triangle

    Розпродаж, знижки, акції: Суперфуди (super food) (Сорт - )

    Дивіться також 👉Блендери
    кешбек від 11 ₴
    розстрочка
    -28%

    Що це? Харчові волокна - це компоненти рослин або рослинних продуктів, які не перетравлюються шлунково-кишковим трактом. Основним джерелом харчових волокон є фрукти, овочі і злаки, шкірка плодів. Для чого? Для повноцінного функціонування шлунково-кишкового тракту і контролю ваги. Що робить? Харчові волокна зменшують ризик розвитку атеросклерозу, цукрового діабету, ожиріння, жовчнокам'яної хвороби, алергії і деяких видів раку. Сприяють виведенню токсинів, важких металів, холестерину. Як використовувати? Вміст пакетика розчинити в склянці (200 мл) теплої води. Рекомендована добова порція 2 рази в день по 1 пакетику під час їжі. Не є лікарським засобом. Добавки не замінюють повноцінне харчування. В упаковці 60 пакетиків по 5г
    -17%

    Насіння льону-це дрібні, плоскі насінини, які вирощуються з рослини льону (Linum usitatissimum). Ці насіння відомі своєю великою користною цінністю та різноманітністю застосувань у харчовій та медичній галузях. Високий вміст омега-3 жирних кислот, зокрема альфа-ліноленової кислоти (ALA), яка корисна для здоров'я серця та мозку. Джерело рослинного білка, амінокислот, вітамінів (зокрема вітаміну Е) та мінералів (магній, фосфор, мідь). Насіння льону можна вживати сирим, додаючи його до смузі, йогуртів або овочевих страв. Важливо помічати, що для забезпечення оптимального споживання омега-3 кислот насіння слід перетерти або замочувати перед вживанням.
    кешбек від 6 ₴
    розстрочка
    -8%

    MULTI BRAN – мікс різних видів клітковини з зерен, насіння, рослин, фруктів і ягід Детокс Здоровий кишечник Контроль апетиту Mіцний імунітет Переваги Multi Bran Вміст різних видів клітковини Найкращі пребіотики для здоров’я кишечника Низький глікемічний індекс Комплекс вітамінів, мінералів та БАР Без цукру, барвників, штучних ароматизаторів і цукрозамінників Для чого? Поживний перекус для швидкого насичення в програмах схуднення Для якісного очищення в програмах детоксу.Виводить пестициди, мікотоксини плісневих грибів, важкі і радіоактивні метали, вільні радикали, надлишковий холестерин, шкідливі метаболіти перетравлення їжі Для здоров’я кишечника та всієї системи травлення Для позбавлення від цукрової залежності Результат Multi Bran Відчуття легкості Глибоке очищення кишечника Посилення моторики кишечника Зниження ваги Відновлення енергії Покращення стану шкіри та волосся Підсилення опірності організму до інфекційних та алергічних захворювань Склад: яблучна та смородинова клітковина, цикорій, гуарова камідь, інулін, рисові та вівсяні отрубі, клітковина насіння льону, амаранту, кунжуту, коноплі, цитрусові волокна, фруктоолігосахариди, псіліум, ерітролол (сукралоза) Харчова (поживна) цінність в одній порції 10 г(g) сухого продукту: білки – 0,93 г (g), жири – 0,38 г (g), вуглеводи – 3,92 г (g). Енергетична цінність (калорійність) 10 г(g) сухого продукту: 20,67 ккал (kcal) / 86,48 кДж (kJ). Спосіб вживання Спосіб приготування однієї порції: розмішати порцію 10 г (приблизно 1 столова ложка) у склянці (200 мл) теплої питної води. Спосіб вживання: 1 раз на день до їди. Застереження щодо застосування: не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Зберігати в недоступному для дітей місці. Протипоказання: індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту, вагітність, період лактації, дитячий вік. Умови зберігання: за температури від 5 до 25 градусів С та відносній вологості повітря не вище 70%. Строк придатності: 24 місяці. Маса нетто: 300 г(g) +-2%.
    кешбек від 4 ₴
    розстрочка
    -8%

    Мигдалеве борошно - ідеальний інгредієнт для вишуканих десертів, фруктових салатів, перших і других страв. Відрізняється воно оригінальним смаком та ароматом. Не містить глютену, що виключає можливість алергічних реакцій (при наявності целіакії). Борошно з мигдальних горіхів оздоровлює весь організм. Що ще під силу мигдальному борошну? усунення авітамінозу; полегшення болю; поліпшення травних процесів; підвищення еластичності судин; розщеплення холестеринових бляшок; виведення токсинів. Мигдалеве якісне борошно зробить Вашу шкіру і волосся здоровими та доглянутими. Щоб прискорити клітинну регенерацію. Введіть продукт в свій раціон для заповнення запасу вітамінів Е, А, С, В, D, антиоксидантів, жирних кислот та мінеральних сполук.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -8%

