triangle

    Суперфуди (super food)

    Дивіться також 👉Блендери
    кешбек від 3 ₴

    ФАО 270. Простий модифікований гібрид кукурудзи Любава 279 МВ є одним з найпоширеніших для вирощування через свою високу врожайність і рентабельності. Підходить для культивації в зоні степу, лісостепу і Полісся, проте рекомендується до посіву на територіях з кращим зволоженням. Найвищу продуктивність даний гібрид демонструє на грунтах і в кліматичних умовах Полтавської, Кіровоградської, Вінницької, Черкаської областей, де може вирощуватися як на зерно, так і на силос. Відноситься до середньоранніх сортів. До Державного реєстру було включено в 2004 році. Оригінатори Насіння - Інститут сільського господарства степової зони НААНУ і ТОВ "НПАК" Степова ". Рослини кукурудзи гібрида Любава 279 МВ НЕ кущаться і мають порівняно високий зріст - 250-270 см. Качан має циліндричну форму, довжину 22-23 см і кріпиться на висоті 100-105 см. Стрижень качана - червоний, з 16 рядами зерен жовтого кольору і кремнисто-зубовидной форми. Особливості гібриду: • Надзвичайно стійкий до ураження хворобами і пошкодження шкідниками; • Високостійкий до вилягання і стеблового ламкості; • Без проблем переносить посуху і холоду; • Висока технологічність; • Чутливий до високого агрофону; • Високі показники врожайності - потенціал 12-13,5 т / га (зерно), 50-65,0 т / га (силос); • Висока насіннєва продуктивність; • Має хорошу реакцію на поліпшення умов вирощування. Рекомендації: Оптимальна густота рослин кукурудзи гібрида Любава 279 МВ для зони Степу становить 50-55 тис. / Га, для лісостепу - 65-70 тис. / Га, для Полісся - 70-80 тис. / Га. Додаткова інформація: Початки кукурудзи гібрида Любава 279 МВ мають закороткі обгортки, і часто верхівка качана виходить за її межі. Така особливість допомагає хорошому провітрювання і більш швидкому висиханню зерна. У той же час при вирощуванні даного гібрида в південних областях, де поширена бавовняна совка, потрібно дуже уважно стежити за станом рослин і своєчасно проводить захисну обробку, оскільки шкідники легше проникають під обгортку качанів.
    кешбек від 4 ₴

    КВАСОЛЯ СПАРЖЕВА МАСЛЯНИЙ КОРОЛЬ Квасоля спаржева Масляний король Ранньостиглий популярний сорт. Період від сходів до першого збору врожаю 50 днів. Рослина кущовго типу, карликового, висотою 30-35 см. Стручки довжиною до 25 см, жовтого кольору, прямі, без волокна, дуже соковиті, з приємним смаком. Сорт високоврожайний з дружнім формуванням бобів. Придатна для консервування.
    кешбек від 4 ₴

    Цибуля Ріпчаста ЯЛТИНСЬКА Середньостиглий сорт. Період від сходів до стиглості 95-105 днів. Цибулини великі, плескатої форми, вагою 130-180г, солодкого смаку, фіолетового забарвлення луски. Без ГМО.
    кешбек від 6 ₴
    -5%

    Ранньостиглий сорт. Період вегетації 105 днів. Насіння велике, білого кольору з високими смаковими якостями. Вирощують на сухе зерно. Використовується в домашній кулінарії та для консервування.
    кешбек від 6 ₴
    -5%

