Знімає стреси від впливу гербіцидів і несприятливих погодних умов, підвищує опірність хворобам, збільшує врожайність, цукристість, розмір ягід, прискорює дозрівання, поліпшує смакові якості ягід, підвищує вміст в них корисних речовин (вітаміни, фруктоза, пектин та ін), підвищує опірність до хвороб , гнилей, несприятливих погодних умов і стресів від застосування гербіцидів, ефективно і просто в застосуванні. Основне внесеніеОсенью (сухе внесення) 9 мірних ложок (50 г) змішати з 1-2 літрами сухого піску або грунту. Отриману суміш рівномірно розподілити на 1 м2 грядкі.Весной (на початку вегетації) 14 мірних ложок (80 г) розчинити в 9 літрах води. Поливати по 0.5 літра отриманого розчину під куст.Подпітка (перед цвітінням, після збору врожаю і в серпні-вересні) Коренева підгодівля 1-2 мірні ложки розчинити в 5-9 літрах води. Поливати під куст.Внекорневая підгодівля 0.5-1 мірної ложки розчинити в 9 літрах води. Обприскати листя ввечері, уникаючи сонячних променів.