    Серед 20 найкорисніших у світі продуктів харчування Кіноа займає далеко не останнє місце. Вона стала фаворитом веганів, вегетаріанців, спортсменів, вагітних жінок та навіть дітей. Має низку корисних властивостей, які допоможуть подолати різні хворобливі стани. А також скинути вагу, привести тіло до ідеальної форми, омолодити шкіру, очистити організм зсередини. В асортименті інтернет-магазину можна знайти Кіно білу, червону, чорну. Кожен вид має свої особливі якості, харчові цінності, особливості приготування, спектр використання. А ви знали? ● Кіноа - частий компонент антицелюлітних скрабів та засобів для очищення епідермісу. ● За засвоюваності крупу прирівнюють до грудного молока (дуже схожий амінокислотний склад). Кіноа добре сприймається організмом і збагачує його багатим вітамінно-мінеральним складом. ● З крупи готують різні страви, додають у напої. А деякі сміливі кулінари кладуть Кіноа у суші. ● Обов'язкова процедура перед вживанням - промивання та замочування у воді. Це необхідно для того, щоб сапоніни (гіркі речовини) були виведені з оболонок і не псували смак продукту. Цілющі властивості Кіноа Захворювання Вплив на організм Ціліакія Відсутність глютену в складі зерен дозволяє людям з алергією на цю речовину використовувати Кіно як замінник багатьом крупам. Остеопороз Марганець у складі насіння ущільнює кісткову тканину. 1 чашка кіноа = 50% щоденної норми цього мікроелемента Запор. Несварення. Пронос Фосфор впливає на ніацин і рибофлавін, які стимулюють травні процеси. Нормалізують випорожнення, запобігають розвитку різних патологічних станів органів ШКТ. Анемія Збагачення організму залізом допоможе усунути слабкість та втому, підвищити концентрацію. Кіноа дуже важлива для вагітних жінок, оскільки їхній раціон повинен містити заліза в 2 рази більше звичайного. Аритмія Магній бере участь у підтримці здоров'я серцевого м'яза, іннервації серця. У 1 чашці крупи міститься 28% магнію від його щоденної норми. Навіть ця доза допоможе усунути нерівномірне серцебиття, м'язову напругу. Профілактика діабету Харчові волокна Кіноа уповільнюють засвоєння цукру та перешкоджають підвищенню його рівня в крові Профілактика очних хвороб В 1 чашці Кіно міститься 17,5% вітаміну В6, який запобігає втраті зору, а також ефективний у профілактиці вікової макулярної дегенерації Як зварити не лише корисну, а й смачну кашу? Перед приготуванням варто промити крупу під холодною водою. Це дозволить усунути зайву гіркоту, а також позбутися можливих частинок лушпиння. Для приготування каші потрібно взяти 1 порцію Кіноа та 2 порції води. Місткість для приготування має бути глибокою, оскільки каша збільшиться у процесі в 4 рази. Спочатку воду довести до кипіння, трохи підсолити. Після появи бульбашок повітря всипати крупу. Вогонь зменшити до мінімуму. Закрийте кришку. Варити 15 хвилин|мінути| при постійному помішуванні. Після завершення відкрити кришку і проварити ще 2-3 хвилини для видалення залишків вологи. Каша готова. Використовують Кіноа не тільки як кашу. Вона запросто зможе стати елементом салатів, випічки, запіканок, супів, закусок. Добре поєднується із пряними травами, лимонним соком, овочами, курячим м'ясом. Страви з Кіноа урізноманітнять меню вегетаріанців, а також внесуть щось нове до раціону м'ясоїдів.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -8%

    Кокосове борошно має калорійність 420 ккал на 100 г. Не містить глютену, добавок, ГМО. Багата вітамінами, мінералами, поліненасиченими жирними кислотами, клітковиною та білком. Кокосове натуральне борошно позитивно впливає на організм людини: зміцнює серце, судини; зменшує запальні процеси; допомагає в боротьбі з вірусами, грибками, бактеріями; очищає; стимулює травлення; нормалізує вагу; сприяє підтримці стабільного рівня цукру в крові. Завдяки натур продукту страви набувають нові смакові відтінки, стають більш повітряними, ніжними (кекси, хліб, торти, печиво, сирники). Кокосове унікальне борошно - інгредієнт, що зміцнює здоров'я і підкреслює зовнішню красу.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -22%

    Кунжут- найбільш популярні в східних країнах. Його активно використовують в кулінарії, в тому числі в кондитерському виробництві. Крім того, саме з такого кунжуту (шляхом вичавки) роблять всім відому цілющу олію Чорний кунжут - це такі ж, але неочищені насіння. Відрізняються вони тим, що володіють яскраво вираженим смаком і ароматом. Як відомо, насіння кунжуту мають другу назву, що звучить як «сезам». Це зв'язано з тим що він містить в собі велику кількість речовини, названої «сезамін». Він є антиоксидантом і активно застосовується для профілактики онкологічних захворювань. Крім цього, представлений компонент помітно знижує холестерин в крові. Неочищений , тобто чорний кунжут на 60% більше містять в собі кальцію, ніж світлий. Крім цього він багатий вуглеводами, амінокислотами, білками і такими вітамінами, як В, Е, А і С. Також чорний кунжут включає в себе калій, фосфор, залізо і магній. Не можна не сказати і про те, що представлені насіння є джерелом такої важливої для людини речовини, як фітин. Він швидко відновлює мінеральний баланс організму. Крім усього іншого, кунжут багатий харчовими волокнами і лецитином.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -8%

