triangle

    Їжа швидкого приготування (Бренд - James Cook)

    -24%

    Смачнюча національна кухня – одна з причин відвідати Туреччину. Натхненні під час власної подорожі, ми хочемо поділитись із вами однією із щоденних страв турків – сочевичним супом мерджімек чорбаси. Сочевиця (англійською lentil) – рослина родини бобових. В харчуванні використовується її насіння, яке характеризується високим вмістом білка. Сочевиця є однією з перших окультурених рослин. Під час археологічних розкопок на Близькому Сході було знайдене її насіння віком до 8000 років. Є найбільш популярною в Туреччині й в країнах Близького Сходу. Турецький суп Мерджімек має консистенцію крем-супу. У страві відчуваються легкі м’ятні нотки, а для довершення смаку ми додали кілька дольок лимону. Якщо ви шукали для себе нових смаків – мерджімек саме те, що вам потрібно. Їжа для походів James Cook виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Залити страву окропом до позначки 3-4 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 6-7 хвилин. Технічні характеристики: Склад (сухої суміші): сочевиця червона 73%, томатна паста, картопляні пластівці, сіль, цибуля ріпчаста, лимон, часник, м’ята, паприка мелена Харчова (поживна) цінність: на 100 г -білки 24.5, жири 1.3 г, вуглеводи 59.3 г; Порції: білки 13.8 г, жири 0.7 г, вуглеводи 33.4 г. Енергетична цінність (калорійність): на 100 г – 332 ккал/1391 кДж; Порції – 187 ккал/783 кДж Вага: сухої страви – 55 г; готової – 313 г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -25%

    Фо – найвідоміше блюдо в’єтнамської кухні. Його придумали на початку ХХ століття в північній частині В’єтнаму китайські вуличні торговці. Поступово фо став популярним по всій країні. Зараз це частина культури, національної самоідентифікації; про фо пишуть поеми, філософські трактати. У кожній родині, в кожному ресторані є свій, особливий рецепт фо. Завдяки в’єтнамській діаспорі фо готують у всьому світі. Кінза надає страві особливого аромату, а рисова локшина нагадає вам про її східне походження. Суп є доволі гострим. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Залити страву окропом до позначки 4 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 10 хвилин Технічні характеристики: локшина рисова (борошно рисове, вода питна, сіль кухонна) 55%, пластівці картопляні 22%, яловичина варена сублімована 16%, сіль, цибуля зелена, кінза, петрушка, кардамон, імбир, бадьян, кориця, коріандр, перець гострий червоний Харчова (поживна) цінність: на 100 г – білки 20.4 г, жири 9.9 г, вуглеводи 58.8 г; порції: білки 11.3 г, жири 5,5 г, вуглеводи 32,3 Енергетична цінність (калорійність): на 100 г – 392 Ккал/ 1640 КДж, порції – 215 ккал/902 КДж Вага: сухої страви -55 г; готової – 424 г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -24%

    Болоньєзе – дивовижно смачний і неймовірно ароматний м’ясний соус, який заведено подавати до пасти. Класика італійської кухні. Два види м’ясного фаршу, свіжі томати та запашний базилік не залишать байдужими навіть найвибагливіших мандрівних гурманів. Виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Залити страву окропом до позначки 2 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 10-12 хвилин Технічні характеристики: Склад: локшина з твердих сортів пшениці (крупка, питна вода) 80%, свинина 5%, яловичина 5%, томатна паста, морква, цибуля ріпчаста, помідор, орегано, базилік, сіль, часник, селера, перець Харчова (поживна) цінність: на 100 г – білки 17.6 г, жири 4.9 г, вуглеводи 63,1 г, порції – білки 17.6 г, жири 4.9 г, вуглеводи 63,1 г Енергетична цінність (калорійність): на 100 г – 351 Ккал / 1470 КДж, порції – 351 Ккал / 1470 КДж Вага: cуха страва – 100 г; готова страва — 289 г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -25%