    Опис Кукурудза Естрелла F1 — ідеальний гібрид для отримання попкорну Середньопізній гібрид кукурудзи Естрелла F1 ідеально підходить для свіжого споживання (готування попкорну). Термін дозрівання гібриду становить 95 днів. Плоди темно-жовтого забарвлення, циліндричної форми, на рослині формується по 2 качана довжиною 18–20 см. Рослина нарощує потужну кореневу систему, в висоту виростає 180–200 см. Зернятка качана високотоварного виду, лопаються у формі метелика. Вихід повноцінного попкорну дуже високий — понад 90% зерен лопаються. Особливості вирощування Кукурудза легко переносять важкі ґрунти, а на легких навпаки — приживається погано. Висівати краще після картоплі, томату, ранніх культур. Насіння висівають у відкритий ґрунт, коли повністю мине загроза повторних заморозків. Висівають насіння на відстані 50 см один від одного. Полив рослин повинен бути регулярний — кукурудза любить вологу. Найбільш оптимально буде створити крапельне зрошення — тоді в воду можна додавати підгодівлю. Після появи 5 справжніх листів можна вносити першу мінеральну підгодівлю, коли формуються початки — внести калійні добрива. При збиранні врожаю важлива своєчасність. Якщо зібрати плоди раніше, зерна не зможуть розтріскатися при приготуванні попкорну. Важливо, щоб зерна дозріли і висохли в самому качані.
    кешбек від 7 ₴
    -4%

    Лляний шрот лежить в основі безглютенової дієти. Лляна клітковина покращує роботу шлункового тракту, сприяє схудненню та покращує загальний стан здоров"я. Шрот насіння льону є джерелом харчових волокон, які сприяють нормалізації мікрофлори кишківника. Покращує функціонування органів травлення: допомагає вивести з організму токсини, холестерин і канцерогени. Має заспокійливі та протизапальні властивості. Шрот (клітковина) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного пресування. Не проходить термічної обробки, завдяки чому зберігає усі корисні властивості. Особливості: - природне джерело Омега-3 поліненасичених жирних кислот - покращує функцію травлення - нормалізує рівень холестерину
    кешбек від 7 ₴
    -4%

    Як і решта шротів маковий є дуже корисним! Він має свої переваги. - Містить кальцій і магній, які регулюють мозкову діяльність... - Як і макова олія може допомогти при безсонні.. - Сприяє травленню. - Зміцнює здоров'я шкіри та волосся.. Шрот маку можна вживати як окремий продукт, так і додавати в різні страви (кашу, йогурт, кефір, салат..), у випічку.
    кешбек від 7 ₴
    -4%

    Шрот амаранту допомагає очистити кишечник, нормалізує склад кишкової мікрофлори і сприяє поліпшенню її функції. Може використовуватися в раціоні вагітних жінок та діабетиків, також його вживають при лікуванні недокрів'я (анемії). Важливо! В складі шроту амаранту немає глютену! В ньому міститься клітковина і рослинні волокна у дуже великому обсязі. Завдяки цим складовим амарантовий жмих насичує організм різноманітними мікроелементами та мінералами: калій, мідь, кальцій, цинк, селен... Користь клітковини амаранту: - антиоксидантна дія; - містить поліненасичені жирні кислоти, сквален; - вміст вітаміну А і Е. Активні компоненти шроту добре виводять шлаки, токсини, важкі метали.
    кешбек від 7 ₴
    -4%

    Особливо багатим на корисні жири є шрот ( жмих макуха ) конопель. В ньому містяться жирні кислоти омега-3 і омега-6. Ці жири відомі тим, що покращують здоров’я серця, знижуючи рівень холестерину, нормалізують артеріальний тиск... Додавання конопляного шроту до вашого раціону може знизити ризик серцевих проблем у майбутньому! На смак він солодкуватий. Можна додавати до кашки, смузі, в салати, або ж вживати, як самостійну добавку.
    кешбек від 7 ₴
    -4%

    Шрот з розторопші має широкий спектр лікувальних властивостей, однак, здебільшого, її вживають для підтримки чи відновлення функцій печінки. Завдяки силібіну, що входить до складу розторопші, печінка краще виводить хімічні речовини, ліки, алкоголь та інші екзогенні токсини. Шрот з насіння розторопші – це дієтична добавка, що впливає на енергетичний обмін, активатори метаболізму. Харчові волокна в складі сприяють очищенню організму, а також нормалізують роботу травної системи. Шрот (клітковина) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного пресування. Не проходить термічної обробки, завдяки чому зберігає усі корисні властивості. Особливості: Цінність розторопші - наявність в насінні біологічно-активної речовини – силімарину, яка забезпечує руйнування вільних радикалів, виводить різні токсини, знімає запалення і відновлює клітини, є потужним гепатопротектором!
    кешбек від 8 ₴
    -4%