    Абрикоси цінуються не лише за смачну і соковиту м'якоть, але і за кісточки. А точніше - їх ядра. Про користь цього безцінного натур продукту і поговоримо далі. Склад ядер абрикосових кісточок Така маленька і, здавалося б, незначна частина абрикоса має багатий склад: ● білки - дають нам енергію і будівельний матеріал для клітин; ● фосфоліпіди - нормалізують рівень холестерину, беруть участь в обмінних процесах; ● органічні кислоти - виявляють антиоксидантні властивості; ● мікро- і макроелементи (фосфор, калій, магній, залізо, кальцій, натрій) - беруть участь у багатьох життєво важливих процесах; ● жирні кислоти (олеїнова, лінолева, пальмітинова) - ліквідують вільні радикали, покращують роботу мозку, підвищують витривалість; ● вітаміни - допомагають засвоювати мінеральні солі, відновлюють сили, зміцнюють імунітет. Калорійність ядер абрикосових кісточок - 520 ккал на 100 г продукту. Глікемічний індекс - 10. Корисні властивості, які допоможуть полегшити хворобу Найважливіше при вживанні даного продукту - дозування. 8-10 ядер на день буде достатньо, щоб зміцнити організм і відчути позитивний вплив. Отже, що під силу рослинному продукту: ● прискорення процесів регенерації пошкоджених тканин; ● підвищення імунітету; ● омолодження організму; ● боротьба з кишковими паразитами; ● зменшення запальних процесів; ● поліпшення працездатності мозку; ● підвищення гемоглобіну; ● контроль рівня холестерину в крові. Такі маленькі, але воістину цілющі ядра знадобляться в лікуванні нервових розладів, патологій серцево-судинної системи, хвороб суглобів, шкіри, чоловічої та жіночої статевої системи. Також вони добре себе зарекомендували як профілактичний засіб проти грипу і застуди, хвороб шлунково-кишкового тракту, печінки та нирок. Як їх вживати? Ядра абрикосових кісточок за смаком трохи нагадують мигдальні горіхи. Це дозволяє використовувати цілющий продукт, як замінник дорогим горіхам. Якщо ядра подрібнити і висушити - порошок стане чудовою приправою до м'яса, риби, салатів, випічки, десертів, йогуртів та соусів. Багато кондитерів додають такий порошок в цукерки, вафлі чи печиво. З свіжих ядер можна варити компоти, робити вино, настоянки, варення, пасту урбеч. Кому варто відмовитися від продукту Не перевищуючи зазначеного вище дозування (до 10 шт. на день) можна вживати продукт з абсолютною безпекою. Тим не менш, при наявності деяких проблем зі здоров'ям, краще відкласти корисні ласощі до повного одужання. Перешкодою до вживання можуть бути хвороби ендокринної системи, печінки, шлунково-кишкового тракту, діабет, алергія безпосередньо на абрикоси. Також до групи ризику входять вагітні жінки і діти до 12 років. Якщо все ж дуже хочеться поласувати натур продуктом - можна зменшити дозу наполовину і розділити її на кілька прийомів. Найсвіжіші, якісні і неймовірно смачні ядра з абрикосових кісточок вже в наявності в нашому інтернет-магазині. Вибирайте потрібне фасування - і насолоджуйтеся дарами, даними нам самою природою.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -22%

    Суміш насіння - корисне та смачне доповнення до страв. Суміш насіння відмінно підійде до салатів, каш, йогуртів, випічки та інших страв. Склад: кунжут чорний та білий, насіння чіа, гарбуза, соняшника та льону.
    кешбек від 3 ₴
    розстрочка
    -8%

    Рослинні жири посідають дуже важливе місце в раціоні, адже вони є джерелом будівельного матеріалу для побудови нових клітин і живлять їх. Гарбузове насіння - це високоолійний і високовітамінний продукт харчування, вживання якого принесе значну користь і дорослим, і дітям, і м'ясоїдам, і вегетаріанцям, і тим, хто поститься. Гарбузові ядра можна вживати в сирому і смаженому вигляді, додавати в овочеві та фруктові салати, випічку, приправляти м'ясні страви, десерти, робити на їхній основі поживні соуси або ж використовувати як снек. Вона дуже корисна, тому її можна навіть не прибирати перед вживанням. Цей натурпродукт представлений у злегка підсушеному вигляді, тому підходить як для пророщування і посівів, так і для їжі. Очищене ж гарбузове насіння сушене (делікатна сушка) підійде тільки для їжі. У нас можна замовити як маленький пакетик на 250 г, так і великі упаковки на 1 кг і 3 кг. Скористатися послугами доставки або ж забрати товар самовивозом. Цей цінний рослинний продукт здатний наситити організм цілим комплексом біокомпонентів: вітамінами А, В, С, Е, К, фолієвою кислотою, мікроелементами, амінокислотами, жирними кислотами. Його успішно застосовують у лікувальних і профілактичних цілях. Зміцнює імунітет і підвищує резистентність до захворювань. 6 мегафактів про насіння гарбуза 1) На 32-52% складається з олії, яка багата на цинк (справжній рекордсмен за вмістом цього мікроелемента). Цинк відповідає за здоровий стан шкіри, волосся і нігтів, є найпотужнішим засобом для профілактики і лікування простатиту, нормалізує гормональний фон, як у чоловіків, так і у жінок. Допомагає справлятися з хворобами в осінньо-весняний період, перешкоджає проникненню вірусних агентів у клітини. 2) Завдяки високому вмісту вітаміну Е, гарбузова олія допомагає організму придушити різні запалення і регенерувати клітини. Вітамін Е називають у народі "вітаміном молодості" тому, що він підтримує нашу шкіру в гарному і здоровому стані. 3) АМК триптофан, потрапляючи в людський організм, перетворюється на серотонін ("гормон щастя"). У зв'язку з цим насіння гарбуза потрапляє в ТОП-10 продуктів для підвищення настрою. А китайці вживають жменю цих ласощів щодня в разі фізичних навантажень, а також емоційних напружень. 4) Натурпродукт має унікальну якість - зменшує нудоту та заколисування. Тому часто призначається за симптомів токсикозу в період вагітності. 5) У 100 г насіння з гарбуза міститься 153% денної норми фосфору. А це в 2,5 раза більше, ніж у рибі. Така рекордна кількість покращує мозкову діяльність і допомагає "швидше міркувати". 6) Гарбузове насіння - це один із найкращих антипаразитарних засобів, у зв'язку з цим фактом особливо актуально додавати його до щоденного раціону дітей. Відмінний снек, можна використовувати у випічці або для приготування сироїдних страв. Можна підсмажити і підсолити. Воно є єдиним насінням, що сприяє створенню лужного середовища. Для насіння гарбуза характерний високий вміст білків. 100 грамів цього насіння за щоденного вживання забезпечують 54 відсотки потреби людини в протеїні. Більшість із нас приймають таблетки для поповнення дефіциту вітамінів групи В, тоді як насіння гарбуза набагато ефективніше в цьому відношенні. Воно багате на тіамін, рибофлавін, нікотинамід, пантотенову кислоту, вітамін В-6 і фолати. Для тих, кому властиво падати духом, насіння гарбуза особливо корисне, оскільки допомагає протистояти депресії завдяки Л-триптофану, хімічній сполуці, що підвищує наш настрій. Воно також здатне запобігати формуванню певних видів ниркових каменів, перешкоджаючи накопиченню оксалату кальцію. І, нарешті, насіння гарбуза є чудовим засобом проти паразитів, особливо гельмінтів.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -8%