    Матар Масала – вегетаріанська страва індійської кухні. Це карі з сочевиці із додаванням зеленого горошку, помідорів та горіхів кеш’ю. Страва виготовлена методами висушування та сублімації готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Склад: сочевиця червона 56%, рис басматі сублімований 17%, кеш’ю 8%, горошок зелений сублімований 7%, помідор сушений 6%, сіль, цукор, суміш спецій карі (куркума, коріандр, пажитник, перець чорний мелений, імбир, зіра, кориця, перець червоний чілі, фенхель, мускатний горіх, гвоздика, кардамон), часник сушений, цибуля зелена сушена. Може містити сліди гірчиці та селери Спосіб приготування: залити страву окропом до позначки 2 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати 8 хвилин. Харчова (поживна цінність) цінність 100 г готового продукту: білки 28.6 г, жири 6.4 г, вуглеводи 68.9 г; Порції: білки 25.8 г, жири 5.8 г, вуглеводи 62 г Енергетична цінність (калорійність) на 100 г: 431 ккал/1804 кДж; Порції – 387 ккал/1624 кДж Вага: сухої страви – 90г; готової -275г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -25%

    Чаудер – це густий суп, який готується з молоком , морепродуктами та овочами. Популярна страва США, Канади та Ірландії. Густий ароматний суп, що готується на основі молока чи вершків з додаванням морепродуктів та овочів. Витоки рецепту беруть свій початкок у Англії, Ірландії та Франції, проте сьогодні даний суп більш відомий, як американська страва. Свого часу чаудер був настільки популярною їжею серед моряків, що про нього згадує Герман Мелвілл своєму всесвітньо відомому романі “Мобі Дік”. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Дістати поглинач кисню, залити страву окропом до позначки 4 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 7 хвилин. Технічні характеристики: Склад: сухарі панірувальні 18%, пластівці картопляні 18%, молоко сухе обезжирене 18%, морква варена сушена 11%, креветка сублімована 9%, сіль, вершки сухі, цибуля ріпчаста сушена, кукурудза сублімована, селера сушена, цибуля порей сушена, часник сушений Харчова (поживна цінність) на 100 г: білки – 28,3 г; жири – 5,9 г; вуглеводи – 52,8 г; порції: білки 15,9 г, жири 3,3 г, вуглеводи 29,6 г Енергетична цінність (калорійність) на 100 г: 364 ккал / 1524 кД; порції – 204 ккал/853 кДж Вага: сухої страви- 55г; готової – 335 г Термін зберігання: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -25%

    Картопляне пюре з м’ясом — класика української кухні. Добре втамує голод та надасть енергії для нових звершень. Пюре виходить пухким, а сухі вершки в ньому помягшують смак. Заправка із цибульки, моркви та свинини довершує смак. Для того, щоб картопляне пюре добре пропарилось, вимішуйте його дуже ретельно, оскільки через те, що воно швидко втягує вологу, зверху посудини страва може бути готовою, а знизу – сухою. Картопляне пюре James Cook добре втамує голод та надасть енергії для нових звершень. Використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку чи барвників. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак їх максимально близький до домашніх страв. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Залити страву окропом до позначки 4 на упаковці, перемішати, та зачекати протягом – 5 хвилин Технічні характеристики: Склад: картопляні пластівці 72%, м’ясо (свинина) варене сушене 10%, молоко сухе обезжирене, сіль, морква, цибуля ріпчаста, кріп, перець чорний мелений,часник Харчова (поживна) цінність: на 100 г сухого продукту – білки 17.6 г, жири 6.2 г, вуглеводи 63.3 г; порції: білки 14.1 г, жири 5 г, вуглеводи 50.8 г Енергетична цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – 364 Ккал / 1525 КДж, порції – 291,4 ккал/1220 кДж. Маса нетто: 80 г Маса готового продукту: 386 г Термін придатності: 24 місяці
    кешбек від 1 ₴
    -24%

    Гороховий суп, зварений із збереженням традиційної рецептури. Ситний, ароматний та дуже смачний. Гороховий суп багатий на рослинні білки, тому точно додасть сил й енергії у поході чи подорожі. Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників. Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома. Призначення: місто, подорожі, відпочинок на природі Спосіб приготування: Залити страву окропом до позначки 2-3 на внутрішній лінійці, перемішати, та зачекати протягом 7-8 хвилин Склад: горох 59%, м’ясо (яловичина) 8%, сіль кухонна, картопляні пластівці, томатна паста, морква, цибуля ріпчаста, часник, перець чорний мелений, лавровий лист, петрушка Харчова цінність (калорійність): на 100 г сухого продукту – білки 32.5, жири 7 г, вуглеводи 73 г; Порції: білки 19.5 г, жири 4.2 г, вуглеводи 43,8 г Енергетична цінність: на 100 г сухого продукту – 467 ккал/1957 кДж; Порції – 280 ккал/1174 кДж. Вага: сушеної страви – 60 г; готової – 321 г Термін придатності: 24 місяці