    Насіння льону – це натуральний продукт, який широко використовується завдяки своїм корисним властивостям та багатому складу. Вони є відмінним джерелом клітковини, корисних жирів та мікроелементів, що робить їх популярними серед прихильників здорового способу життя. Характеристики: Склад: 100% сире насіння льону Харчова цінність на 100 г: Енергетична цінність: близько 534 ккал Білки: 18 г Жири: 42 г (в т.ч. омега-3 та омега-6 жирні кислоти) Вуглеводи: 29 г Клітковина: 27 г Кальцій: 255 мг Магній: 392 мг Калій: 813 мг Вітаміни групи B та вітамін Е Упаковка: герметичний пакет для збереження свіжості Корисні властивості сирого насіння льону: Високий вміст омега-3 жирних кислот підтримує здоров'я серця, знижує запалення та сприяє покращенню роботи мозку. Багати клітковиною, що покращує травлення та допомагає нормалізувати рівень цукру в крові. Утримують лігнани – потужні антиоксиданти, які допомагають зміцнити імунну систему та знизити ризик виникнення запальних захворювань. Допомога в контролі ваги завдяки вмісту клітковини та здатності знижувати апетит. Поліпшення стану шкіри та волосся завдяки вітаміну Е та корисним жирам, які живлять клітини та покращують їх регенерацію. Рекомендації до вживання: Насіння льону можна додавати в салати, каші, йогурти, випічку або смузі. Перед вживанням рекомендується розмелювати насіння, щоб покращити його засвоюваність організмом. Можна використовувати як основу для приготування лляної олії або лляного борошна. Термін зберігання: до 12 місяців у сухому та прохолодному місці, захищеному від вологи та світла.
    кешбек від 8 ₴
    -4%

    Насіння льону – це натуральний продукт, який широко використовується завдяки своїм корисним властивостям та багатому складу. Вони є відмінним джерелом клітковини, корисних жирів та мікроелементів, що робить їх популярними серед прихильників здорового способу життя. Характеристики: Склад: 100% сире насіння льону Харчова цінність на 100 г: Енергетична цінність: близько 534 ккал Білки: 18 г Жири: 42 г (в т.ч. омега-3 та омега-6 жирні кислоти) Вуглеводи: 29 г Клітковина: 27 г Кальцій: 255 мг Магній: 392 мг Калій: 813 мг Вітаміни групи B та вітамін Е Упаковка: герметичний пакет для збереження свіжості Корисні властивості сирого насіння льону: Високий вміст омега-3 жирних кислот підтримує здоров'я серця, знижує запалення та сприяє покращенню роботи мозку. Багати клітковиною, що покращує травлення та допомагає нормалізувати рівень цукру в крові. Утримують лігнани – потужні антиоксиданти, які допомагають зміцнити імунну систему та знизити ризик виникнення запальних захворювань. Допомога в контролі ваги завдяки вмісту клітковини та здатності знижувати апетит. Поліпшення стану шкіри та волосся завдяки вітаміну Е та корисним жирам, які живлять клітини та покращують їх регенерацію. Рекомендації до вживання: Насіння льону можна додавати в салати, каші, йогурти, випічку або смузі. Перед вживанням рекомендується розмелювати насіння, щоб покращити його засвоюваність організмом. Можна використовувати як основу для приготування лляної олії або лляного борошна. Термін зберігання: до 12 місяців у сухому та прохолодному місці, захищеному від вологи та світла.
    кешбек від 8 ₴
    -3%