    Горіхи макадамі в шкаралупі. Ключ для відкривання в комплекті. Навіть у горіхів є свій король. І це макадамі. Він не дарма завоював своє звання. Горіх макадамія поєднує аромат шоколаду, відмінний смак і лікувальні властивості, завдяки вітамінам і цінних речовин, накопичених за тривалий період дозрівання під жарким тропічним сонцем Корисні властивості Макадамія - джерело цінних поживних речовин. Цей горіх допомагає при мігренях, знімає втому, живить та зволожує шкіру, виліковує опіки та виводить холестерин з організму. Горіх макадамія є джерелом кальцію та інших мінеральних речовин. У ньому мало вуглеводів, але щодо багато жирів. На думку вчених, регулярне вживання цілющих горіхів знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, деяких видів раку і навіть сприяє втраті зайвої ваги, незважаючи на високу калорійність. У складі горіха є також ефірні масла, жири, вуглеводи, білки, клітковина, вітаміни, мінерали, цукор, вітаміни. Горіхи макадамії надають допомогу при мігрені; допомагають при хворобах кісток; корисні при артриті; застосовуються при авітамінозі; лікують ангіну. Масло макадамії має антиоксидантні властивості і омолоджуючий ефект, це відмінний засіб для догляду за сухою шкірою. За своїми властивостями воно подібно норковому жиру. Масло макадамії стимулює мікроциркуляцію крові, лікує целюліт, корисно при варикозі і купероз. Воно також застосовується в косметології для волосся укріплює, робить їх блискучими. Маслом макадамії можна лікувати опіки різного походження.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -7%

    Мигдалеве борошно - ідеальний інгредієнт для вишуканих десертів, фруктових салатів, перших і других страв. Відрізняється воно оригінальним смаком та ароматом. Не містить глютену, що виключає можливість алергічних реакцій (при наявності целіакії). Борошно з мигдальних горіхів оздоровлює весь організм. Що ще під силу мигдальному борошну? усунення авітамінозу; полегшення болю; поліпшення травних процесів; підвищення еластичності судин; розщеплення холестеринових бляшок; виведення токсинів. Мигдалеве якісне борошно зробить Вашу шкіру і волосся здоровими та доглянутими. Щоб прискорити клітинну регенерацію. Введіть продукт в свій раціон для заповнення запасу вітамінів Е, А, С, В, D, антиоксидантів, жирних кислот та мінеральних сполук.
    кешбек від 2 ₴
    розстрочка
    -8%

    Рослинні жири займають дуже важливе місце в раціоні, адже вони є джерелом будівельного матеріалу для побудови нових клітин та живлять їх. Гарбузове насіння – це високомасляничний і високовітамінний продукт харчування, вживання якого принесе значну користь і дорослим, і дітям, і м'ясоїдам, і вегетаріанцям, і тим, хто постить. Гарбузові ядра можна вживати в сирому та смаженому вигляді, додавати в овочеві та фруктові салати, випічку, приправляти м'ясні страви, десерти, робити на їх основі поживні соуси або використовувати як снек. Інтернет-магазин "Здорове харчування" пропонує Вашій увазі насіння гарбуза. Цей натур продукт представлений у трохи підсушеному вигляді, тому підходить як для пророщування та посівів, так і для їжі. Очищене ж гарбузове насіння сушене (делікатне сушіння) підійдуть тільки в їжу. У нас можна замовити маленький пакетик на 200 г, так і великі упаковки на 1 кг і 3 кг. Скористатися послугами доставки або забрати товар самовивозом. Цей цінний рослинний продукт здатний наситити організм цілим комплексом біокомпонентів: вітамінами А, В, С, Е, К, фолієвою кислотою, мікроелементами, амінокислотами, жирними кислотами. Він успішно застосовується у лікувальних та профілактичних цілях. Зміцнює імунітет та підвищує резистентність до захворювань. 6 мегафактів для насіння гарбуза 1) На 32-52% складаються з олії, яка багата на цинк (справжній рекордсмен за вмістом цього мікроелемента). Цинк відповідає за здоровий стан шкіри, волосся та нігтів, є найпотужнішим засобом для профілактики та лікування простатиту, нормалізує гормональний фон, як у чоловіків, так і у жінок. Допомагає справлятися із хворобами в осінньо-весняний період, перешкоджає проникненню вірусних агентів у клітини. 2) Завдяки високому вмісту вітаміну Е, гарбузова олія допомагає організму придушити різні запалення та регенерувати клітини. Вітамін Е називають у народі «вітаміном молодості» тому, що він підтримує нашу шкіру в гарному та здоровому стані. 3) АМК триптофан, потрапляючи в людський організм, перетворюється на серотонін (“гормон щастя”). У зв'язку з цим насіння гарбуза потрапляє до ТОП-10 продуктів для підвищення настрою. А китайці вживають жменю цих ласощів щодня при фізичних навантаженнях, а також емоційних напруженнях. 4) Натурпродукт має унікальну якість - зменшує нудоту та заколисування. Тому часто призначається при симптомах токсикозу під час вагітності. 5) У 100 г насіння з гарбуза міститься 153% денної норми фосфору. А це у 2,5 рази більше, ніж у рибі. Така рекордна кількість покращує мозкову діяльність і допомагає “швидше розуміти”. 6) Гарбузове насіння – це один із кращих антипаразитарних засобів, у зв'язку з цим фактом особливо актуально включати їх у щоденний раціон дітей. Купити гарбузове насіння очищене - в інтернет-магазині "Здорове харчування" означає отримати якісний продукт за адекватною ціною. Відмінний снек можна використовувати у випічці або для приготування сироїдчих страв. Можна підсмажити та підсолити. Вони є єдиним насінням, що сприяють створенню лужного середовища. Для насіння гарбуза характерний високий вміст білків. 100 грамів цього насіння при щоденному прийомі забезпечують 54 відсотки потреби людини в протеїні. Більшість з нас приймають таблетки для поповнення дефіциту вітамінів групи В, тоді як гарбузове насіння набагато ефективніше в цьому відношенні. Вони багаті на тіамін, рибофлавін, нікотинамід, пантотенову кислоту, вітамін В-6 і фолатами. Для тих, кому властиво падати духом, насіння гарбуза особливо корисне, оскільки допомагає протистояти депресії завдяки Л-триптофану, хімічній сполукі, що підвищує наш настрій. Вони також здатні запобігати формуванню певних видів ниркового каміння, перешкоджаючи накопиченню оксалату кальцію. І, нарешті, насіння гарбуза є чудовим засобом проти паразитів, особливо гельмінтів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -8%

