіха, 100 г подрібненої кураги, 100 г подрібненого чорносливу. Додати 3-5 столових ложок меду, потім усю масу перемішати до однорідного стану. Приймати таку пасту по 1-4 чайні ложки на день. Зберігати її слід у холодильнику. Борошно волоського горіха в косметології. Маска з борошна волоського горіха надає омолоджуючу, регенеруючу та тонізуючу дію на шкіру, роблячи її ніжною та шовковистою. Поживна маска для нормальної шкіри: 2 ст. л. борошна волоського горіха, кілька крапель масло обліпихи, 1 год. л. оливкової олії, 1 год. л. меду. Усі компоненти змішати. Нанести маску на чисте обличчя та тримати її протягом 30-35 хвилин, після чого змити водою. Таку маску можна використовувати і при жирній шкірі, але для цього до її складу слід додати 1-2 краплі лимонного соку. Склад: Ядро волоського горіха подрібнене, частково знежирене. Не містить консервантів, барвників та ароматизаторів. Харчова цінність 100 г продукту: білки – 15,0 г, жири – 18,0 г, вуглеводи – 3,0 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 234 ккал/978 кДж.
    кешбек від 58 ₴
    розстрочка
    -6%

    КРЕМ-СОУС КОКОСОВО-СИРНИЙ Легка, біла злегка солонуватій масі, з характерним сирним ароматом і смаком. Склад: кокосова олія, кокосові вершки, сіль гімалайська, лимонна кислота, крохмаль, аромат сиру, сорбат калію. Поживна (харчова) цінність 100 г: білків — 0 г, жирів — 7 г, вуглеводів — 25 г. Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 163 ккал. Вироблено відповідно до ТУ У 15.3-33550052-001:2005. Вага – 400 г. Продукти без цукру або на основі еритритолу: . Разом дешевше. ДЛЯ РЕГУЛЮВАННЯ РІВАНЯ САХАРА В КРОВІ рекомендуємо: — натуральний препарат у складі: куркума, більва, амла, пажитник, джамун, харідра, фікус кистеподібний, карела (гіркий індійський огірок), гудмар (джинема сильвестра). Чай кава без цукру — з еритринолом: Декларація якості та відповідальності виробника: Продукція з кокосовою олією: 1) Температура плавлення кокосової олії +24. За температури нижче цієї вона твердне, що може поміняти консистенцію продукту (перехід у желеподібний стан без зміни якості продукту). Для отримання рідкого, рідкого продукту, його треба потримати в теплій не гарячій воді та перемішати. НЕ ДОПМАСКАЄТЬСЯ: зберігання продукту за температури нижче ніж +1 (це веде до розшарування рідини) Виробник не несе відповідальності за невідповідність умов зберігання. УВАГА: враховуйте це під час замовлення на поготів узимку. Споживач для відновлення властивостей продукту може підігріти його до температури, близької до кипіння, та перемішати. Сиропи та розчини на еритриолі. У разі перенасичених концентратів еритритола допускається його кристалізація за температури зберігання нижче ніж +12 +14. Для відновлення властивостей сиропів його треба потримати в теплій негарячій воді та перемішувати до повного розчинення кристалів. НЕ КИПЯТИТЬ. 3) Гірчиці та соуси особливо чутливі до бактерій бродіння й гниття. Не допускається потрапляння слини, води в продукт після його відкриття, це неабияк скорочує термін зберігання. МИ СПЕЦІАЛЬНО ФАСУЄМО НАШИ ПРОДУКТИ В ПРОЗРАЧНУ ПАКОВКУ, ЩОБ ПОТРЕБНИК ВИДІЛ ЯКІСТЬ ПРОДУКТУСТРОВИННІСТЬ ПРОДОВЖЕННЯ ЗІЗВОДІЛЮ 1. Виробник не несе відповідальності за пошкодження товару службами доставки (Укрпошта, Новою поштою). Але виробник гарантує повернення повної вартості пошкодженого товару, якщо споживач склав АКТ дефектації (пошкодження) товару в службі доставки, — на день надання такого Акта Виробника. 