triangle

    Вінчик для збивання (Бренд - Poly Steel)

    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -55%

    Пітчер — один із інструментів бариста, ємність для збивання молока для капучіно чи латте. Він же молочник чи jug (джаг). Призначений для приготування деяких кавових напоїв (капучино та латте), до свіжоприготовленого еспресо додають молочну піну Досвідчені бариста віддають перевагу пітчерам з товстими стінками. Вони повільніше прогріваються, що дозволить збивати піну довше. Як результат, вона буде ніжнішою та пишнішою. Пітчери бувають різного об'єму від 350 мл до 1000 мл, найбільш популярний обсяг 350 мл, оскільки така ємність дозволяє збити об'єм молока на 1-2 чашки класичного капучіно. Пітчер (Джаг) наповнюється молоком на половину, оскільки при спінюванні молока воно збільшується в об'ємі в два рази. Навіщо потрібний пітчер для молока? В арсеналі кожного бариста є спеціальний інструмент для збивання. молока, який називається пітчером. Це оптимальний посуд, який дозволяє зробити пухнасту молочну піну. Таку ємність виготовляють із нержавіючої сталі з гарною теплопровідністю, але також є пітчери з інших матеріалів. Країна походження: Китай Бренд: Poly Steel
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -43%

    Пітчер — один із інструментів бариста, ємність для збивання молока для капучіно чи латте. Він же молочник чи jug (джаг). Призначений для приготування деяких кавових напоїв (капучино та латте), до свіжоприготовленого еспресо додають молочну піну Досвідчені бариста віддають перевагу пітчерам з товстими стінками. Вони повільніше прогріваються, що дозволить збивати піну довше. Як результат, вона буде ніжнішою та пишнішою. Пітчери бувають різного об'єму від 350 мл до 1000 мл, найбільш популярний обсяг 350 мл, оскільки така ємність дозволяє збити об'єм молока на 1-2 чашки класичного капучіно. Пітчер (Джаг) наповнюється молоком на половину, оскільки при спінюванні молока воно збільшується в об'ємі в два рази. Навіщо потрібний пітчер для молока? В арсеналі кожного бариста є спеціальний інструмент для збивання. молока, який називається пітчером. Це оптимальний посуд, який дозволяє зробити пухнасту молочну піну. Таку ємність виготовляють із нержавіючої сталі з гарною теплопровідністю, але також є пітчери з інших матеріалів.
    кешбек від 5 ₴
    розстрочка
    -54%

    Пітчер — один із інструментів бариста, ємність для збивання молока для капучіно чи латте. Він же молочник чи jug (джаг). Призначений для приготування деяких кавових напоїв (капучино та латте), до свіжоприготовленого еспресо додають молочну піну Досвідчені бариста віддають перевагу пітчерам з товстими стінками. Вони повільніше прогріваються, що дозволить збивати піну довше. Як результат, вона буде ніжнішою та пишнішою. Пітчери бувають різного об'єму від 350 мл до 1000 мл, найбільш популярний обсяг 750 мл, оскільки така ємність дозволяє збити об'єм молока на 1-2 чашки класичного капучіно. Пітчер (Джаг) наповнюється молоком на половину, оскільки при спінюванні молока воно збільшується в об'ємі в два рази. Навіщо потрібний пітчер для молока? В арсеналі кожного бариста є спеціальний інструмент для збивання. молока, який називається пітчером. Це оптимальний посуд, який дозволяє зробити пухнасту молочну піну. Таку ємність виготовляють із нержавіючої сталі з гарною теплопровідністю, але також є пітчери з інших матеріалів. Спеціальний дизайн в горловині чашки користується попитом в професійних барменів Європи ◎Виготовлений з нержавіючої сталі, щільна текстура, швидка теплопровідність, ви можете легко відчути температуру, доторкнувшись руками. Температура дуже важлива для створення ароматної молочної піни. ◎Проста та красива форма, термостійка та міцна, тому її легко стерилізувати та чистити. ◎Зручно та легко приготуйте красиву та професійну каву капучіно з різними формами. ◎Можна мити в посудомийній машині Особливості продукту: Капучіно та кава латте, виготовлені на основі еспресо, мають насичений смак. Прекрасна молочна піна латте-арт дарує не тільки ідеальний смак, але й неймовірну візуальну насолоду. Якщо ви хочете малювати красиві візерунки, то крім чашки правильно віджатого еспресо, щільної і ніжної молочної піни, рівномірного і ритмічного тремтіння рук, звичайно, важливо мати професійне лате з вузьким і широким дном. Також можна використовувати як вишукану чашку зі свіжим молоком. Країна походження: Китай Бренд: Poly Steel
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -53%