    Крупа кіноа (квіноа) червона Крупа кіноа, у тому числі червона квиноа, є вегетаріанським продуктом і часто використовується у вегетаріанській та веганській кухні як заміна м'яса чи інших зернових продуктів. Кіно є харчовою культурою, походить з Південної Америки і відома своїм високим вмістом білка, амінокислот, вітамінів і мінералів. Органічна червона квиноа не містить глютена, що робить її популярним вибором для людей, які бажають уникати цього білка, таких як люди з целіакією або інтолерантністю до глютена. Червона Квіноа має трохи інший смак і текстуру в порівнянні з білим Квіноа. Вона має легкий горіховий смак та жорсткішу текстуру. Вона може бути використана для приготування різних страв, таких як салати, гарніри, пилки, каші, бургери і т.д.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -8%

    Кіноа чорна є вегетаріанським продуктом та популярним вибором серед вегетаріанців та веганів. Вона є одним із видів кіноа або квіноа, і має характерний темний колір. Чорна кіноа має схожі харчові властивості з іншими видами кіноа, такими як біла, червона або тріскотлива. Вона є чудовим джерелом рослинного білка, амінокислот, вітамінів та мінералів. Чорна кіноа має горіховий смак і м'яку текстуру, і вона може бути використана в різних стравах. Вона додає колориту та текстури салатам, гарнірам, супам, кашам, пилам та багатьом іншим стравам. Чорна кіноа зазвичай вариться у воді або бульйоні до м'якості та пухкості зерен. Запам'ятайте, що кіноа чорна або будь-яка інша кіноа може бути чудовою складовою раціону вегетаріанців та веганів, проте різноманітність у раціоні є ключем до забезпечення всіх необхідних поживних речовин. Для більш детальної консультації з вашого харчування рекомендується звернутися до дієтолога або спеціаліста з харчування.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -24%

    Чіа - це іспанська шавлія, а насіння цієї рослини знайшли світову популярність завдяки своїм унікальним властивостям. Вони вважаються дуже корисними і можуть допомагати вгамовувати голод. Рослина росте на південноамериканської території, і стародавні цивілізації використовували її і в їжу, і в медичних цілях. Цілющі і корисні для здоров'я властивості насіння обумовлюються їх складом, який представлений такими мікроелементами: кислоти Omega-3 і Omega-6;клітковина; залізо; калій, кальцій, магній, натрій; ніацин і тіамін; рибофлавін;вітаміни А, С і Е; цинк і фосфор; антиоксиданти. Такий унікальний якісний склад робить насіння Чіа просто унікальним продуктом, який при регулярному вживанні благотворно діє на організм людини. Серед його головних особливостей слід виділити такі: •Скорочення холестеринових накопичень. •Профілактика атеросклерозу. • Зміцнення серцевого м'яза і судин. • Сприятливо діє на нервову систему. •Нормалізує тиск. •Регулює цукор в крові. •Профілактика хвороби Альцгеймера, склерозу і епілепсії. •Допомагає в лікуванні депресії. •Виступає натуральним аналогом антибіотиків, зміцнює імунітет. •Профілактика простудних захворювань. •Нормалізує мікрофлору шлунково-кишкового тракту. •Активізує загоєння ран. •Допомагають зняти симптоми алергії. •Омолоджуючий ефект. •Відновлює гормональний баланс.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -22%