    Нут - це однорічна рослина сімейства бобових. Його ще називають баранячий або турецький горох. Являє собою круглі горошинки молочного кольору, з легким горіховим смаком і освіжаючим смаком. Батьківщина нуту - Азія. На сьогоднішній день вирощують в Африці, Індії, східній Європі, центральній і середній Азії, Середземномор'ї. Нут - шалено корисна рослина, король бобових! У ньому багато якісного, рослинного білка і жирів, що дуже цінують вегетаріанці. Нут містить в собі багато мікроелементів, клітковину, амінокислоти, харчові волокна, вітаміни В і Є. Калорійність нуту висока - 320 ккал на 100 грам, тому щоб насититися ним, багато з'їсти не доведеться. Користь вегетаріанської культури бобових Завдяки тому, що в нуті багато клітковини, він корисний при цукровому діабеті. Велика кількість мінералів, зберігає міцність і зміцнює кістки. Нут регулює і покращує процеси травлення. Завдяки тому, що в нуті багато калію, він здатний знижувати артеріальний тиск, крім того, нут підтримує роботу серцево-судинної системи. У рослині багато харчових волокон, що знижують апетит, і добре насичуючи організм. За рахунок цього, ми вживаємо менше калорій за день. У турецькому горосі міститься селен в натуральному вигляді. Даний мінерал, допомагає виводити шкідливі, канцерогенні речовини з організму. Крім цього, нут перешкоджає розмноженню ракових клітин. Нут: шкода для організму Не рекомендують нут при алергії на даний продукт. Всі бобові підсилюють гази, тому не рекомендують зловживати продуктом людям, у яких проблему зі шлунком. Нут заборонено їсти тим, хто хворий на подагру, нефрит, виразку сечового. Не рекомендують людям з недостатністю кровообігу, холециститом, тромбофлебітом. Рецепти приготування популярних страв з нутом Щоб приготувати нут, його потрібно для початку зварити. Все починається з того, що ми замочуємо нут на 12 годин. Воду в якій замочений баранячий горох солимо, це дозволить пом'якшити жорстку оболонку нуту. Через 12 годин нут можна сміливо варити. Якщо Ви будете готувати пюре або хумус - варимо 1,5 години. Якщо це для салату або супу, або ж для смаження у фритюрі, то 1 години буде достатньо. Після того, як ви зварили нут, можна приступати до приготування смачних страв. Рецептів - море! Овочевий салат з нутом Нам знадобиться: Зварений нут - 1 стакан Огірки - 2 шт Помідори - 2 шт Салат - пучок Масло і сік лимона - для заправки Сіль, спеції - за смаком Все дуже просто: Салат рвемо руками; Ріжемо овочі; Насипаємо нут; Поливаємо все маслом і лимонним соком; Додаємо сіль і спеції; Перемішуємо і смачний, корисний салатик готовий! Можна додати свіжої зелені за бажанням! Рецепт супу з нутом Інгредієнти для страви: Нут - 100-150 грам Картопля - 0,5 кг Цибуля-1 Морква - 1 Перець солодкий - 1 Томатна паста-тюбик невеликий Масло - для смаження Зелень - за бажанням Спосіб приготування: Для цієї страви нут необхідно замочити на ніч; Далі, ми набряклий нут ставимо на вогонь і варимо протягом години; Поки наш горох вариться-ріжемо дрібно цибулю, трем моркву і підсмажуємо на плиті. Додаємо пасту томатну і порізаний перець. Протягом 15 хвилин смажимо на маленькому вогні; Чистимо і ріжемо картоплю, додаємо в каструлю з нутом; Зажарку висипаємо в каструлю, солимо, перчимо і варимо до готовності картоплі! Руцепт хумуса з нуту Хумус - це однорідна, кремоподібна паста. Її подають до овочів, чіпсів, крекерам і т. д. Що нам знадобиться: Нут; Тахині-паста з меленого кунжуту; Маслинове масло; Сік лимона; Сіль, часник; Спосіб приготування: Нут, як завжди, замочуємо на ніч, після чого варимо 1,5 - 2 години; Зварений нут охолоджуємо; Додаємо до нього всі інгредієнти і збиваємо в блендері або комбайні, або ж товчемо; Готово!
    кешбек від 8 ₴
    -7%

    Паніровка "Кунжутка" - це натуральний і здоровий продукт, який допоможе у приготуванні їжі та подарує смачний хрускіт стравам, а також додасть смаку. Не містить глютену, без ГМО. Кунжутні крихти є хорошим джерелом клітковини та заліза! Ідеально підходить для начинки, панірування, можна додавати в салати, готувати страви на пару.. Без штучних ароматизаторів.
    кешбек від 8 ₴
    -7%

