triangle

    Суперфуди (super food)

    Дивіться також 👉Блендери
    -23%

    Кукурудза – це основне фуражне зерно, яке вирощують у світі. Обсяги її виробництва постійно збільшуються, що залежить насамперед від високого попиту. В Україні обсяг виробництва кукурудзи за останній рік практично досяг рекордного значення – приблизно 30 млн т, що свідчить про підвищення врожайності і збільшення посівних площ. Останнім часом у світі спостерігається тенденція до зростання обсягів виробництва кукурудзи. Компанія має великі об'єми продукції, тому можемо запропонувати вигідні ціни, а також різні варіанти фасування від 1 кг. Наше насіння чисте, сухе, без домішок та сміття.
    -23%

    Пшениця – найпопулярніший і найпоширеніший злак у світі. На пшеницю попит є будь-якої пори року, у будь-якій державі. Українська структура посівних культур є досить різноманітною, але саме пшениця займає передові позиції. Пропонуємо зерно пшениці вітчизняних фермерів, тому воно пристосоване до сильних українських морозів, спеки чи відсутності опадів. Наше зерно якісне, сухе, зберігається в оптимальних умовах за всіх потрібних показників. Тому ви можете бути впевнені, що залишитеся задоволені. А різні види доставки та фасування від 1кг роблять замовлення зручним.
    -20%

    Насіння льону-це дрібні, плоскі насінини, які вирощуються з рослини льону (Linum usitatissimum). Ці насіння відомі своєю великою користною цінністю та різноманітністю застосувань у харчовій та медичній галузях. Високий вміст омега-3 жирних кислот, зокрема альфа-ліноленової кислоти (ALA), яка корисна для здоров'я серця та мозку. Джерело рослинного білка, амінокислот, вітамінів (зокрема вітаміну Е) та мінералів (магній, фосфор, мідь). Насіння льону можна вживати сирим, додаючи його до смузі, йогуртів або овочевих страв. Важливо помічати, що для забезпечення оптимального споживання омега-3 кислот насіння слід перетерти або замочувати перед вживанням.
    -26%

    Насіння льону-це дрібні, плоскі насінини, які вирощуються з рослини льону (Linum usitatissimum). Ці насіння відомі своєю великою користною цінністю та різноманітністю застосувань у харчовій та медичній галузях. Високий вміст омега-3 жирних кислот, зокрема альфа-ліноленової кислоти (ALA), яка корисна для здоров'я серця та мозку. Джерело рослинного білка, амінокислот, вітамінів (зокрема вітаміну Е) та мінералів (магній, фосфор, мідь). Насіння льону можна вживати сирим, додаючи його до смузі, йогуртів або овочевих страв. Важливо помічати, що для забезпечення оптимального споживання омега-3 кислот насіння слід перетерти або замочувати перед вживанням.