    Кунжут- найбільш популярні в східних країнах. Його активно використовують в кулінарії, в тому числі в кондитерському виробництві. Крім того, саме з такого кунжуту (шляхом вичавки) роблять всім відому цілющу олію Чорний кунжут - це такі ж, але неочищені насіння. Відрізняються вони тим, що володіють яскраво вираженим смаком і ароматом. Як відомо, насіння кунжуту мають другу назву, що звучить як «сезам». Це зв'язано з тим що він містить в собі велику кількість речовини, названої «сезамін». Він є антиоксидантом і активно застосовується для профілактики онкологічних захворювань. Крім цього, представлений компонент помітно знижує холестерин в крові. Неочищений , тобто чорний кунжут на 60% більше містять в собі кальцію, ніж світлий. Крім цього він багатий вуглеводами, амінокислотами, білками і такими вітамінами, як В, Е, А і С. Також чорний кунжут включає в себе калій, фосфор, залізо і магній. Не можна не сказати і про те, що представлені насіння є джерелом такої важливої для людини речовини, як фітин. Він швидко відновлює мінеральний баланс організму. Крім усього іншого, кунжут багатий харчовими волокнами і лецитином.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -23%

    Гарбузове насіння багате на поліненасичені жирні кислоти, вітамін Е, білок, клітковину, магній та калій та цинк. Власне, більше цинку, ніж в гарбузовому насінні, буває лише в устрицях, якщо рахувати на вагу, а не на порцію. Насіння гарбуза та його екстракти використовують для полегшення симптомів в разі доброякісної пухлини простати. Гарбузове насіння пасує до крем-супів, в тому числі з гарбуза, посипання перепічки, салатів, та виготовлення густих соусів. З гарбузового та іншого насіння роблять так званий урбеч – пасту, яку можна робити солодкою чи солоною, намазувати на хліб, їсти ложкою тощо. Це своєрідна "нутелла" здорової людини.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -8%

    Серед 20 найкорисніших у світі продуктів харчування Кіноа займає далеко не останнє місце. Вона стала фаворитом веганів, вегетаріанців, спортсменів, вагітних жінок та навіть дітей. Має низку корисних властивостей, які допоможуть подолати різні хворобливі стани. А також скинути вагу, привести тіло до ідеальної форми, омолодити шкіру, очистити організм зсередини. В асортименті інтернет-магазину "Здорове харчування" можна знайти Кіно білу, червону, чорну. Кожен вид має свої особливі якості, харчові цінності, особливості приготування, спектр використання. Вигідно придбати необхідну товарну позицію можна за кілька кліків "мишки". Розфасовка на 250 г і 1 кг. Для тих, хто хоче випробувати популярний суперфуд. І тих, хто вже точно визначився із корисною добавкою. Замовити Кіноа Ви зможете з доставкою до будь-якого міста України. Швидко та без затримок. А ви знали? ● Кіноа - частий компонент антицелюлітних скрабів та засобів для очищення епідермісу. ● За засвоюваності крупу прирівнюють до грудного молока (дуже схожий амінокислотний склад). Кіноа добре сприймається організмом і збагачує його багатим вітамінно-мінеральним складом. ● З крупи готують різні страви, додають у напої. А деякі сміливі кулінари кладуть Кіноа у суші. ● Обов'язкова процедура перед вживанням - промивання та замочування у воді. Це необхідно для того, щоб сапоніни (гіркі речовини) були виведені з оболонок і не псували смак продукту. Цілющі властивості Кіноа Захворювання Вплив на організм Ціліакія Відсутність глютену в складі зерен дозволяє людям з алергією на цю речовину використовувати Кіно як замінник багатьом крупам. Остеопороз Марганець у складі насіння ущільнює кісткову тканину. 1 чашка кіноа = 50% щоденної норми цього мікроелемента Запор. Несварення. Пронос Фосфор впливає на ніацин і рибофлавін, які стимулюють травні процеси. Нормалізують випорожнення, запобігають розвитку різних патологічних станів органів ШКТ. Анемія Збагачення організму залізом допоможе усунути слабкість та втому, підвищити концентрацію. Кіноа дуже важлива для вагітних жінок, оскільки їхній раціон повинен містити заліза в 2 рази більше звичайного. Аритмія Магній бере участь у підтримці здоров'я серцевого м'яза, іннервації серця. У 1 чашці крупи міститься 28% магнію від його щоденної норми. Навіть ця доза допоможе усунути нерівномірне серцебиття, м'язову напругу. Профілактика діабету Харчові волокна Кіноа уповільнюють засвоєння цукру та перешкоджають підвищенню його рівня в крові Профілактика очних хвороб В 1 чашці Кіно міститься 17,5% вітаміну В6, який запобігає втраті зору, а також ефективний у профілактиці вікової макулярної дегенерації Як зварити не лише корисну, а й смачну кашу? Перед приготуванням варто промити крупу під холодною водою. Це дозволить усунути зайву гіркоту, а також позбутися можливих частинок лушпиння. Для приготування каші потрібно взяти 1 порцію Кіноа та 2 порції води. Місткість для приготування має бути глибокою, оскільки каша збільшиться у процесі в 4 рази. Спочатку воду довести до кипіння, трохи підсолити. Після появи бульбашок повітря всипати крупу. Вогонь зменшити до мінімуму. Закрийте кришку. Варити 15 хвилин|мінути| при постійному помішуванні. Після завершення відкрити кришку і проварити ще 2-3 хвилини для видалення залишків вологи. Каша готова. Використовують Кіноа не тільки як кашу. Вона запросто зможе стати елементом салатів, випічки, запіканок, супів, закусок. Добре поєднується із пряними травами, лимонним соком, овочами, курячим м'ясом. Страви з Кіноа урізноманітнять меню вегетаріанців, а також внесуть щось нове до раціону м'ясоїдів.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -7%