    Кминовий шрот вживають для підвищення імунітету! Особливо актуальним він буде в період авітамінозу! Шрот чорного кмину має специфічний запах і гіркуватий на смак, але його властивості неоціненні! Є дуже ефективним при лікуванні дихальних шляхів! *Для вживання в лікувальних цілях рекомендуємо порадитися з лікарем.
    кешбек від 9 ₴
    -42%

    Шротмікс - це суміш знежиреного насіння (клітковини) льону, гарбуза, розторопші, коноплі і чорного кмину з додаванням висівок та зерен вівса. Регулярне вживання шротів допоможе: поліпшити стан організму в цілому; вивести токсини; полегшити процес схуднення; поліпшити роботу травної системи.. Починати вживання слід з невеликої кількості (одна чайна ложка) поступово можна збільшити прийом. Вживати можна в чистому вигляді, запиваючи необхідною кількістю води за 20 хвилин до їжі. Додавати в каші, салати, коктейлі, смузі чи інші страви на Ваш смак. Залити на ніч натуральним йогуртом чи кефіром, вранці вживати на сніданок.
    кешбек від 9 ₴
    -3%

    Палички СНЕКолики з червоної сочевиці з гімалайською сіллю, Gluten Free, без глютена від Healthy Generation - це не тільки смачний, але й корисний снек для дітей та дорослих. Палички з червоної сочевиці та гімалайською сіллю корисний та швидкий перекус, який легко взяти з собою в дорогу, на прогулянку чи роботу. Солоні палички з сочевиці - унікальний і дієтичний продукт, який славиться своїми поживними та терапевтичними властивостями рекомендовано вживати діабетикам та шанувальникам здорового харчування. СНЕКолики з червоної сочевиці не залишать байдужих тих, хто дотримується вегетаріанської дієти, адже сочевиця – служить здоровою альтернативою м'ясу! А гімалайська сіль збагачує корисне перекушування важливими мінералами Сочевиця містить у собі: багато рослинного білка фолат вітамін В6 жирні кислоти омега-3 омега-6 фосфор залізо цинк Склад: сочевиця червона, кукурудзяне борошно, гімалайська сіль Поживна харчова цінність на 100 г продукту: Білки 14,95г Сіль 0,15г Клітковина 5,27г Жири 0,98 Вуглеводи 59,6г Енергетична цінність на 100 г продукту - 345 ккал Вага: 35 грам Виробник: Україна
    кешбек від 9 ₴
    -3%

    Амарантові палички СНЕКолики з какао і стевією без глютена і сахарот Healthy Generation– це не тільки смачний, але й корисний снек для дітей та дорослих. Амарантові палички - корисний та швидкий перекус, який легко взяти з собою в дорогу, на прогулянку або роботу. Солодкі амарантові палички не містять цукру, завдяки чому рекомендовано вживати їх діабетикам і шанувальникам здорового харчування. Має у своєму складі унікальний та дієтичний продукт, який славиться своїми поживними та терапевтичними властивостями – насіння амаранту. Головна користь амаранту: підвищує імунітет; підвищує тонус організму; нормалізує метаболізм; знижує рівень поганого холестерину; стабілізує рівень цукру у крові; нормалізує тиск; покращує роботу серця; має протизапальну дію; покращує стан суглобів та кісток. Амарантові палички СНЕКолоки зі стевією та какао підходять діабетикам, веганам та шанувальникам правильного харчування. У їхньому складі ви НЕ знайдете: яєць лактози консервантів глютена цукру синтетичних барвників. Склад: кукурудзяне борошно, борошно із зародків амаранту знежирене, какао порошок знежирений, рідкий екстракт листя стевії. Поживна харчова цінність на 100 г продукту: Білки 13,65г Сіль 0,05г Клітковина 6,85г Жири 2,08г Вуглеводи 60,7гг Енергетична цінність на 100 г продукту – 325 ккал Вага: 40 грам Виробник: Україна
    кешбек від 9 ₴
    -3%