    Пітчер — один із інструментів бариста, ємність для збивання молока для капучіно чи латте. Він же молочник чи jug (джаг). Призначений для приготування деяких кавових напоїв (капучино та латте), до свіжоприготовленого еспресо додають молочну піну Досвідчені бариста віддають перевагу пітчерам з товстими стінками. Вони повільніше прогріваються, що дозволить збивати піну довше. Як результат, вона буде ніжнішою та пишнішою. Пітчери бувають різного об'єму від 350 мл до 1000 мл, найбільш популярний обсяг 350 мл, оскільки така ємність дозволяє збити об'єм молока на 1-2 чашки класичного капучіно. Пітчер (Джаг) наповнюється молоком на половину, оскільки при спінюванні молока воно збільшується в об'ємі в два рази. Навіщо потрібний пітчер для молока? В арсеналі кожного бариста є спеціальний інструмент для збивання. молока, який називається пітчером. Це оптимальний посуд, який дозволяє зробити пухнасту молочну піну. Таку ємність виготовляють із нержавіючої сталі з гарною теплопровідністю, але також є пітчери з інших матеріалів. Спеціальний дизайн в горловині чашки користується попитом в професійних барменів Європи ◎Виготовлений з нержавіючої сталі, щільна текстура, швидка теплопровідність, ви можете легко відчути температуру, доторкнувшись руками. Температура дуже важлива для створення ароматної молочної піни. ◎Проста та красива форма, термостійка та міцна, тому її легко стерилізувати та чистити. ◎Зручно та легко приготуйте красиву та професійну каву капучіно з різними формами. ◎Можна мити в посудомийній машині Особливості продукту: Капучіно та кава латте, виготовлені на основі еспресо, мають насичений смак. Прекрасна молочна піна латте-арт дарує не тільки ідеальний смак, але й неймовірну візуальну насолоду. Якщо ви хочете малювати красиві візерунки, то крім чашки правильно віджатого еспресо, щільної і ніжної молочної піни, рівномірного і ритмічного тремтіння рук, звичайно, важливо мати професійне лате з вузьким і широким дном. Також можна використовувати як вишукану чашку зі свіжим молоком. Країна походження: Китай Бренд: Poly Steel
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -51%

    Пітчер для збивання молока Poly Steel 600 мл Пітчер — один із інструментів бариста, ємність для збивання молока для капучіно чи латте. Він же молочник чи jug (джаг). Призначений для приготування деяких кавових напоїв (капучино та латте), до свіжоприготовленого еспресо додають молочну піну Досвідчені бариста віддають перевагу пітчерам з товстими стінками. Вони повільніше прогріваються, що дозволить збивати піну довше. Як результат, вона буде ніжнішою та пишнішою. Пітчери бувають різного об'єму від 350 мл до 1000 мл, найбільш оптимальний обсяг 600 мл, оскільки така ємність дозволяє збити об'єм молока на 1-2 чашки класичного капучіно. Пітчер (Джаг) наповнюється молоком на половину, оскільки при спінюванні молока воно збільшується в об'ємі в два рази. Навіщо потрібний пітчер для молока? В арсеналі кожного бариста є спеціальний інструмент для збивання. молока, який називається пітчером. Це оптимальний посуд, який дозволяє зробити пухнасту молочну піну. Таку ємність виготовляють із нержавіючої сталі з гарною теплопровідністю, але також є пітчери з інших матеріалів. Країна походження: Китай Бренд: Poly Steel
    кешбек від 5 ₴
    розстрочка
    -52%