    Борошно розторопші Розторопша - лікарська рослина, цілющі властивості якої використовувалися з давніх часів. Але тільки в середині ХХ століття почалося цілеспрямоване вивчення особливостей компонентів складу. На сьогоднішній день її ефективність для лікування безлічі захворювань науково доведена. Борошно розторопші рекомендується до вживання з профілактичною метою всім, хто регулярно піддається впливу токсичних речовин на виробництві або в життя при проживанні в екологічно несприятливих районах. Користь борошна розторопші Склад борошна розторопші вражає великою кількістю компонентів з різноманітними корисними властивостями. Особливе значення має її гепатопротекторні якості, які обумовлюються наявністю силімарину. Цей комплекс, що включає 8 біологічно активних речовин, позитивно впливає на пошкоджені клітини печінки, сприяючи їх відновленню, і захищає від атрофічних процесів. Крім цього, силімарин виступає в якості потужного иммуномодулятора і антиоксиданту. Він володіє протипухлинними і противірусними властивостями, а також є загальновизнаним засобом проти вірусів, що провокують такі небезпечні захворювання, як гепатит С, грип, везикулярний стоматит. Інші компоненти борошна розторопші представлені омега 3 і 6 жирними кислотами, вітамінами А, Е, К, D, F, групи В, макро і мікроелементами (магній, калій, кальцій, залізо, цинк, селен, марганець), алкалоїдами, сапонінами і смолами. Завдяки їх цілющими властивостями прийом борошна розторопші сприяє: · Усуненню шкідливого холестерину, запобіганню атеросклерозу і тромбоутворенню; · Стабілізації жовчогінних процесів, очищенню кишківника і шлунка від токсинів і шлаків; · Профілактики та боротьбі з причиною вугрової висипки, прищів і висипань алергічного характеру; · Зниженню рівня глюкози в крові, попередженню ускладнень при діабеті 2 типу; · Поліпшенню засвоєння кальцію в кісткових тканинах, збереженню їх міцності і прискоренню регенерації при переломах; · Зменшенню зайвої ваги і нормалізації обмінних процесів. Застосування борошна з розторопші Залежно від поставленої мети борошно з розторопші рекомендується приймати відповідно до рекомендацій: 1. Для усунення проблем з печінкою - по 2 ч.л. за півгодини до їди тричі на день, запиваючи водою. 2. При хронічному панкреатиті - по 1 ч.л. ложці 3 рази щодня перед їжею. 3. Для лікування холециститу - починаючи з 1 ч.л. в день, збільшувати дозування до 3 ч.л. перед їжею. 4. Для схуднення - по 1 - 3 ч.л. три рази в день за 20 хвилин до їди. 5. Для очищення організму і профілактики - по 1 ч.л. в день три рази натщесерце. Для отримання помітного лікувального ефекту рекомендується приймати порошок протягом 2 місяців. Для збагачення щоденного раціону також можна додавати борошно в уже готові страви або в якості одного з інгредієнтів. Щоб приготувати смачні кекси необхідно змішати 150 г пшеничного борошна і 50 г порошку розторопші, 30 г цукрового піску, 0,5 ч. л. розпушувача, дрібку солі. Збити білок 1 яйця, додати 5 ст. л. натуральної рослинної олії, півсклянки молока і ванілі, змішати з сухою сумішшю. В останню чергу покласти жовток і розмішати до сметаноподібної консистенції. Розлити в підготовані формочки і запікати близько 40 хвилин в розігрітій духовці. В інтернет магазині «Здорове харчування» Ви можете купити борошно розторопші за найдоступнішими цінами в Україні. Ми пропонуємо виключно якісні продукти, перевірені нами особисто і ті, що володіють відповідними сертифікатами.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -7%

    Чорний рис: екзотика смаку та користі для вашого здоров'я Шукаєте щось особливе, що збагатить ваш раціон та додасть розмаїття до вашого харчування? Представляємо вам чорний рис - продукт, який не лише додасть екзотики до вашого меню, але й принесе безліч користі вашому здоров'ю. Основні характеристики: Чорний рис - це довгозернистий нешліфований рис, вирощений на органічних полях під сонячними променями Таїланду. Він відомий своїм ароматом та неповторним смаком, який просто розкривається на вашому столі. Є низка відмінностей між білим і чорним рисом.А саме, користь і хімічний склад. В темній рисовій крупі суттєво вищий вміст вітамінів. Друга відмінність значно триваліший час приготування. Корисні властивості: Цей рис має унікальні властивості, що роблять його незамінним у вашому харчуванні. Багатий антиоксидантами та важливими поживними речовинами, чорний рис підтримує ваш імунітет, поліпшує стан вашої шкіри та допомагає знизити ризик захворювань серця. Харчова цінність: Продукт містить велику кількість вітаміну B6, заліза, магнію та інших поживних речовин, які необхідні для здорового функціонування вашого організму. Він також є низькокалорійним продуктом, що робить його ідеальним для тих, хто стежить за своєю фігурою. Містить лише 360 ккал на 100 г. Варіанти вживання продукту: Чорний рис - це не просто гарний продукт, але й джерело невичерпного джерела ідей для приготування різноманітних страв. Від рисових боулів до супів та салатів, він підходить для будь-якого стилю кулінарії. Або використовуйте його як смачний гарнір до вашого улюбленого м'ясної або рибної страви. Не втрачайте шансу розширити варіанти свого харчування та збагатити його корисними речовинами чорного рису. Почніть смачну подорож у світ чорного рису якнайшвидше!
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -7%

    Рис для плову басматі пропарений. Індійський рис преміум класу. Басматі ароматичний рис з довгими зернами. Підходить для приготування плову та гарнірів. Це сорт рису не склеюється при приготуванні страв.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -7%