    Амарантові палички СНЕКолики солодкі зі стевією, Gluten Free -- це не тільки смачний, але й корисний снек для дітей та дорослих. Амарантові палички - корисне і швидке перекушування, яке легко взяти з собою в дорогу, на прогулянку або роботу. Солодкі амарантові палички не містять цукру, завдяки чому рекомендовано вживати їх діабетикам і шанувальникам здорового харчування. Має у своєму складі унікальний та дієтичний продукт, який славиться своїми поживними та терапевтичними властивостями – насіння амаранту. Головна користь амаранту: підвищує імунітет; підвищує тонус організму; нормалізує метаболізм; знижує рівень поганого холестерину; стабілізує рівень цукру у крові; нормалізує тиск; покращує роботу серця; має протизапальну дію; покращує стан суглобів та кісток. Амарантові палички СНЕКолоки зі стевією підходять діабетикам, веганам та шанувальникам правильного харчування. У їхньому складі ви НЕ знайдете: яєць лактози консервантів глютена цукру синтетичних барвників. Склад: кукурудзяни мука, мука із зародків амаранту знежирена, какао порошок знежирень, рідкий екстракт листя стевії. Поживна харчова цінність на 100 г продукту: Білки 17,91 г Сіль 0,05 г Клітковина 3,87 г Жири 0,98 г Вуглеводи 52,77 г Енергетична цінність на 100 г продукту – 310 ккал Вага: 45 грам Виробник: Україна
    кешбек від 9 ₴
    -3%

    Очищене насіння соняшнику – це поживний продукт, багатий на корисні жири, вітаміни і мінерали. Вони є популярним перекушуванням і використовуються у приготуванні різноманітних страв, включаючи випічку, салати та закуски. Характеристики: Вага: 1 кг Склад: 100% натуральне очищене насіння соняшнику Харчова цінність на 100 г: Енергетична цінність: близько 584 ккал Білки: 20,8 г Жири: 51,5 г (в т.ч. поліненасичені жири – омега-6 та омега-9) Вуглеводи: 20 г (в т.ч. цукру: 2,6 г) Клітковина: 8,6 г Вітамін Е: 35,17 мг Магній: 325 мг Калій: 645 мг Упаковка: герметичний пакет або контейнер для збереження свіжості Корисні властивості насіння соняшнику: Високий вміст вітаміну Е сприяє захисту клітин від окислювального стресу та покращує стан шкіри та волосся. Джерело корисних жирів, включаючи омега-6 та омега-9, які підтримують здоров'я серця та судин. Багати магнієм та калієм, що допомагає нормалізувати артеріальний тиск та підтримувати правильне функціонування нервової системи. Утримують рослинні білки, що робить їх корисним продуктом для вегетаріанців і тих, хто стежить за своїм раціоном. Антиоксидантні властивості насіння допомагають боротися із запальними процесами в організмі. Рекомендації до вживання: Можна вживати в чистому вигляді як перекус. Використовуються в кулінарії для додавання в салати, випічку, йогурти або мюслі. Прекрасне доповнення до хліба або кексів, а також як посипання для готових страв. Термін зберігання: до 12 місяців у прохолодному та сухому місці, далеко від прямих сонячних променів.
    кешбек від 9 ₴
    -3%

    Очищене насіння соняшнику – це поживний продукт, багатий на корисні жири, вітаміни і мінерали. Вони є популярним перекушуванням і використовуються у приготуванні різноманітних страв, включаючи випічку, салати та закуски. Характеристики: Вага: 1 кг Склад: 100% натуральне очищене насіння соняшнику Харчова цінність на 100 г: Енергетична цінність: близько 584 ккал Білки: 20,8 г Жири: 51,5 г (в т.ч. поліненасичені жири – омега-6 та омега-9) Вуглеводи: 20 г (в т.ч. цукру: 2,6 г) Клітковина: 8,6 г Вітамін Е: 35,17 мг Магній: 325 мг Калій: 645 мг Упаковка: герметичний пакет або контейнер для збереження свіжості Корисні властивості насіння соняшнику: Високий вміст вітаміну Е сприяє захисту клітин від окислювального стресу та покращує стан шкіри та волосся. Джерело корисних жирів, включаючи омега-6 та омега-9, які підтримують здоров'я серця та судин. Багати магнієм та калієм, що допомагає нормалізувати артеріальний тиск та підтримувати правильне функціонування нервової системи. Утримують рослинні білки, що робить їх корисним продуктом для вегетаріанців і тих, хто стежить за своїм раціоном. Антиоксидантні властивості насіння допомагають боротися із запальними процесами в організмі. Рекомендації до вживання: Можна вживати в чистому вигляді як перекус. Використовуються в кулінарії для додавання в салати, випічку, йогурти або мюслі. Прекрасне доповнення до хліба або кексів, а також як посипання для готових страв. Термін зберігання: до 12 місяців у прохолодному та сухому місці, далеко від прямих сонячних променів.
    кешбек від 10 ₴
    -3%

