triangle

    Їжа швидкого приготування (Бренд - Akura)

    -24%

    уляш соєвий — це продукт швидкого приготування. Соєвий текстурат широко використовується в вегетаріанській та східних кухнях. За своєю структурою він нагадує м’ясо та використовується в кулінарії як його аналог або замінник. Соєве м'ясо містить всього 102 калорії, при цьому воно багате на повноцінний білок, який становить 50—70% всього продукту. Тоді як на жири припадає лише 3—4%. Як і всі соєві продукти, соєве м'ясо містить вітаміни В1, В2, В6, Е, D, а також магній, натрій, залізо та калій. Соєве м'ясо містить речовини, які знижують рівень «поганого» холестерину в крові та, як наслідок, зменшують ризик серцево-судинних захворювань. Соєвий текстурат вважається дешевою здоровою їжею, особливо якщо поєднується з овочами під час готування. Перед використанням сухий соєвий текстурат піддають регідрації (відварюють або вимочують), після чого вага вихідного продукту збільшується в 2-3 рази.
    -24%

    Соєвий текстурат — продукт швидкого приготування. Широко використовується в вегетаріанській та східних кухнях. Соєвий текстурат, який за структурою нагадує м'ясо, використовують в кулінарії як його аналог або замінник. Соєве м'ясо містить всього 102 калорії, при цьому воно багате на повноцінний білок, який становить 50—70% всього продукту. Тоді як на жири припадає лише 3—4%. Як і всі соєві продукти, соєве м'ясо містить вітаміни В1, В2, В6, Е, D, а також магній, натрій, залізо та калій. Соєве м'ясо містить речовини, які знижують рівень «поганого» холестерину в крові та, як наслідок, зменшують ризик серцево-судинних захворювань. Соєвий текстурат вважається дешевою здоровою їжею, особливо якщо поєднується з овочами під час готування. Перед використанням сухий соєвий текстурат піддають регідрації (відварюють або вимочують), після чого вага вихідного продукту збільшується в 2-3 рази. Склад: текстуроване знежирене соєве борошно. Без ГМО Поживна цінність на 100г (g) продукту: жирів - 1,0г (g), з них насичених жирів - 0,2г (g); вуглеводів - 30,0г (g), з них цукрів - 0г (g); білків - 50,0г (g); сіль - 0,003г (g) Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 329 ккал, 1377,4 кДж Вага: 70г
    -24%

    Мисо суп — це страва японської кухні, яку ще називають місо-ширу. Його подають як основну страву або доповнення до трапези. Мисо можна їсти на сніданок, обід або вечерю. Японські вмикають його у своє меню практично щодня, оскільки страва не просто смачна, а й винятково корисна. Важливо зазначити, що смак, консистенція й інгредієнти можуть відрізнятися залежно від індивідуальних переваг. Спосіб приготування: залийте окропом пакетик із сухими спеціями та приправами, додайте соєву мисо пасту, добре розмішайте. Дайте настоятися 1-2 хвилини. Ваш Мисо-суп готовий! За бажанням додайте сир Тофу, гриби або морепродукти. Склад: Паста соєва "Місо" (вода питна, соєві боби, рис, сіль, цукор, порошок соєвого соусу: знежирені соєві боби, пшениця, сіль, гідролізований соєвий протеїн, мальтоза, барвник карамельний колер, підсилювач смаку й аромату глутамінат натрію, інозинат натрію та гуанілат натрію). Консерванти: бензоат натрію, сорбат калію. Суміш сухих спецій і приправ: Приправа "Хондаші" — рибний бульйон: приправи, порошок боніто (риба сімейства Scombridae), екстракти з водоростей, сіль, цукор, дріжджі. Сушені водорості "Вакаме", насіння кунжуту білого, суха цибуля зелена порей.