    Борошно із зародків пшениці Корисні властивості борошна із зародків пшениці обумовлені наявністю в них цінних речовин в підвищеній концентрації. Завдяки великому вмісту протеїнів з великим амінокислотним складом, таке борошно є кращою альтернативою м'ясному білку. Тому його рекомендується включати в раціон харчування всім, хто не вживає продукти тваринного походження за переконаннями або за лікарськими показаннями. Особливості вмісту Борошно зародків пшениці в великій кількості містить: · Незамінні поліненасичені амінокислоти. Надаючи позитивний вплив на роботу серцево-судинної системи, вони знижують ризик появи атеросклерозу, активізують кровообіг, нормалізують тиск і серцевий ритм. Крім цього, вони перешкоджають розвитку запалень і покращують перебіг метаболічних процесів в організмі. · Селен і цинк. Перший, будучи вираженим антиоксидантом, підсилює природний захист організму для боротьби з негативними факторами зовнішнього середовища, другий незамінний для нормальної роботи сечостатевої системи. · Вітамін Е. Захищає від вільних радикалів, що провокують розвиток процесів старіння клітин. · Вітаміни групи В. Покращуючи роботу нервової системи, допомагають боротися зі стресовими ситуаціями. Також беруть участь в енергетичних обмінах і нормалізують процеси травлення. Крім цього, в борошні із зародків пшениці присутній потужний імуномодулятор коензим Q10. Завдяки цьому компоненту вживання продукту підсилює імунний захист організму. Рецепти з борошном із зародків пшениці Борошно з пшеничних зародків має приємний солодкуватий смак, що дозволяє вживати його в сирому вигляді. Для безпечного схуднення рекомендується приймати по 1 ст.л. порошку, запиваючи водою, тричі на день. Протягом наступних трьох годин не можна нічого їсти. Щоб підвищити ефективність процедури в раціоні повинні переважати низькокалорійні продукти. Також його можна включати до складу різних страв. Ось деякі з них: 1. Корисний хліб. Замісити опару на 150 г пшеничного борошна, 150 мл кефіру, 10 г фруктози і живих дріжджів. Через 6 годин, коли вона підійде, додати 300 г борошна із зародків, 30 г вершкового масла, 125 г теплої води і щіпку солі. Ще через 2 години добре обм'яти і сформувати хліб. Випікати близько 40 хвилин при температурі 180 ° С. 2. Цукрове печиво. Приготувати суміш з 300 г зародкової і 200 г пшеничного борошна. Додати в неї 80 г цукрового піску, 2 яйця, 250 г вершкового масла, трохи солі і ванілі. Замісити пружне тісто і розкачати його в пласт товщиною 1 см. Вирізати печиво і запікати в розігрітій духовці до готовності. На нашому сайті Ви можете купити борошно із зародків пшениці за доступною ціною в розфасовці - 1 кг. Якщо у Вас лишилися питання, звертайтеся за вказаними телефонами, і ми з радістю на них відповімо.
    кешбек від 1 ₴
    розстрочка
    -7%

    Макове борошно - корисний і смачний харчовий продукт, який виробляється з очищеного і знежиреного макового зерна. З нього вичавлюється олія, а макуха підсушується і перемелюється на борошно. Воно зберігає корисні речовини і добре засвоюється організмом, благотворно впливаючи на нього. Наша продукція вищого ґатунку, вона виробляється з очищеної високоякісної сировини, не містить ароматизаторів та інших шкідливих добавок. Недорого купити макове борошно можна на нашому сайті. Хімічний склад: Харчові волокна, зола, ліпіди, вітаміни (Е, РР, D, С), макро- і мікроелементи (Р, К, Са, Na, Mg, Si, Fe, Co, Сu, Zn). Користь при застосуванні макового борошна • Надає заспокійливу, антибактеріальну, антиоксидантну, гіпотонічну і антигістамінну дію. • Покращує роботу шлунково-кишкового тракту. • Покращує кровообіг і якість крові. • Зміцнює кісткову тканину. • Покращує зір і стан шкіри. Що приготувати з макового борошна 1. Начинка для рулету і булочок. Інгредієнти: 150 гр. макового помелу; ½ склянки молока; 3 ст. л. цукру. Процес: У невелику металеву ємність влити молоко і поставити на вогонь. По ходу підігрівання розчинити в ньому цукор. Довести до кипіння. Потім гарячим молоком залити мак, перемішати і дати охолонути. Начинку можна використовувати для приготування рулету, булочок та іншої випічки. 2. Цукерки Інгредієнти: фініки (без кісточок), родзинки, мигдаль, волоські горіхи - все по 150 гр .; Маковий помел - 2 по 50 гр .; скибочку лимона. Процес: Сухофрукти обдати окропом і підсушити, а горіхи посушити на сковорідці. Потім пропустити через м'ясорубку горіхи, сухофрукти та лимон і в отриману суміш додати 50 гр. макового борошна. З отриманої сировини можна ліпити цукерки і панірувати в маковому помелу (інші 50 гр маку). Поставити цукерки в холодильник і готово. Як приймати макове борошно для лікування - Безсоння. Запарити окропом макове борошно до стану напіврідкої кашки і приймати по столовій ложці за півгодини до сну. - Запалення легень. Столову ложку борошна розвести в 100 - 150 мл кип'яченої води. Вжити за 3 - 4 рази протягом дня. - Холецистит і біль у печінці. При больових відчуттях в області печінки слід розвести мак з медом і приймати по чайній ложці в момент нападу болю. Зберігати продукт необхідно в герметичній упаковці, захищеній від світла і вологи, при температурі не вище 25 оС.