    Суниця альпійська ремонтантна Алі-Баба (Fragaria vesca Ali-Baba). Ремонтантний, безвусий, морозостійкий та урожайний сорт. Ягоди дуже смачні та ароматні. Плодоносить з червня до приморозків. Сорт зовсім не утворює вусів, дуже добре кущиться, швидко утворює міцний кущ з великою кількістю суцвіть. Може вирощуватися як горщикова культура. На розсаду посів проводять у кінці березня - квітні. Насіння рівномірно розподіляють по поверхні вологого та стерильного ґрунту. Посіви накривають склом або плівкою. При температурі 18-22 ⁰С сходи з'являються через 25-30 днів. Пікіровку проводять у фазі двох справжніх листків. Схема посадки 20x20. Рослина теплолюбива та посухостійка.
    кешбек від 10 ₴
    -3%

    Пластичний гібрид цукрової кукурудзи Добриня F1 з високими смаковими якостями зерна Добриня F1 — ранній гібрид цукрової кукурудзи виробництва компанії Lark Seeds (США). Період вегетації рослин складає 70 діб. Гібрид характеризується пластичністю та здатністю відмінно адаптуватися до вирощування на різних типах ґрунту. Толерантний до таких захворювань, як головня, іржа, мозаїка і в'янення. Кукурудза Добриня F1 формує рослину висотою до 170 см. Качан зав'язується на висоті 70 см. Качани циліндричної форми, довжиною 24–26 см і діаметром до 5,5 см, кількість зернових рядів — 16–18. Зерно жовтого забарвлення, дуже солодке, відрізняється високими смаковими якостями. Качани рекомендовані для переробки. Ідеально підходять для реалізації на ринку свіжої продукції. Технологія вирощування Висівати насіння кукурудзи Добриня F1 можна відразу у відкритий ґрунт на глибину 7 см. До посіву потрібно приступати навесні, після того, як встановиться сприятлива погода. Для кожної агрозони України температура ґрунту повинна бути не нижче 8 °С. Зазвичай оптимальні терміни наступають з III декади квітня по I декаду травня. При дотриманні цього правила перші сходи з'являються на 8-10-у добу після посіву. Догляд за кукурудзою включає боронування, видалення бур'янів, підгортання стебел і поливи в міру необхідності. Щоб отримати хороший врожай, рекомендується забезпечити рослини додатковими поживними речовинами. Першу підгодівлю доцільно проводити у фазу першого справжнього листка, використовуючи для цих цілей добрива на основі фосфору, кальцію і калію.
    кешбек від 11 ₴
    -5%

    Кукурудзяний крохмаль широко використовується в кулінарії та кондитерському виробництві. При додаванні в тісто виходить менш сухий і ніжніший бісквіт. Полисахарид, отриманий із зерен кукурудзи, менш в'язкий, ніж картопляний, він дає гладку консистенцію та відмінно підходить для приготування рідких соусів та десертів. Картопляний крохмаль утворює більш в'язкий клейстер, що використовується для приготування прозорих кремів-супів та киселів. Також цей продукт абсорбує зайву рідину, тому його додають при випіканні фруктових та сирних тортів. Особливості: - надає випічці рівномірну пористу структуру; - використовується як натуральний загусник. - є джерелом вуглеводів.