Плоди шипшини - справді ягода здоров'я, багата потужними антиоксидантами та необхідними поживними речовинами. Це натуральний антибактеріальний та протизапальний засіб, відмінний для здоров'я шкіри та імунної системи. Його вміст вітаміну С не лише допомагає зменшити запалення та знімати болі, пов'язані із запальними станами, такими як ревматоїдний артрит, але також запобігає окисленню ліпідів на рівні кровоносних судин, покращує кровообіг та сприяє підтримці серцево-судинного здоров'я. Це підвищує імунітет і є чудовим природним сечогінним та проносним. Шипшина є відмінним сечогінним засобом. Фруктові кислоти та пектин у ягодах шипшини роблять його відмінним сечогінним засобом, очищають нирки від токсинів та забезпечують здоров'я нирок. Пектин також ефективний у боротьбі із запорами. Сушена шипшина рекомендується як сечогінний засіб, так і проносний. Чудове натуральне проносне. Дика шипшина містить 24,1 г дієтичного волокна/100 г плодів, дивовижна кількість, яка стимулює більш часті та регулярні рухи кишечника. Волокно як допомагає травленню, але й регулює моторику кишечника, природним чином знімаючи запор. Крім того, щоденне споживання харчових волокон обмежує час, протягом якого наша товста кишка зазнає впливу токсинів у відходах, що сприяє її здоров'ю. Ви можете або їсти сирі плоди або пити відвар шипшини, щоб поліпшити моторику кишечника. Користь шипшини для шкіри. Ягоди шипшини - як в'яжуче, так і відмінне джерело вітаміну А, необхідної поживної речовини для шкіри з чудовими антибактеріальними властивостями. Застосування чаю з шипшиною або протирання обличчя відваром із шипшини очищає шкіру та надає їй здорового вигляду. Масло з шипшини, призначене тільки для зовнішнього застосування, допомагає зберегти вологу в шкірі завдяки вмісту вітаміну Е, підтримці її харчування та еластичності, а також чинить сильну протимікробну дію, що запобігає появі прищів. Шипшина має дивовижні протизапальні властивості. Декілька досліджень показали, що властивості плодів шипшини пом'якшують запалення та болі, пов'язані з остеоартритом. Вважається, що вітамін С та антиоксидантний вміст ягід відповідальні за такі переваги. Багатий на антиоксиданти. Шипшина містить бета-каротин, лікопін, лейко-антоціаніни, лютеїн, зеаксантин, вітаміни А і С, всі потужні антиоксиданти, які відстежують та руйнують реактивні молекули кисню, звані вільними радикалами, та підтримують здоров'я клітин. Порушення вільних радикалів характеризується аномальними рівнями запалення і може викликати мутації у клітинах, змушуючи їх розмножуватися некеровано та розвиватися у ракові клітини. Чай із плодів шипшини корисний серцево-судинному здоров'ю. Антиоксиданти в шипшині зменшують запалення та зберігають цілісність кровоносних судин, що знижує ризик серцевих захворювань. Антивірусні властивості шипшини. Високий рівень вмісту вітаміну С у шипшині робить його чудовим засобом для імунної системи. Вітамін С підтримує імунну функцію, підвищуючи агресивність білих кров'яних клітин, які швидше та ефективніше реагують на віруси та бактерії, знижуючи ризик зараження, а також час відновлення. Походження: Україна. Фото не з інтернету, реальний товар. Величезний асортимент спецій, один із найбільших в Україні понад 150 видів спецій та приправ в одному місці. Також в наявності аксесуари - млина, ємності для зберігання. Створюємо подарункові набори. Перейдіть за посиланням на назву магазину та дивіться всі товари. Фасування можемо зробити будь-яку - від 50 грам. Відправляємо на день замовлення. У кожній посилці на вас чекає сюрприз від "Перчика".