2) Виробник упродовж 14 днів від дати отримання товару Споживачем, компенсує вартість товару внаслідок його псування, якщо це не пов'язано з порушенням умов зберігання товару Споживачем, за максимально простою процедурою: фото пошкодженого/ зіпсованого товару та опис проблеми на вайбер сайту.Декларація якості та відповідальності виробника: Продукція з кокосовою олією: 1) Температура плавлення кокосової олії +24. За температури нижче цієї вона твердне, що може поміняти консистенцію продукту (перехід у желеподібний стан без зміни якості продукту). Для отримання рідкого, рідкого продукту, його треба потримати в теплій не гарячій воді та перемішати. НЕ ДОПМАСКАЄТЬСЯ: зберігання продукту за температури нижче ніж +1 (це веде до розшарування рідини) Виробник не несе відповідальності за невідповідність умов зберігання. УВАГА: враховуйте це під час замовлення на поготів узимку. Споживач для відновлення властивостей продукту може підігріти його до температури, близької до кипіння, та перемішати. Сиропи та розчини на еритриолі. У разі перенасичених концентратів еритритола допускається його кристалізація за температури зберігання нижче ніж +12 +14. Для відновлення властивостей сиропів його треба потримати в теплій негарячій воді та перемішувати до повного розчинення кристалів. НЕ КИПЯТИТЬ. 3) Гірчиці та соуси особливо чутливі до бактерій бродіння й гниття. Не допускається потрапляння слини, води в продукт після його відкриття, це неабияк скорочує термін зберігання. МИ СПЕЦІАЛЬНО ФАСУЄМО НАШИ ПРОДУКТИ В ПРОЗРАЧНУ ПАКОВКУ, ЩОБ ПОТРЕБНИК ВИДІЛ ЯКІСТЬ ПРОДУКТУСТРОВИННІСТЬ ПРОДОВЖЕННЯ ЗІЗВОДІЛЮ 1. Виробник не несе відповідальності за пошкодження товару службами доставки (Укрпошта, Новою поштою). Але виробник гарантує повернення повної вартості пошкодженого товару, якщо споживач склав АКТ дефектації (пошкодження) товару в службі доставки, — на день надання такого Акта Виробника. 2) Виробник упродовж 14 днів від дати отримання товару Споживачем, компенсує вартість товару внаслідок його псування, якщо це не пов'язано з порушенням умов зберігання товару Споживачем, за максимально простою процедурою: фото пошкодженого/ зіпсованого товару та опис проблеми на вайбер сайту.
    кешбек від 207 ₴
    -18%

    Переваги: Не зав'яне й не обсипається — тільки смачніше з кожним днем! Ідеальний для подарунка мамі, подрузі, вчителю або колезі Можливість додати листівку або індивідуальне побажання Пряниковий букет — це як сказати "я тебе дорожую" мовою солодощів.
    кешбек від 192 ₴
    розстрочка
    -6%

    МОЛОКО КОКОСОВЕ ЗГУЩЕНЕ без цукру Густа маса однорідна, біла. Смак дуже солодкий із характерним кокосовим присмаком. Без лактози з продуктів виключно рослинного походження, веган. Використовується для кремів, наповнювачів, топінгів, як цукрозамінник. Склад: еритритол, вода, кокосове молоко сухе (жирність 30%), крохмаль (загусник), сіль, лимонна кислота (консервант). Поживна (харчова) цінність 100 г: білків — 1,2 г, жирів — 5,0 г; вуглеводів — 61,3 г,. Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 1218,38 кДж / 291,2 ккал. Вироблено відповідно до ТУ У 15.3-33550052-001: 2005 Вес 1200 г. Примітка — не гірчить Продукти без цукру або на основі еритритолу: . Разом дешевше. ДЛЯ РЕГУЛЮВАННЯ РІВАНЯ САХАРА В КРОВІ рекомендуємо: — натуральний препарат у складі: куркума, більва, амла, пажитник, джамун, харідра, фікус кистеподібний, карела (гіркий індійський огірок), гудмар (джина силільвестра). Чай кава без цукру — з еритринолом: Декларація якості та відповідальності виробника: Продукція з кокосовою олією: 1) Температура плавлення кокосової олії +24. За температури нижче цієї вона твердне, що може поміняти консистенцію продукту (перехід у желеподібний стан без зміни якості продукту). Для отримання рідкого, рідкого продукту, його треба потримати в теплій не гарячій воді та перемішати. НЕ ДОПМАСКАЄТЬСЯ: зберігання продукту за температури нижче ніж +1 (це веде до розшарування рідини) Виробник не несе відповідальності за невідповідність умов зберігання. УВАГА: враховуйте це під час замовлення на поготів узимку. Споживач для відновлення властивостей продукту може підігріти його до температури, близької до кипіння, та перемішати. Сиропи та розчини на еритриолі. У разі перенасичених концентратів еритритола допускається його кристалізація за температури зберігання нижче ніж +12 +14. Для відновлення властивостей сиропів його треба потримати в теплій негарячій воді та перемішувати до повного розчинення кристалів. НЕ КИПЯТИТЬ. 3) Гірчиці та соуси особливо чутливі до бактерій бродіння й гниття. Не допускається потрапляння слини, води в продукт після його відкриття, це неабияк скорочує термін зберігання. МИ СПЕЦІАЛЬНО ФАСУЄМО НАШИ ПРОДУКТИ В ПРОЗРАЧНУ ПАКОВКУ, ЩОБ ПОТРЕБНИК ВИДІЛЮВ ЯКІСТЬ ПРОДУКТЯМОСТІ ВІЗВОДІЛЯ 1. Виробник не несе відповідальності за пошкодження товару службами доставки (Укрпошта, Новою поштою). Але виробник гарантує повернення повної вартості пошкодженого товару, якщо споживач склав АКТ дефектації (пошкодження) товару в службі доставки, — на день надання такого Акта виробника. 2) Виробник упродовж 14 днів від дати отримання товару Споживачем, компенсує вартість товару внаслідок його псування, якщо це не пов'язано з порушенням умов зберігання товару Споживачем, за максимально простою процедурою: фото пошкодженого/ зіпсованого товару та опис проблеми на вайбер сайту.Декларація якості та відповідальності виробника: Продукція з кокосовою олією: 1) Температура плавлення кокосової олії +24. За температури нижче цієї вона твердне, що може поміняти консистенцію продукту (перехід у желеподібний стан без зміни якості продукту). Для отримання рідкого, рідкого продукту, його треба потримати в теплій не гарячій воді та перемішати. НЕ ДОПМАСКАЄТЬСЯ: зберігання продукту за температури нижче ніж +1 (це веде до розшарування рідини) Виробник не несе відповідальності за невідповідність умов зберігання. УВАГА: враховуйте це під час замовлення на поготів узимку. Споживач для відновлення властивостей продукту може підігріти його до температури, близької до кипіння, та перемішати. Сиропи та розчини на еритриолі. У разі перенасичених концентратів еритритола допускається його кристалізація за температури зберігання нижче ніж +12 +14. Для відновлення властивостей сиропів його треба потримати в теплій негарячій воді та перемішувати до повного розчинення кристалів. НЕ КИПЯТИТЬ. 3) Гірчиці та соуси особливо чутливі до бактерій бродіння й гниття. Не допускається потрапляння слини, води в продукт після його відкриття, це неабияк скорочує термін зберігання. МИ СПЕЦІАЛЬНО ФАСУЄМО НАШИ ПРОДУКТИ В ПРОЗРАЧНУ ПАКОВКУ, ЩОБ ПОТРЕБНИК ВИДІЛЮВ ЯКІСТЬ ПРОДУКТЯМОСТІ ВІЗВОДІЛЯ 1. Виробник не несе відповідальності за пошкодження товару службами доставки (Укрпошта, Новою поштою). Але виробник гарантує повернення повної вартості пошкодженого товару, якщо споживач склав АКТ дефектації (пошкодження) товару в службі доставки, — на день надання такого Акта виробника. 2) Виробник упродовж 14 днів від дати отримання товару Споживачем, компенсує вартість товару внаслідок його псування, якщо це не пов'язано з порушенням умов зберігання товару Споживачем, за максимально простою процедурою: фото пошкодженого/ зіпсованого товару та опис проблеми на вайбер сайту.