Давайте дізнаємося, що криється в самій упаковці. Усередині ви знайдете найголовніший інгредієнт – брикет хрусткої квадратної локшини, а разом з нею побачите і два пакетики: із сирним порошком та сухими спеціями. Спосіб приготування: 1. Наливаємо води 500-550 мл у відповідну ємність і кип'ятимо її. 2. Як тільки вода закипить, кладемо до неї брикет локшини. 3. Додаємо сушені овочі та супову основу (не переплутайте із сирним порошком!), варимо її протягом 5 хвилин на помірному вогні. 4. Вимикаємо плиту і додаємо сирний порошок, потім чекаємо 1-2 хвилини, щоб він встиг розчинитися в бульйоні. 5. В результаті ми отримуємо апетитний рамьон із сирним смаком, який з упевненістю можна подати до столу!