    Пітчер — один із інструментів бариста, ємність для збивання молока для капучіно чи латте. Він же молочник чи jug (джаг). Призначений для приготування деяких кавових напоїв (капучино та латте), до свіжоприготовленого еспресо додають молочну піну Досвідчені бариста віддають перевагу пітчерам з товстими стінками. Вони повільніше прогріваються, що дозволить збивати піну довше. Як результат, вона буде ніжнішою та пишнішою. Пітчери бувають різного об'єму від 350 мл до 1000 мл, найбільш популярний обсяг 500 мл, оскільки така ємність дозволяє збити об'єм молока на 1-2 чашки класичного капучіно. Пітчер (Джаг) наповнюється молоком на половину, оскільки при спінюванні молока воно збільшується в об'ємі в два рази. Навіщо потрібний пітчер для молока? В арсеналі кожного бариста є спеціальний інструмент для збивання. молока, який називається пітчером. Це оптимальний посуд, який дозволяє зробити пухнасту молочну піну. Таку ємність виготовляють із нержавіючої сталі з гарною теплопровідністю, але також є пітчери з інших матеріалів. Спеціальний дизайн в горловині чашки користується попитом в професійних барменів Європи ◎Виготовлений з нержавіючої сталі, щільна текстура, швидка теплопровідність, ви можете легко відчути температуру, доторкнувшись руками. Температура дуже важлива для створення ароматної молочної піни. ◎Проста та красива форма, термостійка та міцна, тому її легко стерилізувати та чистити. ◎Зручно та легко приготуйте красиву та професійну каву капучіно з різними формами. ◎Можна мити в посудомийній машині Особливості продукту: Капучіно та кава латте, виготовлені на основі еспресо, мають насичений смак. Прекрасна молочна піна латте-арт дарує не тільки ідеальний смак, але й неймовірну візуальну насолоду. Якщо ви хочете малювати красиві візерунки, то крім чашки правильно віджатого еспресо, щільної і ніжної молочної піни, рівномірного і ритмічного тремтіння рук, звичайно, важливо мати професійне лате з вузьким і широким дном. Також можна використовувати як вишукану чашку зі свіжим молоком. Країна походження: Китай Бренд: Poly Steel
    кешбек від 5 ₴
    розстрочка
    -36%

    Пітчер для збивання молока Poly Steel 1000 мл Пітчер — один із інструментів бариста, ємність для збивання молока для капучіно чи латте. Він же молочник чи jug (джаг). Призначений для приготування деяких кавових напоїв (капучино та латте), до свіжоприготовленого еспресо додають молочну піну Досвідчені бариста віддають перевагу пітчерам з товстими стінками. Вони повільніше прогріваються, що дозволить збивати піну довше. Як результат, вона буде ніжнішою та пишнішою. Пітчери бувають різного об'єму від 350 мл до 1000 мл, Така ємність дозволяє збити об'єм молока на 3-4 чашки класичного капучіно. Пітчер (Джаг) наповнюється молоком на половину, оскільки при спінюванні молока воно збільшується в об'ємі в два рази. Навіщо потрібний пітчер для молока? В арсеналі кожного бариста є спеціальний інструмент для збивання. молока, який називається пітчером. Це оптимальний посуд, який дозволяє зробити пухнасту молочну піну. Таку ємність виготовляють із нержавіючої сталі з гарною теплопровідністю, але також є пітчери з інших матеріалів. Країна походження: Китай Бренд: Poly Steel